zondag, juni 16, 2024
HomeFotoHouten woning volledig afgebrand in Suriname

Houten woning volledig afgebrand in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 7 mrt – De rode haan heeft vanmorgen vroeg helaas weer gekraaid in Suriname. In de vroege ochtend was er brand in deze woning aan de Zwaaihaakstraat, een zijstraat van de Livornoweg. De brandweer was snel ter plekke maar kon niet voorkomen dat de houten woning volledig afbrandde.

Er vielen geen gewonden bij de brand die omstreeks 06.00u in de ochtend begon. De oorzaak is nog niet bekend. Op dit moment is het Korps Brandweer Suriname bezig met het nablussen.

De politie onderzoekt de zaak dus later meer informatie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Verzekering lijkt een luxe in Suriname te zijn, alleen de rijken, corrupte lieden, criminelen en ander gespuis kunnen zich het permitteren en niet deze arme mensen die dagelijks aan het overleven zijn.

  Meer dan SARI TORI.


  Maak melding
 2. Om diefstal te voorkomen,wordt de gasbom meestal binnen geplaatst.Het is waarschijnlijk gaan lekken waardoor alles in vlammen is opgegaan.Zes uur des ochtends gaat men vaak water warmen voor de thee.


  Maak melding
 3. Inderdaad weer niet verzekerd. 1 voor 12 zal bij springen denkt men. Donaties zullen in het leven worden geroepen. Zij hebben wel een BMW voor de deur staan en hun mond en hals is behangen met goud. Hoezo geen woning,brand en begrafenisverzekeringen kunnen betalen?? Oeng libie mie.De verkeerde prioriteiten stellen daar is men goed in. Een ieder voor zich en God voor ons allen, wordt er gedacht. Bewustwording, bewustwording. No sribie. Gelukkig zijn er geen persoonlijke ongelukken voor gevallen. Sranang mang wake up. Regel je zaken netjes en wees geen last of overlast voor een ander.


  Maak melding
 4. Waarom altijd ’s morgens? De vorige artikel over brand vermelde ook dat de brand om 05:00 uur begonnen was.
  Verzekeren? De beste verzekering tegen diefstal, brand, ongelukken is om nooit geboren te worden.


  Maak melding
 5. Mensen is het waar dat een Bakroe houten benen heeft? En heeft iemand ooit een Bakroe echt gezien? Ik ben nieuwsgierig hiernaar, want ik hoorde deze verhalen als kind.


  Maak melding
 6. Het zal niet goedkoop zijn een houten woning tegen het risico van brand te verzekeren. Voor menigeen zal dat ook een reden kunnen zijn geen verzekering te sluiten. Zeker voor mensen met een smalle beurs.
  Maar men moet zich wel realiseren, dat er geen houden meer aan is als de boel eenmaal in de fik staat. Komt gelukkig niet al te vaak voor.
  Je zal maar aan de beurt zijn.


  Maak melding
 7. Roscoe yu wani sjie bakroe, yu law noh. Bakroe na wan takroe sani, yu musu breiti yu no sjie kaulo sani dati, noso yu klari. Bakroe hogri, soso fokop. A kan kiri yu. No suku kaulo sani dati.


  Maak melding
 8. @ Roscoe
  Probeer maar dicht bij baas Bouta te komen dan zal je het zelf aanschouwen, of lees wat @ Ching Chang Chong schrijft !!!
  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 9. Hey, ik wilde alleen weten of iemand er ooit een gezien heeft. Ik hoef ze zelf niet te zien. Maar een wezen met een houten been, dat vond ik opmerkelijk.


  Maak melding
 10. Ze hebben niet alleen houten benen, maar ook een houten piemel, heb ik gehoord. En ze kunnen je hypnotiseren en verlammen. Je wordt als een standbeeld. Pas als iemand hen het door hen gevraagde geeft, breken ze de hypnose en verlamming. Als je eenmaal een deal met ze sluit en je komt het niet na, dan zijn je dagen geteld.


  Maak melding
 11. Toen de Aliens hier op Aarde experimenteerden op zoek naar een werkersvolk, hebben ze hun DNA in apen gestopt, waaruit de mens ontstond. Maar in de tussentijd zijn er flink wat experimenten mislukt en zijn er bepaalde soort wezens ontstaan, zoals de Sneeuwman, de Jinns, de Bakroes en nog veel meer. Deze werden door de Aliens in diepe grotten opgesloten, begraven. Maar soms weet een enkele van hen te ontsnappen.
  De Bijbel zegt ook dat in de eindtijd deze graven (grotten) zullen open gaan en de Aarde geterroriseerd zal worden door deze halfbakken wezens. Ze zullen proberen de mensen uit te roeien en gaan daarna een gevecht met elkaar aan om de heerschappij. Uiteindelijk zullen ze weer vernietigd worden door de terugkerende Aliens. De Bijbel noemt dit de Wederkomst van Christus. De Aliens zullen dan een nieuwe mensheid creëren en de Aarde opnieuw bevolken met deze nieuwe mensen. Alles begint dan opnieuw.


  Maak melding
 12. Mi abi altijd a voorstelling dat bakru a pikin leki sandopi. Of a takru, dat mi no sabi. Maar mi jere furu sani abra bakru. Maar nooit eentje gezien. If yu si wang ju mus puru yu krosi, dan a go long gwe. Tenminste if na wang echte bakru. Dalek a bakru a no echt. Na wang gewoon shatu mang (sandopi). If a de so, te a si yu puru yu krosi, dan a go djompo yu. Dus goed kijken of het een echt bakru is. En dat weet je niet he, want nooit yu si wang ete. ha ha ha.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES