zondag, juni 23, 2024
HomeFotoOnderzoek naar penitentiaire ambtenaren na dood gedetineerde in Suriname

Onderzoek naar penitentiaire ambtenaren na dood gedetineerde in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, – In Suriname is een onderzoek gestart naar de betrokkenheid van penitentiaire ambtenaren bij de mishandeling van een overleden gedetineerde van het huis van bewaring te Hazard in het district Nickerie. De gedetineerde Dion Griffith werd zondag dood binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum.

Op zijn ontzielde lichaam werden er sporen van geweld aangetroffen. Volgens de Surinaamse nieuwssite Starnieuws is een aantal penitentiaire ambtenaren van Hazard in verband hiermee buiten functie gesteld. De afdeling Recherche van Nickerie onderzoekt de zaak.

Uit voorlopige politionele onderzoek in naar  voren gekomen dat  Griffith op zondag 24 maart is ontvlucht uit het huis van bewaring te Hazard in het district Nickerie. Griffith werd opgespoord door penitentiaire ambtenaren van Hazard en het gelukte hen om de ontvluchte gedetineerde dezelfde dag aan te houden.

Wat er precies gebeurt is, is niet bekend gemaakt door de politie. Volgens de Surinaamse Facebook pagina Actionnieuws Suriname zou de man mishandeld zijn met de dood ten gevolg. Het ontzielde lichaam van de gedetineerde is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

52 REACTIES
 1. De paarse misdaadvloek, moord, drugs en roof teisteren land, volk, maar ook politici, leidinggevenden, kortom allen die op de Nationale Duive;ls Partij hebben gestemd, verworden met de da misdadig. De eertse burger van het land is de allergrootste onberechte misdadiger en zijn volgelingen oerdomme dwaze debiele idiote aanhangers van de misdaad zelve, ddb. Ze stemden oerfdom paars duivel bezten op deze menselijke verderver en verdelger.


  Maak melding
 2. Ook een gedetineerde heeft rechten. Typisch weer het barbaars gedrag van sommige leden van de gewapende macht in Suriname . Het feit dat deze gedetineerde heeft kunnen vluchten geeft aan dat de beveiliging niet op orde is. Deze ambtenaren hebben blijkbaar hun frustraties gebotvierd op de gedetineerde. Waarom niet gewoon aanhouden en weer in bewaring stellen . Maar nee deze ambtenaren moeten met extreem geweld laten zien wie de baas is. Wellicht dat de heren een stijve pik hiervan krijgen. Allemaal vervolgen voor moord.


  Maak melding
 3. Bemoediging komt ook door vele van jullie Suri,s ,vergeten wat jullie allemaal op sociaal media pennen ? Een boef gepakt en eerste wat je hoort schiet hem dood en natuurlijk is het niet goed te praten want als je crime het gepleegd moet je ervoor boeten ..er zijn veel optie open dat een dief terug kan betalen aan t volk ..jammer en triest sterkte aan de nabestaande


  Maak melding
 4. Ook hier een goed voorbeeld van machtsmisbruik dat dagelijks opgeldt doet binnen de samenleving. Leden van de gewapende macht denken zich, gesteund door hun mede niet ambstintegere collega’s koning.

  Vrijbrief om vrij te laten wanneer men wilt, op te pakken, wanneer men wilt, bestraffen hoe men wilt. Het begon al bij de december moorden en heeft vorm gekregen overal in de samenleving.


  Maak melding
 5. Dood gemarteld door de politie van Nickerie. Deze zaak verdient een grondig onderzoek al dan niet met behulp van een mensen rechten organisatie.


  Maak melding
 6. Er zijn tientallen getuigen die gezien hebben en gefilmd hebben op welke beestachtige wijze deze jongeman is werd mishandeld. Tijdens de mishandeling viel deze jongeman diverse keren flauw. Er werd dan water op hem gegooid en de mishandelingen gingen gewoon door. Betrokken zijn hierbij medewerkers van het PI inrichting en politie. Wilt u een onafhankelijk onderzoek instellen, gaat u dan naar hamtoncourtpoldwer/ krapahoekland waar deze jongen zwaar werd mishandeld.

  En ja, ook ik vind dat een crimineel gestraft moet worden, maar deze jongen was zijn straf al aan het uitzitten.

  De sukkels van PI Hazard zijn onoplettend geweest en dus hun werk niet goed gedaan waardoor deze jongen kon vluchten. Het is een groot wanbeleid bij PI Hazard sinds Palmtak hier de baas is.

  Discriminatie bij PI hazard met dank aan directeur Palmtak.
  Zo zijn er creoolse pi werkers die drugs binnen het gevang smokkelde en deze medewerker kreeg geen straf omdat hij een creool was. Er is sprake van grote onenigheid binnen Hazard personeel, niemand is happy om de bejegeningen van Palmtak als directeur. Deze directeur laat duidelijk aan de medewerkers merken ” ik ben alleen voor mijn eigen volk ook al smokkelt hij drugs binnen. Maar doet een ander bevolkingsgroep het dan ben je ontslagen!!.

  De overheid en haar controle blijft achterwege.

  Nabestaanden van deze jongen, wat hij dan ook gedaan had, hij zat zijn straf al uit, ik wil u condoleren met het verlies van uw dierbare. Respect en veel liefde en kracht!


  Maak melding
 7. Sranang sa e pasa drape. Dit is niet mijn Suriname. Ophouden om eigen rechter te spelen. Vanaf dat de militairen het voor het zeggen hadden in 1980 is Suriname in negatieve zin veranderd. en deze klote regering heeft in plaats van dit te veranderen juist verergerd, Bouterse redt Suriname door op te stappen en doek het leger op. Het leger is een koenoe voor Suriname.


  Maak melding
 8. Dit mag niet in de doofpot.

  De daders moeten keihard aangepakt worden en de overheid moet de familie van deze vermoorde man een behoorlijke som geld betalen als een vorm van “schadevergoeding”

  Wat een rechteloosheid!!!


  Maak melding
 9. @john
  Het heeft niets met de regering te maken, Surinamers zijn zo, en ze leven als beesten met elkaar, niet waar?
  Wat verwacht je van een land dat sinds 1992 onbestuurbaar is gemaakt dankzij de criminele netwerken binnen de rechterlijke macht en Juspol. Ja het is in 1992 begonnen, dus niet sinds Bouterse aan de macht is. NF VHP is zijn verantwoordelijk dat Suriname een staat van NULO ( NUL,0) is. Dit gaat niet veranderen in Suriname zolang alles met corruptie en vriendjespolitiek werken. Het gaat nooit werken. Daarom waarschuw ik iedereen…KOOP GEEN ONROERENDGOED IN SURINAME. Het zal over enkele jaren NIETS meer waard zijn!


  Maak melding
 10. Zie deze bijdrage slechts als kritische lezer !
  ”Betrokkenheid van penitentiaire ambtenaren bij de mishandeling van een overleden gedetineerde ” .
  Hoe zit dat nou precies of hoe krom is deze tekst ?? Misschien wel onbelangrijk om dit op te merken, echter deze tekst suggereert dat de gedetineerde dood of overleden was en daarna door de PI ambtenaren werd mishandeld.. Zou dit niet anders en ter wille van de juistheid van de berichtgeving geschreven moeten zijn? Dus; Gedetineerde mishandeld door PI ambtenaren en komt te overlijden / Of anders gezegd ,,Gedetineerde door PI ambtenaren mishandeld met dood als gevolg ”.


  Maak melding
 11. Misselijkmakend dat ordehandhavers zoals de penitentiaire ambtenaren, zich waarschijnlijk buiten hun boekje hebben begeven. De zaak moet natuurlijk onderzocht worden alvorens men een definitieve conclusie kan handhaven. In elke organisatie heb je rotte appels in de mand.


  Maak melding
 12. Beste forum schrijvers.
  Ik lees vaak jullie reacties over criminelen. En dat is zeker niet mis. Het is meedogenloos. En steeds klagen jullie over het optreden van de wetsdienaren dat ze laks zijn. Nu hebben ze de zaak goed aangepakt en wat zijn jullie reacties; het tegenovergestelde. Jullie hebben een dubbele pet op.

  En vergeet niet dat deze gast een uitgebroken crimineel was. De wet handhavers willen ook heel huids thuis terugkeren, want ze hebben ook een gezin om te onderhouden.


  Maak melding
 13. Ik lees bij een aantal forum schrijvers dat ze nu plotseling opkomen voor deze criminelen. Terwijl die zelfde reageerders in eerdere casussen fel uithaalden tot ophanging van deze rand debielen. Stel je eens voor dat door deze zelfde criminelen jouw of je familie schade wordt toegebracht. Hoe zou je dan reageren????

  Je hebt nu tenminste één crimineel minder in de maatschappij. Wetshandhavers ga zo door. En de speciale éénheid moeten nog beter gaan optreden tegen rovers, zodat de burgers zich beschermd voelen. Het kan toch niet zo zijn dat er wetteloosheid heerst in sur. Een goede burger zal altijd voorkomen om in aanraking te komen met justitie. Vluchtende roversbendes neermaaien einde oefening.
  ANDERS KOMT HET NOOIT GOED MET SURINAME. IS AL EEN ROVERSNEST!!!


  Maak melding
 14. Freddyyy@@
  Het recht van de gedetineerde in Sur zou moeten zijn; met dezelfde munt terug slaan over het gepleegde feit door de gedetineerde. Als jij een keertje wordt gepakt dan zul je anders gaan spreken.

  Of wijzig de WET in Sur, dat een feit gepleegd door een boef/crimineel, moordenaar, het recht doen toekomen aan de benadeelde om te straffen en bij moord de naaste dierbaren.


  Maak melding
 15. Sam@@@
  Jij hebt een driedubbele pet op!!!

  En alle schaden die de criminelen toebrengen aan de benadeelden. Wie gaat hun terugbetalen??

  En als het jouw zoveel pijn doet voor deze hersen loze crimineel, spring dan zelf bij voor de nabestaanden.


  Maak melding
 16. @Omoe Snesie
  Deze jongen is mishandeld toen ze hem weer opgepakt hadden na zijn vluchtpoging.
  Hij viel enkele keren bewusteloos en er werd water op hem gegooid, toen hij weer bijkwam gingen de mishandelingen door. Ik neem vandaag contact op met de nabestaanden van deze jongen en ik help ze om er werk van te maken.

  Na de mishandelingen is hij in zijn cel gestopt wetende wat hij ernstig aan toe was. Uren later werd Palmtak wakker en gingen ze een kijkje nemen bij deze jongen.

  Deze achterlijke directeur Palmtak heeft de pi werkers het overleden lichaam van deze jongen naar het EHBO laten brengen. Daar zei de arts “waarom hebben jullie een lijk die al stijf is geworden, bij de EHBO gebracht?”. Hij moet naar de lijkenhuis zei de arts aldaar in NW Nickerie.

  Ik vind en dat er geen excuus mag bestaan en er niet gesproken mag worden van een incident. Er is geen sprake van een incident, er is sprake van het opzettelijke toebrengen van lichamelijke letsel aan een gevluchte gevangene met dood tot gevolg. Met andere woorden: men wist dat het gebruikte geweld buiten proportioneel was. Dus deze gevangeniswerkers moeten worden, ontslagen en dienen hun straf uit te zitten in Hazard. Alles heeft ermee te maken dat de directie, de heer Palmtak, een waardeloos beleid voert en een boel verkeerde PI medewerkers het hand boven het hoofd houdt, al jaren.


  Maak melding
 17. Robbert@@@
  Moet vrij brief zijn om alle criminelen en moordenaars in Sur dood te schieten. Want anders komt nooit goed met Sur.

  Iemand die een feit pleegt, weet dit zelf ook van te voren dat dit verkeerd is, dan moet je ook de consequenties dragen.


  Maak melding
 18. Resto@@#
  Ik hoop dat het optreden van de wetsdienaren andere gedetineerden zal afschrikken om nog meer kattekwaad te gaan uithalen.

  Het mooiste zou zijn, dat de criminelen zouden moeten bezeffen wat hun te wachten staat alvorens het criminele pad te bewandelen.


  Maak melding
 19. Ook hier zou gelden dat ambtenaren precies datgene zouden moeten doen waarvoor zij de bevoegdheden hebben. Het moet precies afgebakend zijn, want anders krijg je trouble. Je mag net niet dat tikje te hard uitdelen. Je mag net niet laten zien dat je een sadist of psychopaat bent die om verkeerde redenen in een gewapende macht deelneemt.


  Maak melding
 20. Djakkie 26 maart 2019 at 10:57
  Sam@@@
  Jij hebt een driedubbele pet op!!!

  En alle schaden die de criminelen toebrengen aan de benadeelden. Wie gaat hun terugbetalen??

  En als het jouw zoveel pijn doet voor deze hersen loze crimineel, spring dan zelf bij voor de nabestaanden.”

  Er zijn wetten is Suriname een ieder die denkt dat hij/zij boven de wet staat komt de rechter tegen.

  En mensen die namens d overheid in dienst en functie zijn om in bewaring gestelden te bewaking hebben het recht ook niet.

  Ik spring wel bij als jou (Djakkie) hetzelfde is overkomen.
  Uit blijdschap dat er een leeghoofd minder is op deze aardbodem.


  Maak melding
 21. Sam@@
  Met jouw opmerking concludeer ik dat je geweld door deze gasten dient voor als voedingsbodem. Om voor mijn nabestaanden in te springen denk ik dat je dan niet meer in leven ben. Want dan ben je zelf al opgeruimd door deze dezelfde gasten. Over mij hoef je geen zorgen te maken, mijn fam. kan ook zonder mij redden. Maar vraag je jezelf af, voel je straks zelf trots om je kleinkinderen in zo’n rotte maatschappij achter te laten waar anargie en geweld heerst voor het geval je nog in leven ben. Ik denk dat je kleinkinderen je zullen verafschuwen over jouw houding dat je meegewerkt hebt om dit in stand te houden.


  Maak melding
 22. Reageerders laten we bij het trieste feit blijven, ik weet dat meningen verschillen maar daar heeft niemand wat aan, om elkaars mening af te kraken ! C.q. elkaars beledigen heeft totaal geen zin, en daarmee is er ook niemand mee gebaat. Wij zijn volwassenen en buiten dien ook Sranan mang onder elkaar dus, we moeten proberen om een beetje te relativeren wat er gaande is in het land, en persoonlijke mening van een ander te respecteren. Met geweld en harde woorden bereiken we niks, je krijgt er alleen maar ellende van, en buiten dien loopt je het gevaar om hoge bloed te krijgen !

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 23. Sam@@
  Heb je jezelf nu betrapt wie de ware leeghoofd is.

  Dit soort tuig met hersenloze kwab moet je op allerlei manieren kunnen bestrijden.


  Maak melding
 24. @ djakkie;

  Je schrijft :Djakkie 26 maart 2019 at 10:51
  Freddyyy@@
  Het recht van de gedetineerde in Sur zou moeten zijn; met dezelfde munt terug slaan over het gepleegde feit door de gedetineerde. Als jij een keertje wordt gepakt dan zul je anders gaan spreken.

  Heb je wel een gehoord of gelezen over de universele rechten van de mens. Ik betwijfel het.
  Als je het nou leuk vindt of niet maar iedere verdachte of veroordeelde heeft ook rechten.
  of wil je terug naar het wilde westen of de middel eeuwen ???
  In wat voor samenleving kies je om in te leven ?
  een samenleveing is gebaseerd op recht en orde.
  Wanneer wij allemaal voor eigen rechter willen spelen en ons als beesten gaan gedragen dan weet je zelf wat er van zo een samenleving terecht komt.

  Het verbaast mij telkens weer hoe diep men aan het zinken is een moeras van chaos en wanorde in Suriname.
  Geen regels en orde in het verkeer, raciale verwijten naar elkaar , moord en doodslag aan de lopende band.
  wil je in zo een land wonen ????
  Djakkie i rest my case en wens je ondanks het feit dat ik het totaal niet eens met je bent een fijne dag toe.
  Maar denk er nog eens overna.


  Maak melding
 25. @Djakkie
  Doe ons dan een groot plezier en ga de criminal lijder van Suriname dood schieten!!
  Jij zakka zakka.,hij heeft 15 weerloze burgers geexecuteerd en wees blij dat 1 van de slachtoffers
  toevallig niet je zoon,broer of vader is geweest.
  Als we in jou theorie moeten geloven dan hebben we elkaar binnen de korste keren uitgemoord!
  Laat het straffen over aan de rechters.Ga geen eigen rechter spelen…..
  Nou, als het nemen van recht in eigen handen iets goed betekent ,dan waarom dan onderduiken of schuilhouden achter amnestie?!


  Maak melding
 26. Wij Surie´s hebben een kort lontje; ik betrapt me daar ook weleens, op maar probeer de laatste tijd om cool te blijven. Bikassi a no tranga é tjari kaw go na ping !!!!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 27. Ray@@@
  Ik ga je niet uitschelden. Maar je gebruikt weer een fictieve naam omdat je al eerder hebt gereageerd. Waar ben je al die tijd gebleven toen anderen zo vaak en meedogenloos hebben gereageerd op dieven, moordenaars en geweldplegers om hun te straffen. Wanneer je al mijn reacties heb gelezen en inhoudelijk op een rijtje zet, dan kom je vanzelf tot een juiste conclusie.

  Betreft:
  de 15 moorden
  Wat zou je zelf hebben gedaan wanneer je wordt aangevallen met een panzer. Keur je het ook goed om een staatsgreep te plegen of deze verheerlijken. Sur was toen toch ook democratisch. Je schrijft weerloze burgers, maar zij zelf waren ook degelijk bewust dat wanneer de staatsgreep zou misgaan er zware consequenties zouden voortvloeien. Dus geen krikodillen tranen nu. Je had beter Lachman de bestuurder van de panzer moeten schofferen dat hij zich in Ford Zeelandia aan DB heeft overgegeven, waardoor de staatsgreep mislukte.

  Familie
  Mijn familie pleegt geen staatsgreep. Al sinds hun geboorte voeren ze dagelijks strijd om te overleven.

  Staatsgreep
  Waarom spreek je niet diegenen die DB hebben geholpen om aan de macht te komen. Dit gaat je veel meer pijn doen dan wat ik geschreven heb.


  Maak melding
 28. Freddyyy#@@
  Helemaal mee eens in de contex van je text. Ik heb veel gelezen over de rechten van de mens. Was het maar waar dat deze kon worden gehandhaafd. De grote mogendheden voeren oorlogen met ongekende vormen van lijdens voor de mensheid. Hele naties worden vernietigd.

  Mijn wens is; dat jouw innerlijke rust en toewijding mag neerdalen op iedere Surinamer.

  Aum Har Har Mahadew

  Jai Ho


  Maak melding
 29. Ben ik de enige die het opvalt dat een post wordt overgenomen over wie de vader is van deze jongeman? Ik vraag me af waarom dat wordt vermeld.

  Verder walg ook ik van het gescheld over en weer elke keer maar weer. Ik probeer me te focussen op waardevolle bijdragen. Zoals dat van de bijdrager die het als nobele taak ziet om de nabestaanden op te zoeken en te helpen met rechtsvervolging.

  Ik hoop dat dat helpt.

  Ik hoop dat deze daders die dit in vereniging hebben gepleegd de zwaarste straffen krijgen opgelegd en dat de verantwoordelijken voor hun opleiding gesanctioneerd worden.

  Dit hoort niet in een rechtsstaat (waar ik nog altijd in geloof, in tegenstelling tot vele anderen die er vervolgens wel voor kiezen om hier te blijven wonen).

  Me mars papa!


  Maak melding
 30. Op deze moord zal niet nader worden onderzocht. Immers, Palmtak is NDP-er. Voorbeelden genoeg om te weten hoe NDP-ers met dit soort wandaden omgaan. Aan wie ontleent men deze voorbeelden, niet aan Dhr. C. Santhoki toch?


  Maak melding
 31. @ Djakkie

  Bedankt voor je compliment maar daar ik het niet voor, ik ben een vrede mens hou niet van djoegoe djoegoe ! Als ik iets neerpen en het valt verkeerd bij sommigen dan gaan ze gelijk schelden, en dat vind ik persoonlijk minder leuk. Als ik terecht wordt verwezen met een bruikbare argument dan kan en heb ik wat aan. Ieder mens maakt fouten, en van uit die standpunt handel ik, en zo behandel ik ook mijn medemens. 3/4 van mijn leven woon ik al in NL, maar ik ben en blijft een Sranang mang, en niemand kan me dat ontnemen. Heb vaak conflict met onze @ Damsco maar ik heb geen hekel aan hem, het is zijn manier om zo te communiceren. @ Damsco je bent een oliebol, en nu jij weer !!!!!!!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 32. @Djakkie
  Update:
  Naar nu blijkt waren Palmtak en de heer Suto, beiden verantwoordelijken van Hazard. Zij waren mee tijdens de arrestatie en hebben willens en wetens zeer zwaar geweld laten toepassen. Een van de omstander verklaard gehoord te hebbend at Palmtak aan Suto opdracht gaf om heel hard aan te laten pakken.

  Tevens blijkt dat deze jongen ook nog een kruimeldief was en geestelijk beperkt was. Dit was alom bekend, moet je dan juist iemand die al kwetsbaar is op deze van het leven beroven?.

  Mijn hemel, directeur palmtak en de K likker Suto maken het leven van vele ambtenaren op Hazard zuur waardoor vele medewerkers al jaren niet meer met plezier naar hun werk komen.


  Maak melding
 33. @Ray
  mens toch………..leef je nog? kijk zelf naar jou VHP en NF gangbang party partij. Oprotten op Bouterse af te geven. Wat heeft Bouterse hiermee te maken. Jou NF VHP hebben sinds 1992 de rechtstaat in Suriname geheel gesloopt door corrupte rechters, juspol medewerkers, notarisses, advocaten etc door te laten gaan in hun functie. Zo mocht van Santhokie VHP, NF, Frank Truideman die een gevallen rechter is in Suriname, wel doorgaan als advocaat?????. Wat wil je dan dat er komt? Wat verwachten jullie?. Alles hangt uit corrupte praktijken aan elkaar vast. Waar houdt het op in Suriname?.


  Maak melding
 34. @Djakkie
  Voel je niet verheerlijkt door andere ezels hier die je complimenten komen maken omdat zij even clueless zijn als jou.
  Ik neem gewoon aan dat je dezelfde criminal mind bezit als de overige criminelen.Jou gedachtegang is even slecht.,0,0 en ik zie jou als een crimineel.
  Een crimineel moet gestraft worden door een rechter en niet door wreedlustige burgers.Daarom dat ik de moeite niet eens neem om te treuren over idioten die zelf het slachtoffer worden omdat ze geprobeerd hebben voor eigen rechter te spelen.
  Om de tragische dood van de 15 burgers te kunnen begrijpen moet je het zelf meegemaakt hebben en niet naar verhaaltjes luisteren en conclusies trekken.
  Misschien dat je mij kan uitleggen hoe 15 burgers in staat zijn geweest te vluchten,15 burgers die zwaar mishandeld waren,niet in staat zijn geweest op hun benen te staan en die meer dood dan levend geparadeerd werden voor de camera..en die 15 mensen werden door je laffe held bouta in de rug geschoten.Kom geen mooi boy voor me uithangen ,jij moer!
  By the way,zelfs voor je amnestie held wens ik dat de rechter hem zal straffen en niet het publiek.
  Laat de rechter zijn werk doen!
  En bovendien de 15 burgers kunnen niet meer getuigen en je baasje heeft ervoor gezorgd.Kom dus geen tweede bouta hier spelen,bouta aanhangsel!!
  Je baasje verdient de doodstraf ,wees blij dat de surinamers slap zijn!Zezijn niet slim.


  Maak melding
 35. O gaddo, nu blijkt dat alle betrokken pi medewerkers die in opdracht van Palmtak en Suto gehandeld hebben, nog steeds gewoon in functie te zijn. Hoe kan dit?. Ze moeten, zo de wet het voorschrijft, hangend het onderzoek, op non actief worden gezet!. Weten ze het ook niet in Suriname.

  De hoofdschuldigen in deze zijn de opdrachtgever die de pi werkers tot zwaar geweld hebben aangezet zijn:

  PALMTAK EN SUTO


  Maak melding
 36. Hahaaaa Ray,

  Je voelt nu op je teentjes getrapt met je slap gelul.
  LEES ALLE INHOUDELIJKE TEKSTEN VAN MIJ, DAN KOM JE JEZELF TOT INKEER🙉monkey


  Maak melding
 37. Resto@@@
  Thanks!
  Aan jou heb ik wat tenminste. Anderen beginnen gelijk af te reageren, terwijl iedereen is vrij om een eigen mening te geven.
  Ze beseffen niet dat juist zelf rechter gaan spelen door mjj hun wil op te leggen.


  Maak melding
 38. @Resto
  Uilskuiken,
  alles dat gebeurd in Suriname heeft te maken met je baasje bouta.Hij heeft van Suriname gemaakt tot een staat waar geloof in recht en wet is zoek geraakt en iedereen probeerd voor rechter te spelen en ongestraft te blijven.De lijder van Suriname is een crimineel en schuilt achter amnestie.Dit is het begin van de afgang van Suriname.Jij pukkie,jij bent geen uitzondering.Jij bent wat men noemt een last.Camera’s zijn bedoeld voor de rechtbanken om een crimineel te straffen want de bewijzen zijn er.Het is niet
  bedoeld voor street maffias om voor rechter te spelen.De street maffia moet afgestraft worden.
  Hmmmm…zo te zien heb je lang niet in bed gelegen met bouta.
  Whahahahaaa……arme pukkie ,je klinkt zo bitter…..


  Maak melding
 39. Ach ja, mensen steken zelfs hun onschuldige kleine kinderen dood. Je moet heel veel energie erin stoppen om iemands zienswijze te kunnen veranderen.

  Beste @J. Zwartmans, wat betekent “Bikassi a no tranga é tjari kaw go na ping”?


  Maak melding
 40. @Djakkie-neppi
  U babbelt weer over de 15 VERMOORDE Ongewapende
  en Onschuldige Srananmans van de 8 December Massamoord !

  ALWEER belastert u ten onrechte deze BURGERS, echte
  Surinamers, ZONDER BEWIJZEN te leveren voor uw ONZIN-
  verhaal !

  Immers, wanneer deze HELDEN iets strafbaars of verkeerds
  hadden gedaan, dan zou de VERDEDIGING van de MASSA-
  MOORDENAARS, dit DIRECT bi de KRIJGSRAAD hebben
  ingebracht !

  Omdat deze babbels en beschuldigingen ONGEFUNDEERD zijn,
  hebben de advocaten van de Massamoordenaars hierover GEEN
  ENKEL BEWIJS KUNNEN AANBRENGEN BIJ DE KRIJGSRAAD !

  Tevens babbelen de Massamoordenaars over dossiers in Holland,
  terwijl zij ook hebben GEFAALD om de dossiers van de Legerleiding
  en van de Sranan Geheime Diensten, te overleggen aan de Krijgsraad !

  Conclusie : Straf de Massamoordenaars heel hard, zij blijven LIEGEN en
  FEITEN ONTKENNEN !

  DJAKKI-Neppi uw verhaal zonder bewijs, is onzin !


  Maak melding
 41. De bewakers daar denken dat ze alles kunnen maken. Ze kunnen niet eens hun naam schrijven.
  Hebben een pistool in hun klauwen ingeduwd gekregen en denken dat ze Jesus zijn.
  De bewakers met zo mishandelen hoe ze de gevangene hebben mishandeld en op straat gooien.
  Het is toch schandalig hoe ze met mensen daar omgaan.
  Totaal geen respect.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES