donderdag, mei 30, 2024
HomeFotoBromfietser en voetganger met ambulance afgevoerd na aanrijding in Suriname

Bromfietser en voetganger met ambulance afgevoerd na aanrijding in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 14 mrt – Aan de Indira Gandhiweg in Suriname zijn gisteravond twee mensen gewond afgevoerd na een aanrijding. Dit gebeurde nadat een bromfietser een voetganger aanreed. Na het ongeval waren beide verkeersdeelnemers niet aanspreekbaar.

Ze werden beiden met de ambulance meegenomen naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) in Paramaribo. Het ongeval vond rond 21.30u plaats  ter hoogte van de Commissarisweg.

Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie heeft nog geen officiële mededeling hierover naar buiten gebracht en onderzoekt de zaak. Later meer.

Filmpje:

https://www.instagram.com/p/Bu-5W1UoY3C/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Wanneer 2 voertuigen tegen elkaar klappen is er sprake van een aanrijding, maar een bromfietser die een voetganger aanrijdt is toch geen aanrijding ???? Ik zou eerder denken als: een voetganger is aangereden door een bromfietser !
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 2. Van deze redenering begrijp ik niets.
  Een bromfietser die een voetganger aanrijdt, is toch geen aanrijding? Maar als een voetganger wordt aangereden door een bromfietser wel???
  Elk contact tussen een voertuig en iets anders is gewoon een aanrijding.


  Maak melding
 3. @ Bhaai

  Slechte verlichting dronken bromfiets (er ster ) onoplettende voetganger (ster ) in iedere geval wan nakki psa !!!
  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 4. Doorgaans rijden bromfietsers harder dan auto’s en vaak zonder verlichting. En dan hebben ze het lef om uit te schelden als je ze niet ziet in het donker wanneer je wilt afslaan… Dat zijn dus die Bewust Onbeschofte Onfatsoenlijke Straatracers


  Maak melding
 5. Hij reed zeker als een idioot zoals zij gewend zijn. Voetgangers zijn zwakke weggebruikers, dus erg kwetsbaar. Stoerdoenerij op bromfietsen is hot item. Stoerdoenerij met auto’s wordt als machtsvertoon gezien. Het is jammer dat er niet strenger wordt opgetreden. Er horen veilige gescheiden paden te komen voor fietsers/bromfietsers en voetgangers voorzien van vangrails zodat men begrijpt dat je deze regels niet mag overschrijden. Bewustwording, bewustwording. Verkeerspolitie,scholen,borden moeten de gemeenschap duidelijk maken wat de betekenis is. Verkeerslessen op scholen is niet veel gevraagd.


  Maak melding
 6. Elke keer dat ik in Suriname ben verbaas ik me over de weggebruikers in Suriname, buschaufeurs en automobilisten, die het recht van de sterkste laten gelden, en de controle over hun gaspedaal zijn kwijtgeraakt, bromfietsers en fietsers die zonder functionerende verlichting rijden, voetgangers die er niet van doordrongen zijn dat ze beter tegen het verkeer in kunnen lopen zodat ze zien wat voor mogelijke idioot in auto of bromfiets er hun tegemoet komt, etc. etc., handhaving die ernstig tekort schiet. Maar ze doen maar, vermijdt zoveel mogelijk dat gekkenhuis en anders pas ik me wel aan, ben in ieder geval blij dat we aan de andere kant v.d. rivier ons onderkomen hebben. gaan lekker met de bootjes als we in Paramaribo moeten zijn en nemen daar ala de afstand voor een flinke wandeling te groot is wel een Taxi, die rijden haast tegen de brandstofkosten, die je anders zelf ook kwijt bent, No Problem, wij blij en de taxichaufeur blij


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES