maandag, mei 27, 2024
HomeFotoPresident Bouterse bij viering Holi Phagwa op Chotelal Complex in Suriname

President Bouterse bij viering Holi Phagwa op Chotelal Complex in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 21 mrt – President Desiré Bouterse van Suriname heeft vanmiddag de Holi Phagwa activiteiten op het Chotelal Complex bijgewoond. Bij zijn aankomst werd het staatshoofd bepoederd door aanwezigen. Met luid gegil en een daverend applaus werd de president welkom geheten bij de festiviteiten. Ook de firstlady, Ingrid Bouterse- Waldring, en de minister van Arbeid, Soewarto Moestadja en echtgenote waren deel van het gezelschap.

Behalve dat de president genoot van het optreden van muziekgroep Sukru Tiki, kon hij zich ook goed vermaken met de bezoekers. Onder de aanwezigen werd veel met poeder gegooid. Enkelen werden zelfs besmeerd met kleursel en pasta. Vele kinderen kwamen de president en zijn echtgenote een Subh Holi toewensen.

Voordat het staatshoofd vertrok heeft hij zijn danskunsten getoond door samen met de aanwezigen te dansen. Bij deze activiteit hebben diverse muziekroepen opgetreden. Het goed opgekomen publiek heeft genoten van het geheel.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

35 REACTIES
 1. Daar in het wit gekleed, is het voorbeeld voor en van Surinamers. De man die bruggen smeedt. Moge vele rechtgeaarde Surinamers zich aan hem optrekken.


  Maak melding
 2. Natuurlijk is hij daar omdat Chotelal een NDPer Topper is .
  is toch te begrijpen. Chotelal heeft zijn eigen familie opgetrommeld om aanwezig te zijn. Bouta was bang als hij op een openbare plek zou gaan hij ook net als de VP uitgelachen zou worden.

  Dus SU denk na……………………………
  Waarom zet journalist nog geen andere foto waar het publiek te zien.

  Geselecteerd foto en inside info…


  Maak melding
 3. Goed bezig maar niet goed genoeg. Ene kant kiest het volk voor vertier, waardoor hij makkelijk kinderachtig inschoof en de rest van het volk heerst priti bere hungry ! President go to hell!!


  Maak melding
 4. Als er feest gevierd wordt is hij altijd van de Partij. In het parlement waar hij zijn beleid moet verdedigen schitert hij door afwezigheid.


  Maak melding
 5. Klopt bij vergaderingen in DNA voelt hij niet lekker dan is hij ziek.
  Hij voelt ook ziek omdat hij zijn vrouw maanden lang niet neukt.
  Of hij kan niet eens omhoog krijgen.

  Hoefdraad naait zijn vrouw


  Maak melding
 6. Mamapiema bouta.Gelukkig dat hij zich niet in het midden laat zien van mensen die kennis hebben van wat phagwa betekent en waarom het gevierd wordt.
  Voor de surinamers die de moordenaar met poeder bestrooien ,wel voor hun is het gewoon een vrije dag om plezier te maken en niks meer.
  Gelukkig dat de rest weet dat je geen phagwa met een moordenaar speelt.


  Maak melding
 7. En de dag na phagwa gaan dezelfde surinamers die met poeder strooiden op bouta.,diezelfde beesten gaan dan weer huilen en jammeren dat bouta de moordenaar verdwijnen moet.
  Maar op feestdagen vooral phagwa vergeven ze de moordenaar hoor en vieren feest met hem.Geen wonder dat de moordenaar van phagwa houdt en dan wordt hij bovendien ook nog gebombadeerd met de titel ere gast,alhoewel men bewust is van het feit dat moordenaar bouta deze titel niet verdient.


  Maak melding
 8. Als ddb feest wil vieren is het gras van het Onafhankelijkheidsplein goed om dat te doen. Het gras op het plein wordt dan niet beschadigd en er hoeven geen hekken om het plein gebouwd te worden.

  ddb is een grote schande voor de republiek Suriname, die alleen aan feesten, whisky drinken, drugshandel denkt om zich zelf te verrijken en het Surinaamse Volk opschepen met heel grote armoede en heel grote ellende , criminaliteit, enz.

  ddb en kliek: Pe a moni dé?

  ddb en kliek, ndp, paarse kakkerlakken: oe tik oe bondroe dan oe hoepel op!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 9. @NDPer uit Coronie:

  Hij gaat wel daar gaan. Volgens de directeur van Combe Markt is Chodelal de witwasser voor bouta c.s. door aardappelen e. a. goederen duur in te kopen en goedkper aan de consument te brengen.


  Maak melding
 10. We weten nu allemaal dat De President Bouterse al boven de zeventig is.Hij is volgens mij aan het kwakkelen met zijn gezondheid.Misschien had hij ,toen hij President werd goede bedoelingen met het land Suriname,Boefdraad was volgens velen een verkeerde keuze van hem geweest. Samen en met de andere regerders hebben hun geen bal bereikt,maar alleen maar ellende voor de grootste deels Surinamers.Het zijn weinigen die een goede leven leiden financieel. Hoe lang gaat deze President nog leven,weten weinigen.Hoeveel rijkdom een indivudu heeft,maar jou gezondheid kan je niet met geld kopen, door zijn verleden, kan het land zijn draai niet vinden,want Suriname is door hem geissoleerd. Nog plus minus 1 jaar te gaan dan gaat er verkiezingen komen in Suriname. Niemand weet wat morgen gaat gebeuren, dus ik ook niet.Maar deze President is tot alles in staaat , om weer aan de macht te blijven, het ligt nu aan het bevolking, wie de verkiezing gaan winnen. Suriname is achter gebleven in zijn ontwikkeling, dat is een grote probleem. Te veel vriendjes poletiek. Venuzuela is ook naar de kloten gegaan door mister Maduro. En Suriname is nu vechtende, Volgens mij zijn Surinamers snel met een pakketje om te kopen. Velen blijven maar klagen. Op deze manier gaan de Surinamers weinig bereiken. Als het zo door zal gaan, dan gaan de Chienezen veel macht hebben en krijgen in Suriname. Maar, volgens mij worden de machthebbers en regerdeerders, niet warm of koud van. Uitschelden gaat echt niet helpen. Er moet nu eenheid en samenwerking komen,als Suriname uit hun problemen willen verlost worden.


  Maak melding
 11. Een brandende vraag die ik heb aan Big Brothers & Big Pharma. U verdient als organisatie miljarden aan het polariseren en verzieken van de mensheid. Gelooft u eigenlijk in karma?

  Uw aanvallen op het welzijn van de mensheid zijn op z’n zachts gezegd niet fijn. Zij veroorzaken namelijk enorm veel ziekten, verdriet en pijn, maar kennelijk weegt het belang zwaarder dat u door uw verderfelijke handelingen oneindig kunt blijven tappen uit deze gecreëerde goudmijn.

  Al het leed dat u veroorzaakt, heeft voor mijn gevoel als hoofddoel puur en alleen financieel gewin. En de onwetende mens speelt daarbij dan de rol van de mug en u de rol van de spin.

  Feitelijke onjuistheden worden continue via diverse nieuws- kanalen gespind en verkocht door boosaardige spindoctors en charlatans. Het resultaat is een massa aan onwetende mensen die hierdoor dolen in het duister en als slachtoffers verkeren in een fake-nieuws trance.

  Mijn wens is dat een ieder die dit leest wakker wordt en kritisch nadenkt over de bijsluiter van velen van de door u voorgeschreven ‘medicijnen’. Dit zal hopelijk leiden tot een wereld met gezondere mensen en vooral met gezondere breinen.


  Maak melding
 12. Ik wens de heer Bouterse nog een lang leven, het liefst tot vannacht. Bouterse houdt van jonge meisjes en weer is hij in de buurt van jonge meisjes. Opmerkelijk want uit zeer betrouwbare bronnen is vernomen dat zijn pinda niet spiert.


  Maak melding
 13. Onze president houd wel van een feestje, en laat graag zijn dansmoves zien. Wel dat is wat de Surinaamse bevolking graag wil zien , een feestende President , die lekker eet en drinkt en danst en dat vinden ze toch zo gewoon , want zeggen ze de president is zoals ons, en wie lobi a mang no ka.
  Wel deze zelfde dansende opgeblazen clown heeft jullie in de ellende gebracht.


  Maak melding
 14. Die dansende Pres heeft genoeg wijn en wishky en Zout en OLie in huis.
  Maar de vrouwen uit Flora en Latour hebben geen zout en olie voor hun kinderen.

  Stem nog voor hem NOG VIJF

  dan hebben jullie geen Condooms meer


  Maak melding
 15. @Mica,

  Heel goed verwoord: Deze opgeblazen clown zoals jij het zegt gaat ze nog meer ellende bezorgen als de Surinamers dit heerschap niet massaal afwijzen.

  Surinamers gebruik alsjeblieft toch je verstand en stem deze man WEG


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES