donderdag, mei 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameLeidinggevende ziekeninrichting boos over beschuldigend bericht politie Suriname

Leidinggevende ziekeninrichting boos over beschuldigend bericht politie Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 18 mrt – Een 37-jarige leidinggevende van een ziekeninrichting in Suriname is boos op de Surinaamse politie, vanwege een bericht dat het KPS gisteren over hem publiceerde. In het officiële politiebericht wordt gemeld dat hij, Sergio L., opgesloten is voor seksueel molest op de werkplek, na aangifte van een vrouwelijke collega. Maar volgens de man klopt het niet dat hij vast zit en is de aangifte vals.

De man nam na het verschijnen van het bericht van de politie contact op met de Surinaamse nieuwssite Starnieuws. Hij gaf aan dat hij na enkele uren weer op vrije voeten was en dus niet is ingesloten zoals de politie beweerd. Volgens hem gaat het om een valse aangifte. De directie van het ziekenhuis verricht een intern onderzoek naar deze kwestie.

Sergio L. vindt dat zijn naam door het slijk wordt gehaald. “Er is geen sprake van seksueel molest,” benadrukt hij tegen Starnieuws. Er zal contact opgenomen worden met de politie over de berichtgeving. Van de politie zal een rectificatie worden gevraagd.

De politie heeft nog niet gereageerd op het bezwaar van de leidinggevende.

UPDATE – Het bericht is verwijderd door de politie en vervangen door deze tekst: De leidinggevende Sergio L. tegen wie aangifte van seksueel molest op de werkplek is gedaan bij de politie van het ressort Centrum, is niet inverzekering gesteld maar na verhoor heengezonden. Per abuis is in het politiebericht van zondag 17 maart aangegeven dat de verdachte inverzekering is gesteld.

Het originele bericht van de politie:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
 1. Press booby, grab twat is not what Sergio did, it was Trump! Jesus Christus, zijn de mensen in dat land dol geworden of zijn ze allemaal ontspoort. De werknemerster heeft niet zomaar aangifte gedaan. De politie hoort meneer en stuurt hem heen. Dit alles getuigd in ieder geval dat er iets voorgevallen is. Als we die achterlijke Kesoram Gangaram Panday van De Nationale Dieven partij moeten geloven, dan is het de schuld van die dame die dat gedrag bij Sergio. L heeft ontlokt. Achterlijke macho gedoe in een achterlijke land met achterlijke politici en achterlijke mensen.


  Maak melding
 2. Sensueel molest door leidinggevende.
  Het is best mogelijk dat hij iets heeft gedaan hoor.
  Toen hij bij de politie was, ATTIE TRANGA,PIEPIE SAFOE.
  Maar toen hij alleen met die vrouw was, jaja, toen was het ATTIE SAFOE, PIEPIE TRANGA.


  Maak melding
 3. Het blijft altijd een lastige kwestie om het gelijk van verdachte of vermeend slachtoffer vast te stellen. Vooral als er geen getuigen zijn en verder ondersteunend bewijs ontbreekt.
  Derhalve is iedere conclusie zeer voorbarig.


  Maak melding
 4. De man zit niet vast, maar de aangifte is echt. De inhoud van de aangifte is mogelijk vals.
  Dus volgens de vrouw raakt de man in vuur en vlam bij het zien van haar en vergeet hij de fatsoenswetten.


  Maak melding
 5. Ik geloof de verpleegkundige.
  De leidinggevende dacht zeker dat hj als haan in de kippenhok vrij spel had.
  Niet gedacht aan Me-Too.
  Ik hoop dat men de zaak grondig onderzoekt, wie weet wat hij allemaal heeft uitgespookt? Zijn er ook patenten lastig gevallen?


  Maak melding
 6. In ziekenhuis gebeuren vreemde dingen, zo was er een vrouw die al 2 jaar in
  coma lag ineens zwanger. Ra ra hoe kan dit. Iemand had hoge nood.


  Maak melding
 7. @Forza; dat is het bewijs al geleverd, maar helaas pindakaas. De foto is niet van de daad van Sergio. L. Het is een foto die Men gebruikt heeft om te illustreren wat Lubbers gedaan had tien hij directeur van UNHCR was, ongewenste intimiteit. Aantasting van de persoonlijke integriteit, maar ja wat door de ogen gaat voedt de fantasie in de hersenen, maar Forza, afblijven van mooie strakke ronde achterwerken. Anders wordt je opgebracht voor verhoor.


  Maak melding
 8. @Mokro,
  dan had men dat onder de foto moeten zetten. En de foto is ook nog discriminatie,
  de witte man wordt als aanrander neer gezet. Als de Nederlandse politie deze foto
  bij vergelijkbare artikel geplaatst maar dan met een zwarte hand dan waren de
  rapen gaar.


  Maak melding
 9. De enige ter zake doende reacties zijn van Freddyyy en Bilkus.
  De overige zijn voornamelijk gebaseerd op speculaties en veronderstellingen. Waar rook is, is er ook vuur: ook zo’n zwak argument als je niets anders kunt bedenken.
  Het is kennelijk lastig om het gezonde verstand te gebruiken bij dergelijke kwesties.


  Maak melding
 10. @Forza; er gebeuren nog ergere dingen in de wereld om je druk over te maken; shit happens en ja sommige mannen en in mindere mate vrouwen hebben niet het fatsoen van huis uit meegekregen im integer tegen het andere geslacht te zijn en ten allen tijden beleefd en respectvol met elkaar om te gaan vooral als het persoonlijke integriteit aankomt. In bepaalde landen zou Men zijn handen afhakjen, het zou niet uitmaken of ze zwart, bruin of geel eruit zien.


  Maak melding
 11. Weer zo een aap die zonder gedegen opleiding, gebombardeerd is als voorlichter of voorlichtingsmedewerker.

  Dit leidt tot allerlei fake informatie die aan het publiek meegedeeld wordt, zonder gedegen onderzoek.

  Dat dit schering en inslag is kunnen we zien aan het aantal incidenten in 2 maanden. Het eerste incident van Lee mofo Pa i Suharto. Die informeerde het parlement, onvolledig. Beledigde nog anderen aan gossip te doen maar moest met eigen mond de braaksel weer in het parlement oplikken.

  Tweede incident. Dode of geen dode vanwege dengue van het ministerie van Volksgezondheid.

  Nu het derde incident.

  Nogmaals dit kan alleen als het criteria om aangesteld te worden is, lid van de NDP en ben je vrouw een dansje doen op muziek van de seki go formatie Saka punta.

  Voorlichters ga je beter scholen op de ethiek van berichtgeving. Al ben je daar geplaatst vanwege je kennissen en niet vanwege je kennis. Er valt veel te leren via kijken hoe anderen het goed doen.

  Ziezo. En nu verdien ik een 3 dubbele pakket. Waai a fraga, waai a fraga. Saka punta, Saka punta gie misie. B manga masra B.


  Maak melding
 12. Het wel erg gesteld met deze zogenaamde directeur. Deze directeur ziet zeker ook het vrouwelijk geslacht als een prooi.Dit zal wel de reden zijn dat hij bij de eerste melding niet heeft ingegrepen en bij de tweede ook niet. Ook zo’n schaamteloze smeerlap. En let wel, deze gasten hebben hun vrouw en kinderen. Ze lopen letterlijk hun lul achterna. Meestal stelt hun lul ook niets voor en kunnen er ook niet mee overweg. Stelletje slappelingen. Schaamteloos gedrag en manipulerend gedrag. Wees een echte heer en sol niet met je baan. Laat de dames met rust, willen zij je aandacht niet, accepteer dit als een gentleman. Gezien deze leidinggevende geen gentleman is en het niet waard is leiding te geven gaat hij rustig verder. Leeg hoofd. Welke huidskleur heeft hij niet om wat, maar wij weten allemaal wie zich elke dag weer misdragen, beroven en misdadig bezig zijn. Deze leidinggevende verdient op staande voet ontslag.
  Sarie Torie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES