zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameDini Blokland verruilt NDP voor de VHP

Dini Blokland verruilt NDP voor de VHP

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 14 mrt – Mevrouw Dini Blokland, meer bekend als ‘ma Dini’ een diehard NDP’ er, verlaat de NDP voor de VHP. Dat meldt de VHP vandaag in een persbericht. “Mevrouw Dini Blokland heeft zich officieel aangemeld als lid van de VHP. Zij heeft de VHP-voorzitter Chan Santokhi daarover geïnformeerd. De partij verwelkomt deze dja dja uma” aldus de politieke partij uit Suriname.

Mevrouw Dini Blokland zegt dat ze “een weloverwogen besluit” heeft genomen. Volgens Ma Dini is ze niet over één nacht ijs gegaan. Ze is jarenlang een belangrijke steunpilaar geweest binnen de NDP, ook vanwege haar familierelatie met de president. “Ik heb al die tijd mijn krachten en energie gegeven aan die partij, omdat we niet corrupt en rancuneus zouden zijn”. Maar die beloftes zijn verbroken, heel zwaar verbroken, aldus ma-Dini

“Vandaag de dag zien hoe een kleine top het land plundert en het volk tot armoede heeft gebracht”, zo schrijft ze aan de VHP-voorzitter. Na de verkiezingen van 2015 was het voor haar al duidelijk dat ze de koers van de NDP niet meer kon ondersteunen. Ze heeft te kennen gegeven dat ze nu definitief en openlijk afscheid heeft genomen van de NDP.

Ma Dinie, heeft een bewuste keus gemaakt om zich in te zetten voor de VHP, de Orange Movement. Ze geeft aan dat de VHP onder leiding van VHP- voorzitter Chan Santokhi, zich ontwikkeld heeft tot een brede en nationale partij voor alle Surinamers. Volgens haar is de VHP het enige reële alternatief dat ons mooie land, ons geliefd Suriname kan redden.

“Het redden van het land, want dat is waar het nu om gaat, we moeten ons land redden uit de klauwen van deze corrupte boevenbende!”, zo schrijft ze. Wat haar ook heeft geïnspireerd, is het feit dat in de periode die zij als politieke activiste actie voerde (ze voerde actie onder de mama bon, onder de naam Ma Dini), Chan Santokhi, haar altijd respectvol heeft behandeld. “De heer Chan Santokhi, maakt een goed onderscheid tussen het verschil in politieke keuzen die mensen maken en hoe je als mens met elkaar moet omgaan”. 

Dat is ook een reden waarom zij gelooft dat Santokhi als politieke leider de Surinamers kan herenigen, binden. Mevrouw Ma Dini: Chan Santokhi zegt steeds: ‘we hebben iedereen nodig, die het goed met ons land menen’. “Beste Chan, vandaag zeg ik tegen eenieder die het wil horen: Mi na VHP, mi e dji mi krakti na VHP foe mek a kondre seti kon boen”.

VHP voorzitter Chan Santokhi, verwelkomt de intrede van mevrouw Ma Dini, in de Orange movement. Hij waardeert de durf en moed van haar om toe te treden tot de Oranje Partij.” Dat doet ze als een gelovig mens, als een dja dja Sranan uma, als een oprechte Surinamer”. De VHP voorzitter geeft haar te kennen, dat we samen zullen strijden voor een beter Suriname. “We zullen samen Suriname redden. U bent een mederedder geworden, een reddende engel”, aldus Santokhi.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

61 REACTIES
 1. Dat is zoals ik verwachtte; ston foetoe’s die moe zijn van de kleine groep profiteurs.
  De vraag is waarom het zolang geduurd heeft.
  alles wat de klok luidt is Chan.
  Ik hoop dat hij die zware last die nu op hem rust kan dragen.


  Maak melding
 2. Ik ben geen ndp of VHP er maar voor de beweging van Marsha Neus ik hoop dat Marsha een paar zetels in DNA krijgt en samen met de VHP het vooruit kan helpen. Want als ma de ndp verlaat dan is er echt iets mis met ndp


  Maak melding
 3. Jawel een directe familielid van de president die hem zo voor het blok zet om het beleid te wijzigen heeft geen zoden aan het land gezet. Het is nooit te laat om de overstap naar een betrouwbare partij en zijn leider te maken. Als een lid uit de oppositie de zittende regering en zijn bende van het plunderen van de Staats en openbare kas beschuldigt, heet het dat het desbetreffende lid uit afgunst handelt en de regering in een kwaad daglicht zet of dat buitenlandse kwaadwillenden bezig zijn. Nu is een lid en familielid van de dictator Bouterse naar buiten getreden en heeft hem openlijk van het plunderen van de staatskas beschuldigd. Dit wisten we al heel lang en wordt nu weer bevestigd. U mevrouw bent van harte welkom. Weg met die boef en dictator.


  Maak melding
 4. Heel veel geluk mevrouw,maar u was allang afgeschreven door de NDP dat weet u toch a regel sanie no dé moro a kaba.
  Misschien kan je het nauw vinden bij de VHP toch!


  Maak melding
 5. Hopelijk speelt zij niet de mol in de vhp, Suriname kende doorgaan een onbetrouwbare en zeer labiele politiek : of het “voor” of “na” its all the same shit . Dini heeft toch ook “voor” gestemd voor de amnesty wet. Wel dan!


  Maak melding
 6. Welkom, Welkom, Welkom

  Wel de ndp melden dat u geen lid meer bent en dat de ballotage commissie van de VHP uw verzoek tot toetreden wel nader onder de loep neemt.

  Op 25 mei 2020 gaan de Surinaamse kiezers de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) massaal stemmen voor 28 zetels voor de VHP en daarmee niet de ndp wegbombelen, maar de ndp wegbombarderen. Weg met de ndp uit de democratische rechtsstaat van Suriname.

  VHP:
  – We Staan Bovenaan, de kiezers staan voor u in de rij op 25 mei 2020 bij de stembureau.
  – We worden Kampioen op 26 mei 2020 in de republiek Suriname,
  – VHP, VHP, VHP!

  Hup, VHP, Hup!, We zijn de kampioen!
  Change, Change, Change!
  We zijn de Olifant, i.p.v. muis!

  Surinamers, kiezers van Noord, Zuid, van Oost – West in de republiek Suriname, sluit u massaal aan bij de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) en ga voor verandering voor uw (klein)kids en uw zelf en de goede richting met Suriname vanaf 26 mei 2020.

  CS, CS, VHP!
  Stemt u massaal op de kandidaten van de dr-,rr,-DNA-leden van de VHP. Deze kandidaten van de VHP al de streken van Suriname, waar u woont, zijn mensen die op u lijken iof u nu woont in het Noorden, in het Zuiden, in het Oosten, in het Westen van de republiek Suriname.

  Surinamers redden jullie Suriname van het dal waarin het zich bevindt. Gaat u met de VHP de goede richting op voor een beter leven, samen delen, hard werken voor de doelen, orde, veiligheid, rust, normen, waarden, opbouw, welvaart, welzijn, etc, (inter)nationaal.

  Wai Pasie Chan dé Kon,
  Morrom Morro Na Ricanow,
  Opbouw, bouw,
  Chan Dé Kong
  Morro, Morro Na Ricanow

  Wai Pasie Chan Dé Kon
  .

  Leve:
  -VHP,
  – het bestuur van de VHP.
  – dr- rr,- dna-leden die op de kiezerslijsten van de VHP komen voor de Algemene Verkiezingen op 25 mei 2020 voor de DNA van de republiek Suriname.
  – CS,
  – alle kiezers van Suriname, die voor de VHP gaan stemmen op 25 mei 2020 voor de verandering en de opbouw van Suriname,
  – et cetera, et cetera,

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Time4change!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 7. @ Brantimaka ,
  ik hoop dat Chan en de VHP het goed in de gaten houdt , wie ze binnenhalen om zo te voorkomen dat met het mensen die , waarvan ik zeg : “‘beter ten halve gekeerd , dan ten hele gedwaald”‘ niet het paard van Troje binnenhalen. Ik ken die mevrouw niet , noch haar track record, dus kan ik niet echt een mening over haar hebben, hoor haar naam voor t eerst . Wat ik stel is iets dat in z,n algemeenheid geldt . Make sure U make no mistake , want er zijn zat lui die zelf niet schromen hun moeder te verloochenen ,voor een bordje linzensoep .


  Maak melding
 8. Veel Surinaamse kiezers zijn helaas opportunisten. Men kiest doorgaans voor de partij die persoonlijk voordeel kan leveren. Vaak een Job of een perceel of studiebeurs voor kinderen of andere familieleden. De meeste kiezers ebben geen boodschap aan ideologie. Ook deze mevrouw die haar keuze naar het schijnt baseert op een toevallige ontmoeting met de voorzitter van de VHP, tijdens de protestacties bij de mamabon.Vrijwel dagelijks horen of lezen wij over individuen of groepen die vande ene partij naar de andere overlopen. Ik hou min hart vast dat straks na de verkiezingen de rijkste partij aan de macht zal komen ( blijven?) Omdat het kopen van notoire overlopers aan de orde zal zijn. Deze ellende van opportunistische politiek hebben wij te danken aan de zorde genoemde revolutie. De standaard is toen gezet. Halve analfabeten werden plots belangrijk in het openbare leven. Suriname quo vadis?


  Maak melding
 9. Neen, de `hocus pocus pats truc` is dat

  de Paarse heersers de begrotingsbehandeling

  van jaar 2019, pas in jaar 2020 zullen behandelen in

  de Volksvertegenwoordiging, DNA !!!


  Maak melding
 10. ma dini is gewoonmenselijk dat is vrouwelijk gedrag als de ene man jou niet meer wil geven wat je wil
  zoek je gewoon een andere man toch of niet.
  dit heeft niks met het land te maken het is gewoon zo, ik krijg niet meer wat ik wilde. en als VHP haar niet kan geven wat zij wil
  gaat ze misschien het proberen bij abop .nps pl enz dus niks mis mee .
  pe mi e fini drape me e de.
  misschien gaat ze het 2020 weer proberen als vhp haar niks geeft. kan toch?
  dat is mijn mening hoeft niet zo te zijn
  maar zo zijn Surinamers
  pe a njang de drape mi e go. eerbied voor mijn mening aub.


  Maak melding
 11. Ik denk ook dat tussen al die overlopers er zeker een mol tussen zit. Ddb laat het er ook niet bij zitten. Onderschat hem niet. Maar santoki is ook niet dom. In ieder een goede set van mw dini. Hoop doet leven.


  Maak melding
 12. LEES IK GOED? IK DACHT DAT MA DINI EN SEDRICK VAN SAMSON
  ZOU KIEZEN VOOR GRON DJARI NPS
  WAAROM NIET MA DINI EN SEDRICK?
  DAT ZEG MIJ AL VEEL OVER DE NPS
  HEBBEN ZE GEEN GELOOF IN DE NPS?
  DUS NPS GA JE HUISWEK DOEN
  GAAN JULLIE NADENKEN WAAROM ZE NIET HEBBEN GEKOZEN VOOR DE NPS>

  TE JO MATI BARBA E BRONG NAT JOE BARBA


  Maak melding
 13. Ach ja, ik wens haar succes. Hoop niet dat ze een mol is of later weer vertrekt en inbere tories van de VHP naar buiten brengt, want dat zou niet netjes zijn.


  Maak melding
 14. En wat een gefeest en gejuich hier om deze Mw die kiest voor de VHP na de NDP. Zo zijn er over en weer mensen die van partij wisselen. Maar het feit dat de VHP er zo een ruchtbaarheid aan geeft, geeft aan hoe desperate ze in de VHP zijn en met z’n allen in een wilde orgie op deze enkeling storten. Ik zie letterlijk al hoe ze in de VHP elkaar al huilend om de hals vlogen van onbegrensde blijdschap, snikkend en snotterend roepend: “eindelijk, eindelijk, eindelijk hebben we wat munitie die we kunnen gebruiken in de strijd tegen die machtige NDP!”……maar dat zal slechts een natte droom blijven hahahaha!!


  Maak melding
 15. Kan iemand dit voor mij registreren. Overlopers zijn meestal mensen zonder ruggegraat. Verraders, verklikkers en gold diggers.

  Dit geldt ook voor de huidige overlopers. Vaak zijn het mensen die niet durven intern hun mond open te trekken. Vluchten is hun strategie.

  Mocht het weer in hun voordeel ergens anders zijn dan zijn ze weer snel overgelopen. Jobseekers.

  Chan je krijgt volgens mij veel te veel van ze. Het kunnen ook de vazallen zijn die Bouterse voor je heeft uitgezet.

  Time wil tell


  Maak melding
 16. Het wordt heel spannend als de VHP besluit om samen te werken met de NDP
  Je moet immers alles verwachten.dus ik kijk lekkertjes uit naar volgend jaar.no bar tranga!


  Maak melding
 17. Gezien de uitspraken van iemand die deihard NDPer was en die tot de inner circlke behoorde is dit best hard.

  Lees de reactie van Cotino op uitspraken op een PL bijeenkomst en het zal duidelijk moeten zijn dat er geen NDP meer bestaat maar een stel kippen zonder kop.

  Zie hoe Doekhie praat.
  Zie hoe de begroting behandeling uitgesteld wordt.
  Zie hoe de CBvS geen week staten meer publiceert.
  registreer de vragen van de NDP fractie vragen stelt aan de regering.
  Vraag u af waarom er nu maanden na de geplande datum nog geen democratisch gekozen NDP bestuur is?
  etc.
  Ieder wel denkend mens zal moeten begrijpen dat er geen NDP meer bestaat maar slechts een groep in paniek verkerende individuen die niet meer in hen baas kunnen geloven.


  Maak melding
 18. wel weer een Satelliet uit gezet door Bouta . om later weer terug te keren bij de NDP velen zijn niet zo snugger om dit te doorzien


  Maak melding
 19. Een mand vol mooie appels is verfrissend om te zien. Elke dag checkt men de mand om te kijken of er geen rotte appel tussen zit. In de politieke mand zijn er appels die zichzelf zo rot vinden dat ze het niet willen bederven voor de rest en geheel en al vrijwillig uit de mand treden.
  Dat is een mooie zuivering. Vaak zegt men dat je in moeilijke tijden je ware vriend leert kennen. Het zuiveringsproces binnen de NDP is al een tijdje op gang. Wat overblijft is de ware dya dya man en uma. Eind maart is er een ALV . De NDP doet nu aan consolidatie. Het is een schip waarvan de kapitein niet in paniek raakt bij storm. Stormen komen en gaan. Standby.


  Maak melding
 20. Partijen die gratis bruine bonen met zoutvlees serveren tijdens de verkiezingen moeten nu inzien, dat men niet meer bedrogen wilt worden !!!!


  Maak melding
 21. Hoe kun je een dieharde NDPer zijn als ik die bijna alle vergaderingen van de NDP bezoek en jou nooit gezien heb? Ik zie deze mevrouw voor het eerst op deze foto!! Alle andere Blokland’s die de vergaderingen bijwonen ken ik wel, hoe deze niet? Raaaaaaaaar. 😂😂😂😂


  Maak melding
 22. De houding van deze vrouw is die van een verongelijkte. Er was een huwelijk en de man (NDP) heeft het huwelijk ontbonden. De vrouw kan het niet verteren. Ze krijgt met een nieuwe man te maken (VHP) en gaat de vuile was buiten hangen. Wat moet je als man met zo een vrouw? Wanneer ze jou verlaat gaat ze ook bij de volgende man kwaad over je spreken. Na soso wer’ede mi boi.


  Maak melding
 23. Gefeliciteerd. Dini Blokland heeft het licht gezien. Nu de rest nog.Een rein geweten doet het hart spreken. Hier heeft Dini goed over nagedacht en uiteindelijk de knopen doorgehakt.Een vrouw met lef en haar hart op de juiste plaats. Wanneer je slapeloze nachten krijgt van dingen die niet door de beugel kunnen hoor je er iets mee te doen. Een vrouw om trots op te zijn. Ze ken haar eigenwaarde en daar heeft zij gehoor aangegeven. Nu kan zij met een gerust hart verder om ons land op een positieve te dienen en haar ondersteuning met een schoon hart te dienen.Haar inzet is hard nodig.Wie goed doet, goed ontmoet. Een rein geweten neemt altijd overhand. Dini je bent een vrouw om trots op te zijn.Ga zo door.


  Maak melding
 24. De hele politiek in Suriname is komedie iedereen wilt zijn zak gaan vullen en zo snel mogelijk rijk worden kijk maar naar Bouterse en zijn handlangers die het land leeg heeft geroofd van al zijn tegoeden bij de Centrale bank van Suriname 1.3 miljard USD is verdwenen zonder het te verantwoorden door Bouterse als leider van het land.Bouterse is de slechtste president die Suriname ooit heeft gehad en nog heeft.Al zijn tegenstanders heeft hij doodgeschoten in 1982. Een moordenaar blijft in de ogen van God een moordenaar Desire dat is mijn mening.


  Maak melding
 25. Aaahh, AORTA, we gaan nu op Mw Sharmila geilen. Ik snap hoe pijnlijk de woorden van deze Surinaamse voor jullie zijn, temeer daar jullie haar nooit van repliek kunnen dienen omdat ze de ware aard van de VHP en de smerige praktijken van de VHP openbaart. Haar hier zwart maken lijkt voor jullie een soort psychotherapie te zijn. Is het niet makkelijker om gewoon je daru te drinken, je Ritalin in te nemen en weer braaf in je werkloze mand te gaan liggen?


  Maak melding
 26. ”Dini Blokland verruilt NDP voor de VHP”. De vragen die hierbij gesteld moge worden zijn vooralsnog:
  Hoe integer deze mevrouw is en is haar stap van de NDP naar de VHP niet slechts een kwestie om eigen lijfsbehoud. Waarom is zij niet eerder uit de NDP gestapt en heeft ze de afgelopen 9 jaar nooit haar stem laten horen binnen de DNA zoals ze nu haar mond vol heeft over corruptie binnen de NDP. Dit gebaar zou haar dan ook eerder hebben kunnen sieren. Het lijdt m.i ook geen twijfel dat zij de Amnesty regeling voor DDB ook zondermeer heeft ondersteund. Hoe dom of betrouwbaar ben je dan, als je 9 jaar lang heb moeten gedijen in een vervuild nest en je ziel of om de gunsten aan de duivel heb moeten verkopen.

  Het moge duidelijk zijn dat volgevreten ratten immers en uiteindelijk een zinkend schip verlaten. Mogelijk zullen nu ook andere NDP overlopende ratten volgen want de bijltjes dag en/of de afrekening in de politiek komt dan ook steeds dichterbij. Ik ben overigens ervan overtuigd dat Chan Santhokie als capabele leider van de VHP weet wat hij doet wanneer hij deze lieden binnen zijn partij mocht onthalen en het kaf van het koren weet te onderscheiden. Hopelijk slaagt hij er in dat zij het licht dan ook beter zullen zien. “‘beter ten halve gekeerd , dan ten hele gedwaald”‘ een lovende gedachtegang die de VHP alleen maar kan sieren en ten voordele moge dienen tot een constructief herstel voor een nieuw en oprecht democratisch Suriname.


  Maak melding
 27. Ach wanneer ieman uit de VHP de overstap naar de NDP maakt word door paars de loftrompet uitgestoken wanneer het andersom gebeurt beginnen ze af te geven en te bleren, het is natuurlijk ook heel pijnlijk wanneer mensen in gaan zien dat ze verkeerd bezig zijn en op het verkeerde paard gewed hebben, je zou haast medelijden krijgen met deze in feite trieste gevallen en uit hun lijden verlossen. geen onbekend fenomeen in Suriname.
  Beter te halve (alhoewel het wel iets verder is dan ten halve) gekeerd ten ten hele gedwaald, en deze dame het voordeel van de twijfel gunnen


  Maak melding
 28. velen zullen nog volgen. ga de politiek in , haal 500 stemmen in het binnenland en je inkomsten is wederom voor jaren gegarandeerd. Enige plek waar zij toch haar standaard leven kan lijden!!!!!.

  Dit is ook de reden dat er allerlei politieke partijen opgericht worden. Daar heb je een standaard inkomen. Zij denkt een zinkende schip op tijd te verlaten waardoor ze met haar inkomen haar geweldigheid kan blijven tonen aan het arme volk.

  tjee


  Maak melding
 29. Oma blijft volharden in haar geloof dat een ieder die de duivel ddb, met raad en daad ooit heeft bijgestaan, niet te genezen is van het paarse ddb virus. Net als zijn zoon Dino, ook niet te geznezen is, ondanks zijn herhaaldelijke misdaden. Zo vader zo zijn. Zo partijleider, zo volgelingen. Opa taki, ongeloofelijk dat de VHP weer de zoveelste smet op zich neemt, soso paarse hebi’s, dan was het Cheunginne en nu Dinike. Ooit laten deze politieke hoeren je weer voor een andere partij.

  Off Topic
  Na elf jaar is Ewald Levens opgestapt als voorzitter van de Surinaamse Vereniging van Wiskunde- en Rekenleraren (SVWR). Shanti Venetiaan zwaait nu de scepter. De overdracht vond in het weekend plaats.
  Ze heeft het goede voorbeld van haar vader opgevolgd en dient de maatschappij naar eer, geweten en kunde.
  In tegenstelling tot de duivel ddb, hebben zoon, stiefzoon, zijn roversbende, roverheid en oerdomme debiele idiote ndp paria’ s zijn slechte voorbeeld overgenomen, oneer, gewetenloos en wandaden in de maatschappij zijn nu schering en inslag geworden.


  Maak melding
 30. @Pakiratigri
  “Eind maart is er een ALV . De NDP doet nu aan consolidatie. Het is een schip waarvan de kapitein niet in paniek raakt bij storm. ”

  Beste pakiratigri die ALV en bestuursverkiezing was als gepland in december 2018. De bestuursverkiezingen worden gezien de statuten van de NDP jaren te laat gehouden. Helaas is er geen verkiezing van het bestuur omdat iedereen ondertussen aangewezen is als bestuurslid. ALV mag alleen maar klappen als die als ALV gehouden wordt.
  Nationaal en Democratisch is de NDP allang niet meer.

  U bent duidelijk in dienst van Limbo als framer van mensen die tot voor kort op eigen naam lid waren, nu degradeert u ze tot vrouw van eerst een NDPer en nu een VHPer. Net als of deze mevrou geen eigen mening heeft


  Maak melding
 31. ORTA ik heb het niet gehad over sharmila maar sinds haar aansluiting bij de NDP, heb ik haar ontelbare keren mogen zien op NDP vergaderingen, die DiDi Blokland heb ik nog nooit gezien. Mijn conclusie is dat Sharmila een dieharde NDPer aan het worden is en die Blokland is dat nooit geweest, gezien ik haar nog nooit op vergaderingen gezien heb. Als je mij nog niet verstaan heb, kan ik je niet helpen hoor!! Kan trouwens geen hindostaans of surinaams schrijven. Prtg dag


  Maak melding
 32. Wat heeft die moesje dina geprestereer? Laat ze zich maar komen bewijzen binnen de Vooruitstrevende HervormingsPartij of zij zo goed is.

  Wat zijn haar sterke kanten en haar zwakke kanten. Wat wil ze voor de VHP betekenen?

  Ze lijkt mij gewoon een opportuniste te zijn.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 33. @COBI
  Jouw vraag is terecht, maar wie kiest nou voor Gregory, een leider zonder uitstraling. Gregory is te vergelijken met die roofdieren die niet op jacht gaan, maar hun prooi zitten af te wachten. De NPS is in de wurggreep van deze man. Laat hij dit jaar nog bestuursverkiezingen houden (want die heeft hij tegen de statuten in uitgesteld), dan zal je zien dat er betere kandidaten zijn. GROGORY GO HOME!!!!!!


  Maak melding
 34. Lucien, het probleem van jullie is dat jullie niet kunnen inzien dat vhp door samenwerking met andere partijen het land wilt redden vd ondergang. Vhp is niet bezig de ndp of wie dan ook te vernederen of te breken met leugens en onwaarheden. Zolang jullie het verschil niet inzien zal het nooit goedkomen met jullie laatstaan het land. Verander de wereld begin bij jezelf.


  Maak melding
 35. @Doe
  De VHP DOET ALSOF zij bezig is aan een transformatie van etnische Hindustaanse partij naar een nationale partij. Ik wil je in herinnering brengen dhr Jarim Gaddum die toen ook als windowdresser fungeerde. Hetzelfde doet Chan nu met gasten als Oehlers. Als je de aard van een partij wil weten moet je naar het bestuur kijken en naar de politieke trekkers (DNAleden), niks nationaals aan te bespeuren, in de verste verten niet. De VHP wil niet samenwerken, dat moge duidelijk zijn. Ze willen gewoon in het machtscentrum komen en daarvoor is alle bedrog, vuilsmijterij, leugen en achterklap geoorloofd want, zoals Chan zelf zegt we moeten er alles aan doen de verkiezingen te winnen. Het is hetzelfde als wat het doel van de PL is, het gaat om de knikkers en niet om het welzijn van het land in tegenstelling met wat ze ons proberen wijs te maken. De VHP is in 70 jaar niet veranderd, zucht naar de economische macht in Suriname, maar we hebben het door. Te wowoyo jagi…..vul maar aan..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES