vrijdag, december 8, 2023
HomeFotoGrote verslagenheid bij families van verongelukte mannen na verkeersongeval Leiding

Grote verslagenheid bij families van verongelukte mannen na verkeersongeval Leiding

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 23 mrt – De families van de twee omgekomen mannen, Karan Soeradj Ramautar (34) en de slechts 17 jaar oude Randir Jagan, (FOTO) hebben met grote verslagenheid gereageerd op het plotselinge overlijden van hun dierbaren. De twee kwamen op de avond van Holi, afgelopen donderdag, om het leven bij een eenzijdig verkeersongeval te leiding 9A. Voor beiden wordt er dagelijks een rouwzitting door de diepbedroefde familie gehouden.

Volgens het Korps Politie Suriname zou de 34-jarige de bestuurder zijn die met hoge snelheid zou hebben gereden over de weg te Leiding 9A. Hij verloor hoogstwaarschijnlijk de controle over de besturing van de auto, geraakte van de weg en botste tegen een vrachtwagen die geparkeerd stond voor een supermarkt.

Door de botsing sloeg de personenauto enkele keren over de kop. Ramautar en de 17-jarige Jagan moeten daarbij uit het voertuig zijn geslingerd. Hun lichamen werden verminkt aangetroffen. De derde inzittende, Rowie J., zat bekneld in het voertuig en werd zwaargewond opgenomen op de afdeling Intensive Care van het ziekenhuis. Dit bleef van de auto over:

Twee doden na ernstig verkeersongeval te Leiding in Suriname

Een familielid plaatste onderstaand bericht op Facebook:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

40 REACTIES
 1. Jammer 2 levens zijn verloren gegaan de Politie doen hun best maar ze kunnen ook niet overal tegelijk zijn …de verantwoordelijkheid ligt bij de bestuurder


  Maak melding

 2. Roekeloos rijgedrag, je zelf en anderen in gevaar brengen. Gelukkig zijn er niet meer doden te betreuren.

  R.I.P. slachtoffers, jullie onbehoorlijk gedrag heeft hiertoe geleid en nabestaanden in verdriet gedompeld.

  Krakti toegewenst.


  Maak melding

 3. Ik vraag mij af wanneer surinamers gaan leren om verantwoordelijk te rijden als men ziet hoeveel doden er nu al zijn in 3maanden tijd. Een volwassen man die zó hard rijdt dat de auto zodanig opgevouwen is zie foto.en de inzittenden er niéts van zeggen om wat langzamer te rijden.hebben er zelf om gevraagd.het is jammer voor de nabestaanden maar sorry in dit geval géén medelijden méé.de keuze en het gevolg ervan maakten ze állemaal zelf!!! Daarom!!! Het leven is hard en de klap ook!!! Wees géén rund als je op de weg stunt!!!


  Maak melding

 4. Verschrikkelijk hoor. Leed en ellende. Zo een klein land als Suriname. Je hebt de opgroeiende en opkomende jeugd. In het onderwijs, naast de reguliere vakken als taal, rekenen, wiskunde enz., kunnen ze best wel meer aandacht schenken aan sociale thema’s. Normen en waarden. Rijgedrag valt hier ook onder. De huidige generatie die reeds over een rijbewijs en auto beschikt, wat moet je die bijbrengen?
  Nog steeds voorlichting, elkaar corrigeren, geen risico’s nemen en nog veel meer. De politie is niet bij machte dit soort ongelukken te voorkomen. De politie is geen superman. Bij de individuele burger begint de verantwoordelijkheid.


  Maak melding

 5. Jullie hebben waarschijnlijk allemaal gelijk. Maar……de slachtoffers hebben ouders, partners, kinderen. Die krijgen deze zeer harde, persoonlijk gerichte woorden ook te lezen. 😢
  Uiteraard mag een waarschuwing wel, maar kunnen we de boodschap iets neutraler of algemener houden?
  Hopelijk begrijpen jullie wat ik bedoel. 😊


  Maak melding

 6. Ai booi….
  Hier wordt men niet vrolijk van…
  Stom…stom….en nogmaals stom…
  Het is gebeurd…
  Gedane zaken nemen geen keer…
  Jammer en nogmaals jammer…
  Ik hoop dat de ogen open gaan van de andere mensen die in het verleden roekeloos hebben gereden en nog steeds roekeloos rijden….
  Bestuurders, gebruik aub je gezonde verstand….
  Leven doen we maar één keer….
  Power to the family….


  Maak melding

 7. De wegen van Suriname laten het niet toe hard te rijden.Motto moet dus zijn: Liever een uur te laat op je afspraak dan uren en jaren te vroeg in het lijkenhuis. De fout ligt niet alleen aan de chauffeur maar aan alle omstandigheden. Het enige verwijt dat ik hem kan maken is dat hij wist hoe slecht de Surinaamse wegen zijn en dat hij zijn rijgedrag dienovereenkomstig moet aanpassen. Moge hij dienen als een schip op het strand en een baken in zee om andere halve garen in het verkeer te waarschuwen. Familie, nabestaanden, vrienden en kennissen. gecondoleerd met dit verlies en sterkte. Deze mensen waren overduidelijk veel te jong om nu te gaan. RIP,


  Maak melding

 8. Door z’n roekeloos rijgedrag neemt hij nog 2 mensen .. waarvan 1 het graf in.
  Onverantwoordelijk voor z’n medepassagiers ook.
  Auto rijden is geen spelletje.
  De Surinaamse wegen..zijn geen snelwegen..je kunt gewoon niet veilig hard rijden in Suriname..dit is het zoveelste trieste bewijs.
  Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte toe.


  Maak melding

 9. Gezien t feit de lichaamsdelen over de weg gezaaid was zou je als Surinamers zijnde 10x moeten na denken voordat je de auto binnen stapt.maar blijkbaar zal dit niet de laatste dodelijke aanrijding zijn voor dit jaar
  Hardhorend zijn ze in Su!!
  R.i.p boys


  Maak melding

 10. Mensen rijden waarschijnlijk al jaren op die wegen, maar kennen het nog steeds niet goed genoeg. Wat moet je dan?
  De nabestaanden en familieleden zullen zich ook afvragen waarom, waarom. Waarom zo hard gereden?


  Maak melding

 11. Mijn grote vraag is dit!!! Wie rijdt een mark x op bottom snelheid te leiding?? dat weet een ieder van su wat er achter staat ik vind dat mensen moeten opletten wat die autos inhouden voordat ze die autos kopen. Ga effe na hoveel aanrijndingen voor zijn gekomen waar een mark x te zien is die de oorzaker zou zijn heeeeeeeeel veeeeeel waarom? omdat die auto niet gemaakt is om te racen is gemaakt om mode te maken, Know the difference al is het die sport model het heeft niet alles om te racen en snel afwijken en driften en alles naah je kan zo goed rijden, maar als een mark x je in de steek laat op een snelheid van 180kpu op een weg als leiding weet je zeker dat je er niet uit kom. Sterkte aan de familie en gelukkig was er geen voetganger of bromfietser of tegenligger erbij anders zou het lelijker zijn.


  Maak melding

 12. Wat mij opvalt is dat er niet alleen vaker ongelukken gebeuren in het verkeer maar dat ze met de dag ernstiger zijn/worden.

  Als de bestuurders na dit vreselijk ongeval nog niet van overtuigd zijn dat te hard rijden ernstige gevolgen kan hebben leren ze het nooit meer.

  Voor de familie lijkt het mij vreselijk om zulke jonge mensen op deze wijze kwijt te raken.
  Wens ze sterkte en hoop dat ze heel veel steun en begeleiding krijgen gedurende deze moeilijke periode..

  Aan de overheid is het nu de plicht om de controles aan te scherpen.
  En er echt voor te zorgen dat het dag en nacht veiliger wordt in het verkeer.


  Maak melding

 13. Des te meer men waarschuwd voor de gevolgen van hard rijden, des te meer wordt er hard gereden. Eigenlijk zijn deze doodrijders precies als ndper’ s. Des te meer men ze waarschuwd ovor de gevolgen van hun stemkeuze niet meer oerdom te stemmen op de allergrootse misdadiger en zijn na dagoe poepe sekte in 2020, des te harder krijsen deze dieharde paarse dwazen, neks no fout.


  Maak melding

 14. Gelukkig hebben ze alleen zichzelf de klote in gesleurd en geen andere onschuldigen hierin meegenomen. De duivel zat hem op de hielen denk ik, want van een auto is niets meer te herkennen. Dit is toch te erg voor woorden. Un zuip un poor sopie blijf waar je bent tot dat je nuchter bent dan ben je geen gevaar voor jezelf en zeker niet een gevaar voor anderen op de weg. A geers wang vloek deh in a verkeer in Sur.
  Sari tori. Nabestaanden, veel sterkte.

  de NDP bespotter, jij drijft met alles politiek, volgens mij ben jij gewoon een hersenloze vis, od een sarasara, als wat je kan zeggen niet mooier is dan de stilte, houdt dan gewoon je bek. Rotzooi.


  Maak melding

 15. Ik vind het triest voor familie dat ze slachtoffers moet afscheid nemen voor zo’n leeftijd.
  Ik vind dat er een snelweg moet komen. Ik weet dat het veel geld gaat kosten om maken, maar zulke wegen zijn zeer onveilig om sneller te rijden door voetgangers en mensen kunnen niet geduld hebben als iemand te traag gaat rijden. Het moet iets veranderen.


  Maak melding

 16. Gewoon gezopen en als een gek volgas. Surinamers die elkaar bewijzen hoe achterlijk ze zijn. Gelukkig niet meer doden je zal er lopen met je gezinnetje.


  Maak melding

 17. Dit is weer het zoveelste verkeersongeval in een relatief korte tijd. Ik begrijp er niets van.
  Denkt men ” het zal mij niet overkomen”?
  Heel triest voor de nabestaanden die in verdriet worden ondergedompeld.
  Sterkte toegewenst met het noodlottige verlies van uw dierbare.


  Maak melding

 18. @Ger, je was er bij met je blaastest voor ze de auto instapten en je kunt het nu bevestigen na je autopsie en bloedtest?
  Wie acteert er nu achterlijker? De Surinamers of jij?
  Te hard hebben ze zeker gereden met helaas dit gevolg, maar jij blaast nu te hoog van de toren.


  Maak melding

 19. hallo oneerbiedige NDP bespotter je ben schaamteloos de familie heeft verdriet dan ga je mee spotten
  ik hoop dat het jou en je familie overkomt dan ga ik er mee spotten;

  je hebt geen gevoel voor doden. ik hoop dat het jou overkomt lafaard


  Maak melding

 20. En dan nu het antwoord op de Wedden Dat-quiz …

  – het was inderdaad geen Chinees;
  – het was inderdaad geen Inheemse;
  – het was inderdaad geen Javaan;
  – er is inderdaad minstens twee keer zo hard gereden als toegestaan.

  Het enige antwoord dat we nog verschuldigd zijn is of er daru in het spel was.

  Maar goed, zo simpel is het dus. Hindustaanse broeders. Ja jullie! Wanneer gaan jullie je nou eens gedragen in het verkeer??!

  @Olga: er zijn onschuldigen erbij betrokken; alhoewel niet compleet onschuldig waarschijnlijk. Maar wanneer er ook mensen langs de kant de dood hadden gevonden, had je waarschijnlijk anders gepiept.

  Ik weet niet van de rest, maar ik ben dit soort verkeershufters meer dan zat! Het zijn ook mijn en andermans wegen waar ze op rijden. Niet alleen van hun.

  Het is inderdaad wreed om te vernemen hoe de Surinaamse wegen je dit soort hufterigheid betaald kunnen zetten.

  Me mars papa!


  Maak melding

 21. @Onze correspondent vanuit het buitenland 23 maart 2019 at 18.04

  Maar wanneer ben jij de hufters die dagelijks roofovervallen plegen meer dan zat!
  Is dat niet erg! Bij die roofovervallen worden mensen mishandeld, gekneveld achtergelaten of zelfs vermoord. Die roofovervallers deinzen er niet voor terug om ook bejaarden te beroven en te mishandelen.
  Waarom schrijf je daar niet over? Jij behoort tot de groep Surinamers die alles wat er misgaat onder de hindustanen tig maal vergroot, bij degenen die op jou lijken, verklein je alles tot het minimale.


  Maak melding

 22. @Jiyani-

  Het gaat hier niet om roofovervallen; daar reageer ik indien er sprake van is, voldoende op.

  Overigens richt ik mij als Hindustaan tot mijn Hindustaanse broeders. Dus …

  Me mars papa!


  Maak melding

 23. Heb geen woorden voor . lijk race auto game spel sport.
  zoveel jonge mensen dood met ongeluk
  Is beter dat iedereen geen auto rijden, wij denken mee aan de na bestaande in Paramaribo buitenland.


  Maak melding

 24. @“Correspondent etc.etc. etc. Begrijpend lezen is ook een kunst. Ik pleit niemand vrij maar ik probeer ook geen beschuldigingen te uiten zonder dat ik weet hoe het zit.
  Ik denk dat we als MENS een beetje rekening kunnen en mogen houden met de familie, de nabestaanden.
  Hoe zou jij het vinden als het jouw kind was welke je al verloren hebt en dan blijkt ook nog dat hij of zij publiekelijk onterecht veroordeeld wordt op een ernstiger misdrijf dan het al gedaan heeft?
  Wie zegt dat die jongeman alcohol op had???
  Dáár gaat het mij om.
  Hoeven we geen empatisch vermogen meer te hebben?
  Alsjeblieft zeg!
  Álles wat vandaag een ander overkomt, kan jou morgen óók overkomen.
  En piepen doe je zelf wanneer de ellende voor jouw deur staat.


  Maak melding

 25. @ Onze etc. correspondent etc.etc. etc. etc. etc. Begrijpend lezen is ook een kunst. Ik pleit niemand vrij maar ik probeer ook geen beschuldigingen te uiten zonder dat ik weet hoe het zit.
  Ik denk dat we als MENS een beetje rekening kunnen en mogen houden met de familie, de nabestaanden.
  Hoe zou jij het vinden als het jouw kind was welke je al verloren hebt en dan blijkt ook nog dat hij of zij publiekelijk onterecht veroordeeld wordt op een ernstiger misdrijf dan het al gedaan heeft?
  Wie zegt dat die jongeman alcohol op had???
  Dáár gaat het mij om.
  Hoeven we geen empatisch vermogen meer te hebben?
  Alsjeblieft zeg!
  Álles wat vandaag een ander overkomt, kan jou morgen óók overkomen.
  En piepen doe je zelf wanneer de ellende voor jouw deur staat.


  Maak melding

 26. gelukkig 1 wegpiraat minder die in ieder geval niet meer slachtoffers kan maken, maar jammer van dat jonge knaapje en jammer voor de nabestaanden


  Maak melding

 27. Ik had niet anders verwacht van de hersenloze ezels hier op dit forum. Het is jullie weer gelukt er een politieke discussie van te maken. Het leed van de nabestaanden en familie van de zwaar gewonde kan jullie in je zucht naar politieke macht geen ene reet schelen. Jullie zijn zo door haat vergiftigd, dat het je helemaal niks meer kan schelen dat de mensen zien hoe jullie werkelijk in elkaar zitten, alles is geoorloofd in jullie duivelse breinen, als het maar de tegenpartij schaadt en jullie aan de macht helpt. Weet je, KARMA IS A BITCH!!…en dat zullen jullie ervaren in 2020!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES