zaterdag, juni 22, 2024
HomeFotoOnverzekerde woning in Suriname compleet door brand verwoest

Onverzekerde woning in Suriname compleet door brand verwoest

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 26 mrt – Het Korps Brandweer Suriname moest vanmiddag rond 12.30u uitrukken voor een woningbrand aan de Cristinaweg, een zijstraat van de Nieuwzorgweg te Pontbuiten. Bij de brand deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De bewoners waren ten tijde van de brand namelijk niet thuis.

De schade was wel enorm en dat is vervelend voor de bewoners. De woning was namelijk niet tegen brand verzekerd. Op de foto is de brandweer net klaar met nablussen.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet duidelijk. Politie Latour heeft de zaak momenteel in onderzoek, dus later meer.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Misschien kunnen mensen helpen om een nieuw huis te bouwen en anders
  is er wel een politieke partij die wil helpen voor een stem.


  Maak melding
 2. Moeten ze maar 1voor12 inschakelen. Surinamers moeten eens beseffen wat hun eigen verantwoordelijkheid is. Verzekeren of anders dakloos…..en kom mij niet vertellen dat de verzekering onbetaalbaar is. Men stelt helaas verkeerde prioriteiten. Sterkte


  Maak melding
 3. Vroeger zou Kensenhuis zijn bijdrage hebben geleverd. Maar omdat het gros der ndper’ s wonen te Abrabroki en omgeving, is hij voorzichtig geworden, wie een helpende hand in deze paarse woonwijken, te bieden in het bouwen van een kleine woning. Enkele jaren geleden wilde hij via stichting een voor twaalf een vette ndper helpen, wiens woning was afgebrand aan de Hernhutterstraat. Inplaats dat deze domme ndper met beide handen het aanbod van k
  Kensie om een kleine woning te bouwen aannam, sloeg deze oerdomme paarse stommeling het weg.( Zoie You Tube ) Eeh ieja, als je precies dezelfde huis en grootte bouwt eehh dan wil ik wel, zoniet eeh da hoef et niet, want eehh ndp baas hebt me al toegezegd, me krot die is afgebrand eeh weer te ga bouwe, ie sabi tog. Anno 2018 woont deze paarsdomme ndp imbeciel in een nog kleine schots en scheef afbebouwde ka boutahuisje. Ndper’ s zijn ondankbare honden die paars geknecht dom worden gehouden door de baas der rovers.


  Maak melding
 4. Ja he, De beroemde piramide van de behoefte hierargie van maslow speelt ook een belangrijke rol in Suriname, maar dat hebben ze daar nog niet door.


  Maak melding
 5. Sorry ik krijg hem niet gekopieerd. Zoek het maar op op het Internet, dan begrijp je wel wat ik bedoel. Verzekeren is in Suriname een nog onbereikbare luxe behoefte als die mensen daar niet eens genoeg geld hebben om te eten, met uitzondering van die mensen in hoge posities. Er moet dus in Suriname heel veel veranderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES