zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie18-jarige Surinamer verdacht van moord op 17-jarige Britse tiener

18-jarige Surinamer verdacht van moord op 17-jarige Britse tiener

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 15 mrt – Een 18-jarige Surinamer wordt in Engeland verdacht van de moord op een 17-jarige Britse tiener. Dat meldt Radio ABC vandaag. De jongeman Svenson O., die de Surinaamse nationaliteit bezit, verscheen gisteren voor de rechter. De tiener Jodie Chesney werd begin maart doodgestoken in een park in London.

Volgens het Surinaams radiostation zaten het meisje en haar vriend rustig op een bankje toen iemand haar in de rug met een mes aanviel. Het motief van de daders -ze waren met z’n drieën- is onduidelijk. Svenson O. is de derde verdachte en werd negen dagen na de moord gearresteerd.

De moord op de tiener heeft geleid tot enorme publieke verontwaardiging. Duizenden liepen mee in demonstraties tegen zinloos geweld.

Engelse media hebben de jongeman z’n foto gepubliceerd alsook z’n achternaam. De familie reageerde bij de Mail Online:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

24 REACTIES
 1. Heel, heel erg triest voor zowel de ouders van het slachtoffer als de ouders van de dader.
  Ik ben er van overtuigd dat niemand een kind op de wereld zet met het doel om als moordenaar te eindigen.


  Maak melding
 2. 8 Dec moorden/Moiwana slachting/drugsveroordeelde president/drugsduikboten/drugsvliegtuigen, en nu wereldwijd moorden gepleegd door Surinamers. Dit land blijft zichzelf op de kaart zetten.


  Maak melding
 3. Hij is een familielid van een van de 8 december moordenaars. tot de vierde generaties is het nageslacht van deze moordenaars, misdadig vervloekt.


  Maak melding
 4. Welk recht heb je als mens om zomaar iemand van het leven te beroven. Waar is zijn moeder en vader of zijn opvoeders, waar hebben zijn opvoeders/ ouders, steken laten vallen dat deze jongen zo van het pad afraakte en tot zo een daad kon komen. Zijn deze niet medeschuldig dat andermans kind op zo een wrede zinloze manier aan haar einde moest komen.
  Ik wens iedereen sterkte toe.


  Maak melding
 5. Waterkant net kent heel veel rechters. Hij wordt tot op dit moment als verdachte beschouwd. We kennen de feiten en omstandigheden nog niet. En daar gaan sommigen weer aan de gang met het trekken van de etnische kaart. Ik Heb in deze kwestie te doen met de ouders van het vermoorde meisje.


  Maak melding
 6. Zal ik een paar surinaamse bevolkingsgroepen opnoemen die in Nederland gevangen zitten en de wreedste moorden hebben gepleegd op hun eigen ras genoten. En dan zijn het zeker niet de creolen alleen.


  Maak melding
 7. Ik schaam me dood hier , Alleen schande , helemaal in engeland !!
  Heel binnenkort gaan ze het nog moeilijker maken voor surinamers om naar Europa te komen .. sluit hem op en gooi de sleutel weg !!! Zo een Rommel moet nooit meer vrij lopen !! Saka saka Terrorist!!


  Maak melding
 8. Een 18-jarige creool wordt verdacht van moord op een 17-jarig Britse en men staat gelijk klaar met oor- en veroordelen.
  Dat er 2 paar ouders zijn die door verdriet worden overmand, daar gaat men maar aan voorbij.
  Zowel de ouders van de verdachte als de ouders van de vermoorde tiener hebben ongewild levenslang gekregen.


  Maak melding
 9. jammer de opmerkingen zyn net zo barbaars als de daadt zelf,sranang mang sang e psa willen jullie elkaar over treffen met barbaarse uitspraken?


  Maak melding
 10. 18 jaar en nu al een crimineel tenminste als hij de dader is, hoe moet deze jongeling straks aan zijn kinderen vertellen, hoe zijn jonge jaren eruitzag ????
  sari tori
  Jacko.


  Maak melding
 11. Ik weet niet of de ouders van de dader er mee zitten. Ga een keer in de avond op nieuw weergevonden weg een kijkje nemen. De kleintjes slaapwandelen daar MET de ouders. De creool leert zijn kinderen pe ye wroko drape joe moes jang. En daar zijn velen nog trots op tot de dag van vandaag. Mensen denk na. Verander je gedachten stop oa dit criminele gedachtengang. Stel j toch voor dat je kind ooit bij brong bere gaat werken wat dan.🤣😂🤣. De jeugd van nu is de toekomst van morgen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES