maandag, mei 20, 2024
HomeFotoMannen aangehouden voor overval thuis bij parlementariër in Suriname

Mannen aangehouden voor overval thuis bij parlementariër in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, – Het Arrestatie Team (A.T.) heeft in de vroege ochtend van dinsdag 5 maart de 28-jarige Crano W. alias ‘baby police’ en zijn kompaan Roland T. (32) aangehouden op verdenking van gekwalificeerde diefstal. De twee worden ervan verdacht, in de vroege ochtend van zaterdag 2 maart betrokken te zijn geweest bij de overval op de parlementariër Dinotha Vorswijk in haar woning.

Vorswijk is vrijdag op zaterdagnacht rond 01.30 uur op brute wijze overvallen in haar woning te Leiding. Ze was tijdens de roofoverval met twee van haar pleegkinderen thuis. De criminelen hebben onder andere zaktelefoons en een geldbedrag buit gemaakt.

De verdachten zijn in beeld gebracht door de afdeling Kapitale Delicten waarna zij door leden van het A.T. zijn aangehouden. Naderhand zijn zij in verzekering gesteld. De 28 jarige Romario Ch. en de 28-jarige Valencia P. die ook waren aangehouden, zijn na hun voorgeleiding heen gezonden. Op de verdachte Roland, T. is een gestolen mobiele telefoontoestel terug gevonden.


opening
Fernandes Express
Caribbean Night

35 REACTIES
 1. Boedoem boedoem, na apinti drum nanga wanga paarse vel e klinke, ai boi, eigen soort, na Afrikasma e roof, net als ddb en co hun eigen landgenoten en gelukkig ook al die oerdomme dwaze ndp paria’ s dagelijks beroven en opzadelen met megaschulden lasten. Oma taki tjies oeng mooi beet, nu nog Misika, Abdoel en de hele roverheid, ook opa Julleke en opa Alibaba. Opa taki, toch mi gi deng rovers a granie dati ooktoe deng e beroof deng rovers sa e regeri olv de allergrootste misdadiger en schurk Ddb.


  Maak melding
 2. De Chinese schoenen lopen zeker lekker.
  Vandaar dat de boeven zo snel opgepakt zijn.
  Nu ook de criminelen oppakken die de gewone burger bestelen en vermoorden.
  Ik hoop dat “schoenen” ook de juiste daders opsporen. Want dit is wel heel opvallend.


  Maak melding
 3. Zo, dat was snel van de politie. Dus het is wel mogelijk om politie werk te verrichten? Mag deze snelle service ook gelden voor de niet parlementariër onder ons?

  Alvast bedankt


  Maak melding
 4. Doe,
  jij schrijft precies mijn eerste gedachte, toen ik op een andere site de kop over dit bericht las. Het geboefte moet uiteraard opgespoord en aangehouden worden , maar in dit geval is het “”uitzonderlijk”” snel . En dat geeft te denken, want de doorsnee burger die hoort in negen van de tien gevallen . nooit meer iets van , hun klacht of aangifte.


  Maak melding
 5. Gelijk elimineren goed voor de samenleving en land, we hebben niks aan dit soort niets nutter !
  Wedden dat : als ze binnenkort vrij komen weer in de herhaling vallen ??????

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 6. Ach mensen, ze krijgen zo gratie van Brunswijk. Het is allemaal een grote familie in Suriname. Dit zijn geen mensen maar beesten, wereldwijd leveren deze mensen ernstige problemen voor anderen. Stelen stelen stelen…….ga werken……….en ja als ze vrijkomen, dan hebben ze juist een grotere netwerk van soortgenoten die hij in het gevang heeft ontmoet. Dus herhaling…ha ha 100% zeker en het zal stoppen als ze vermoord zullen worden tijdens een overval. Erg bijzonder allemaal hoe het in Suriname gaat. Je bent nergens veilig dankzij deze mensen. Dan wilden ze een goudhandelaar overvallen maar gelukkig werd de verdachte gedood door de beveiliger van de goudhandelaar. Maar mensen, niet iedereen heeft een beveiliger in SU en niet iedereen kan het betalen. ………Dus wat mij betreft is de enige oplossing in Suriname: zie je ze om je heen met verdacht gedrag, gewoon genadeloos DOODSCHIETEN! ZO roei je het onkruid uit!


  Maak melding
 7. @ J. Zwartmans:
  |
  Nog (slaap)dronken??

  De mensen die nu het hards schande roepen en zelf om eliminatie vragen zijn de mensen die in koor riepen
  dat het niet waar was dat de mevrouw overvallen was. hahahahaha


  Maak melding
 8. Deze twee bigie lip tip tip rovers moeten direct achter slot en grendel voor 10 jaar zonder vervroegde vrijlating.Schaamteloos om een jonge vrouw met kleine kinderen te beroven. Stelen van anderen is een ziekte die uitgeroeid hoort te worden. Beide handen direct eraf hakken.


  Maak melding
 9. De meeste overvallers zijn boslandcreolen. Is een schande. Ga naar school en leer lezen en schrijven. Je wilt rijk worden zonder te leren. Nou nu ga je gevangenisles krijgen.


  Maak melding
 10. Ja, hoe voelt het?
  Overvallen te worden door mensen die op je lijken. Deze mensen moeten één ding doen en dat is: terug naar de jungle waar ze thuis horen en ik discrimineer niet.


  Maak melding
 11. De door China cadeau gegeven Chinese Werkschoenen doen goed werk om de criminaliteit te bestrijden. Nieuwe werkschoenen lopen prettig, alleen van onderhoud weten de Suris weinig af en zie waar dat naar toe leidt als het om de criminaliteitsbestrijding gaat.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Surinamers

  Als de Chinezen ook meer productie en exportproducten cadeau aan Su zouden geven zou dat ook zijn vruchten opleveren voor Suriname


  Maak melding
 12. Waarom zijn ze na de basisschool niet doorgegaan met leren, haal je diploma en ga een universitaire bachelor/master opleiding volgen !! En na je studie een goede baan zoeken en probeer een rolmodel te zijn voor je soortgenoten. Edward Belfort heeft heel vaak dit zo vaak gezegd op zijn programma Sranang tide.
  Want in de gevangenis krijg je geen vervolgopleiding.


  Maak melding
 13. Had Brunswijk het niet gezegd ? De meeste criminaliteit wordt door zijn soortgenoten gepleegd. De gevangenissen zitten vol met boslandcreolen. Ik lees voorstellen om deze mensen te laten leren en te lezen. Wie heeft hen dat recht onthouden dan ? Bij mij weten kan iedereen in Suriname een opleiding hoewel het onderwijs onder druk staat.


  Maak melding
 14. Als de leiders van het land zelf crimineel gedrag vertonen dan hebben deze dieven / criminelen EIGENLIJK niks misdaan. Men moet toch vreten km te leven en het leven gaat door .


  Maak melding
 15. Vraag me af of de gevangenissen niet overvol zitten???
  Is er nog überhaupt nog plaats in de gevangenissen of moeten nog meer gevangenissen gebouwd worden???
  Wie draait voor de kosten op? Brunswijk ?????
  Want elke dag vind er een beroving plaats !!!


  Maak melding
 16. Doorgestoken kaart. Niets gebeurd. Stemmingmakerij en propaganda. Bij die parlementaires is geen moer te halen want wat ze hebben is gestolen van de bevolking


  Maak melding
 17. Gevangenen die geen zware misdrijf hebben begaan horen in werkkampen. Ze hoeven niet vergast te worden maar gevormd tot mensen met gevoel en verstand.


  Maak melding
 18. Citaat: Ze hoeven niet vergast te worden maar gevormd tot mensen met gevoel en verstand.
  Dat is nou juist het probleem, deze mensen kunnen niet meer omgevormd worden tot mensen met gevoel en verstand. Ze vertonen animale trekken, hoe haal je deze trekken uit deze mensen !!!


  Maak melding
 19. @Denki en wat is jouw voorstel naar de slachtoffers toe en dan vooral de kinderen die zwaar getraumatiseerd zijn. Is daar ook een behandeling voor ?


  Maak melding
 20. In de eerste plaats Redactie bedankt voor het plaatsen van mijn reactie ..
  Zei een parlementariër niet dat het zo een vaart niet loopt en dat dit alles STEMMING MAKERIJ is ??
  in dit geval vind ik het jammer dat de politie de moeite heeft genomen om deze criminelen op te pakken ,. waarom ?? Omdat de de parlementariërs een klein beetje kunnen begrijpen en voelen hoe het Surinaamse volk voelt wanneer ze beroofd worden , Ik ben 100% van overtuigd dat de Politie hun uiterste best doen om dit tuig van de straat weg te zeven ,, maar als er een woning inbraak bij een parlementariër is , gewoon verplaatsen naar het hokje STEMMING MAKERIJ het loopt zo’n vaart niet..


  Maak melding
 21. Wat, ze beginnen nu ook soortgenoten te overvallen? Komt omdat de Hindoestanen nu armer zijn en de boslandcreolen of stadscreolen nu de rijkdom hebben. Dus straks gaat u ook overvallen op de zwarten meemaken.


  Maak melding
 22. Pluimpje voor de politie dat men zo voortvarend optrad waardoor de rovers gauw opgepakt konden worden. De politie heeft ook correct opgetreden want er zijn geen doden gevallen. Omdat het niet nodig was. Zo te zien verlangen heel wat mensen naar de tijd van het Wilde Westen. Maar dat is in Amerika en zelfs daar worden politieagenten veroordeeld als men naar willekeur mensen doodschiet om het simpele feit dat ze een misdadiger zijn. Moeten we in Suriname niet hebben. De politie spoort op, houdt aan, arresteert, waarna het OM en de rechter de geldigheid, bewijslast en strafmaat enz., gaan bepalen. Ook krijgt de verdachte een advocaat toegewezen. Zo gaat het toe in een rechtsstaat. Duidelijk afgebakend. Of willen we geen rechtsstaat?


  Maak melding
 23. De verkiezingen zijn er over pakweg een jaar. Vanaf nu zullen we te vaker te lezen krijgen hoe voortvarend de politie optreedt. Waarom kon het de jaren ervoor niet?
  Of is het misschien toch waar dat het nu gaat om 2 personen die heel veel lijken op de rovers, dat ze daarom snel in de kraag zijn gepakt? Of gaat het erom dat deze 2 personen parlementariërs zijn en of is het combi van beiden. In elk geval worden de overvallers van personen die niet op overvallers lijken, zo snel gepakt. In veel gevallen zelfs nooit!
  Men, lees de NDP, is nu al bezig met het winnen van het stemvee.


  Maak melding
 24. @ Hoi Jiyani.

  Ben je al weer de oude goed zo, welkom again : de politie hebben nieuwe schoeisel van de toekomstige land eigenaars van Suriname gekregen. Dus nu kunnen ze lang en hard lopen vandaar die clou ! En ze helpen ook om zielen te winnen voor de a.s. verkiezing die komen gaat.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 25. HI&T stopt uitbetaling salaris DNA-lid Vorswijk
  REDACTIE March 6, 2019
  ””Het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T) is vanaf 1 februari gestopt met het uitbetalen van het salaris van het assembleelid Dinotha Vorswijk (ABOP). De rest van haar zittingsperiode in De Nationale Assemblee (DNA) zal Vorswijk geen salaris toucheren. Dit is Vorswijk in een schrijven d.d. 30 januari, ondertekend door de directeur van HI&T, meegedeeld.
  In de brief wordt gesteld dat Vorswijk vanwege haar dubbele functie niet in staat is haar werkzaamheden op het ministerie te verrichten. Zij heeft een aantal jaren ten onrechte een dubbel salaris ontvangen””””’Er zitten nog 30 DNA leden die ten onrechte dubbele salaris ontvangen. Zolang de oppositie mee profiteert, hoor je ze niet. OP wie ga je in 2020 stemmen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES