zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie Suriname houdt 8 Brazilianen en 4 Surinamers aan wegens smokkel sigaretten

Politie Suriname houdt 8 Brazilianen en 4 Surinamers aan wegens smokkel sigaretten

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 16 mrt – De Surinaamse politie heeft acht Braziliaanse bemanningsleden van een schoener (zeilschip ) en vier Surinaamse vrachtwagenchauffeurs aangehouden, in verband met het smokkelen van sigaretten. De twaalf verdachten waren bezig smokkelwaar uit de schoener te lossen om die vervolgens in de vrachtwagens te laden.

De aanhouding vond plaats in de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 maart door de douane recherche op een scheepswerf te Domburg. Het ging om iets meer dan 1.500 dozen van de handelsmerken: Tradition en Oris. (foto).

In het belang van het onderzoek zijn de dozen met sigaretten, de vrachtwagens en de schoener in beslag genomen. De verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De douane recherche heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Fraude van het Korps Politie Suriname (KPS).

opening
Fernandes Express
BODO Party

16 REACTIES
 1. Goed werk gedaan.Namen bekend maken. Geen vage informatie geven. Mensen moeten ook waakzaam zijn op juist personen die buiten hun boekje gaan.


  Maak melding
 2. Hahahah,

  Ze kunnen het dus wel, smokkelaars en andere tuig aanpakken.
  Als ze maar geen hoge bomen en dikke maatjes van regeringsfunctionarissen zijn.


  Maak melding
 3. Je moet eens weten hoeveel van deze aanleg plekken zichtbaar zijn langs de Suriname rivier en dat dit publieksgeheim is dat daar zaken gebeuren die onder de noemer criminaliteit valt.
  De meeste van deze plekken zijn eigendom van personen van een bepaald volk dat wel te raden valt.
  De opsporingsdiensten knijpen voor bepaalde eigenaren en personen een oogje dicht.
  Het is ook bekend bij de opsporingsdiensten wie deze personen zijn en wat zij invoeren (sigaretten, diesel, benzine e.d. alles wat accijnzen moeten opleveren voor de overheid)


  Maak melding
 4. Wahahaha jaren tachtig perikelen zijn er gaande. Dwaze ndper’ s blijven echter de grootste verliezers en slachtoffers. Baas, Boefdraar, stinkend corrupte elite ndp kaders en paarse roverheid, bemesten zichzelf en hebben lak en volk en eigen paarse zombies. Veel ndper’ s zijn moordenaars, dieven, rovers, smokkelaars, fraudeurs, leugenaars geworden, als hun soso lobi didibri baas ddb.


  Maak melding
 5. Bigi Sma 16 maart 2019 at 13:29
  De meeste van deze plekken zijn eigendom van personen van een bepaald volk dat wel te raden valt.”

  Het volk van Suriname lijdt dus………………….

  Noem de bevolkingsgroep maar en als het kan man en paard


  Maak melding
 6. Sam.
  Sopie Sam jij kunt het zelf invullen of is dit puzzeltje te moeilijk voor je.
  Trouwens ik heb net de namen gelezen in de Star Nieuws en voor de het geval je het niet hebt gelezen hier dan ter info
  De Surinamers zijn: Dinesh R. (33), Vikash R. (35), Awierman L.(33) en Glenn L. (50). De Brazilianen zijn: Osmar P. (40), Tarziso R. (31), Bruno A. (32), Adenil D. (44), Jhones D. (29), Meredilson A. (23), Adriano R. (35) en Lobato D. (51)

  Dus hou je niet van de domme.


  Maak melding
 7. @BiGi Sma; je draagt dader kennis. Kom met de billen bloot, immers het is nu duidelijk dat je Hindoestanen geen warm hart toedraag. Priet a pangi, dang te sori sang yu tjari, hopelijk schrik je je niet lelijker!


  Maak melding
 8. Hoe zit het met de doodgeschoten namen. Voortvluchtige namen, berovingsnamen. Oplichtersnamen, namen van moordenaars, drugsdealers, verkrachters, pedofielen etc, etc. Elk samenleving Kent, maar bigi sms geloof in Suriname klinken de meeste namen die voor de bovenstaande criminele activiteiten opgesliten ziten en of van verdacht worden oer Hollands, maar ze dragen geen sluikhaar. Sommige zeggen dat het om de negroïde ras gaat. Gezien meerderheid die deze ras in de penitentiaire inrichting vertegenwoordigd kan niet aan de conclusie ontkomen worden dat de meeste kroesharigen crimineel zijn. Goed zo, toch bigi sms?


  Maak melding
 9. Bigi Sma 16 maart 2019 at 15:35
  Sam.
  Sopie Sam”

  Je doet je nick geen eer aan.
  Ik ken je niet eens. Voor een Bigi Sma is je reactie gelijk aan dat van een pikin boy.


  Maak melding
 10. Mi no sabi fa Sranan sma libi makandra so. Kosi makandra heri dei. Te taki fesi makandra dan lafu. Fa yu libi so. Mi no begrijp Sranan sma yere. Lobi feti feti.


  Maak melding
 11. @Afiba,

  Meet jij de criminaliteit aan het aantal hindustanen, creolen en brazilianen, die aan deze smokkel hebben meegedaan?
  Het aantal maakt geen moer uit, want in dit geval zijn volgens jouw redenering de brailianen de grootste schuldigen en de creolen minder schuldig. Ze zijn allemaal even schuldig. Doe de waarheid geen geweld aan.
  Is Awierman een hindustaanse naam? Nooit geweten, jij blijkbaar wel.
  Doe de+waarheid


  Maak melding
 12. Stel je voor dat de sigaretten voor tenminste 1056000 srd wordt geveild net als in beslag genomen autos dan krijgt de staat nog die miljoen plus invoerrechten als nog.da
  Achteraf was het geen goed idee.De ndp krijgt het geld toch. Lekker verdampt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES