donderdag, november 30, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentMachel Montano wil snel weer terug naar Suriname

Machel Montano wil snel weer terug naar Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 25 mrt – Machel Montano, de Soca ster uit Trinidad die onlangs één van de trekkers was van het Hardcore Phagwa festival op het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo, wil snel weer terug naar Suriname. Dit deelde hij tijdens zijn optreden mee aan het publiek. Machel vergelijkt het Phagwa festival op het plein in Suriname, met Carnaval op Trinidad.

Diverse organisatoren van shows hebben eerder geprobeerd om de soca ster naar Suriname te halen voor een optreden, maar dat is nooit gelukt. Mocht hij weer komen optreden, dan neemt hij zijn voltallige band met danseressen mee aldus de zanger die in november 45 jaar wordt.

Machel Montano won op 12-jarige leeftijd het Caribbean Songfestival dat in Barbados word gehouden. Hiermee is hij de jongste finalist die ooit deze wedsstrijd won. Hij heeft hits als ‘Dance’ featuring Jacob Desvarieux van Kassav en ‘Famalay’ een samenwerking met Skinny Fabulous en Bunji Garlin. Deze songs zijn van zijn laatste album G.O.A.T.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
  1. Surinamers hebben het recht om vrijheid te vieren. Door de economische onderdrukking blijft er bijna niets meer over om mee te ontspannen. Dus tja.. gelijk hebben ze.


    Maak melding

  2. Ik vind dat met Phagwa, verplicht alleen Baithak Gana gespeeld moet worden. Laten de kevries zich specialiseren in Baithak Gana en dan een wedstrijd houden met de Hindoestanen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES