VHP: ‘Ontevreden NDP’ers Wanicaweg sluiten zich aan bij de VHP’

50
VHP: 'Ontevreden NDP’ers Wanicaweg sluiten zich aan bij de VHP'

PARAMARIBO, 11 mrt – Een groep van bewoners van de Wanicaweg, die bij de Surinaamse verkiezingen in 2015 massaal gestemd hadden op de NDP, hebben zich nu aangesloten bij de VHP. Dat meldt de VHP vandaag in een persbericht. De partij organiseerde gisteren, zondag 10 maart, een meeting met de bewoners van de Wanicaweg in Suriname.

De meeting was op initiatief van Jay Pahladsingh, ondervoorzitter van VHP Nederland. Pahladsingh had een tijdje terug een gesprek gehad met enkele families van de Wanicaweg. Uit dit gesprek bleek dat veel van deze mensen in 2015 massaal gestemd hadden op de NDP. Nu zijn deze bewoners zeer ontevreden met het beleid van deze regering, ze zeggen dat ze nauwelijks het hoofd boven water kunnen houden. 

In dat gesprek met Jay Pahladsingh, hadden deze personen ook aangegeven dat ze meer niet meer zullen gaan stemmen in 2020. “De heer Pahladsingh heeft deze personen kunnen overtuigen dat er nog hoop is, dat de VHP het alternatief is om Suriname te redden uit deze financieel- economische crisis. Deze personen hebben toen erop aangedrongen om met VHP voorzitter Chan Santokhi te praten” aldus de politieke partij in het persbericht.

Volgens de VHP is Santokhi het gesprek aangegaan en de mensen waren zo onder de indruk dat zij terstond hebben besloten lid te worden van de VHP. Deze personen zullen toegevoegd worden aan de bestaande kern van de Wanicaweg. 

50 REACTIES

 1. VHP ..gaat de weg voor ze bouwen ..hey VHP…gaat de verkiezingen winnen booooi. Zij krijgen 26 zetels..NDP wordt weggevaagd ik wordt VEEE HAAA PEEEEEJER…..ik ben moe van bruine bonen ik wil ook graag bara.ik wordt ook een EZEL


  Maak melding

 2. Hoe weet men dat deze mensen hebben gestemd voor de ndp.
  In Nickerie droegen allemaal ndp truitjes maar als het eraan komt stem men verenigde hindoestaanse partij!


  Maak melding

 3. Alle beetjes helpen. Santokhi had ook kunnen zeggen: ”verdomme, een groep maar, ik wil geen groep maar minstens 300 honderd paar schoenen”. Tegenover dit groepje ga je straks tientallen leden van de VHP zien die de overstap maken naar de NDP.
  Voor nu, gefeliciteerd Santokhi met dit groepje. Je kunt niet eens een elftal vormen ermee. Dan wordt het maar vijf tegen zes, (zaalvoetbal). Zonder scheidsrechter. Moro man no de.


  Maak melding

 4. Het is zo gemakkelijk om vanaf de zijlijn over stemmingmakerij te praten vooral als je jn het veilige Nederland woont en geen mars om het kand geeft. Hou dan liever je mond dicht en ga je niet inlaten met problemen die door ons zelf opgelost moeten worden. Niemand vraagt jou om onze problemen op te lossen so so lanka sani de na you ede.


  Maak melding

 5. Baba sai @@@
  Met jou kan ik een djogo drinken…
  Die koulo paarse moordenaar heeft bewezen dat hij niet capabel genoeg is om een land te besturen…
  Dus is het niet verstandig om met hem weer in zee te gaan…
  Maakt niet uit of vhp een handje vol mensen overal aan het plukken is…
  Alle beetjes helpen….
  Viva la VHP…
  Fuck the NDP….


  Maak melding

 6. Chandrika eeuwen geleden zei een Romein genaamd Vergilius deze wijze woorden
  TEMEO DANAOS ET DONNA FERENTES …. letterlijk ik vrees de Grieken ook al komen ze met geschenken..
  Dus Chan ga geen mensen zomaar benoemen , want straks gaan ze terug … ..
  het is vaak zo zoals de wind waait , waait mijn jasje


  Maak melding

 7. Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP)

  VHP een politiek Partij om in te geloven en vertrouwen in te hebben, voor hard samen werken voor de (inter)nationale doelen voor en door de Surinamers en de republiek Suriname

  VHP van Oost – West, Noord- Zuid in Suriname
  Wij zijn Niet Te Stoppen, We komen Boven Aan
  VHP!:
  – Zet ons in vuur en Vlam, VHP Wij houden van die politieke Partij
  – VHP de mensen staan voor u in de rij
  Ons Partij, Onze Politieke Partij, De Vooruitstrevende HerVormingsPartij , de VHP!
  VHP , Wij Houden van uw politieke Partij
  VHP, Wij Houden van Uw idealen
  VHP, herstel van de democratie en rechtsstaat
  VHP, Samen Zijn Wij Sterk
  VHP gaat is eenheid in verscheidenheid,

  VHP gaat voor nationale en internationale doelen
  VHP gaat voor welzijn en welvaart voor iedereen
  VHP voor hard Werken voor Betere Tijden
  VHP zet ons weer heel goed op de wereldkaart

  CS, CS!, VHP!,
  VHP, is voor iedere Surinamer,
  VHP, Eenheid En Kracht

  VHP voor alle:
  – geloven, gezindten, levenshouding, culturen, verdraagzaamheid,normen, waarden, principes, veiligheid, orde, rust, goede medicevezorging en voorzieningen, goede scholing tot de universiteit, investeerders, werkgelegenheid, welvaart, welzijn, verbroedering, voor iedere Surinamer, Samen Zijn Wij Sterk!
  VHP voor hard werken en alles eerlijk samen verdelen voor het Surinaamse Volk
  VHP voor investeerders en werkgelegenheid,

  -VHP voor betere tijden voor Suriname,
  VHP voor bestrijding van (grensoverschrijdende) criminaliteit
  VHP zet Suriname heel goed op de wereldkaart, voor normen, waarden, principes, de grondwet, internationale verdragen, goede scholingsopleidingsmogelijkheden, werkgelegenheid, investeerders, de rechtsstaat, samen werken met andere landen die Suriname naar een hogere level kunnen brengen ( Nederland/Antillen, België, Brazilië, Frans-Guyana/Frankrijk, Guyana, Columbia, India, China, T&T, Caricom, USA, Canada, Japan, ea landen.

  VHP voor Samen Werken Met Anderen Voor de Surinamers
  VHP na regen, hard werken voor uw doelen, komt Zonneschijn Voor Alle Surinamers en breken er betere tijden aan voor de Surinamers en de republiek Suriname.

  Meer dan de helft van die totale kiezers van Suriname in een Oranje VHP-T-shirt en op de kandidaten van dr-,rr-, en DNA-VHP stemmen bij de Algemene Verkiezingen voor de DNA maakt de VHP kampioen op 25 mei 2020!
  VHP heeft de glorie!, Ze komen boven aan!
  – VHP-ers!, We Are The Champioen of Suriname op 26 mei 2020!

  VHP zet de republiek Suriname en de Surinamers als een voorbeeld voor de wereld.

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Welkom, Welkom, Welkom Bij
  Vooruitstrevende HervormingsPartij Suriname
  Change, Change, change!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 8. @ Damsco

  Je kan niet iets worden wat je al bent, ga maar lekker er aan denken en neem een djogo, misschien zie je het beter !!!!!!!!! soso fatu nanga yu.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 9. Jammer genoeg hebben veel hindoestanen gestemd op de ndp uit ontevredenheid op de vhp. Maar misschien is dat ook wel goed geweest. Nu opa sardjoe eruit is komt er frisse wind in de vhp met als voorzitter Santoki een wijze man. Maar met hindoestanen alleen komt de vhp er niet zoals het er moet zijn. Jammer genoeg hebben de creolen met de paplepel meegekregen niet op een koeliman te stemmen. Of ze er zelf ook beter van worden maakt hun niet uit. Koelieman is nee nee nee. Het wordt tijd dat ze zien wat belangrijk is maar wie maakt hun dat wijs. Het lijkt wel Pakistan tegen India in een cricket wedstrijd.
  Mensen stem wijs stem Vhp. Sowieso gaan ze met anderen moeten samenwerken. Dus wat heb j te verliezen.


  Maak melding

 10. Damsco 11 maart 2019 at 16:57
  VHP ..gaat de weg voor ze bouwen ..hey VHP…gaat de verkiezingen winnen booooi. Zij krijgen 26 zetels..NDP wordt weggevaagd ik wordt VEEE HAAA PEEEEEJER…..ik ben moe van bruine bonen ik wil ook graag bara.ik wordt ook een EZEL (100% zeker weten )


  Maak melding

 11. Damsco 11 maart 2019 at 16:57
  VHP ..gaat de weg voor ze bouwen ..hey VHP…gaat de verkiezingen winnen booooi. Zij krijgen 26 zetels..NDP wordt weggevaagd ik wordt VEEE HAAA PEEEEEJER…..ik ben moe van bruine bonen ik wil ook graag bara.ik wordt ook een EZEL (100% zeker weten, ben jij al de grootste op dit forum )


  Maak melding

 12. Hahaha!! Ik kwam niet bij na het lezen van deze grap. Heb je die foto gezien? Met veel moeite hebben ze slechts 1 niet-Hindustaan gevonden als windowdresser. Natuurlijk heeft hij zijn paisah gehad. Weer zo een bedriegersstreek van de VHP en weer eens met name van Pahlad die als geen ander de kunsten van bedrog verstaat. Deze VHPers spelen natuurlijk het spel mee en worden er voor beloond. Chan heeft zogenaamd de vragen naar volle tevredenheid beantwoord. Wat waren zijn antwoorden? Daar moet de krant over reppen, want dat willen we al heel lang weten maar tot nu toe heeft hij niet kunnen aangeven hoe hij dit land zogenaamd gaat redden. Gaat Nederland het voor hem doen? Worden we weer verkocht aan die Nederlanders die in al de eeuwen dat zij hier waren hebben laten zien dat het voor hun ikke, ikke ikke en de rest stikke is? Het spelen op de koloniale sentimenten van een bevolking heeft nu al twee verkiezingen gefaald. Het is dus meer dan duidelijk dat de oude politiek is blijven steken in de tijd en niet anders weet dan het afhankelijk zijn van Nederland. Zoals de olifant met op zijn rug de wayang en de frambo naar Nederland zou zwemmen en bot vangen, zo zal het deze bedriegers weer gebeuren. Ze zijn zo hardleers als maar kan. Triest, triest, triest!!


  Maak melding

 13. @passant:
  VHP voor de Hindustanen en wie er verder achteraan wil bungelen!! Het is duidelijk dat je poëtische kant na wat daru tot leven komt. Schrijf voortaan ook HOE de Verenigde Hindustaanse Partij dat allemaal gaat doen, want met de fles in de hand komt een ieder op een of andere manier ook wel door het ganse land hoor!


  Maak melding

 14. Ik denk dat de VHP, NPS en Doe samen ons land op een betere hoogte kunnen brengen wat economie betreft. Als je neutraal bent en kijkt wie de meeste successen boeken in het land. Weg met NDP. De punten die de VHP naar voren brengt zijn punten die ons land verder op weg kunnen helpen.Als deze 3 partijen gaan samenwerken wordt Suriname direct uit het diep dal gehaald.


  Maak melding

 15. Lucien geeft exact aan dat het Surinaamse volk ook in de algemene ontwikkeling stagneeert. Hij maakt een verwijt aan het adres van de VHP vanwege de toenadering die deze partij met Nederland zoekt. Hierbij wordt door hem,door zich te beroepen op sentimenten uit een ver verleden, gesteld dat de VHP alleen erop uit is om Suriname weer onder invloed van Nederland te brengen. Wat deze man niet wilt snappen is dat Suriname na 45 jaar onafhankelijkheid nog nooit zoveel armoede en politieke instabiliteit gekend heeft, de levensstandaard is nog nooit zo laag geweest, medische zorg is nihil. Overal moet het land zijn hand ophouden en als een hoer verkoopt het zijn ziel. India, China, Arabische landen, Turkije enz. zijn schuldeisers. Met de miljarden steun heeft de fascistische beweging van Bouterse de zakken goed gevuld; kinderen en kleinkinderen vliegen per business class om in Parijs te shoppen, meneertje zelf laat zich op Cuba aan zijn prostaat medisch behandelen, terwijl het volk pienaart en lijdt. De VHP is een van de weinige partijen die niet voor het eigen maar voor het algemeen belang opkomt. Natuurlijk zal het de VHP niet lukken om de rommel die Bouterse een aanhang sinds 2010 achterlaat op te lossen maar in ieder geval zal wel sprake zijn van politieke stabiliteit en zal een eind aan de corruptie komen. Lucien woont in Nederland en is vijandig naar dat land toe. Hij gedraagt zich net als een landverrader. Het bord dat jou te vreten geeft daarin moet je nooit in schijten. En aks Suriname jou zo aan het hart ligt kom hier naartoe om het land op te bouwen zoniet graf dan een gat en richt je rommel in dat gat.


  Maak melding

 16. Vinden jullie jezelf niet zielig om te denken dat de VHP de redder van het land wordt??
  Dezelfde mensen stonden bij de vorige verkiezingscampagne met NDP-ers op de foto. Helaas hebben de NDP-ers ze in de kou laten staan of moet ik zeggen in de felle zon.

  Nog even en een paar backbenchers van de NDP lopen over naar de VHP, terug naar hun nest.
  En als de VHP het Structuur Aanpassing Programa (SAP) heeft ingevoerd en ze de buikruim strakker moeten aantrekken zullen ze weer om Bouterse c.s. roepen.


  Maak melding

 17. Mi bigin Alla Malla Partij. (AMP) Alla sma kon partij.
  Mi partij tron moro bigi Sranan. Moro bisniss fu China kon, moro moni, moro bedrijf, moro werkgelegenheid. Sranan drai direct. Stem AMP! Moro bun gi Sranan!


  Maak melding

 18. Een zelfde te nemen stap moet volgen door alle Hindoestanen die niet op de VHP gestemd hadden.
  Blijkbaar zijn de meeste van deze NDP-stemmers familie van die Jai Pahladsingh.


  Maak melding

 19. Lucien

  Vertel mij uitgebreid hoe de NDP denkt het land uit de Crisis te halen…

  Zet voor mij op een rijtje welke verkiezingsbelofte NDP/ BOUTA al waargemaakt heeft sinds 2015

  Geef me aan wat de koers was in 2008 van EURO en USD

  Geef me ook enkele namen die de Toppers behoren van NDP de afgelopen 8 jaren NIET heeft gefraudeerd.

  Geef me eerst de antwoorden en daarna kunnen we verder babbelen


  Maak melding

 20. Ik snap nog steeds niet waarom in Nederland een fractie van de VHP bestaat.
  1. Wat is hun toegevoegde waarde voor Suriname.
  2. Is er in Suriname een tekort aan goed opgeleide mensen.
  3. Waar ligt bij de mensen van VHP Nederland hun hart.
  4. Hebben deze weldoeners hun Nederlandse nationaliteit al omgewisseld voor de Surinaamse.

  Ach


  Maak melding

 21. Op de foto zie ik één spion van de NDP die kwam vo de Roti. Gha gha gha.laten we een beetje lachen baja…wat een POPPENKAST. Een portie bruine bonen van de andere kant dan krijgen we weer de grote volksverhuizing..ik ken me mensen tog !


  Maak melding

 22. Bouterse is al klaar om die mensen weer om te kopen bij de komende verkiezing in 2020.Het volk weet het niet beter want als je voor deze moordenaar als president hebt gekozen d.w.z.dat je geen verstand hebt.Ook het kiezen van een andere baas bij de Centrale bank van Suriname is al een teken aan de wand.Surinamers ik hoop dat jullie voor een andere leider kiest om uit de armoede te komen.Ik waarschuw jullie als Surinamer.


  Maak melding

 23. @ Lucien,

  Wat heeft jullie ras gepresteerd ?????
  Suriname heeft zoveel creoolse presidenten gehad maar wat hebben ze gepresteerd.
  De hele wereld weet dat jullie soort niet de competenties hebben om welvaart te brengen.
  Kijk maar goed om je heen. Wees blij dat de blanken je naar Suriname heeft gehaald, anders liep je nog steeds rond in je blote reet. Want kleding is geen Afrikaanse uitvinding, wel een hangmat !!!!


  Maak melding

 24. Zalig zijn de doden die in de Here sterven!
  Jammer maar de VHP zal nooit kans krijgen om Suriname te besturen,die puinhoop in 1973 wil het Surinaamse volk niet meer hebben.
  Jullie weten nog toch toen de VHP bobbo Julieke daar had neer gezet als marionet!!


  Maak melding

 25. Ik hoop echt dat het ooit heel goed zal gaan met Su. Dat iemand met liefde voor het volk het land mag besturen. Een eerlijke persoon, ongeacht de etniciteit, die niet aan vriendjes politiek doet. Of het ooit zal gebeuren, who knows??


  Maak melding

 26. Is het juridisch mogelijk om volgend jaar in 2020 gelijktijdig met de verkiezingen ook een referendum te houden voor de verdeling van het land? Een Oost en West Suriname. Want eerlijk gezegd ben ik het zat dat na 44 jaar ik nog geen ontwikkeling zie.
  Ik denk dat je pas ontwikkeling ziet als het land verdeeld is. West Suriname Dubai en Oost Suriname Haiti.
  Want ik zie elke dag een beroving gepleegd door ja wat moet ik zeggen, je weet wel wie ik bedoel n……..rs


  Maak melding

 27. Ja, ja pratakondre, een van de vele nepnamen van hardcore een hardcore ezel op deze site. Dit racistisch sentiment kennen we al van voor de onafhankelijkheid. De VHP heeft altijd al Nickerie willen afscheiden van Suriname. Gaat niet gebeuren.
  @Pataka, je bent zo gefrustreerd dat je je ware inborst laat zien. Waarom denk je dat het volk nooit een Hindustaan als leider heeft gekozen en het ook nu niet zal doen? We weten hoe jullie in elkaar zitten. Als het om macht en geld gaat, gaan jullie over lijken!
  @Diampolo. Elke keer een andere naam aannemen om je racisme te botvieren gaat niet werken. Jullie komen niet aan de macht, het Surinaamse volk is niet gek! En jullie zijn zo laag bij de gronds, dat jullie namen aannemen die moeten verhullen dat je gewoon een racistische Hindustaan bent, maar ook daar prikt het Surinaamse volk doorheen.
  @SRanan: Haal je kop uit het achterste van Chan, dan zal je de ontwikkelingen die plaats vinden zien. Ik snap wel dat je de opdracht hebt, en velen hier met jou, om de boel te belazeren en te bedriegen in de hoop dat het volk die ontwikkelingen niet ziet. Ontwikkelingen die de oude politieke partijen in meer dan 70 jaar niet hebben gebracht. Vandaag de dag rijden jullie bijvoorbeeld met je racistische reet over de bruggen over de Suriname rivier, Saramacca rivier, Coppename rivier om geld te gaan verdienen zodat jullie en je families kunnen vreten! En zo zijn er vele ander zaken di ik kan aanhalen maar op dit forum is het parels voeren aan een stelletje racistische zwijnen!
  @babasai: Je voorouders draaien zich wellicht om in hun graf vanwege de schaamteloze onzin die je hier verkondigt. Ga de geschiedenis na en kijk wat NL in Suriname heeft uitgevreten in honderden jaren zonde ook maar 1 brug te bouwen. Ben je vergeten hoe zij in Commewijnen moord en doodslag hebben gevoerd onder de Hindustaanse arbeider? Ga je schamen, domme racistische donder!! Overigens ben ik meer Surinamer dan jij ooit zal zijn!


  Maak melding

 28. Bepaalde rassen veroorzaken lijken voor macht en geld. Hadden ze maar een borrel gepakt ipv te roven te moorden en te verkrachten. 3x keer raden wie dat zijn. Tijden veranderen het mensen denken ook. Het is geen jaren 70 meer. Tenminste heeft de vhp plannen hoe su weer uit de crisis te halen wat ik van andere partijen niet kan zeggen. Hun strategie is schelden de vhp neerhalen. Vhp haalt niemand neer heeft respect voor anderen en wilt samenwerken. Zo krijg j pas vooruitgang. Maar dit zullen bewoners van oa uit sunny point nooit begrijpen. Om de nakomelingen verstand bij te brengen zullen zij zich moeten vermenigvuldigen met de blanke ras waar ze al mee bezig zijn. Verder zullen ndp vhp abop nps pl enz. de volgorde van zetels verdelen. Let maar op. Als laatste, Ndp heeft VHP nooit laten vallen integendeel heeft Bouterse bij zijn overwinning willen samen werken met vhp. Het is abop en pl die als honden ndp is gaan likken en van een koude kermis thuis zijn gekomen.


  Maak melding

 29. @Santa-Craz e.d
  Jullie snappen in je racistische roes niet dat het Surinamers zijn in deze regering en geen Creolen, Hindustanen enz. Als je het NDPers wil noemen, mij best, als je het een NDPregering wil noemen, mij best. Het zijn Surinamers in een Surinaamse regering. De eerste regering, de enige regering die een duidelijke weerspiegeling is van het Surinaamse volk. Jullie zijn zo achterlijk in je denken!! Moet ik nou echt aangeven wat de samenstelling van al de regeringen voor tachtig waren? En als ik moet aangeven wat die regeringen in al die jaren hebben gedaan voor land en volk, zijn we zeer snel uitgepraat en dat weten jullie drommels goed. Ik snap de agressie van de VHPers op dit forum volkomen. Jullie zijn in paniek en zijn lijden al bijkans 9 jaar aan obstipatie-diarree. Het is nu erop of eronder voor de VHP. Ze redden het nu of nooit meer en de donkere wolken pakken zich steeds meer boven de Olifant. Naar mate de verkiezingen naderen zullen er steeds meer logo-logo”s uit de emmer glippen op zoek naar een plek dicht bij de pot. Ze kunnen het zich nier permiteren nog eens 5 tot 10 jaar buiten de boot te vallen….en dat is nou precies wat er gaat gebeuren. Ze hebben 70 jaar lang gevreten van het land, nu is het de beurt aan anderen en maar hopen dat die het beter voor hebben met het land dand die bloedzuigers van toen.


  Maak melding

 30. @doe.
  Ben je vergeten dat Bouterse Gajadien het politiek varken had opgedondert toen hij kwam slijmen? Brunswijk zei nog: Ik ga jullie schoppen als jullie weer stiekem komen boren om met Bouta te onderhandelen. De VHP haalt niemand neer??? Eeey ga weg van deze site hoor, want je spreekt jezelf tegen. Vertel eens hoe de VHP dit land gaat redden zoals ze dat roepen? Wat zijn de plannen? En weer laat je zien hoe de Hindustaanse inborst is. De Afro-Surinamers mengen zich inderdaad met andere groepen omdat ze nationalisten zijn. Het is nog steeds zo dat Shanti gekapt wordt door haar broer of vader als ze aanpapt met een (zoals jullie dat noemen) Kafri. Noem mij het percentage niet Hindustaan in het hoofdbestuur van de VHP en van de VHPfractie in DNA, dan zullen we verder praten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.