zaterdag, december 9, 2023
HomeFotoKorps Politie Suriname houdt 5 verdachten aan tijdens operatie 'HOOP'

Korps Politie Suriname houdt 5 verdachten aan tijdens operatie ‘HOOP’

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 14 mrt – Het Korps Politie Suriname heeft afgelopen weekend in verband met de operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) op diverse locaties in het district Paramaribo acties uitgevoerd. Daarbij werden vijf mannen aangehouden bij een drugsverkoop locatie in het ressort Uitvlugt.

De 29- jarige Chivaro V., die daar woonachtig is, werd samen met vier andere mannen ter plaatse aangetroffen en aangehouden. Dit nadat in hun directe omgeving een bakje met 58 zakjes marihuana, een hoeveelheid ‘sukru’ en hasj aangetroffen werd.

De illegale drugssoorten werden in beslag genomen door de politie. Vervolgens werden de verdachten en de drugs voor verder onderzoek overgedragen aan de politie van het ressort Uitvlugt.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Chivaro V. in verzekering gesteld. De overige verdachten zijn na verhoor heen gezonden, meldt de politie vandaag.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

14 REACTIES
 1. Het zijn alweer aanhangers van de nationale drugs partij, de stichter en zoon zijn drugscriminelen, die oerdomme dwaze debiele ndp idioten als hun god zien.


  Maak melding

 2. De grootste coke baron loopt nog op vrije voeten….
  Wordt bij hem door de vingers gekeken…..
  Hoe zit het daarmee….
  Zolang de wortel van een plant niet vernietigd is blijft het zelfde plantje doorgroeien….


  Maak melding

 3. Altijd worden de kleine man de dupe, de groten laten ze gaan !Ik praat het niet goed maar zo is het eenmaal in het leven, de kleintjes kunnen later groot worden vandaar.
  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 4. KPS wilt scoren, het zijn allemaal bekende kruimeldieven en straathandelaren die nu opgepakt worden en straks zonder enig vorm van proces heengezonden worden. Vergeet niet dat Santo Boma tjokvol is, haven is tjokvol dit geldt ook vor allee overige politiecellen. Waar hebben ze plaats met HOOP? Waat met die andere mooie naam gebeurd, wat was het alweer BLOFAYA ofzo? Ze verzinnen erop los om het arme apatische volk weer een loer te draaien. Alleen aanhangers van de nationale dieven partij juigen bij dit soort initaitieven, omdat ze mee profiteren met naki nyang? De vader, moeder, oom, neef of iemand anders in de eerts egraad /tweede gaard graait en de rest profiteert en ziet het leven paars. De dieven partij speelt paniek voetbal….waar halen ze dat geld ineens vandaan, waar is de slogan gebleven, a no mie, peh a moni deh!


  Maak melding

 5. Wie kan mij vertellen als Debiele, B. en Brunsie op de opsporingsinstanties van Interpol staan?

  Als het zo is, waarom de politie in Suriname wel het lef hebben om deze kruimelaars in hun kraag te vatten en niet Debiele B en Brunsie.

  P.G. Politie korpschef en politie wezen jullie een pief, vatten jullie deze twee in hun kraag. Zal jullie aanzien en respect brengen.
  Doen jullie het niet dan in ieder geval mijn hoon.


  Maak melding

 6. HOOP voor Dino en Mariba, papa krijgt grote HOOP….beide zonen brommen al, ze krijgen soon versterking van de devil himself. Dat wordt een trio!


  Maak melding

 7. Dit gaat mijn pet te boven. Je betrapt 5 man die omringd zijn met drugs, eentje wordt achter slot en grendel geplaatst en de rest laat je lopen. Wat denkt de KPS dat er gaat gebeuren? Zijn handlangers die zijn vrij gelaten, gaan gewoon door met het verhandelen. Degene die aangehouden is, is hun baas. Het verhandelen zal dan ook niet stoppen. Heilig zijn ze niet. KPS hoop dat jullie een volgend keer beter jullie werk doen.


  Maak melding

 8. @ Robbert
  Dat gaat niet gebeuren reden waarom, omdat ze het allemaal onder 1 hoedje spelen.
  @ Boeboe bit Slorie
  Dit is allemaal show brada, als ze hun werk goed willen, en moeten uitvoeren, dan waren ze allemaal schuldig en opgepakt. Maar van hogerhand hebben ze opdracht gekregen dat niet te doen ! Show time bro nothing els.
  sari tori
  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES