Politie Suriname houdt twee autodieven aan; eentje neergeschoten

27
Politie Suriname houdt twee autodieven aan; eentje neergeschoten
Een van de dieven heeft een schotverwonding opgelopen in zijn linker onder been - Foto: Korps Politie Suriname

PARAMARIBO, – De politie van het ressort Latour heeft dinsdagmiddag 12 maart, twee autodieven aan de Indira Gandhiweg aangehouden. Het gaat in deze om de 38-jarige Clifton G. en de 30-jarige Nairo T. Bij de aanhouding heeft Clifton een schotverwonding opgelopen aan zijn linker onderbeen. In het filmpje hieronder is te zien wat er precies gebeurde.

Een benadeelde deed vanmorgen aangifte van diefstal van zijn auto op het politiebureau van Latour. De aangever gaf het merk, de kleur en het kenteken nummer van zijn auto door aan de politie. In de middag reden twee politieambtenaren van het bureau latour in de pro wagen toen zij het gestolen voertuig in de Mastklimmenstraat zagen. Zij zetten gelijk de achtervolging in.

In de auto zaten twee mannen die naderhand de verdachten Clifton G. en Nairo T. zouden blijken te zijn. Toen deze twee verdachten door hadden dat zij achtervolgd werden reden zij met hoge snelheid weg in de richting van de Indira Ghandiweg. Het gelukte de politie om de verdachten klem te rijden op de Indira Ghandiweg. Zij probeerden nog weg te komen waarbij zij twee auto’s aanreden.

Clifton stapte toen uit de gestolen auto en zette te voet zijn vlucht voort. Een politieambtenaar ging Glifton achterna waarbij die waarschuwingsschoten loste om deze verdachte tot stoppen te brengen. Toen dat niet lukte schoot de politieambtenaar gericht op Clifton waarbij die in zijn onderbeen geraakt werd. Zijn kompaan Nairo was niet gevlucht. Die had zich over gegeven.

Per ontboden ambulance is Clifton afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Zijn kompaan is overgebracht naar het politie bureau Latour. Hangende het onderzoek zijn deze verdachten in verzekering gesteld ter zake gekwalificeerde diefstal.

https://www.instagram.com/p/Bu6p6GCIc1P/?utm_source=ig_web_copy_link

27 REACTIES

 1. Whahahah. Zelfde bericht als eerder.
  Nogmaals PROFICIAT Korps Politie.
  De volgende keer “per ongeluk” in de kop schieten.

  Soso foer/lawdagoe’s


  Maak melding

 2. Triest hoe grote delen van het paarse en zwartgele volk zijn verworden als de president, zijn roversbende en zonen. Opa taki, triest of niet, zo kan het toch niet doorgaan in dit land, wat zal het van het volk worden als in 2020 juist dit soort criminelen en oerdomme dwaze dieharde ndper’ s, wederom oerdom op de allergrootse oorzaak van de misdaadaka ddb , gaan stemmen. Oma taki, Sodom en Gomorra.


  Maak melding

 3. Wat een vreselijk domme dieven. Auto stelen in een land met ongeveer de helft aan inwoners als de stad Amsterdam en dan ook nog door een patrouillewagen worden gespot in een gebied niet al te ver van waar de auto is gestolen.

  Hoe komen mensen erbij dat het leefgebied van een Surinamer zo groot is??

  Gezien de manier van vluchten zijn deze moerskonten in staat om dit keer op keer te doen. Ze deinzen nergens voor terug.
  Extra lang opsluiten zonder privileges.

  Me mars papa!


  Maak melding

 4. Echt niets is te gek meer. Hekwerk wordt gestolen bij Paramariboo Zoo. Familieleden hebben ruzie om perceel, helemaal uit Holland word opdracht gegeven om te schieten op huis van slachtoffer.

  Continu gasbom diefstallen van die ellendige junkie beesten.

  Drugsgebruik, hebzucht, wisi wasi. Mensen blijven maar ermee doorgaan. Alleen maar ellende en vloek roepen mensen over zich af.

  Gelukkig zijn er steeds meer camera’s om deze rotzooi vast te leggen.


  Maak melding

 5. Bigie sma wat is een nigga??? Of bedoel je het N woord weet jij niet dat het N woord in Amerika wordt verbannen maar je hebt van die dwazen die bet zo hardleers zijn net als die auto dieven


  Maak melding

 6. Laat me , volgens mij hebben de mensen van Afrikaanse komaf, in dit geval de creolen het woord nigga zelf een leven gegeven, metname de rappers. Ik zeg gewoon blaka mang, zoals wij dat altijd hebben genoemd. En niks mis mee
  hoor!!,


  Maak melding

 7. Vluchten na een misdaad heeft geen enkele zin. De politie kogel is veel sneller. De politie doet goed werk.Stelen wordt niet beloond.


  Maak melding

 8. Ik ben zuster en ik stel voor mijzelf grenzen! ik zou deze mensen direkt de spuit geven.

  A wins mi fesi djeers dif wan hagu, toku sama lobi fu yang mi tere.

  Fijn Pasen alvast!

  Hilly Rudge.


  Maak melding

 9. @ de ndp bespotter
  C.A. Schipper en @ Domsco is één en het zelfde persoon laat je niet wijsmaken !
  @ Kolibri Volkomen gelijk heb je, er zijn ergere dingen op de wereld.
  @ Bigi Sma Het woord werken komt niet voor bij sommige landgenoten, daar hebbe ze broertje dood aan. @ MI DORO Je hebt gelijk, de agent die schoot is te dik, en zou die klojo niet kunnen achtervolgen als hij de benen zou nemen ( vandaar misschien. ) @ Henk wie lijkt op Bouta, de politie of de dader ? @ Laat Me. Als iemand tegen me blanke zou zeggen, dan zou ik me beledigt voelen, dan is dat voor mij een belediging !!! @ Boeboe bit Sjorie Stelen wordt niet beloond.
  Soms wel. maar geen kruimel diefstal of in dit geval een auto, ( Miljoenen )
  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 10. @ Silvaja
  Gelijk heb je, maar dat hoort de minister van Jus Pol te doen, de pres moet de des betreffende Min. bij zich roepen en vragen, Fa waka nanga crime jongu ????? Maar de pres denkt : ” bij mij komen ze toch niet inbreken”.
  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 11. De agent die het heeft geschoten op de dief, heeft juist gehandeld. Hij heeft bij zijn werkuitvoering gepaste geweld gebruikt. Het heeft ontzettend lang geduurd, dat de politie begint op te treden bij auto diefstal. Dus al de jochies die dachten we kunnen onbeperkt blijven stelen en roven. Ik hoop van ganze dat de politie in alle gevallen adequaat blijft optreden, wat zal bijdragen aan de verbetering van de veiligheigheid en het voorkomen van diefstal in welke vorm dan ook. Uiteraard is dit het falen van ministerie van Justitie en de politiek in zijn geheel. Eindelijk doet de politie zijn werk waarvoor zij zijn ingehuurd.

  GESTOLEN AUTO’S
  Het kan toch niet zo zijn dat gestolen auto’s niet kunnen worden getraceerd. Sur maatschappij is niet zo groot en ingewikkeld. Wanneer de agenten even opletten kunnen de auto’s gauw worden opgespoord. Maar vroeger gebeurde dat niet. En de agenten weten precies hoe het diefstal systeem van de roversbenden te werk gaat. Je hebt spotplekken waar ze gericht onderzoeken kunnen uitvoeren om gestolen goederen op te sporen. En door auto’s in het verkeer intensief te controlen, kunnen gestolen auto’s worden opgespoord en zal die tot afschrikking leiden om te willen stelen.

  Je zou het niet willen geloven maar Suriname lijkt een roversnest te zijn. Overal in het land is geweld en diefstal. Ook de toeristen worden niet gespaard. Zelfs onze eigen surineds zijn bang om vakantie te houden in sur. Door deze tuig is ook een deel van de toeristenbranche ingestort. ER MOETEN OVERAL OP GROTE SCHAAL VERBETERINGEN KOMEN OM DE VEILIGHEID VAN DE BURGERS TE GARANDEREN.
  Misschien stof tot nadenken voor harder optreden.


  Maak melding

 12. Je hebt altijd chaos in een land waar criminelen ,moordenaars,coupplegers,1 bankrover en amnestie criminelen het voor het zeggen hebben.Je verwacht geen goeie dingen van de burgers want kijk, de lijder van het land is geen helige…dus doen maar..


  Maak melding

 13. Silvaja @@@
  De pres zal nooit over criminaliteit in het land praten….
  Want hij is de grootste crimineel…
  En wat betreft getrouw…
  Je hebt geen ene ka aan hem….
  De ene is een moordenaar cq drugscrimineel en de andere is een ka bedelaar….
  Begrijp me niet verkeerd silvaja….


  Maak melding

 14. Politie: “pompoe lotto” in dem achterwerk !! zodat ze enkele maanden niet kunnen zitten !! Sodom en Gomora!!
  Gelukkig dat er nog politie in Suriname is !! Waar zijn de nieuwe auto’s die de politie heeft ontvangen van de Chinezen ?? En de bijna 100-brom/scooters ?? Ik zie nergens de politie in stad en distrikten erop surveileren!!


  Maak melding

 15. Monky&&&&
  Don ’t worry.
  Eten zal wel wat problemen opleveren, hiervoor moeten ze nu eindelijk hun handen gaan wapperen. Maar SEX ho ho, er staan nog genoeg mannen aan de kant. Ze kunnen best een paar keer per dag invallen. En willen ze een andere keuze maken, dan zijn er genoeg x attributen.


  Maak melding

 16. Op elke straat een Camera plaatsen. China geeft jullie gratis mang of zitten jullie op dollars te wachten.
  Hebben we alleen ezels in Suriname? Schamen jullie dat je boeven niet onder controle kan houden.
  Laat die boeven alleen rijst met zout eten, geen vlees en geen vis. Laan ze hard werken voor het zoute eten.


  Maak melding

 17. Pataka$$$
  Er zit wel wat in je opmerking.
  Zoals een iedere burger hard moet werken om zijn boterham te verdienen, zo zouden de veroordeelden ook moeten werken voor hun eten. Het moet niet alleen bij het eten blijven, maar ook de kosten voor gevangenschap. Ze zijn persoonlijk schuldig om in gevangenschap te worden gehouden. Anders gaan ze het nooit afleren voor welk delict dan ook.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.