zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNieuwe show Deng Boy over verschillen samenleving Suriname en Nederland

Nieuwe show Deng Boy over verschillen samenleving Suriname en Nederland

-

Does Travel - naar Suriname

ROTTERDAM, 12 mrt – ‘Deng Boy’, oftewel Ronny en Eric, hebben wederom een hilarische avondvullende show in elkaar gedraaid. Dit keer staan de verschillen tussen de Nederlandse en Surinaamse samenleving centraal. Als je Deng Boy kent, weet je dat hun shows uit verschillende sketches bestaan waarin ze hun publiek meenemen op een komische reis langs de verschillende stations.

Op elk station wacht een sketch met lachwekkende typetjes die op hun beurt weer hun eigen vreemde avonturen beleven. De trein gaat dan weer gaat gaan naar het volgende station waar wederom hilariteit wacht… Koop snel uw kaart en maak samen met Deng boy deze hilarische reis.

‘Deng Boy’, oftewel Ronny en Eric, toeren sinds 2008 met succes door Nederland en zijn elk jaar met een nieuwe voorstelling in de theaters te zien. De programma’s van Deng Boy zitten altijd vol hilarische en originele sketches, imitaties en verschillende typetjes waarmee zij het publiek altijd keihard laten lachen.

Vorig jaar vierden ze hun 10-jarig bestaan met een jubileumeditie van hun vorige show ‘Witte Vis’.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES