maandag, mei 20, 2024
HomeFotoGewonden nadat auto over de kop sloeg op Afobakaweg in Suriname

Gewonden nadat auto over de kop sloeg op Afobakaweg in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 8 mrt – Bij een verkeersongeluk op de Afobakaweg in Suriname zijn vanmorgen vroeg gewonden gevallen. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van mast 20. Een personenauto zou daarbij over de kop zijn geslagen (foto).

Er zouden vijf gewonden zijn afgevoerd door de ambulance. Daarvan zijn er twee kritiek. Het is nog niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en of er meer voertuigen betrokken waren.

Het Korps Politie Suriname is nog bezig met het onderzoek dus later meer.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
 1. Deel van een stuk uit Starnieuws dat eigenlijk naar het land der fabelen thuis hoort.

  Het ministerie van Justitie en Politie heeft in Hotel Torarica een strategisch plan voor verkeersveiligheid gepresenteerd. Met het thema Verkeersveiligheid eenieders Verantwoordelijkheid heeft minister Stuart Getrouw het plan ontvangen van de commissie die daarmee was belast.

  Met behulp van het plan moeten wegen, mobiliteit en voertuigen veiliger worden gemaakt en gehouden. Ook zal er permanente verkeerseducatie worden ingevoerd en wordt er extra aandacht besteed aan kinderen en jongeren. Zij zullen al vroeg een goede verkeersattitude worden aangeleerd. Verder worden gevaarlijke wegsituaties geïdentificeerd en zullen er maatregelen worden getroffen om ze veiliger te maken.

  Overtreders die een gevaar vormen, zullen stevig worden aangepakt. Het gaat om mensen die onder invloed van alcohol rijden, de maximum snelheid overschrijden en rijden door rood licht. “Hoe hoger de snelheid van de auto, hoe meer afstand er nodig is om te stoppen.” Internationale data toont ook aan dat het risico op overlijden bij een verkeersongeval groter is wanneer de snelheid groter wordt.


  Maak melding
 2. Hoe het ongeluk is gebeurt weet je,zo slim hoef je niet te zijn als was je er niet bij.Te hard gereden.Met of zonder sopie moet nog worden vastgesteld.God kijkt naar ons anders zouden er veel meer doden vallen in het verkeer.A lot of people just don,t care totdat er wat gebeurt.


  Maak melding
 3. Orde van de dag. Lang leve die idiote mentaliteit der Surinamers . Ik wens jullie een goed weekend en ontwaakse maandag ochtend weer .


  Maak melding
 4. Heeft men een nieuwe sport ontwikkeld? Over de kop gaan met jouw auto.
  Dit is in korte tijd al de zoveelste die het overkomt.
  Het lijkt wel of men niets leert van andermans ervaringen.
  Wanneer is de volgende aan de beurt?


  Maak melding
 5. Had men niet harder dan 65km gereden dan was het misschien niet gebeurd, maar verkeerduivels houden van het paarse motto, neks no fout.


  Maak melding
 6. zal het door de wegenbelasting komen ? gisteren werd ook een auto bezeten door een gefrustreerde boze geest op Meerzorg en begon spontaan rondjes in zijn achteruit te draaien volgens experten had die boze geest zijn hoofd andersom zitten


  Maak melding
 7. Mensen ruimen zichzelf en anderen op in het verkeer. Ezelskarren en fietsen op grote schaal invoeren.
  Auto’s vernietigen en naar de schroothoop afvoeren. Zulke mensen horen niet achter het stuur van een auto te kruipen. Zelfdoding.


  Maak melding
 8. Die Afobakaweg is de dader. Dan weer stijl dan weer hellend. Als de voorwiel in een kleine kuil terechtkomt bij het afdalen of tgene een takje aanrijdt, dan vliegt de auto over z’n kop.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES