Herdenking van recentelijk heengegane grote Surinaamse schrijvers

1
Herdenking van recentelijk heengegane grote Surinaamse schrijvers
Foto door Guus Pengel.

AMSTERDAM, 18 mrt – Recentelijk verloor Suriname een aantal grote schrijvers waaronder Michaël Slory, Bea Vianen, Shrinivási (Martinus Lutchman), Bhai (James Ramlall) en Elly Purperhart. Om deze te gedenken vond gisteren, zondag 17 maart, een ‘Literaire Memorial’ in Amsterdam plaats.

Diverse prominenten uit de culturele sector verleenden hun medewerking waaronder (op de foto v.l.n.r.) Raj Mohan, Hugo Fernandez Mendez, Geert Koefoed, Denise Jannah, Delano Veira, Michiel van Kempen, Tanya Jadnanansingh, Rabin Baldewsingh, Ronald Snijders en niet op de foto: Romeo Grot en Kenneth Herdigein.

De herdenking vond plaats bij Vereniging Ons Suriname. Fluitist Ronald Snijders sprak van een zeer geslaagde bijeenkomst en plaatste bovenstaande foto op zijn Facebook pagina.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.