dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentBroederliefde deze maand voor Phagwa event in Suriname

Broederliefde deze maand voor Phagwa event in Suriname

Does Travel & Cadushi Tours

-

PARAMARIBO/ROTTERDAM, 9 MRT – De bekende Nederlandse hip-hopgroep Broederliefde bezoekt Suriname voor een optreden op het Phagwa event ‘Harcore goes Phagwa’. Dit vindt plaats op 21 maart Phagwadag, op het onafhankelijkheidsplein. “We zijn er weer op srananfasi. Hardcore goes Phagwa enBroederliefde goes Phagwa. Houdt de liefde. Hopi poeder”, uiten de bandleden op onderstaand promofilmpje op Facebook over het optreden.

Het wordt het derde optreden van Broederliefde in Suriname, maar het eerste optreden met een live band. Eerder was de groep te bewonderen op het Torarica Urban Festivals van 2016 en 2017.  Broederliefde scoorden ook in Suriname hits met Mi No Lob, Jungle, Officieel en Jezus man.  

De groep heeft Antilliaanse, Dominicaanse en Kaapverdische roots en groeide in Nederland op. Ze zijn een stel oude voetbalvrienden die samen de studio in gingen.

Naast Broederliefde is ook Poke op 21 maart aanwezig op het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo. Daarnaast heeft de organisatie Soca artiest Machel Montano geboekt voor dit Phagwa event.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

10 REACTIES
 1. Broederliefde op het onafhankelijkheidsplein met hopi poeder. Het plein schijnt alleen vrijgegeven te worden voor om door de massa plat gestampt te worden, zoals eerder door Nerkus betoogd. Voor de rest blijft het een modderpoel voor het paleis en het DNA-gebouw. Wanneer de varkens uit beide genoemde gebouwen in de modderpoel gaan wroeten en omwoelen is nog de vraag.


  Maak melding

 2. Holi is een feest voor Hindoes dus jij als moslima Jihadist behoeft zich geen zorgen te maken over de wroetende varkens. Maak jij je maar druk om de wroetende varkens in jouw geloofsgemeenschap waar vrouwen worden opgesloten en waar vrouwen onderdrukt worden.


  Maak melding

 3. @Blaka boi je bent door mij steenhard ontmaskerd als racist. Sinds ik jou erop wees dat de bijvoeging “ ik ben een Hindoestaanse moslim” van generlei toegevoegde waarde en zelfs racistisch overkwam, vermeld jij jouw religieuze indentiteit niet meer. Goed zo jongen al diende wordt men wijs. Dan jouw opmerking als zou ik een religieuze racist zijn. Bij mijn posting vermeld ik nooit mijn geloof want daarmee Pronk ik niet. Jij als mirzai mag doen met het geloof wat jou goed lijkt maar wel binnenhuis. Je gebruikt als nickname Blaka Boi ; Zwarte jongen maar O wee is de hond gebeten als jij door een Nederlander aangesproken wordt met zwarte jongen. Dan steiger jij als een dolle stier en vind jij dat er gediscrimineerd wordt terwijl jij in al je onwetendheid zelf discrimineert. Maar zo zijn de mirzais


  Maak melding

 4. Wat een vijandigheid weer hierzo.

  De titel gaat overal broederliefde en goede muziek sufk.tten!

  Maken jullie een afspraak en praat het uit.

  Maar niet op het onafhankelijkheidsplein. Daarvoor zijn jullie nog teveel van elkaar afhankelijk.

  Overigens is Holi zeker niet alleen een feest voor Hindus… anders zou deze groep niet komen.
  Hier in Suriname delen wij elkaars feestdagen. Hindus, Moslim, Chinees of wat dan ook..

  Me mars papa!


  Maak melding

 5. Mokro///////
  Heb respect voor je medemens. Weet eerst wat Holi viering betekent. Ik kan je zoveel uitschelden met je hersenloze kwab, maar ik ga geen woorden vuil maken. En trouwens Holi viering maakt geen modderpoel, brengt juist mensen bij elkaar. Maar je hersenloze kwab lijkt eerder op een jihadist. En heel Suriname is al een modderpoel door deze onkundige regering. En wanneer moeder natuur even de tranen los laat, zit Paramaribo onder de schijt. En jij met je neus maar induiken😆😆😆😅😅😅Viezerik###


  Maak melding

 6. @Onze correspondent vanuit het buitenland. Mee eens alleen was mijn opmerking gericht op de reactie van Mokro “Wanneer de varkens uit beide genoemde gebouwen in de modderpoel gaan wroeten en omwoelen is nog de vraag”. Aangezien ik voor rellen vrees is door mij steenhard aangegeven dat dit soort moslima’s niet welkom zijn op een hindoeïstische feest.


  Maak melding

 7. OnzeCorrespondentVanuitHetBuitenland@@@###
  Helemaal mee eens.

  Maar je hebt altijd mensen met hersenloze kwab. En dan moet je niet alles over je langs heen laten gaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES