woensdag, juni 19, 2024
HomeFotoWeer Nederlands echtpaar met zeilboot vanuit Nederland naar Suriname

Weer Nederlands echtpaar met zeilboot vanuit Nederland naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

UITHOORN, 24 mrt – Het Nederlands echtpaar Jan-Paul en Marjolein Buis vertrekt begin juni met hun zeilboot vanuit Nederland om in een jaar een ‘rondje Atlantic’ te varen. Hierbij doen ze rond eind december dit jaar ook Suriname aan.

Het tweetal vaart via de route Spanje, Marokko naar Kaap Verdië. Daar komen hun zonen Jesse en Senne aan boord en beginnen zij aan de oversteek van de Atlantische Oceaan. Met een goede wind duurt die oversteek ruim 2 weken.

In Suriname willen ze kerst en oudejaarsavond vieren en ontmoeten ze vrienden met wie ze vaker reizen om de jungle te bezoeken. Na Suriname volgt Trinidad en Tobago en na de Caribische eilanden varen Marjolein en Jan-Paul samen 3 weken via de Azoren terug naar Europa, vertellen ze aan het weekblad Uithoorn.

Onlangs deed een ander Nederlands echtpaar een soortgelijke tocht. De Nederlandse presentator Pieter-Jan Hagens en zijn vrouw kwamen eind vorig jaar met hun zeilboot aan in Suriname. Hagens is begin deze maand vertrokken uit Paramaribo en zit nu in het Caraïbisch gebied.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
  1. Maar passen jullie op voor deze mensen hoor. Want als ze hun vrouw dood maken, gaan ze zeggen door Surinamers vermoord. Sooo dus opgepast. 1 had z’n vrouw dood gemaakt voor de kust van colombia, heeft hij verklaard dat colombia en dat hadden gedaan. Mi gado hoor


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES