zaterdag, mei 25, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: 'Vice-president van Suriname betreurt slechte bejegening'

VIDEO: ‘Vice-president van Suriname betreurt slechte bejegening’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 22 mrt – De vice-president van de Republiek Suriname, Michael Ashwin Adhin, betreurt het voorval dat zich eergisteren heeft voorgedaan op het sportveld van Kamal Dewaker (KD). In het filmpje hieronder is te zien hoe enkele mannen tijdens de toespraak van de vice-president op een agressieve manier dingen riepen als “Gwe fa a podium! en Pe a moni deh!”.

“Een ieder mag kritiek hebben op de regering maar wij moeten ten allen tijden normen en waarden hooghouden”, reageert de regeringsleider in gesprek met het Nationaal Informatie Instituut (NII). In eerste instantie reageerde Adhin via zijn Facebook pagina door te zeggen dat het ging om ‘een stel zuiplappen van de tegenpartij’. Maar die posting haalde hij later weer weg.

Tegen het NII zei hij later respectvol om te gaan met mensen om zich heen. Hij zal hier niet van afstappen, omdat hij gelooft dat zijn voorbeeld navolging behoeft. Hij is er niet over te spreken dat landgenoten zich op dusdanige wijze hebben uitgelaten. Het is volgens hem vreselijk dat scheldwoorden in bijzijn van kinderen en jongeren heeft plaatsgevonden. “Dit is betreurenswaardig” keurt de vp het gedrag af. Het kan er bij de vp niet in dat dit voorval zich voordeed aan de vooravond van Phagwa. “Tijdens Holi zou juist alle negativiteit op de brandstapel moeten”, aldus de vp.

Het NII meldt verder:
“…Naast het onsmakelijk voorval met de enkelingen heeft de vp voor en na zijn toespraak wel onderonsjes kunnen voeren met de aanwezigen. Hij betreurt het dat dit groepje een domper heeft gelegd op de bijeenkomst. Hetgeen zich heeft voorgedaan zal overige ontmoetingen van de vicepresident met de bevolking niet beïnvloeden. “Dit is pas het begin, ik ben al meer dan 15 jaren actief met de jongeren en het sociaal werk in Wanica, de komende tijd zal nu ook het aantal politieke meetings steeds meer worden opgevoerd” zegt VP Adhin overtuigd…”

UPDATE:
Het Bureau National veiligheid stelt een onderzoek in naar het incident waarbij VP Adhin tijdens een Pagwa viering onheus is behandeld. Dit zegt Daniella Veira, directeur Nationale Veiligheid. Volgens haar moet nagegaan worden wat verkeerd gegaan is. Ze sluit ook niet uit dat er juridische stappen ondernomen zullen worden tegen degenen die zich hebben laten gaan.


opening
Fernandes Express
Passion in concert

59 REACTIES
 1. Schoothondje Ashwin Adhin van ddb, ndp(-kliek, inclusief ddb) moet het het betreuren dat zij Suriname straatarm hebben gemaakt.

  Pe a moni dé?

  ddb is de grootste criminineel, moordenaar van Suriname, de kliek jenifer simons, misikeba, bouva, abdoel, enz, zijn grote grote criminelen die hem ondersteunen en horen in de gevangenis door de rechtbank veroordeeld te worden opgesloten in SB. ddb beschikt niet over goed gedrag en mocht op grond daarvan nooit president van Suriname worden.

  Sinds ddb en kliek op 25 februari 1980 in de republiek Suriname een coup hebben gepleegd hebben ze Suriname straatarm gemaakt, EL Vene en Ramdien Sardjoe hebben het tijdens hun regeringsperiode 2000-2010 weer hersteld en zaken in orde gemaakt. Zie wat ddb (kliek) sinds 25 mei 2010 tot heden er weer van hebben gemaakt. Zie de valuta, koers, rekeningen die u dagelijks moeten betalen, benzineprijs bij de pomp, kosten van levensonderhoud, enz.

  ddb en kliek oe tik oe bondroe dan oe hoepel op.

  Surinamers kiezers, kiezers die voor het eerst gaan stemmen, stemmen jullie allemaal massaal op de Verenigde HervormingsPartij (VHP).

  Leve:
  – Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP)
  – bestuur van de VHP,
  – Chandrikaperkash Santohki (CS),
  – dr-, rr-, DNA-leden die op de kiezerslijst van de VHP komen voor de Algemene Verkiezingen van de DNA van Suriname,
  – 28 en meer zetels voor de VHP,
  – samenwerking van de VHP met andere huidige oppositie politieke partijen,
  – goede richting van Suriname en de republiek Suriname na 26 mei 2020,
  – samenwerking,
  – plan van aanpak van de VHP voor orde op zaken te stellen voor de goede richting van Suriname en de republiek Suriname, ook internationaal,
  – orde, rust, veiligheid, criminaliteitsbestrijding, goede scholing vanaf de peuterschool tot de universiteit, join ventures met buitenlandse ondernemingen, aflossen van huidige grote schulden met de hoge rentes, werkgelegenheid, welvaart en welzijn, opbouw, bouw van Suriname

  De republiek Suriname en de Surinamers een voorbeeld land en burgers zijn van de wereld.

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Time4Change!
  CS4Pres!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 2. Luku den man. Ze vragen waar het geld is. In de ene hand hebben ze hun sopi en de andere hand een smartphone. Dan nog , zich afvragen waar het geld is. Je alcohol mi boi. Je Samsung zoveel of je iPhone. Daar is alvast een gedeelte van jouw geld naartoe gegaan.


  Maak melding
 3. Condoleances aan de families.
  Maar wedden dat:

  – het geen Chinezen zijn;
  – het geen Inheemsen zijn;
  – het geen Javanen zijn;
  – er alcohol in het spel is;
  – er 2x zo hard is gereden dan toegestaan.

  Wanneer wordt het trouwens eindelijk eens tijd dat de verkeershandhaving topprioriteit wordt van de overheid?

  Duidelijk dat de bestuurder geen BOSS was. Dit was te verwachten en zal altijd te verwachten zijn na bepaalde nationale feestdagen.

  Me mars papa!


  Maak melding
 4. Niets zal het zwaar teleurgesteld paars volk tegenhouden, de paarse roversbende waarop ze hebben gestemd olv ddb in 2020 weg te jagen. De regering die daarna aantreedt moet direct na aantreden een zwaar onderzoek door de PG laten instellen, om te onderzoeken waar al die gelden die deze roverheid hebben geleend aan is besteedt. Wie of wat, waarvoor of waarmee, allen die fraude, corruptie en steekpenningen hebben begaan en misdaad, moeten worden opgesloten en al hun bezittingen vmoeten erbeurd worden verklaard. Het geld gaat wederom in de staatskist. Ook alle concessies en gronden moeten terug gaan in de boezem van de staat, elke cent die ze land en volk hebben beroofd, sinds 1980 moet zevenmaal terug worden vergoed aan het land en volk. Moet ook gelden voor de baas der misdaad en zijn stinkend corrupte elite poepvligen en paarse parasieten om hem heen, die deze duivel aan de macht houden. Het recht en de wet moeten hersteld en wederom gelden voor een ieder, niemand uitgesloten en het paars misdadig corrupt onrecht moet zwaar bestreden worden, want ook al komt er een nieuwe regering, de paarse mentaliteit van tjoekoe en roven zal jaren duren om deze te bestrijden, vooral binnen de ambtenarij. Misdaad mag niet meer lonend zijn voor wie dan ook in dit mooi land, dat elke dag paars misdadig en verarmd wordt, door de onberechte moordenaar, bij verstek veroordeelde drugsbaas, staatskasrover en zijn duivelse trawanten. Leve de Waarheid en Gerechtigheid. Vervloekt zijn de leugen en het onrecht. Terecht kan worden gezegd van de ndp roverheid en zijn stichter dat het leugenaars en onrechtvaardigen zijn die dit mooi land en volk in huhn duistere paarse greep willen houden, om zichzelf verder te verrijken, koste wat kost. Stem massaal deze paarse monsters in 2020 weg.


  Maak melding
 5. Mijn reactie hoort bij het artikel overheid het zware ongeval.

  Maar voor wat dit voorval betreft:

  Wedden dat:

  – het geen Chinezen zijn;
  – het geen Inheemsen zijn;
  – het geen Javanen zijn;
  – er alcohol in het spel is.

  Verder krijg je dit natuurlijk wanneer je als regering dialoog met je eigen volk vermijdt.

  Me mars papa!


  Maak melding
 6. Bravo,bravo voor deze mannen.Eindelijk enkelen die het durven.
  De moordenaar bouta en zijn schoothondjes verdienen geen respekt ,ook niet adhin, de kontelikker.
  Zijn oom werd vermoord door zijn baasje….
  adhin de stront moet juist op zijn knieeen gaan en om vergeving vragen!!
  Adhin..pe a moni de!!?


  Maak melding
 7. Droeftoeter die Ashwin. Alleen als het hem bevalt lacht die. Enge nazaat van DDB verloochend ze eigen volk en zet iedereen neer als zuiplap. Laat hem naar ze flirtende kleine meisjes jagende snuivet DDB kijken. En zelf lust die ze ook wel. Zakkenvullet zonder inhoud. Advies jaag ze weg bij de stembus.


  Maak melding
 8. Pe a moni de ging over de 19,5 miljoen die in Nederland hangt.
  Bovendien is het onkies dat die man dat feest kwam kapen en voor politieke propaganda heeft misbruikt. Vandaar dat ze hem weg wilden hebben van die podium.


  Maak melding
 9. Een ieder mag kritiek hebben op de regering maar wij moeten ten allen tijden normen en waarden hooghouden…..

  ironisch …..

  hij heeft het oa over normen en waarden terwijl hij participeert met een veelvuldige moordenaar tevens veroordeelde crimineel…..

  Hij (vp) maakt ook deel uit van de roversbende..

  WALGELIJK !!!!


  Maak melding
 10. Dat heb je nu eenmaal met de chronische alcoholgebruikers, dronkaards, dronkelappen, zuipschuiten, dranksponzen die door de tegenpartij op pad worden gestuurd. Het aantal overmatige drinkers zijn het meest te vinden bij de oppositie. Het geschreeuw van deze dronkaards slaat nergens op. Gelukkig dat de meerderheid van de massa zich voorbeeldig gedroeg.


  Maak melding
 11. Waar je nu ook zal staan als slaaf van de Moordenaar gaat jou altijd eeuwig spijten….die groep mensen hebben het gelijk om onvriendelijk te gedragen tegen een geldwolf dat alleen aan zich zelf denkt.Goed zo mensen Toppie….


  Maak melding
 12. Typisch de reactie van een Surinaamse bewindspersoon. Van iedereen respect verwachten en eisen, maar zelf geen respect geven. De Surinaamse kiezer heeft bij de laatste DNA-verkiezingen de partij van de heer Adhin een klinkende overwinning gegeven. De kiezer verwachtte dat de beloftes van vóór de verkiezingen: Oplossing van de dagelijkse verkeersverstopping richting- en in Paramaribo door fly-overs etc; 18000 woningen waardoor de woningnood zou worden opgelost etc, etc. De heer Adhin werd daarna de vice president. In die functie is hij voorzitter van de ministerraad en moest hij het beleid zodanig coördineren dat deze beleidsdoelen werden gerealiseerd. Dat is om welke reden dan ook niet gelukt. Vervolgens zien wij de laatste tijd dat de president geen respect heeft voor het volk/de kiezer. Immers hij verschijnt vrijwel nooit in DNA en als hij verschijnt en het dreigt een debat te worden dan vertrekt hij met gebaren die niet getuigen van respect voor de volksvertegenwoordiging. Als de heer Adhin dan in plaats van de president zou verschijnen zou dat alles goed maken maar nu laat hij ook verstek gaan. Men heeft minister Mustadja nu benoemt als coördinator. Een gecreëerde functie die geen dekking vindt in onze constitutie. Dat is feitelijk geen respect hebben voor de grondwet en daarmee voor het Surinaamse volk. Het lijkt voor sommigen misschien ver gezocht. Maar als een bewindspersoon niet begrijpt dat het door hem gevoerde of gesteunde beleid niet bij alle kiezers tot loftuitingen leidt dan begrijpt hij zijn functie niet. Hij zit in een publieke functie op hoogniveau. Het gezegde hoge bomen vangen veel wind gaat hier op. De VP moet allereerst bij zichzelf te rade gaan en niet huilen om gebrek aan respect. Allerlei maatregelen die over de mensen heen worden gestort, als gevolg van een leen-zieke minister van Financiën helpen ook niet om grote delen van de bevolking blij en tevreden te maken. Zo vel als de mensen hebben gereageerd zie je in Su bijna nooit. Dat zou kunnen betekenen dat voor een groep de maat (bijna?) vol is. En let wel de mensen die zich hebben geuit doen dit wellicht onbedoeld namens een veel grotere groep (de zwijgende meerderheid) die autoriteitsgevoelig is en zich niet op deze manier wil of durft uiten. De persoonlijke beledigingen aan het adres van de VP keur ik stellig af. Zijn seksuele geaardheid, welke die moge zijn gaat niemand wat aan. De woede van de mensen begrijp ik wel.


  Maak melding
 13. Adhin…..kan liever eerst proberen zn baasje…..bouta her op te voeden……want bouta heeft zich zowel op het podium als in het parlement flink misdragen…..terwijl hij notabene de pres is!!


  Maak melding
 14. Waarden en normen?

  De NDP heeft geen waarden en ook geen normen.

  Als Ashwin Adhin zelf wel waarden en normen heeft dan verlaat hij de NDP.


  Maak melding
 15. Dacht Adhin soms dat als je gaat samenwerken met de moordenaar van een familielid, ipv hem achter de tralies te krijgen, dat dat respect oproept?


  Maak melding
 16. Dat heb je nu eenmaal met aanhangers van de oppositie die last hebben van een chronische drankprobleem. Het zijn dronkaards, zuiplappen, zuipschuiten, drankvaten, dronkenlappen, drankdweilen, zatlappen van het ergste soort die bij de oppositie horen. Het zijn depri-dronkaards, zure zagers, ladder zat typen vol met onverwerkte emoties.


  Maak melding
 17. @Robg
  Goed dat je het weet!!
  Alleen aanhangers van de oppositie vragen om antwoorden,alleen zij stellen vragen.Alleen zij menen het met Suriname.Ze noemen bouta voor wat hij is…Moordenaar!!
  Wij zijn anders dan de kontelikkers van bouta die zich de coalitie noemen en in zijn bilgat wonen als aanhangsels.
  Jij bent het voorbeeld van wat je coalitie noemt in Suriname,strontzak.


  Maak melding
 18. Woooh! Man no sober.
  The drunkard he staggers around.
  The alleys of cities and towns.
  His sorrows he tries to drown.
  Solution to his problems
  Can never be found
  Booze is what he choose
  Like a gipsy he’s tipsy,
  He drinks too much whiskey
  Like a gipsy he’s tipsy
  He drinks too much
  A Mr Winehead stagger deh
  Booze is what he choose
  Watch him how topples over. Man no sober.


  Maak melding
 19. Wanneer het aantal politieke meetings opgevoerd gaat worden op weg naar de verkiezingen, dan mag deze homofiel zich nog beter voortbereiden op terechte kritieken, die op hem en zijn paarse roversbende van toepassing zijn.


  Maak melding
 20. Wat als NDP’ers in de toekomst het onmogelijk maken voor Tokkie om propoganda te maken?

  Misschien moeten ze er voor zorgdragen dat hij alleen in Wanica propoganda kan maken.

  Engin het is nu duidelijk hoe ver de vhp varkens willen gaan om regeermacht te krijgen, maar ze hebben het mis. Met deze dierlijke gedraging zijn de gelederen gesloten, Vhp nooit meer regeermacht. Ze hebben niet eens respect voor hun eigen feestdag of medehindustaan, wat is de rest voor ze? Hoeveel respect zullen ze voor Pasen of de zwarten hebben?


  Maak melding
 21. Ashwin heeft het over ” Negativiteit moet op de brandstapel van Holika Dhahan”.
  Het volk moet hem en zijn kornuiten can de NDP als eerste op de brandstapel gooien.
  Het land zal dan bevrijd zijn van deze ellendelingen.
  Zijn oom keert tien keren in zijn graf voor deze “volksverrader”

  Saka Saka Dagoe.


  Maak melding
 22. @pakiratigri
  Wanneer heb je een wassi gehad voor de laatste keer?!
  Jij hebt dringend een volgende wassi nodig.
  Man je moet ophouden met je zelf te praten,of praat in het nederlands dan kunnen we je leed en pijn verstaan.


  Maak melding
 23. @Ray stommerik,

  Waag jij je niet aan me. Jouw leed en pijn ben ik al te gaarne bereid te begrijpen. Vergeet niet dat @pakiratigri in het algemeen reacties geef. Niet haatdragend of zo.
  Maar er zijn veel vliegen die @pakiratigri lastigvallen. No problem at all. Maar wees genuanceerd en het allerlaatste wat je moet doen is slap lullen. Want dat doe je vaak. En af en toe moeten grote mensen jouw enthousiasme in banen leiden.
  Zo kom je bij @pakiratigri terecht die gewoon op zijn rotsblok zit, lekker genietend van het uitzicht. En ach. Hier en daar een vlieg. Ik wapper die wel weg met mijn oren.


  Maak melding
 24. Ray, waar komt die extreme haat van jou vandaan en wat ging er fout in jouw bovenkamer? De normvervaging heeft al epidemische vormen bij jou aangenomen. Niemand zal jou serieus nemen als jij de akties van een stelletje chronische zuiplappen staat te verdedigen. Jij bent een type die de verkrachting van een varken / koe / vis / muis /rat of je schoonmoeder door een dronkaard ook nog zal goed te praten. Foei Toch…….!


  Maak melding
 25. @pakiratigri
  DE VRAAG “”PEH A MONIE DEH”” HEEFT BETREKKING OP HET GELD V/D NASCHOOLSE OPVANG/CARIFESTA/EBS/SOCIALE ZAKEN/STAATSKAS….DUS NO TEKI POES PUSIE INI JOE OSO FOE KON LOEKOE JOE MERKI…..


  Maak melding
 26. Beste RobG en Pakiratigri

  Ik heb de video twee maal af gekeken en geteeld. Ik heb een smartphone gezien. Duidelijk de persoon die vanaf de andere zijde gefilmd heeft. daarnaast een persoon met een blikje in z’n hand en een met een flesje.
  Ik mag aannemen dat er bier in zat. Men was onbeleefd maar beslist niet dronken laat staan dat u de veel grotere groep voor zat lappen en als veel gebruikers met Korsakoff kunt weg zetten.

  Ik heb ook naar het onbenullige verhaaltje van de VP geluisterd en kan mij nadrukkelijk voor atellen dat er stoppen door slaan als je een bloemetjes verhaar van de VP moet aanhoren op een moment van bezinning en plezier.
  De propaganda lijn naar voorbeeld van de voormalige Iraakse Mijioster van DESINFORMATIE wordt door gezet. Onder tussen heeft de regering nog geen begroting behandeld, is er weer monetair gefinancierd, worden leningen plafonds door brokken, worden corruptie zaken vertraagd door onvolledige dossiers in te dienen, is de koers onder tussen 8,2 waar deze in 2010 2,8 was, durft Hoefdraad de discussie met een onder geschikte niet aan over de zaken die hij zelf aandraagt.

  De lijst van leugens en mislukkingen wordt met de dag groter. Biuterse verdeeld de huid van de Beer al terwijl hij geen kogel meer kan kopen om de beer te schieten.


  Maak melding
 27. Hoezo houden aan normen en waarden?
  Ik ben metr één vn de volgende normen en waarden grootgebracht (grondslag zijn de 10 geboden) door hard werkende ouders o.a.
  Je zal niet stelen
  Je zal altijd de waarheid spreken
  Je zal je naaste lief hebben
  Je zal een ander niet dat doen wat jij jezelf niet zal aandoen

  Wel ik denk dat deze VP geen van deze normen en waarden heeft in zijn vaandel dus hoezo zal hij normen en waarden hoog kunnen houden?


  Maak melding
 28. @pakiratigri en @RobG
  Knaapjes toch,jullie klinken als 2 echte Losers!!#
  Hahaha…jullie ziel is geraakt zo te zien.Natuurlijk vinden wij het niet erg jullie 2 te bombaderen hier.Wij doen het graag.Jullie twee zijn losers en idioten die verliefd zijn op een moordenaar.
  Wel je mag me uitmaken voor wat jullie hebben wil,wat jullie blij maakt..ik ben Ray..en ik geef geen moer om jullie twee.Als je hier komt op deze site.,leer dan meningen van anderen te verdragen,idiots.


  Maak melding
 29. Bigi Sma is door zijn opvoeders niet grootgebracht met het verbod om anderen te belasteren met onzin of met goedkope retoriek. ‘ Heb je naaste lief ‘ geldt alleen voor zijn familieleden of voor zijn medestanders bij de oppositie. De woorden die hij gebruikt moet je met een korrteltje zout innemen. Hij is en blijft ongeloofwaardig.


  Maak melding
 30. RobG 22 maart 2019 at 14:48

  Dat heb je nu eenmaal met aanhangers van de oppositie die last hebben van een chronische drankprobleem. Het zijn dronkaards, zuiplappen, zuipschuiten, drankvaten, dronkenlappen, drankdweilen, zatlappen van het ergste soort die bij de oppositie horen. Het zijn depri-dronkaards, zure zagers, ladder zat typen vol met onverwerkte emoties.

  ===========================================================

  Maar dat de SRD koers 1 op 9 staat is ook zeker de schuld van de dronkaards. Maar als Bouterse beneveld is van de Black Label veroordeel je dat niet. Laat nu een publiekelijk geheim zijn dat de man leeft van de flessen Johnny Walker.


  Maak melding
 31. Maar deze zelfde Amrish Mankoe van VHP jongeren raad zet op actionnieuws hoe trots hij is op zijn hindustaanse broeders. Hij is trots op zichzelf. Wat heb je gedaan loser???
  Jij lijkt zels op een homo
  Hij dacht geweldig te zijn en het filmpje te verdelen.
  Hoop dat ze je mars in elkaar timmeren. Adek zit je, ze slaan je mars zo in elkaar.
  Yu ma nanga yu pa no lerie yu manirie.


  Maak melding
 32. Hoho @jongetje Ray,

  Niet de boel omdraaien. Ten eerste vertegenwoordig jij zelve. Namens wie spreek je dan? Ten tweede, onnozele kwast, ben jij degene die anderen niet respecteert. Sinds ik op deze site ben heb ik me nooit om jou of wie dan ook bekommerd. Alleen degenen die racistisch bezig waren. Jij en vele anderen voelen zich door mij bedreigd. Vandaar een heleboel primaire reacties. Wil je geen reacties van mij? Lul dan niet over @Pakiratigri. Je bent gewoon een snotaap .Wees blij dat ik eventjes mijn oren heb laten wapperen.


  Maak melding
 33. Als je alle negativiteit op de brandstapel zou moeten gooien en verbranden, dan zou het een heel groot crematie festijn worden van deze regeringslui. Ik denk niet dat Suriname zeker de laatste decennia eerder geconfronteerd is met zoveel negativiteit zoals door de NDP regeringen over heel het land verspreidt is.

  Adhin moet de laatste zijn die het heeft over normen en waarden. Hij maakt deel uit van een regering samen met andere profiteurs en goedpraters, die alle normen en waarden op elk gebied vergooid heeft.

  Van Debiele B. Moet ik zeggen breek me de bek niet open. Is hij vergeten hoe presidentieel onwaardig hij soms uithaalt vanuit het podium richting zijn oponenten.

  Wat de hindoes hebben laten zien is dat ze tegen a-dharma nu opkomen. A- DHARMA zoals het gedrag van velen nu is, daarvan zou men zeggen in het geloof die Adhin belijdt, A-dharma naash ho. Zo het gedrag van Adhin, de goedpraters, meevreters en anderen


  Maak melding
 34. Raymond D. was bemanningslid op de 18 meter lange catamaran. Hij staat terecht met vier andere verdachten. Het gaat om twee Britten van 59 en 64 jaar, een Est (49) en een Let (21). Met die laatste twee zat D. op het zeiljacht. Dat voer vanuit Suriname naar de Engelse zuidwestkust. Daar wachtten de twee Britten in snelle rubberen motorboten, waarin de lading cocaïne vermoedelijk zou worden overgeladen en aan land zou worden gebracht.
  Su inhet nieuws 1.4 ton drugs uit su.


  Maak melding
 35. Niets zal dit zwaar teleurgesteld paars volk tegenhouden, de paarse roversbende waarop ze hebben gestemd olv ddb in 2020 weg te jagen. De regering die daarna aantreedt moet direct na aantreden een zwaar onderzoek door de PG laten instellen, om te onderzoeken waar al die gelden die deze roverheid hebben geleend aan is besteedt. Wie of wat, waarvoor of waarmee, allen die fraude, corruptie en steekpenningen hebben begaan en misdaad, moeten worden opgesloten en al hun bezittingen moeten verbeurd worden verklaard. Het geld gaat wederom in de staatskist. Ook alle concessies en gronden moeten terug gaan in de boezem van de staat, elke cent die ze land en volk hebben beroofd, sinds 1980 moet zevenmaal terug worden vergoed aan het land en volk. Moet ook gelden voor de baas der misdaad en zijn stinkend corrupte el poepvliegen en paarse parasieten om hem heen, die deze duivel aan de macht houden. Het recht en de wet moeten hersteld en wederom gelden voor een ieder, niemand uitgesloten en het paars misdadig corrupt onrecht moet zwaar bestreden worden, want ook al komt er een nieuwe regering, de paarse mentaliteit van tjoekoe en roven zal jaren duren om deze te bestrijden, vooral binnen de ambtenarij. Misdaad mag niet meer lonend zijn voor wie dan ook in dit mooi land, dat elke dag paars misdadig en verarmd wordt, door de onberechte moordenaar, bij verstek veroordeelde drugsbaas, staatskasrover en zijn duivelse trawanten. Leve de Waarheid en Gerechtigheid. Vervloekt zijn de leugen en het onrecht. Terecht kan worden gezegd van de ndp roverheid en zijn stichter dat het leugenaars en onrechtvaardigen zijn die dit mooi land en volk in hun duistere paarse greep willen houden, om zichzelf verder te verrijken, koste wat kost. Stem massaal deze paarse roversbende in 2020 weg.


  Maak melding
 36. De slinter in andermans oog zien, maar de balk in de eigen ndp oog niet.

  ddb heeft El Vene op schandalige wijze beledigd toen deze het beleid voerde in Suriname.

  Wie Houdt Wie Voor De GEk?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 37. @Ryan, kleine lummel die je bent.

  Een pakiratigri is altijd schoon. Jij bent de vlieg. Mijn linkeroor of rechteroor moet gereed voor je staan. Om je weg te wapperen. Nogmaals, ga scholing volgen. Ik heb geen tijd voor gasten als jij. Ye weri mi ede mi boi.


  Maak melding
 38. PETJE AF VOOR DEZE MENSEN DIE HET HEBBEN GEDURFD
  ADHIN HAD GELUK DAT BIK ER NIET BIJ WAS
  ADHIN HET TRAJEKT NA DE NDP ZIET ER VOOR JOUW NIET ROOSKLEURIG UIT
  VOOR JE VROUWTJE WEL
  JE ZULT JE H,M, SMOEL NERGENS MEER KUNNEN VERTONEN


  Maak melding
 39. De splinter in andermans oog zien maar de balk in eigen ndp-oog niet.

  zie hoe ddb El Vene beledigde toen die president van Suriname was in de periode 2000 – 2010.

  Wie houdt wie voor de gek, dat waar mensen hun mening uiten en uitleg vragen aan de adhin dit een belediging is? Als ddb en adhin iets postief gedaan hebben willen ze een veer in hun draikont, muziek en dansen. Als het volk ddb en adhin de keiharde realiteit laat zien, pe a moni dé? armoede en verval, enz zien ze dat als belediging.

  Wat voor ka is dat? Waarom mag het Surinaamse volk niet vragen waar mee ddb en adhin, ndp bezig zijn. Het volk pinaart en alles is in verval.

  ndp democratisch? Me mars, zie hoe ddb alles bepaalt als een dictator en iedereen moet zijn of haar mond houden. ndp is niets anders dan een communistische partij, waar één persoon is, nl ddb die bepaalt, ja toch?

  If tra fas no de?, ddb- adhin moes har a dang! Tra Fa No De, ddb -adhin moes gwe! Zo eenvoudig is het.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 40. @Ray, wanneer ga jij eens ophouden met die one-liners en sounbites? Het moet goed tot jou doordringen dat in 2020 een zware nederlaag op jullie zit te wachten. De zeer geliefde heer Bouterse zal wederom tot president gekozen worden. Geen enkele rechter die nauwe banden heeft met VHP en NPS kan de overwinning van Bouterse tegenhouden. De heer Bouterse zal wederom als geliefde persoon gekozen worden tot president van het land.


  Maak melding
 41. DE NAAM ADHIN DAAR WERTD TEGEN OPGEKEKEN
  DEZE OPPOTUNIDT SHWIN HEEFT ERVOOR GEZORGD DAT NU DEZE NAAM VERVLOEKT EN VAN WALGT
  ZOALS OA VOOR KA SCHIPPER PAKIRASCHIJT EN ONZE ROBG DE PEDO


  Maak melding
 42. Opgepast met de uitslag van het onderzoek, wij moet alert zijn straks zal je horen dat de dronken roepers op de vlucht zijn doodgeschoten of zich aan het koord van hun onderbroek hebben opgehangen.
  het zal niet de eerste keer zijn in Suriname De president weet er alles van


  Maak melding
 43. De NDP heeft een reden gekregen om de VHP in een kwaad daglicht te zetten.

  Dit geeft aan hoe intellectueel de NDP is. Door een incident waarbij emotie en alcohol de boventoon hebben gespeeld maakt de NDP misbruik en maakt van een mug een olifant.

  VHPers laat je niet op stang jagen en verlaag je niet tot het niveau van de NDP.


  Maak melding
 44. Wat zielig van de vp. Hij maakt van een mug een olifant en maakt van te situatie misbruik.

  VHPers opgepast. Verlaag je niet tot het niveau van de NDP


  Maak melding
 45. De NDP heeft eindelijk, dankzij een paar dronken mensen, een reden gekregen om de VHP in kwaad daglicht te zetten.

  Waar zijn de waarden en normen van de leiders van de NDP ?


  Maak melding
 46. ddb moet de grondwet van de republiek respecteren. Waarom is hij nooit verschenen bij de rechtbank t.a.v. de 8 december 1982 moorden, waarom heeft hij bij een lopende strafzaak de amnestiewet laten wijzigen in 2012, dat niet geldig is/was voor de lopende 8 december 1982 zaak bij de rechtbank/krijgsraad?

  Waarom respecteerd ddb de grondwet niet die aangeeft dat iemand die moorden op zijn naam heeft en andere strafbare feiten niet over goed gedrag beschikt en daarom geen president van de republiek Suriname kan worden. ddb mocht kan volgens de grondwet van de republiek Suriname nooit president van Suriname zijn. Die wet is overtreden en wordt niet gerespecteerd door ddb, ndp en ndp-kliek. Ze hebben geen respect voor de grondwet van Suriname en de Surinamers en internationale mensenrechten verdragen.

  Ze vertrappen de grondwet en maken hun eigen dictatoriale regels

  Waarom beledigde ddb Venetiaan tijdens zijn regeringsperiode 2000 – 2010.

  Zie d eMoiwana 86 moorden en wie hiervoor verantwoordelijk is, enz, enz

  Daar moet je over praten en niet als de burgers om verantwoording vragen wat er met het geld van Suriname is gebeurd,

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 47. MEVROUW DANIELLA VEIRA IK VRAAG MIJ AF WAAROM MENSEN RECPECT MOETEN HEBBEN VOOR MOORDENENAARS/COUPPLEGERS/DRUGSHANDELAREN/VOLKSMISLEIDERS,WIJ SURINAMERS HEBBEN WAARSCHIJNLIJK ANDERE NORMEN EN WAARDEN DAN U….OF GELDT VOOR U OOK : WIENS BROOD MEN EET DIENS TAAL MEN SPREEKT ? VOLGENS MIJ WOONT U NIET IN JERUZALEM.,,,SLIJMBAL.


  Maak melding
 48. Misschien, gaan jullie je eindelijk, realiseren, ,dat holi geen volksfeest is , zoals carnaval in Brazilië. Doe het zoals het hoort, zonder vlees en alcohol. Wie weet waar holi over gast??. Als het niet jouw ding is vier het dan niet. Wat ga je daar doen adhin. Je hebt daar niets te zoeken. Je had beter naar de mandir kunnen gaan.


  Maak melding
 49. De vp heeft een reden gevonden om de VHP in een kwaad daglicht te zetten.

  Sommige Surinamers zien wel die splinter bij een ander maar die balk voor eigen ogen zien ze niet.


  Maak melding
 50. De betogers waar Adin over zeurt mogen in Wanica protesteren.
  Ze spreken namens zichzelf. En dat mag.

  Boeboelaas Bouterse zijn grote voorbeeld gedroeg zich jaren geleden als een straatschoft (een staatshoofd onwaardig) tegen Patricia Etnel van de NPS. Mevrouw Etnel was toen in een debat in het assemblee heel scherp, fel en to-the-point over het falende NDP non- beleid. Dat kon zag Bouterse als Gods lastering ? Wat een gestoorde domme zak.

  Adin wil een goed gesprek met deze demonstranten?
  Nee. Adin wil ze vooral intimideren, monddood maken.
  Ook zijn opmerking dat zijn bewakers (padvinders in vergelijking met echte beveiligers) zich bijna op de betogers hadden gestort is uit zijn duim gezogen. Gewoon bluf (ik Adin ben heel belangrijk ) en goedkope bang makerij.
  Als iemand in zijn functie niet tegen kritiek kan zoals onze pree-pree wannabe Surinaamse politici dan moet hij/zij eruit stappen.
  Wil je in de politiek gaan dan moet je er rekening mee houden dat er figuurlijk flink op je hoofd gepoept zal worden (zie gekke May van de UK & racist, viezerik en warhoofd Trump). Dus Adin bek houden en incasseren.

  Scherts figuren als Adin denken met hun ministerschap gepromoveerd te zijn tot een soort onaantastbare onfeilbare halve goden.
  Zulke types denken nooit fouten te maken, willen altijd gelijk en het laatste woord hebben.
  Kijk maar in de wereld naar de Sadams, Poetins, Donald Trump, Theresa May, Kim Yong ill, Maduro, Bolsenaro enzv
  Stuk voor stuk megalomane idioten.
  Bouterse, Adin en de hele NDP kliek horen ook in dat rijtje thuis.
  Alleen horen deze idioten bij het groepje “Wannabe Important Morons”. Dus de pinda bangie categorie.
  Zulke omhoog gevallen sufferds begrijpen niet dat ze zijn gekozen om het volk te dienen en niet dat het volk hen dient. Hun functie (minister, DC of assembleeassemblee lid) zien zij als een vrijbrief om land en volk leeg te plunderen.
  Adin, NDP, ABOB, BEP, Pertja, NPS, PALU en alle kleine splinter partijen neem nog eens door waarom je volks vertegenwoordiger wilt worden.
  NIET voor je eigen portemonnee, NIET voor het toe-eigenen van pachtgrond, NIET voor het bevoordelen van je familie en vrienden.
  NIET om er meerdere buitenvrouwen op na te houden. NIET om voor niks buitenlandse trips te maken en daarna in het buitenland op ’s lands kosten te shoppen of naar de hoeren te gaan.


  Maak melding
 51. Laat Deira zaken onderzoeken en een zaak van maken. Het zal als een boemerang/boemerang effect op ddb-adhin, ndp-kliek en paarse kakkerlakken werken.

  Het tijdperk ddb-adhin, ddb-kliek, paarse kakkerlakken is afgelopen.

  Het Surinaamse Volk is ddb, ddb-kliek en paarse kakkerlakken zat. Oe Tik Oe Bondroe, dan Oe Hoepel Op!

  Time4Change!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES