maandag, juni 24, 2024
HomeFotoVader verdacht van doodsteken 8-jarig dochtertje in ziekenhuis is Nirmalkoemar B.

Vader verdacht van doodsteken 8-jarig dochtertje in ziekenhuis is Nirmalkoemar B.

-

Does Travel - naar Suriname

ROTTERDAM, 17 mrt – De man die vrijdagavond zijn 8-jarig dochtertje in het Rotterdamse Maasstad ziekenhuis zou hebben doodgestoken, is de 40-jarige Nirmalkoemar B. uit Hoogvliet. Dat heeft het Algemeen Dagblad zaterdag bekend gemaakt. Hij was volgens de politie al eerder op de avond met zijn dochter in het ziekenhuis, waarom is onbekend.

Toen ze weer waren vertrokken, sloeg het crisisteam van de jeugdbescherming alarm. Hulpverleners maakten zich ernstig zorgen over het welzijn van het meisje. Om 21.30 uur meldde de vader zich weer bij het ziekenhuis. Hij vertelde het personeel waar in het ziekenhuis zijn dochter lag. Agenten vonden het neergestoken meisje op de afdeling radiologie, ze was zwaargewond. Ze is nog gereanimeerd en met spoed geopereerd, maar ze overleed al snel aan haar verwondingen.

Een buurtbewoonster, die zichtbaar aangedaan is door het nieuws, noemt de man zorgzaam. “Hij was dol op zijn dochtertje, een heel knap meisje” zei ze tegen RTV Rijnmond. De verdachte wordt als een vriendelijke man beschreven die de tijd nam om met iedereen een praatje te maken. “Hij woont al meer dan tien jaar in de Meeuwenplaat en hij ziet er altijd heel verzorgd uit, net als zijn dochtertje.”

Over de toedracht is nog veel onduidelijk. De politie meldde gisteren dat het steekwapen is veiliggesteld. Agenten hebben onderzoek gedaan in het ziekenhuis en bij de woning van de verdachte. De man wordt verhoord.

Via SnapChat werd deze foto van het meisje gedeeld:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

46 REACTIES
 1. Deze zorgzame idioot hoorde zeker stemmen in zijn hoofd. Het crisisteam heeft sterk gefaald in deze kwestie.

  R.I.P. kleine engel.
  Die rotzak van een vader, hoort nooit meer vrij te komen. TBS met dwangverpleging.


  Maak melding
 2. Waterkanters,

  Voordat er een oordeel en veroordeling van de vader door u wordt geveld aub eerst de jusititiele wegen door politie en justitie laten bewandelen.

  Dat er in Suriname zo maar een getuige kan verdwijnen terwijl zijn auto nog met de autosleutels is gevonden is een vaststaand feit.

  In dit trieste geval zijn in ieder geval alle instanties op red alert en de eerst gezochte hoofdverdachte helder in beeld. Over dat laatste gesproken is er wel een overeenkomst met Suriname.

  Zo triest een klein meisje dood aan steekwonden, terwijl ze in het ziekenhuis behandeld werd voor ernstige aandoeningen.

  Rest in Peace.


  Maak melding
 3. Ik denk niet dat deze man dit bewust heeft gedaan, misschien was onder invloed van Alcohol en nog andere shit. Volgens zijn buren was hij een nette vader, was altijd netjes dus ik ga die man niet veroordelen, ken de situatie niet !!! Iemand die in volle bewustzijn is gaat zoiets niet doen, jammer voor dat kind. Heb zelf kleinkinderen van die leeftijd, des te meer vind ik het heel erg !
  Lieverdje : Rust zacht kleine meid ++++++
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 4. Wat een klojo van instituten. Ze hebben het onderkend en maken zich zorgen om de veiligheid van het meisje en wordt vervolgens niet ingegrepen. Waarvoor heeft dan de Ned politiek zoveel miljoenen uitgetrokken om de instituten in stand te houden en de zorg te bieden waarvoor zij zijn ingehuurd. Ik hoop dat er een diepgaand onderzoek komt, dat personen aansprakelijk worden gesteld over hun falende beleid. Het kan niet zo zijn dat de politiek ettelijke miljoenen beschikbaar stelt, en vervolgens worden de doelen niet gehaald. Bij adequate optreden had ze nog geleefd. De verantwoordelijken zijn hier debet aan. Doodzonde……………..


  Maak melding
 5. @ Djakkie 17 maart 2019 at 09:33
  Je hebt volkomen gelijk maar jou verbazing verbaast mij.
  Het is bekend en er wordt al jaren gesproken over het falen van deze instituten.
  Een diepgaand onderzoek is nodig maar personen zullen niet aansprakelijk gesteld worden.

  Sommige reacties richting vader vind ik walgelijk. Niemand weet van de hoed en de rand en toch trekt men conclusie die in dit soort omstandigheden niet passen.


  Maak melding
 6. Ik begrijp de emoties en oproep tot executie maar vooralsnog is de vader niet meer dan een verdachte. Waarom zou een medewerker vanher ziekenhuis niet tot de daad zijn gekomen ? Wie herinnert zich niet de insulinemoorden ? Het was de verzorger zelf die intramurale zorg letterlijk opvatte.


  Maak melding
 7. @Djakkie “Ik hoop dat er een diepgaand onderzoek komt, dat personen aansprakelijk worden gesteld over hun falende beleid.”

  Waarom zouden anderen moeten boeten voor het gebrek aan menselijkheid van deze man ?


  Maak melding
 8. Waterkanters,

  Van de moord op het meisje naar de instituties.
  Al snel wordt een zondebok gezocht.

  Het gaat nu om het meisje dat door steekwonden om het leven is gekomen.

  Rest in Peace.


  Maak melding
 9. Oordelen en het veroordelen is gemakkelijk. Iets waar ik mij ook vaak niet opzettelijk aan schuldig maak.

  In dit geval, wil ik dit voorkomen door niet te gaan speculeren wat er gebeurt is of met de dader moet gebeuren die eveneens slachtoffer kan zijn vanwege tal van redenen. Die goed moeten worden uitgezocht.

  Ik spreek de hoop uit dat die kleine in vrede mag rusten. De dader indien hij hulp moet krijgen om te voorkomen dat hij dit in de toekomst weer doet of om z’n daad te verwerken, krijgt.

  Triest voor jullie wie jullie, wie jullie ook mogen zijn


  Maak melding
 10. Achteraf oordelen is natuurlijk altijd makkelijker. Wat deze vader tot deze daad heeft doen overgaan zal wel ergens ten grondslag liggen. Wat dat is weten wij niet. Hopelijk zal onderzoek uitwijzen waarom hij tot deze daad is gekomen. Voor het kind is het uiteraard diep triest om op deze jonge leeftijd uit het leven gerukt te worden , blijkbaar door je eigen vader.


  Maak melding
 11. Die krijgt heel slecht in de gevangenis want kindermoordenaars staan heel laag in aanzien in de gevangenis deze man zal wel een paar in de douche in elkaar worden geslagen. Dit soort mensen zijn paria’s in de gevangenis. Vooral bij zware criminelen die ook een dochtertje hebben van zoeen leeftijd.


  Maak melding
 12. Ik heb alleen zonen in huis en verlang graag naar een meisje ; en deze gore klootzaak gaat zijn dochtertje vermoorden . Echt te gek met Surinamers over het algemeen elders overal op de wereld. Waarom waarom ???


  Maak melding
 13. We leven in een tijd waarin veel mensen verward zijn. Verwarde mensen doen dingen die ze zelf later niet kunnen verantwoorden.
  Er is niets bekend waarom deze vader zijn 8-jarige dochter heeft vermoord, dus wie ben ik om daar een oordeel over te vellen.

  Rust zacht en in vrede onschuldig meisje.
  De moeder en familie wens ik veel sterkte in deze moeilijke tijd.


  Maak melding
 14. Komt vaker voor dat de zg voorbeeld ouders gewone criminelen zijn.
  Waarom is hij niet in een kooi met wilde dieren gesprongen?? Dat meiske had een liefdevolle opvang gevonden.
  Hoop dat ze ook onderzoeken of ze sexueel is misbruikt.
  R.I.P. kleine engel. Een monster heeft je geen leven gegund op deze aarde.
  Jij komt tenminste tussen de engelen.


  Maak melding
 15. Beste forum schrijvers@@@@@#

  Lees in de tekst boven. Staat geschreven dat de vader al eerder in het ziekenhuis was met het meisje. Maar toen ze weer waren vertrokken sloeg het crisis team van de jeugdbescherming alarm. Zelfs Hulp verleners waren zeer bezorgd.
  MAAR NIEMAND GRIJPT IN.
  Waarvoor zijn ze dan ingehuurd?
  Het wordt onderkend en bij tijdig ingrijpen had ze nog geleefd.
  Is er niemand dat zich hiervoor verantwoordelijk voelt???


  Maak melding
 16. Djakkie 17 maart 2019 at 18:29
  Beste forum schrijvers@@@@@#

  “Crisisteam
  De man was eerder in het Maasstad, maar weer weggegaan met zijn dochter. Het crisisteam van Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond alarmeerde de politie kort na 20.00 uur omdat zij zich ernstig zorgen maakte over het welzijn van het meisje. Er was bij Veilig Thuis een melding binnengekomen die dermate ernstig was dat de politie moest worden ingeschakeld, stelt een woordvoerster. Daarop is de politie direct een uitgebreid onderzoek gestart.

  Een voorlichtster van de Jeugdbescherming laat in een reactie weten dat de familie niet in beeld was bij de instantie. Dat wil overigens niet zeggen dat het gezin niet bij andere instanties bekend was.”
  Aldus het AD.


  Maak melding
 17. @Ai na mi
  17 maart 2019 at 19:58. Hoe dom moet je zijn om in slechts 1 zin 3 fouten te maken ? Wie is hier dom? Is het niet degene die op de gek reageert ? Jij bent te dom om te poepen daarom begrijp je mijn reactie niet.


  Maak melding
 18. Dit is een zeer trieste familiedrama. Hoe heeft het zover kunnen komen. Wie is verwijtbaar voor het feit dat deze drama zich heeft kunnen voltrekken. Uit de informatie is niet duidelijk of er sprake is van echtscheiding en dat het kind op bezoek was bij de vader of dat er hier sprake is van een een alleenstaande ouder die de opvoeding van de dochter op zich had. Ik wens de nabestaanden veel sterkte toe.


  Maak melding
 19. MEN SCHRIJFT DAT DIE MAN RUSTIG EN ZORG ZAAM IS . JAH NOH ?? GEEF MIJ LIEVER IEMAND DIE WOELIG EN PRIET PANGIE IS HOOR . ZULKE MENSEN MAKEN JE BINNEN 1 SECONDE DOOD DOOD DOOD . WAAR IS DE MOEDER DAN ??? RUST ZACHT MEISKE . MIE E SARIE ECHT WEL ZO KLEIN / JONG .
  .


  Maak melding
 20. In Nederland is jeugdzorg een maffia instantie die over de rug van kinderen geld verdienen , wisten de hele wereld maar in hoeveel ellende hier de Nederlandse ouders leven , je kunt in Nederland liever een hond die fiffi heet hebben dan een kind want die pakken ze gauw van je af hier


  Maak melding
 21. @ baba sai: jij ben zelf dom en achterlijk. Je probeert de verpleegkundigen en artsen in diskrediet te brengen omdat het hier om iemand die op je lijkt gaat. Namelijk een moordlustige koeli die zijn eigen kind heb vermoord. Aangezien begrijpend lezen een vak apart is voor jou; d lieve kleine meisje is gevonden in het ziekenhuis op aanwijzing van de vader.
  Achterlijke klootzak die je bent.


  Maak melding
 22. @ai na mi, je laat weer zien hoe achterlijk je bent met je geschel. Als jij het verschil niet weet tussen een verdachte en dader dan siert het jou om niet deel te nemen aan openbare discussies. Want keet op keer zal hoongelach jouw deel zijn. En zolang deze koe li zijn handen niet bij nik kers houdt is hij een trotse man. Ook gelezen wie jouw rasgenoten in Apinti te hulp schoot ? Waren niet de zwarten maar wel de koe lies van de VHP. Mmp zwarte aap


  Maak melding
 23. In Dagblad Suriname Nationaal staat een artikel over overzeese onruststokers die geen feeling met Suriname hebben maar op social media doen alsof ze om het land geven. Aan een ieder die zich zogenaamd menen zich met Suriname te bemoeien wil ik uitnodigen om hun zorgen ter plekke te komen uiten en ook om mee te helpen om heg land op te bouwen. Mijn oproep zal onder de negers geen gehoor krijgen want die zitten goed jn Nederland en België.


  Maak melding
 24. Het is niet goed wat de vader heeft gedaan,maar het ziekenhuis heeft schuld.
  Die vader is twee keer naar het ziekenhuis geweest maar kon niet geholpen worden,toen is die man door gedraaid.
  Misschien had dat meisje een ziekte dat niet meer genezen kon worden en werd die vader telkens weggestuurd.


  Maak melding
 25. BaBaSai@@@
  Wat niet vermeld Dagblad Suriname is, dat ze wel iedere maand uitkijken naar de volle boot goederen die dezelfde Surineds versturen.
  WAT EEN STELLETJE HUFTERS……………


  Maak melding
 26. @Veno Het ziekenhuis heeft geen schuld. Het klopt dat de vader met Diya in het ziekenhuis geweest is, maar hij is zelf zonder wat te zeggen of doen weer met haar weggegaan. Daarnaast was Diya geen patient in het maasstad ziekenhuis. Als Diya ziek was en ze met spoed naar het ziekenhuis moest dan zou dat niet een slimme optie zijn. Deze ziekenhuis ligt verder weg van haar huis dan andere ziekenhuizen waar ze wel terecht kon. En naar een ziekenhuis gaan waar je en geen patient ben en die een stuk verder van huis ligt, is nogal verdacht. Vervolgens komt de vader terug (2e keer) en laat weten waar Diya ligt in opeens een levensbedreigende situatie. Laten we niet vergeten dat er ook nog een tweede persoon aanwezig blijkt te zijn die door de situatie niet aanspreekbaar is. Zijn of haar aandeel hierin is nog niet duidelijk.


  Maak melding
 27. Zelf woon ik ook in Hoogvliet maar niet in de buurt waar Diya woonde met haar vader. Donderdag 28 maart om 18:00 NL tijd zullen vrienden, kennissen, buren etc. zich verzamelen om een stille tocht te lopen voor Diya. Ik loop zelf ook mee met mijn zoontje van 7.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES