Politie Suriname schiet verdachte neer na vluchtpoging

26
Politie Suriname schiet verdachte neer na vluchtpoging
Na het voorval werden de bloedsporen weggewassen.

PARAMARIBO, 12 mrt – De politie in Suriname heeft vanmiddag rond 12.00u op een verdachte geschoten. De man werd geraakt in zijn been en moest afgevoerd worden door een ambulance. Het voorval vond plaats bij winkel Jasmin aan de Indira Gandhiweg. Op de foto proberen medewerkers van de winkel de bloedsporen die ontstonden na de schietpartij weg te wassen.

Volgens de eerste berichten zat de man in kwestie in een voertuig op de weg en werd hij klem gereden door de politie. Hij probeerde te vluchten door keihard achteruit te rijden maar kwam al slingerend tegen een stilstaande, geparkeerde auto aan. Toen hij vervolgens uit de auto stapte om te voet te vluchten werd hij door de politie neergeschoten.

Beide voertuigen liepen behoorlijke schade op en zijn afgevoerd naar het politiebureau te Latour. Waarvan de man verdacht wordt is nog niet bekend gemaakt. De officiële informatie volgt nog.

UPDATE:
Het gaat om twee autodieven. De politie van het ressort Latour heeft dinsdagmiddag 12 maart, twee autodieven aan de Indira Gandhiweg aangehouden. Het gaat in deze om de 38-jarige Clifton G. en de 30-jarige Nairo T. Bij de aanhouding heeft Clifton een schotverwonding opgelopen aan zijn linker onderbeen.

Politie Suriname houdt twee autodieven aan; eentje neergeschoten
Een van de dieven heeft een schotverwonding opgelopen in zijn linker onder been – Foto: Korps Politie Suriname

Camerabeelden van het voorval:

https://www.instagram.com/p/Bu6p6GCIc1P/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=17fdhb0mz3a3v

26 REACTIES

 1. Elke rover en crimineel moeten vogelvry verklaard worden.open d jacht op hun n schiet ze massaal d benen n armen kapot. Ht moet nu echt ophouden. Teveel mensen die slachtoffers zyn geworden vn deze gewetenloze zwerfhonden leven in trauma


  Maak melding

 2. Jammer, eerst in de borst streek en als ze het overleven, close range op de knieën. Zo blijven ze hun hele leven lang mank en blijven ze in de hangmat schommelen.


  Maak melding

 3. Ik ken de politieman die geschoten heeft, tijdens de schiet oefeningen op de schietschool was hij geen goede schutter. In de praktijk komt dat nu aan het licht, hij had eigenlijk op zijn hart gemikt en kijkt nu waar die klojo geraakt wordt. In ieder geval de buit is binnen, en nu naar de Bulgaren eiland
  Santa boma !!!
  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. De politie schiet veel te snel, ze hadden deze man zo kunnen arresteren. Deze man
  had geen wapen, en je kan je altijd vergissen, misschien rijdt er wel iemand anders
  in de auto. Dat overkwam ook iemand in Nederland de zogenaamde vergis moord.
  De politie mag alleen schieten als hun eigen leven in gevaar is, dit is wild west!!!!


  Maak melding

 5. Weer een zwarte rat die gestolen heeft. De politie moet harder optreden.Niet enkel in de benen, maar ook de handen direct kapot schieten.Ze leren het nooit. Kan mij niet voorstellen dat deze jongelui trots zijn dat zij anderen benadelen. Van stelen en moorden hebben zij hun beroep gemaakt.
  Opruimen deze gasten. Laten de toeristen lekker wegblijven.


  Maak melding

 6. @J. Zwartmans, hij is niet alleen een slechte schutter, maar ook scheel ! Een volgende keer zou hij op de benen moeten richten en wie weet:Bulls eye!


  Maak melding

 7. Ik zie niemand vluchten maar juist op de grond zitten is dat reden om te schieten? Geeft niet hoor hij vluchte niet voor niks. Politie goed gedaan


  Maak melding

 8. REDACTIE WAT IS ER VERKEERD AAN MIJN REACTIES?? WAAROM IS HET NIET GEPLAATST WAT GEBEURDT IS IN DEN HAAG IS 100% DE WAARHEID ..


  Maak melding

 9. Het is weer dezelfde bevolkingsgroep, komt het ooit goed met deze groep?????
  De mensen zijn moe geworden van dit gespuis, opruimen die zooi.


  Maak melding

 10. En dit alles is de schuld van DDB en zijn ”jaknikkers”. Een begin voor algehele structurele veranderingen begint in het stemhokje. Surinamers laat je niet misleiden, dus weg met de NDP die voor corruptie en het moreelverval zorgt.


  Maak melding

 11. De djoeka gemeenschap heeft geen controle op haar leden. Ze willen ook geen controle uitoefenen. Daarom moet ook de djoeka-gemeenschap te schande worden gezet. Bij deze dus: schande aan alle djoeka’s.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.