zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijOpendag en eerste steenlegging van woningen Altona Village 2 in Suriname

Opendag en eerste steenlegging van woningen Altona Village 2 in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 10 mrt – Vanmiddag, zondag 10 maart 2019, vindt in Suriname een opendag en de eerste steenlegging plaats van de eerste 3.250 woningen te Altona Village 2. Het project is een particulier initiatief en wordt gerealiseerd door P&D Real Estate NV. Het moet bijdragen aan het opheffen van de woningnood in Suriname.

Bij een NDP wijkvergadering te Flora gisteravond haalde president Bouterse dit initiatief aan. “Het aantal woningzoekenden blijft toenemen. De regering gaat rustig door met de aanpak van de vele problemen. Dag en nacht wordt gewerkt. Huizenbouw zal door particulieren worden gedaan, maar er komt verlichting” aldus Bouterse refererend aan dit project.

Op facebook plaatste P&D Real Estate NV het bericht: Op deze dag mogen jullie onze woningen van Altona Village 2 komen bezichtigen en je meteen registreren! Is dat niet geweldig?!  Ook zullen de trotse kopers van Altona Village 1 de sleutel van hun woning in ontvangst nemen!!

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

47 REACTIES
 1. Mijn God! Wie is daar in het wit met de donkere pet op? Waarachtig, Zijne Excellentie. Alweer het zoveelste woningbouwproject. Deze regering weet van geen stoppen. Wanneer mensen op hun ene oor liggen te dromen en te fantaseren en te schreeuwen, werkt de regering onverschrokken verder. Met dit tempo lopen we tegen een woningoverschot aan. Baas Bouterse , tek’ a man rustig yere, ye wroko tumsi tranga. Mi sabi taki I lobi a people.


  Maak melding
 2. Met de verkiezingen in het vooruitzicht gaan we 3200 woningen bouwen voor de Mofina Wangs

  Hihibihihihhihi Hai Baja: Ik zal maar niks meer zeggen over deze veroordeelde Liegende Drugscrimineel.


  Maak melding
 3. Sranan moro makkelijk presi du verkaveling nanga bouw oso.
  Tra kondre nooit so makkelijk.
  Djaso habi bigi dyari, opo kring a dyari. Dan verkavel, poti pasi, riolering, poti electrische mast dan keba. Yu kan seri dyari keba. Dan meki sma bouw srefi.
  Dape meki furu moni keba.
  Te poti oso nanga dyari dan meki moro moni tapu sma.

  Te yu habi furu moni yu kan meki yu egi tjien private foto ef yu wani.

  Tra kondre nooit kan du so wan sani so makkelijk.


  Maak melding
 4. Wedden dat niet een 20% worden afgebouwd. Er zal door de paarse opdrachtnemers vreselijk gesjoemeld worden met het geld, afkomstig van de vele leningen. Het is echt geen kunst om met geleende gelden huizen te bouwen. Maar een kunst om het ook af te maken en af te lossen. Vele oerdomme dwaze imbecielen, ook die ndp zombies op dit forum, krijsen bij het minste of geringste….paars corrupte regering doet, blablabla hun paarse geindoctrineerde reactie’ s uit. Terwijl landelijk land en volk, gelukkig ook het gros der ndp paria’ s er flink financieel op achtergaan. Ene Tjallie, ooit een fervente ndp dagoe, weet sinds begin van dit jaar dat in 2020, hij niet op de ndp meer zal stemmen. Enkele ressortleden hebben hem al gevraagd waarom? Zijn antwoordt was kort en bondig, ndp na soso vloek.


  Maak melding
 5. De NDP-HUIZENFABRIEK heeft PAARSE DESIE,
  AL GESLOTEN-OPGEHEVEN !

  PARTICULIEREN MOGEN DE ARME SRANANMANS NU
  UITBUITEN !!!

  NEKS NO FOUT ! W`E LEE GW´ANGA LANGA !

  PS : Hoe gaat het met de Sranan BRIEVEN-GATE ??????????

  1. Brieven van minister HOEFFIE aan GERSIE, zijn VERDWENEN !!!!!!!!!!

  2. WAARSCHUWINGSBRIEF van de USA aan Sranan-regiem,
  over steun VENEZUELA-dictatuur, zijn VERDWENEN !!!!!!!!

  A KONDRE E SPUKU !!!!!!!!!!


  Maak melding
 6. Ik hoop dat het volk het gezond verstand zal gebruiken en dat dit soort projecten alleen opgevoerd worden om het volk, zie stemvee, een vette worst voor te houden. Trap er niet in en laat u niet misbruiken.


  Maak melding
 7. Het grappige van dit tafereel is dat er bij de vorige woningen die afgeleverd zijn, weinig mensen die geschreven stonden ook daadwerkelijk een woning hebben gehad. Enkel Bouta zijn familie en de familieleden van zijn kornuiten die in de regering zitten kunnen van deze woningen profiteren.De verkiezingen komen eraan. Dus weer een verkiezingsstunt uithalen. Oeng gebruik oeng ede.


  Maak melding
 8. Er staat daar in die buurt ook al een heel project onafgebouwde huizen die helemaal door onkruid overwoekerd zijn, kunnen ze dat niet gewoon afbouwen, de ruwbouw staat er al, het kost stukken minder, en is sneller klaar, als ze dat eens een keer gaan afbouwen.
  Maar nee de propaganda draait weer op volle toeren, om het achterlijke volk weer achter zich te krijgen , want er zijn nog steeds van die hele domme achtergebleven idioten die alles van deze regering maar blijft geloven.😫


  Maak melding
 9. Nu d verkiezingen naderen gaat d regering over tot ht bouwen vn huizen.al die voorbygaande jaren werden d mensen bewust achtergehouden n nu word er n verkiezingsstunt vn gmkt.hiuzen bouwen vr bepaalde doelgroepen. sorry VHP n PL jullie vallen buiten d boot.


  Maak melding
 10. Beste mensen kijkt u aub even naar deze toespraak van Bouterse en de begeleidende teksten van Abrahms en Parmessar gedateerd maart 2015

  aub www voor voegen youtube.com/watch?v=OHizHgNNhgE

  Bouterse beloofde toen 3.000 woningen per jaar. Parmessar beloofde snel de 18.000 woningen die de president ooit belooft had.
  Er is nog geen enkele woning uit deze fabriek uit deze fabriek geleverd. De fabriek is echter vooraf betaald door Suriname en het land betaald nu de rente en aflossing.


  Maak melding
 11. @pakiratigri

  Nee deze regering weet van geen op houden met FABELS vertellen. Hiervoor kunt u met eigen ogen via Youtube aanschouwen wat de president en zijn secondanten 4 jaar geleden de bevolking op de mouw spelden.

  De waarheid is wreed.


  Maak melding
 12. Zie foto.
  Een groot aantal van de geachte aanwezigen lijkt op Baba Sai.
  Zou dat misschien te maken hebben met het feit dat alle woningen straks zullen worden voorzien van zonnepanelen uit het zonnepanelenproject van onze mislukte Baba Sai?
  Zoals het de echte Sai Baba betaamde wordt door onze virtuele Baba Sai nu ook zand in de ogen gestrooid van goedgelovigen van zijn zgn zonnenpanelenproject.


  Maak melding
 13. P&D Altona Estate staat voor Peg Edwards en Carrie Dever investment. De oorsprong van dit lucratieve bedrijf is in Amerika. Het is een beleggingsbedrijf dat het streven heeft betaslbare woningen neer te zetten in alle werelddelen. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam en staat bij de kamer van koophandel ingeschreven. De Nederlandse tak van dit bedrijf heeft een bestuurder Dhr. Indraj Shardanand Sital die in maart 2015 in dienst is getreden van dit bedrijf. Voor de rest is niets bekend over dit bedrijf dan dat het woningen tussen 31.000 en 47.500 euro bouwt. Het bedrijft geeft aan 13.500 woningen in Suriname te willen bouwen. Voor Altona Estate willen ze 1000 woning neerzetten. Echter, dit bedrijf kan pas bouwen als er voldoende kandidaten zijn die willen beleggen. Het inleg is 300 euro per maand. Wil een Surinamer in aanmerking komen dan zal hij minimaal 2400 per maand moeten aflossen. Kortom, dit bedrijf is een bedrog dat graag op vage gronden door NDP genoemd wordt. Dit bedrijf boert misschien goed in Uttah, maar heeft haar bestaansrecht noch in Nederland noch in Suriname bewezen. Mensen jullie worden door de paarse geboefte weer in de maling genomen. Firma list en bedrog draait op volle toeren!


  Maak melding
 14. Bouterse blijft zich bezighoeden met onzinnige zaken zoals weer een wb project dat nu al geen bestaansrecht heeft. Dat het volk blijft geloven in deze rioolrat is een teken van armoede. Het zou van goede wil betogen als dit gezwel zich gaat inzetten o de vele brute overvallen met wortel en al worden bestreden.


  Maak melding
 15. Op Youtube kun je een flim zien uit oktober 2018, waarin uitgelegd wordt wat P&D estate aan huizenbouw in Suriname zou doen. Kijk ook naar andere Youtube filmpjes en P&D estate en trek je conclusie. Wederom een gebakkenlucht verhaal door Adhin dat als zoete koek ingeslikt wordt. Flora is een wijk met veel probleemgezinnen, waar laag geletterdheid heerst en de mensen voor alles te vangen zijn! Hoeveel van deze vijvers heb je in Su waar NDP graag in vist?


  Maak melding
 16. MAARRRRRRRR, BRADA NANGA SA, UN NO SPAN !

  De 17.777 zeventienduizend zevenhonderd en zevenenzeventig

  Sleutelklare VOLKSWONINGEN, die ik DDB, u als NDP-Leider

  heb beloofd, ZIJN ONDERWEG en ZIJN NU BIJNA IN DE

  SRANAN HAVEN GEARRIVEERD !

  MI BING TAIGI UNU KEBA, DENG SNESI MATI FU MI TOFFFFFFFFF !!

  PS : NDP BOUWT NOOIT LUCHTKASTELEN !!!!!!!!!


  Maak melding
 17. Ze verlaten massaal de bossen op zoek naar goedkope of gratis woningen in de stad met als gevolg dat de bossen door de Chinezen gekaapt worden voor roofbouw.


  Maak melding
 18. Forumleden/Reaguurders, Odi odi.

  Opendag en eerste steenlegging van woningen Altona Village 2 in Suriname.

  @Mokro 10 maart 2019 at 21:04 en 10 maart 2019 at 22:03
  Thanks voor deze informatie.

  Ik vraag mij ook af, waarom de (media) in Suriname hierover niet naar buiten willen komen middels publicaties over P&D Altona Estate.

  Anno 2019 moeten de (burgers) en de laag geletterde Paarse aanhangers, nu echt hun verstand gaan gebruiken.
  Ze worden openlijk belazerd.


  Maak melding
 19. Ik zie zelfs dat de site niet eens af is. Als je hierin gaat investeren dan wil je wel heel graag van je geld af.

  Foto’s zijn schaars ondanks dat de site zegt dat de eerste 60 woningen zijn opgeleverd (Altona 1). Waar zijn de foto’s van je trotse project?

  Of onze president is slim en gooit deze firma er straks uit voor oplichting, neemt alles in beslag en gaat er zelf mee verder als eigendom van Suriname…..


  Maak melding
 20. @Mokro.

  Dat waren precies de vragen die ik mij ook afvroeg.
  Wie zijn P&D Real Estate NV
  Wat is hun reputatie en ervaring in SR.
  Hoe zijn ze aan de grond gekomen
  Met welke bank(en) zijn ze in zee gegaan voor de voorfinanciering en tzt de hypotheken
  Wat gaan de woningen kosten
  Is er een garantie dat de zaak niet plots “ontploft”
  Welk notariskantoor is betrokken
  Onder welke condities wordt er verkocht (te vaak doen mensen vele aanbetalingen en zitten vervolgens met lege handen).
  Hoe worden de eigendomsrechten en op welke tijdstippen met het kadaster geregeld.
  Heeft het bedrijf een planning overlegd inclusief de nodige liquiditeitsstromen.
  .
  Of is het gewoon één van de paarse oplichtersfeestjes??


  Maak melding
 21. @Klaas de Groot; P&D estate wordt alleen door Adhin en Bouterse begrepen. Voor de rest is niets traceerbaar, laatstaan transparant. ZE doen maar wat en proberen zand in de ogen van hulpbehoeftige Surinamers te strooier. Zieltjes winnen met leugens en bedrog, daar schitteren de keynote speakers van NDP. Triest, dat deze mannen geen greintje zelfrespect hebben en het volk continue broodje aap verkopen.


  Maak melding
 22. Er zijn zoveel verkavelingsprojecten waar mensen zelfs bij aankoop van 2 percelen een 3e “gratis” krijgen. Wordt bijna dagelijks op de tv geadverteerd. Of het zuivere koffie is dat weet ik niet. Feit is dat er heel veel aanbod is in onroerend goed, zie de via2000 advertentie krant, allerlei officiële en niet officiële makelaars. De prijzen zijn vaak wel belachlijk, maar aan aanbod zie ik echt geen tekort.

  Zelfs concessies worden te koop aangeboden voor tonnen en zelfs miljoenen.

  In Suriname is alles te koop, zolang je maar de juiste prijs neerteld.


  Maak melding
 23. Wat een bizar vertoning. Het lijkt meer een groep mensen op pad die naar het graf leidt.
  Inleiding tekst ,,open dag en eerste steenlegging,,. Het is letterlijk een open lucht dan een open dag. Er is sprake van open dag, wanneer je een ruimte gaat betreden. Maar ik zie geen gebouw of die er nog komt…………..
  De stenen horen op een fundering te staan, maar wat te zien is zijn de stenen gewoon op de grond neer gelegd en los op elkaar. En dwars op de hoek waar eigenlijk 90 graden had moeten vormen.
  Dit is echt zand in de ogen van de burgers strooien.


  Maak melding
 24. Even voor de duidelijkheid: Particulieren doen niet aan sociale woningbouw. Dit zijn huizen voor mensen met geld. Bouterse moet dus geen toneel gaan spelen. Iets wat hij al 9 jaren doet.
  Mensen: als u geen geld hebt zijn deze huizen niet voor u bestemd. vergeet het maarç


  Maak melding
 25. Bouterse: Ik wil even je aandacht. Dit ter voorkoming dat je het volk verkeerde dingen vertelt.Huizenbouw door Pa Lanti is huizenbouw voor de sociaal zwakkeren. Je hebt je bezig gehouden met o.a. huizenbouw te Hanna’s Lust onder leiding van Boerenveen. Deze huizen zijn met veel tam tam in het nieuws gekomen. Het eerste wat ik doe is mijn financieel zwakke familie, die naarstig op zoek is naar een huis, te bellen om te vragen of zij in aanmerking zijn gekomen voor een woning. Hun standaard antwoord is: Vergeet het maar. Ons inkomen is te laag voor zo’n huis.
  Er is een spreekwoord dat luidt: met andermans leer is het goed riemen snijden. Jij wekt dus de schijn op dat het gaat om sociale woningbouw, terwijl dat niet zo is. Dit is echt kenmerkend voor jouw regering van de afgelopen jaar. Het volk belazeren. Ik wil nu de volgende vraag stellen aan het armste deel van het volk van Suriname: Zij die in aanmerking zijn gekomen voor een sociale woning, werpe de eerste steen. Ik denk dat er heel weinig stenen mijn kant zullen opkomen.
  Bouterse: even een persoonlijke vraag. Is het nu geen tijd geworden om op te stappen. we hebben figuren zoals jij niet nodig. zelfs een dot wagi man zou het beter doen als jij, want die zal zich zeker doen omringen met goede adviseurs.


  Maak melding
 26. Huizenbouw is politiek bedrijven want de verkiezingen naderen. Een huis kan je niet eten. Zorg eerst voor een goede ontwikkeling van de economie door hard te werken en de rest volgt daarop. De politiek speelt in op de domheid van het kiezersvolk. Kiezersbelofte en misleiding maakt dat een kinderhand gauw is gevuld.


  Maak melding
 27. Dit project wordt opgezet om de gunsten van het stemvee te winnen en om electroriale redenen. De stemmers moeten het idee krijgen dat de regering van Bouterse in het belang van het volk denkt en handelt. Helaas zullen er weer mensen zijn die zich de zand in de ogen laten strooien want het Surinaamse volk laat zich graag voor de gek houden. Voor een bordje rijst met bruine bonen gaat men graag op de knieën.
  Huizenbouw is gewoon om het volk in de maling te nemen en het volk hapt toe hap hap hap. Kinderhand is in Suriname gauw gevuld. Waar zijnd e 18000 sociale woningen gebouwd en waar zijn de mensen die de woningen waren toegezegd ?


  Maak melding
 28. Woningen te Altona Village 2. Het project is een particulier initiatief.

  Dit bedoelde Bouterse toen hij zei dat de NDP regering het bouwen van volkswoningen ondanks herhaaldelijke beloften dit zelf te doen toch maar had opgegeven.
  Particulier initiatief?
  Of weer een jang monie project voor een kennis van Bouterse en zijn parasieten?
  Dit wordt niks. Let maar op.
  Wordt vervolgd.


  Maak melding
 29. dit is een project van een grote vriend van bouta. Hij zou ook dat ziekenhuis daar in de buurt gaan bouwen. De huizen die ik ooit van deze man heb gezien waren erg goedkoop gebouwd. Het project ligt naast Vredenburg en is ook via Highway te bereiken. Er zou zelfs een brug over de pararivier komen om Vredenburg (lees de terreinen van deze vriend) een betere verbinding te geven. tja op zich is Altona of Vredenburg niet verkeerd, maar een ieder wil wel een degelijk huis. geen goedkoop ding waar je door de muur heen kan trappen. op dit soort projecten zal dus weer flink geld worden gemaakt. de terreinen waren ooit van de suralco en deze mijnheer heeft die terreinen destijds opgekocht (waarom de overheid niet kun je je afvragen ? Er is geen beleid of visie daarom en op deze manier kan er ook flink geld worden gemaakt worden. Een groot deel van de terreinen is op een zandrits gebouwd. Op deze manier had de staat suriname genoeg zand voor al haar projecten, maar nee hoor een particulier heeft het gekocht en die verkoopt het zand weer aan de staat. zo gaat dat in Suriname. als dit project echt helpt tegen de woningnood is het verder toch prima ? Overigens verbaas ik me wel over dit project. Sinds 2014 mogen verkavelaars geen percelen aan derden te koop aanbieden indien niet eerst de wegen zijn verhard, riolering is aangelegd en stroom is gerealiseerd. Ik ga toch maar eens een kijkje nemen daar. En inderdaad zal het een politiek project zijn zo vlak voor de verkiezingen. Maar dat doen alle politieke partijen. Men wil zo graag in het machtscentrum blijven. NIemand weet waarom want er wordt niets bijzonders gepresteerd dan de normale gang van zaken. Men is gewoon verslaafd aan de staatskas en de macht.


  Maak melding
 30. Schipper@@@

  Wie gaat daar wonen……..Alleen de marrons.

  Over 20 jaar is het een getto village…. Net als huidige Latour en Flora.

  Welk bank gaat geld lenen aan de bewoners………………wat is rente.
  Als ze niet kunnen betalen.

  Indien staat (NDP) 3200 woningen gaat bouwen en aan Poenai(NDP) gaat uitbetalen door zelf gedrukte SRD gaat Poenai met zelfgedrukte SRD omwisselen in USD dollar……………….Dit is puur witwass praktijk.


  Maak melding
 31. BELACHELIJK.

  Ik lees STARNIEUWS bijkans elke dag vanuit Jeruzalem(Israel), en wat mij opvalt is, dat bij elk wisje-wasje bijkans DE HELE REGERING aanwezig is:
  * Steenleggingen
  * Bij gerenoveerde bruggen over en of andere kanaal
  * Geasfalteerde wegen ” inwijden’ met sopie(.)
  * Openen van een of andere Chinese ‘Mall”.
  * Bij ” Oom John Mahespalsing” te Wageningen/SML
  * Ik kan zo nog ettelijke noemen.
  * Phagwa viering


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES