maandag, juni 17, 2024
HomeFotoVIDEO: Bestelbusje ‘op hol geslagen’ te Meerzorg in Suriname

VIDEO: Bestelbusje ‘op hol geslagen’ te Meerzorg in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

MEERZORG, 6 mrt – Een bijzonder filmpje over een op hol geslagen busje in Suriname wordt momenteel via social media verspreid. Te zien is hoe een bestelbusje in z’n achteruit keihard rondjes draait. In het voertuig is niemand aanwezig, tot grot verbazing van de mensen die het gebeuren aanschouwen.

Wat er precies aan de hand was is nog niet bekend. Het busje komt uiteindelijk tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Dit zou zich hebben afgespeeld te Meerzorg in het district Commewijne.

Bekijk het filmpje hieronder:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

24 REACTIES
 1. Ach ja dit is zo langzamerhand de gebruikelijke rijstijl in Su. En wat niet op de weg aan het idioten is ligt op zijn kop in de sloot.


  Maak melding
 2. Niemand zit in de auto.

  NOU NOU
  Degene die wel in zit, zien wij niet…………………

  Het is een kwestie van GELOVEN…………….GELOOF


  Maak melding
 3. Waarschijnlijk is dat busje van een of andere verdwaasde verwarde ndper. precies zo dolen en draaien ze in de ronde, paars ddb bezetend dansend, we gaa wee voo v


  Maak melding
 4. Mi taki keba furu wagi habi fokop. Den man san seri wagi seri nanga sani san sma kari bakroe mi denki. Daarom mi no bai wagi sowmaar. Soso fokop. Yu kan dede fu den sani disi mi yere. Furu bisniss mang habi sani disi now. Vooral fa kondre no drai alla sani fokop moro.


  Maak melding
 5. Ik kijk heel vaak series over idioten op de weg op RTL7 , iedereen krijgen boetes of de rij bevoegdheden worden ontnomen. Maar dit is echt te gek. Wie kan dat zijn?


  Maak melding
 6. Dit is een experiment van een zelfrijdende auto in Suriname en uitgevoerd door AdeKuS, die per ongeluk is mislukt. Dus Suriname gaat vooruit. Ook op wetenschappelijk gebied. Dit soort onderzoeken zijn in het verleden nooit uitgevoerd. vandaar dat AdeKuS zo laag scoort op de wereldranglijst van Universiteiten. Zie dit als een inhaalslag.


  Maak melding
 7. Van wie in deze bus??Hoeveel slachtoffers heeft deze bus in het verkeer gemaakt.De geest die deze bus bestuurd wil zeker meer slachtoffers maken,


  Maak melding
 8. Als ik ook naar de kantelende lantaarnpalen kijk, zal ook niet lang meer duren voordat eentje op een auto valt.
  De lantaarnpalen zegt ook over de huidige regering, zo staan ze er ook voor !!!!


  Maak melding
 9. Neen allemaal, een op hol geslagen dieselmotor.
  Vanwege slijtage van o.a. zuigerveren verbrandt de motor spontaan op “gelekte”smeerolie in de cylinderruimte. Volgende slag compressie, daarop volgend verbranding.
  Voorwaarden: motor liep hiervoor op stationair, is op bedrijfstemperatuur en hoe de schakeling in zn achteruit versnelling heeft plaatsgehad is wel een raadsel. Maar kan ook verklaard worden door de algehele slijtage van het voertuig in zijn geheel.
  Betere(betrouwbare) keuringsnormen voorkomen dit wel denk ik zo.
  Te stoppen door de luchtinlaat te blokkeren van zuurstof waardoor je een voorwaarde voor verbranding wegneemt, maar hoe doe je dat in zo’n geval???
  No wang bakroe, dus niet zo bijgelovig zijn en bang voor die andere dimensie die ons met rust laat met onze blijkbaar domme en betrekkelijke en tijdige dingen waar wij zoveel haast mee hebben!)


  Maak melding
 10. Men is zomaar gaan verkavelen in Commewijne zonder er rekening mee te houden dat er dingen van hun grond verdreven zouden worden.Als iemand ’s avonds door Richelieu rijdt,ervaart men ontegenzeggelijk iets wat niet verklaard kan worden.Een plei om de voorouders gunstig te stemmen zou op zijn plaats zijn in dat district.


  Maak melding
 11. Ik vermoed dat de versnellingsbak stuk is, en hij stond op de eerste versnelling. Wat de oorzaak kan zijn is dat deze auto een stuurbekrachtiging heeft, en deze zat vast. Vandaar dat hij in de rondte blijft rijden, straks gaan mensen misschien ook denken, dat het de spook is van wijlen Sheilandra Girjasing. Tenslotte heeft hij daar gewoond in zijn levensjaren.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES