VIDEO: Ravage nadat automobilist in Suriname tegen gebouw aan ‘vliegt’

21
VIDEO: Ravage nadat automobilist in Suriname tegen gebouw aan 'vliegt'

PARAMARIBO, 14 mrt – Op een vandaag verspreide video van een bewakingscamera, is te zien hoe een automobilist in Suriname een enorme ravage aanricht, nadat hij met zijn auto tegen een gebouw aan klapt. Het gebeurde afgelopen weekend aan de Bomaweg in Suriname.

In het filmpje is te zien dat de man aan de rechterkant over de de verharde weg rijd en net voor de kruising ineens naar links gaat en daarbij de rijbaan verlaat. Hij lijkt de macht over het stuur te verliezen en ‘vliegt’ tegen het gebouw op de hoek aan.

De schade was enorm. De auto raakte total-loss en het gebouw, een bar, raakte behoorlijk beschadigd. Bekijk de bizarre beelden van afgelopen zondag hier:

- Advertentie -

21 REACTIES

 1. Zeker weer zo´n bezopen dwaas of hij is onwel geworden, het is nu gewoon een trend geworden in Su.
  sari tori
  Jacko

 2. Een sport geworden in Suriname. Vliegende auto’s, over de kop, in de trens tegen palen tegen woningen en noem maar op. Every day story. Dollars raken op om steeds meer auto’s te importeren. Triest !

 3. Vast een NDP-er die heilig geloofde dat Bouterse daar een fly-over had laten maken.

 4. Verplicht alle auto’s met een snelheidsbegrenzer van max. 50 km/u…..autorijden is echt te moeilijk voor veel Suris!!

 5. @wazig ; ik denk dat jou idee een goede oplossing zou zijn voor al die snelheidsduivels in Suriname die nog nooit van het begrip verkeersfatsoen gehoord hebben.

 6. Hoe gekker ddb het paars wanbeleid bestuurt, des te gekker het gros van zijn aanhangers.

 7. Gelukkig waren er geen mensen op die plek anders had dit anders af kunnen lopen. Hij reeds heel hard anders kom je niet met zo’s klap dat er zoveel schade wordt aangericht tegen dit gebouw.
  Auto vernietigen op de schroot, rijbewijs invorderen en de veroorzaakte schade laten betalen. Hij was zeker onder invloed van shit. Dit is aan de orde van de dag.

  Sarie Torie.

 8. dit is het keiharde bewijs dat onze metselaars van wereld klasse zijn , en ook zijn wij van overtuigd dat wij de beste HELL DRIVERS hebben

 9. het kan ook van de wegenbelasting komen , het frustreert een hoop mensen

 10. Autoverkoop aan banden leggen in plaats daarvan kamelen verkopen. Het is duurzaam en geen uitstoot van co2.

 11. Iedere dag is het weer raak terwijl het moreelverval die hier debet aan is, gestaag doorgaat en tot buiten toelaatbare proporties geraakt. Verkeersfatsoen bestaat niet in Suriname wel veel geschreeuw tegen dovemans oren gericht. Wat men hiermee doet in de DNA blijft een grote vraag, terwijl dit nijpend vraagstuk om aandacht vraagt. Het kan niet de bedoeling zijn dat onverlaten de verkeersregels aan hun laarzen blijven lappen terwijl de openbare orde en veiligheid in het geding raakt met alle nare gevolgen van dien en de gewone burger het kijken na heeft.

  Het wordt tijd dat de politie harder zal moeten optreden in het verkeer. Meer politie op straat, verkeers-lichten en of -borden en de laser gun kunnen daarbij uitkomst bieden. Daarnaast moeten de boetes en andere sancties ook niet weer te mals zijn, dus de pijn moet maar in de portemonnee gevoeld worden. Monie no de bij de overheid, maar zo kan men de kas spekken en de politiemacht op straat versterken of zelfvoorzienend zijn door hen uit deze middelen te betalen. Zo moeilijk hoeft het niet te zijn want de digitale ID heeft inmiddels ook in Suriname zijn intrede gedaan.

 12. Hij deed mee aan de film samen met David Carradine “” Dead Race 2.000″”. Een film om direct te vergeten.

 13. Sins se infoere die weeege belasting, dang auwtoo heev ijgen wil en luister nie na reider.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.