donderdag, mei 30, 2024
HomeFotoSlachtoffer roof plaatst beelden van jonge overvallers in Suriname online

Slachtoffer roof plaatst beelden van jonge overvallers in Suriname online

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, – Er zijn beelden van de criminelen die een man in Suriname beroofde van geld bestemd voor rij- en voertuigenbelasting. De man werd vorige week vroeg in de ochtend aan de Saramaccastraat overvallen door vier jonge criminelen. De daders waren vooralsnog onbekend maar op een nieuwe video (hieronder) die het slachtoffer een paar uur geleden online plaatste, zijn de verdachten duidelijk te zien.

“…Dit zijn de jongens die ons op vrijdag 1 maart hebben beroofd aan de Saramaccastr. Van het ander slachtoffer die mij te hulp schoot en ook werd beroofd heb ik jammer genoeg geen beelden. Mocht u één van deze criminelen herkennen kunt u aub direct contact opnemen met de politie om de gemeenschap verder te helpen beschermen. Aub zoveel als mogelijk delen…” aldus de man op Facebook.

Het slachtoffer zou op die bewuste ochtend rij- en voertuigenbelasting betalen bij een van de betaalcentra. Hij werd beroofd van SRD 1500, Euro 150, een mobiele telefoon en andere persoonlijke documenten. Een voorbijganger die de roof meemaakte, probeerde het slachtoffer te helpen. Ook hij werd door de daders beroofd van zijn mobiele telefoon.

Bekijk de video hieronder:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

58 REACTIES
 1. Goede beelden en heel slim om achter ze aan te gaan bij de winkelier. Goed dat hij het nog kan navertellen en de beelden kan delen.

  Zo zie je overigens ook hoe een rotte appel impulsief rooft en zijn vriendjes ook erin luist.

  Geef ze allemaal een goede straf en no mercy..

  Me mars papa!


  Maak melding
 2. Neerknallen is de beste remedie.
  Wat doet Bouta met hen? Totaal niets.
  Maar ” hosselende” vrouwen wel op de hielen zitten, is toch krankzinnig.
  Wat een kromme samenleving .

  Meer dan erg.


  Maak melding
 3. Wat een neergang..ten eerste word je als een rechtgeaarde burger als een malle gedwongen om op onveilige plekken die klote belasting te gaan betalen en ten tweede als je het gaat doen word je beroofd door beesten!! “Wat n paradijs Suriname”!!!!


  Maak melding
 4. Abop. lees Belfort pleit ervoor om op deze gasten niet te schieten, maar gewoon laten gaan. Volgens hem moeten we deze gasten gaan vormen. Belfort for Press.


  Maak melding
 5. Mr Bouters je kan alleen onschuldigen mensen neer knallen zoals in de december.
  Nu je president geworden bent moet deze de gasten ook neer knallen. Je heb coup gepleegd om het land beer te maken toch.Hier is je kans. nu je ook PRES bent aanpakken de handel. Zoals Duaerte het doen in Fillipina.


  Maak melding
 6. Mensen, genadeloos……doodschieten totdat deze beesten in SU leven zal niemand veilig zijn.

  Kakkerlakken zijn kakkerlakken of ze nou uit de steden komen of uit het bos…. DODEN, BESTRIJDEN!


  Maak melding
 7. NPS heeft Suriname in de stront gestopt. Maken kinderen, kunnen de kinderen en vrouwen niet verzorgen.
  De Chinezen komen er aan en op passen!!!!


  Maak melding
 8. Pataka. Welke politieke partij is al twee termijnen aan de macht?
  Is die graat is je keel blijven steken. Dombo.

  Op de video is te zien dat de crimineel die achter de eerste twee aanrent een greep in zijn schoudertas doet. Het kan een mes of een vuurwapen zijn.
  Dit ook grondig onderzoeken.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 9. Nou nou, voor diefstal iemand doodschieten gaat voor mij te ver, oppakken en heropvoeden.
  En de ouders op aanspreken en zeggen hoe ze kinderen moeten opvoeden, natuurlijk hebben de ouders wel goede opvoeding gegeven, maar blijkbaar niet goed genoeg, anders zouden ze de man niet beroven.
  groeten


  Maak melding
 10. Mensen worden beroofd
  President BOUta slaapt als een ROOS
  dat heeft hij zelf gezegd.

  BELFORT het zijn jou mensen

  wat doe je nu……………………


  Maak melding
 11. De overheid moet wel met voorname spoed betalingen en inkomsten integraal gaan digitaliseren. Het hoort niet dat mensen in de rij moeten gaan staan om aan betalingsverplichtingen te voldoen of het incasseren van toelagen. Voor nu is de realiteit dat dit niet helemaal het geval is. Dus moet men zich aanpassen aan de geldende situatie. Men weet dat men de kans loopt beroofd of overvallen te worden . Kan op straat, thuis, een gelegenheid enz. Preventief te werk gaan helpt altijd. Je kunt je niet zodanig positioneren dat je een dief het wel erg makkelijk maakt je te bestelen. Geldt voor Suriname, Amerika, Nederland, kortom overal ter wereld. Niets voor niets zegt men dat gelegenheid de dief maakt. Niemand vraagt erom beroofd te worden. Dus het is wel sneu voor het slachtoffer dat zich beroofd ziet van zijn geld en bezittingen. Maar er zijn rovers, dus gedraag je conform de reële situatie.
  Voor wat betreft deze jonge criminelen, hopelijk worden ze spoedig gepakt en bestraft conform de wetten van het strafrecht in Suriname. Belangrijk, jeugdigen na de straf te hebben uitgezeten, in een verplicht begeleidingstraject te placeren.


  Maak melding
 12. @ jhonny,
  Je lult weer uit je nek,over hoe ouders hun kinderen moeten opvoeden !!! Dit gespuis krijgt dit soort gedrag met de paplepel mee. Kijk maar naar hoe 7 minderjarigen tussen 8-13 jaar een man tot bloedens toe hebben
  mishandeld om te beroven in het Santo Dorp gebied !!
  Dit hebben ze geleerd van de “slaven drijvers” en de voorouders uit Zeeland van Bouta !!!
  De koloniale overheersers zijn de schuldigen !!!
  Hopelijk dat deze “beeste” even snel als bij de roofoverval VORSWIJK ,opgepakt worden !!!
  Deze rovers hebben op de school enkele motiveringssessies gevolg van Belfor !! Lian Ferrier moet verbieden dat deze Abangie, scholen bezoekt om kinderen toe te spreken onder schooltijd !!!


  Maak melding
 13. vanaf de bosland bewoners massaal in paramaribo zijn komen wonen is het kommer en kwel
  we hebben dit alles te danken aan brunsie en bouta met hun binnenlandse oorlog
  voorheen had je geen last van deze mensen. Van de oude generatie hoor je niks maar de jongeren.zijn de boosdoeners. we komen er nooit meer vanaf.


  Maak melding
 14. Afhakken de handen. Gelukkig zijn er beelden. Zware straffen geven.Deze zwarte duivels zijn een grote last voor de gemeenschap.


  Maak melding
 15. jhonny 8 maart 2019 at 08:59
  En de ouders op aanspreken en zeggen hoe ze kinderen moeten opvoeden, natuurlijk hebben de ouders wel goede opvoeding gegeven,”

  Op 8 maart de Internationale dag van de Vrouw, wil ik alle moeders die hun best doen, ook in Suriname om hun kind van het roverspad te houden, een riem onder het hart steken.

  Moeders Thumbs up voor alles wat jullie doen!! Dat het niet altijd lukt en de gemeenschap veel ellende bezorgt is niet jullie schuld.

  Waar zijn de vaders??? Een paar zitten hier op WKN.net van alles en nog wat neer te pennen, dragen ze bij in de opvoeding en kosten van levensonderhoud van hun kind.


  Maak melding
 16. Heropvoeden heeft geen zin…
  Want deze mensen hebben zaagsel in hun hoofd…
  Afschieten en ze doen het nooit meer…
  Een dief of rover of crimineel mag geen 2e kans krijgen om zijn praktijken voort te zetten…
  Beste remedie is afmaken…
  Maar eerst bij de paarse stront moordenaar beginnen….
  Want dankzij hem gebeuren deze dingen….
  Ieder dag is het raak in su met de crime….
  FUCK de ndp….


  Maak melding
 17. Lees alleen maar onzin dat deze rovers de kogel verdienen. Je bereikt er niks mee. Volgende week staan er 10 rovers weer op. De enige remedie hier tegen is ontwikkeling en welvaart. Deze jongeren moeten hosselen om rond te komen. Kabinet Bouterse had banen en huizen beloofd. Nagenoeg geen enkele verkiezingsbelofte is ingelost. Ik ben voor de doodstraf maar als mensen moeten stelen om rond te komen dan is de doodstraf niet gepast. Denk eerder aan een opvoedkampen tegelijkertijd met scholing.


  Maak melding
 18. oppakken, publiekelijk castreren als waarschueing voor hun soortgenoten en zich niet meer voort kunnen planten en als ze een flinke straf hebben uitgezeten hun verrotte genen verder door kunnen geven


  Maak melding
 19. Onkruid vergaat niet maak niet uit welke bestrijdingsmiddelen je ook gebruikt.
  Het is een genetisch probleem, als het in de genen zit, kan je dit niet veranderen of men moet via genetische manipulatie mutaties aanbrengen en genen toevoegen van andere rassen waardoor het dierlijk gedrag geëlimineerd wordt !!!


  Maak melding
 20. Sranan fu China. Alla tra long gwe tra presi te koers kring. Dalijk yu no habi ero of dalla moro soso Srd.

  Mi feni disi mang 3 lesi a lasi yere. 1e lesi fu pai belasting, omdat toch a musu pai ete. 2e lesi rover teki sani. 3e lesi omeni wakka wakka fu regel papira baka

  Fokop yere.

  Dalijk mi denki furu sma go waka nanga tazer of wapen fu kaulo sani disi. Mi no hoop alla dei musu dok fu verdwaal koegroe. Noso a no leuk moro.


  Maak melding
 21. Baba Sai 8 maart 2019 at 06:29
  Deze zwarte boslandse kakkerlakken vormen het grootste gevaar voor de beschaving. De zwarten vragen zich af waarom zij steeds gediscrimineerd worden.

  baba Sai
  Als je goed kijkt zijn het volgens mij stadscreolen en geen Marrons. Dat de stadscreolen afstammelingen zijn van de Marrons is een ander ding.

  Waren het mijn zonen mi boi dan zouden die het weten hoor dan zou geen enkele kinderbescherming hen kunnen redden van hun fysieke straf die ze zouden krijgen.

  Ik ben benieuwd als de ouder(s) de beeelden zien die dan hun zoon / zonen aangeven bij de politie


  Maak melding
 22. Er moet toch iemand zijn wie die kinderen herkent op de beelden. Het lijkt

  erop dat dit in een opwelling komt dat de ene het geld steelt, want de anderen lopen
  eerst rustig door terwijl de dader direct de sokken erin zet.


  Maak melding
 23. Zijn niet meer voor de samenleving te redden.
  Helaas. Gewoon opruimen.
  Afschieten, verbranden, overheen rijden, verdrinken . . .
  Kies maar.


  Maak melding
 24. Al deze gasten die de samenleving in Su verpesten moeten ze in de gevangenis plaatsen met een ijzeren bal aan de enkels ! En elke dag laten werken in de binnenstad van 07:00 t/12 :00 uur een half pauze op water en droogbrood. Om 18:00 uur het zelfde recept en naar bed, en dit 8 jaar lang herhalen. Geen dokter bezoek bij ziekte, gaat zelf over of hij/ zij gaat de pijp uit, het beste voor de samenleving. Ohhhh mijn handen jeuken, was ik maar degene die dat kon bewerkstelligen, dan was Su vrij van deze kanker gezwellen die de samenleving onaangenaam maken !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 25. Ik lees veel straffen die uit emoties voortkomen en daar doe ik niet aan mee. Wel is het opmerkelijk dat het steeds de bosnegers zijn die zich niet met dot soort ongure zaken inlaten. Is het daarom dat in Europa steeds meer stemmen te horen zijn die de immigratie van Afrikaanse gelukzoekers proberen tegen te houden ? De Afrikaanse immigranten willen graag naar Europa om te werken. Ik adviseer ze om liever de boot naar Suriname te pakken want daar zitten te midden van hun soortgenoten en er is volop werk in Suriname. We redden het wel in Europa zonder jullie.


  Maak melding
 26. Hoeveel maanden heeft Misshitkaba nog nodig om van Suriname een 2e Dubai te maken ??????
  Want het land lijkt nu meer op Haiti !!!
  Misschien dat over een miljoen jaar het Afrikaanse continent naar Azie verschuift, dan denk ik dat je geciviliseerde afrikanen krijgt.


  Maak melding
 27. Iedereen heeft zogenaamd de juiste oplossing. Kijk ook naar hoe makkelijk drugs, alcohol, sex en gokken makkelijk toegangkelijk is voor de jeugd. Daar praat bijna niemand over.

  Vroeger werd de jeugd nog gecorrigeerd en hadden ze nog respect, soms misschien te hardhandig maar beter dat dan wat er nu is. Niet alleen de ouder moet opvoeden, ook de omgeving. Maar als de omgeving zijn ogen alsmaar sluit en no spang en zelf moet overleven, dan ga je steeds meer richting django cowboy staat. En owee je wel een opmerking maakt, dan na oorlog. In zo een samenleving wil je dan geen kinderen opbrengen, is te verrot. Te veel wisi wasi.

  De leiders laten ook van hun slechtste kant zien door hun egoïstisch en narcistisch gedrag. Als ik kijk naar een DNA vergadering dan verander ik weer heel snel van zender, te veel nonsens, alles goedpraten dat fout is en alleen maar bekvechten. En daar moet de jeugd dan naar opkijken…

  Ik bewonder de leraren die te maken hebben met de jeugd van tegenwoordig, is echt niet gemakkelijk. Als die snotneuzen überhaupt nog een opleiding volgen…


  Maak melding
 28. Wat deze meneer, de slachtoffer, niet begrijpt is dat de NDP de opbrengst van deze voertuigenbelasting ook aan deze personen, de daders, zou geven. Alleen hebben deze ontvangers niet op de ambtelijke omweg gewacht, maar direct de loot ingevorderd bij de belastingbetaler.Ze hebben een zee van tijd, zo te zien, maar hadden het geduld niet om op een van de voor hen versneld uit te voeren hulpprogramma’s die de regering kort geleden aankondigde, te wachten.


  Maak melding
 29. Ik ben het 100% eens met de bijdrage vab @babylovesloly. Al eerder heb ik de Aziatische gemeenschap opgeroepen om zich goed te bewapenen tegenover de criminelen van een bepaalde bevolkingsgroep. Te vaak zijn Aziaten, dankzij wiens inzet Suriname nog bestaat en de zwarten nog te eten hebben, slachtoffer van lafhartige berovingen en zware mishandelingen. Om die laffe rovers het hoofd te bieden is het tijd om de Aziaten van wapens te voorzien. Let op het is niet de bedoeling dat de Aziaten de wapens gebruiken om anderen te beroven. Neen wapens gebruiken alleen als het strikt noodzakelijk is bijv. In het geval van beroving of aanranding. Het is mooi geweest en het geduld raakt op.


  Maak melding
 30. Ge woon een uitsterf beleid invoeren voor dit soort kansloze figuren…..ze verbieden kinderen te maken door alle vrouwen uit die groep verplicht te laten steriliseren….ze hebben totaal geen toegevoegde waarde voor de maatschappij….alleen maar overlast!!


  Maak melding
 31. De straffen die men op deze site bedenkt voor deze criminelen doen mij denken aan de straffen die werden uitgevoerd in de koloniale tijd… alleen de Spaanse bok en opstoken op een klein vuurtje ben ik nog niet tegen gekomen.
  Er wordt tot op heden nog gescholden op de Hollanders vanwege de begane wreedheden in het verleden maar de Surinamers zijn de facto geen haar beter. Kijk maar naar de videoclips als een rover wordt gepakt. Vaak al geboeid op de grond liggend wordt hij nog getrapt en mishandeld.


  Maak melding
 32. Dat krijg je als kinderen zonder vader opgroeien, bij de afro’s is de moeder de matriarch is, omdat ze kinderen met verschillende mannen heeft verwekt en de mannen na hun daad spoorloos zijn verdwenen, staat de vrouw helemaal alleen voor !!
  De meeste afro vrouwen die ik ook ken, hebben allemaal kinderen van verschillende mannen.

  Wikipedia: Een matriarch is een vrouw die de leiding heeft over een groep, vaak van haar afstammende personen. De term kan ook betrekking hebben op DIEREN.


  Maak melding
 33. wazig 8 maart 2019 at 15:11
  Ge woon een uitsterf beleid invoeren voor dit soort kansloze figuren…..ze verbieden kinderen te maken door alle vrouwen uit die groep verplicht te laten steriliseren….ze hebben totaal geen toegevoegde waarde voor de maatschappij….alleen maar overlast!!”

  Wat gaan we doen met de grote criminelen in het parlement, op het kabinet van de president, de president,
  de hoge ambtenaren etc.?
  Die beleid voeren dat het volk uithongert en skeer maakt.
  Gewoon een vraagje hoor.


  Maak melding
 34. VOLGENS MIJ IS HIJ EEN VOLLE NEEF VAN SAPOEN EN EEN DEL VAN HET GELD ZOU GEBRUIKT WORDEN VOOR DE VERKIEZING VAN HVB , JUIST JA (HUIS VAN BEWARING ).


  Maak melding
 35. de plitie kan deze mensen niet / of wil niet oppakken want een deel van de buit krijgen ze. als je vaseline steelt pakken ze je snel op en opsluiten want aan de potje vaseline is niets te verdienen. SU is naar de klote FAILED STATE inderdaad, criminaliteit viert hoogtij, drugs uitvoer, wit wassen van geld, President is moordenaar dus wat verwacht men.
  Binnen kort komt Dodson zeggen dat comments onder waterkant moet aan banden worden gelegd. Diktatuur is binnen.


  Maak melding
 36. Wat schaam ik mij voor het Surinaamse volk. Beulen, harteloze mensen die meteen aan doden en afschieten denken. Alleen maar racistische uitlatingen doen, niks opbouwends weten te melden. Die mensen zou je moeten verwijderen uit de samenleving want ze zijn van geen enkele nut voor Suriname. Ik praat niks goed want wat deze jongens hebben gedaan is vreselijk maar om ze meteen een kogel door hun hoofd te jagen is barbaars. Sommige mensen zijn zo verdorven van binnen dat ze alleen maar haat kunnen zaaien. Maar wat u zwaait zult u ook oogsten.. Criminaliteit komt in alle bevolkingsgroepen voor, ook degene die drugs verhandelen zijn criminelen……en ja dat zie je weer meer bij een andere bevolkingsgroep.


  Maak melding
 37. @ Mieke

  Nou Miek : wat mij betreft mag je ze adopteren, als je echt medelijden met ze hebt !
  Met zulke gasten is er geen land mee te bezeilen, ik zie ze ook liever tussen 6 planken liggen.
  Dus jij vindt het barbaars als ze omgelegd worden, maar daar tegenovergesteld zou de dader
  de slachtoffer misschien neersteken als hij ging tegenstribbelen, en dat vindt jij normaal ????
  Sorry hoor, jij je mening en ik de mijne : en ik sluit me aan bij de meerderheid !
  Juist…..en kogel door zijn hersenloze kop jagen : en als het kan, een dum dum kogel.
  Dan weet ik zeker dat ie echt de pijp uit, aan zulke figuren hebben we niks aan erger nog, straks gaan ze nog kinderen verwekken. Geheid dat deze arme kinderen erger zullen worden dan ( pa )
  want pa is toch ook al een Niets Nutter.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 38. Vindt het een rare video, de man zit in de donker rolluiken zijn dicht , geld steek uit zijn zak van zijn bloes.
  Hoe ze aankomen lopen lijkt op een film, het ziet er raar uit.


  Maak melding
 39. Ai ik zal zeggen. Neerknallen is geen optie. Deze mensen moeten geisoleerd worden op een onbewoond eiland. Die mensen komen als hyeanas uit de bossen. Dat wil ndp ook. Daarom doen ze niks. Want ze zitten ook in de regering tog. Kijk naar die gorilla.s die daar regeren.


  Maak melding
 40. Wel raar al die jaren dat ik in Suriname een eetzaak run ben ik nog nooit beroofd. Maar mijn eetzaak in Nederland is al twee keer beroofd. Door twee blanke jongens en de politie weet niet wie ze zijn. Mijn zaak is zelf een keer op opsporing verzocht geweest. Wat ik wil zeggen mensen scheer niet iedereen over een kam


  Maak melding
 41. Het slachtoffer lijkt mij een heel nette rechtgeaarde burger.
  Deze man kijkt nu overal om zich heen.
  Lijkt dat hij nog een tijdje last zal blijven houden van deze trauma.
  Ik wens hem sterkte met het verwerken van deze shit en hoop dat de rechter deze kloyo’s de man een flinke schadevergoeding laten betalen.
  Verder ook een straf opleggen als brombere
  medewerker bijvoorbeeld.
  Flink in de schijt laten duiken in het kader van heropvoeding en nooit meer vergeten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES