Voertuig belandt ondersteboven in trens in Suriname

18
Voertuig belandt ondersteboven in trens in Suriname
Omstanders kunnen alleen toekijken terwijl ze wachten op een takelwagen om de auto eruit te krijgen.

PARAMARIBO, – Dinsdagmiddag rond 12.30u raakte dit voertuig ondersteboven in een trens aan de Martin Luther Kingweg, ook wel bekend als Highway. Volgens de eerste berichten zou de bestuurder de macht over het stuur zijn verloren. Dit mogelijk als gevolg van een klapband. Er deden zich wonder boven wonder geen persoonlijke ongelukken voor.

Er is nog geen officiële informatie beschikbaar dus later meer.

18 REACTIES

 1. Wanneer dringt het eindelijk bij de Surinamers eens door dat een auto er is om mee te rijden en niet om op de kop in een sloot te deponeren .


  Maak melding

 2. Ik reed daar op dat tijdstip.
  Een zogenaamde kijkersfile aan beide kanten van de weg.
  Aan de kant waar het gebeurde konden de hulpdiensten niet door de file heen komen.

  Wat een raar volk dat niet snapt dat wanneer je zelf geen hulp kunt bieden, je moet wegwezen; doorrijden! Stelletje sensatiezoekers dat maar dom staat te filmen met een telefoon!

  Hulp aan de eventuele slachtoffers gaat voor.
  We hebben niets aan jullie k.tfilmpjes!

  Me mars papa!


  Maak melding

 3. @ Onze correspondent vanuit het buitenland 6 maart 2019 at 03:06

  Wat een raar volk dat niet snapt dat wanneer je zelf geen hulp kunt bieden, je moet wegwezen; doorrijden! Stelletje sensatiezoekers dat maar dom staat te filmen met een telefoon!”

  Zeker Nederlanders of niet??


  Maak melding

 4. Mentaliteits probleem (altijd haast en altijd laat ) onder de Surinamers is erg gigantisch groot , laat staan zelf respect en besef . Er komt nooit een eind aan. NEVER !!!


  Maak melding

 5. Mi yere te yu bai wagi, musu luku no habi fokop sani. Furu wagi dealer seri wagi nanga fokop. Dan te yu rij soso fokop. Son lesi wagi kon nanga fokop fu Japan dan wagi dealer poti moro fokop dan wagi habi extra fokop. Te yu rij so wan wagi dya a naki panya.


  Maak melding

 6. Mi yere ook te bai nyun wagi. Son sma dyarusu dan poti fokop gi wagi. Dan furu fokop, sani sowmaar broko, wagi naki furu, alla sortu fokop kan pesa. Mi habi mati na garage, den sjie furu sani disi.


  Maak melding

 7. @Sam: dit “volk” is universeel. In Nederland heb je dat ook. Het woordje “kijkersfile” komt daar vandaan.

  Maar zij hebben tenminste vluchtstroken en rode kruizen op matrixborden op hun “highways” die het verkeer geleiden van de plek des onheils.


  Maak melding

 8. @ChingChangChong,

  Aangezien jij geen Nederlands kent (of wil gebruiken), teken jij ook makkelijk zo’n koopcontract in het Nederlands toch?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.