vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentRTL stopt per direct met het programma RTL Late Night

RTL stopt per direct met het programma RTL Late Night

-

Does Travel - naar Suriname

HILVERSUM, 4 mrt – RTL stopt per direct met het programma RTL Late Night. Vanavond is de laatste uitzending. Presentator Twan Huys volgde in september de in Suriname geboren presentator Humberto Tan op. Die werd door RTL van het programma gehaald omdat de kijkcijfers tegenvielen. Dat heeft schijnbaar niet geholpen want nu is het definitief over en uit voor het programma.

Huys zegt in een verklaring op de site van RTL: “Helaas heeft het programma niet het grote publiek kunnen bereiken.” Ook RTL-directeur Sven Sauvé heeft gereageerd en zegt: “Helaas moeten we concluderen dat het ondanks alle inzet niet is gelukt om de kijker aan het programma te binden.”

Toen Humberto Tan in september vorig jaar van het programma werd gehaald omdat RTL Late Night last had van tegenvallende kijkcijfers, zei hij dat hij het er niet mee eens was. Tan respecteerde het besluit wel. Volgens velen is dit het bewijs dat de tegenvallende kijkcijfers niet aan Humberto lagen.

De oud-RTL Late Night presentator heeft nog niet gereageerd op het nieuws. Baba wel:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

20 REACTIES
 1. Humberto heeft wel meer last van tegenvallende kijkcijfers. VTBL is zondagavond door 86.000 mensen bekeken. Het voetbalprogramma van Humberto Tan zakt daarmee voor het eerst onder de honderdduizend kijkers. Neerwaartse spiraal is dus ingezet en dat gaat niet meer goed komen.


  Maak melding
 2. Wat een onzin reacties zeg.
  Waarom is dit belangrijk nieuws voor Waterkant.net.l, omdat Humbert Orlando Tan de laan uitgestuurd is bij RTL en nu worden sommigen rancuneus door blij te zijn dat Twan Huis nu ook niet geslaagd is terwijl zijn staat van dienst er heel anders uitziet dan Humbert.
  Humbert had gewoon zin pik in zn broek moeten houden,dat kan je van Twan weer niet zeggen.
  Eerlijk is eerlijk


  Maak melding
 3. Humberto Tan vond dat de naam RTL Late Night veranderd had moeten worden nadat Twan Huys dat programma ging presenteren. Toen ik dat las dacht ik gelijk wat is die Tan eigenlijk hoogmoedig.
  Wat een arrogantie van Tan. Was die naam van het programma verbonden aan zijn naam?
  Had Tan patent op de naam RTL Late Night?
  Arrogantie wordt vaak afgestraft en dat is ook gebeurd. De kijkcijfers van VTBL liegen er niet om.
  De sfeer ontbreekt gewoon bij VTBL.
  Van RTL Late Night is vanavond de laatste uitzending te zien. Het is mislukt voor Twan Huys.
  Hopelijk kan hij zijn journalistieke baan weer oppakken.


  Maak melding
 4. Waarom wordt dit op Waterkant behandeld ? Toevallig omdat een van de presentatoren donker is of omdat hij toevallig Surinamer is ? Laat ik dan direct iets duidelijk maken. Tan geeft niets om Suriname. Sterker nog Suriname kan hem gestolen worden. Of probeert Waterkant ons een beeld voor te houden van ‘ zie je wel hoe racistisch de Nederlanders zijn’ ? De Nederlanders zijn niet minder racistisch dan Surinamers dus hou op met die bakba tori.


  Maak melding
 5. Als een programma te weinig scoort, wordt het van de buis gehaald ongeacht wie de presentator is. Zo is het altijd geweest en zo zal het ook blijven.
  Alles voor de kijkcijfers, zeker bij een commerciële omroep.
  Dus, niks nieuws onder de zon.


  Maak melding
 6. Waarom het behandeld wordt op waterkant.net?
  Omdat het te maken heeft met bekende Surinamer die bijna synoniem was met dit programma.

  Maar wat een onnodige afgunst van de reaguurders hier over een persoon die ze niet eens hebben ontmoet ofzo. Komt ook ineens racisme voorbij…. zomaar


  Maak melding
 7. @Standard LCF,

  Wie is racistisch bezig? Mag de waarheid niet geschreven worden?
  Heeft Tan het niet aan zichzelf te danken dat kort na het bekend worden van zijn escapes buiten de deur, de kijkcijfers van RTL Late Night, die hij nog presenteerde, naar beneden kukelden?
  Ik vraag me wel af of de kijkcijfers van dat programma door een witte man gepresenteerd die vreemdging, ook zouden dalen?
  Als ‘zwarte’ moet je je in deze maatschappij meer dan de witte bewijzen.


  Maak melding
 8. Zowat heel Hilversum gaat vreemd, dan zou iedere omroep veel bekende BNN-ers moeten ontslaan. Dit slaat totaal nergens op. Er wordt niet voor niets over de Gooische matras gesproken. Daar zitten (lees: liggen) veel schuinsmarcheerders op. Maar ja, als een zwarte man vreemd gaat, dan wordt daar overdreven veel ruchtbaarheid aan gegeven alsof het alleen zwarte mannen betreft bij wie dit fenomeen voorkomt. Welnu, ik zal je uit je droom helpen, zeg maar uit je domme vooroordeel: iedere bevolkingsgroep gaat vreemd, vroeger, nu en morgen. Het houdt niet op omdat sommige mensen simpelweg onbetrouwbaar zijn.


  Maak melding
 9. Geen interessante gasten, geen interessante onderwerpen, rare kleuren en choreografie, reclames tussendoor, programma veels te lang. Dus geen wonder. En uiteraard alles alleen gericht op de blanke Nederlander. En zelfs zij laten het programma in de steek.


  Maak melding
 10. Als jij dagelijks 12 uur van huis bent vanwege werk dan gaat je vrouw (ook) met een ander.

  Groeten
  De Buitenman

  Als er mannen zijn die opscheppen dat ze een buitenvrouw hebben dan vertel ik ze vervolgens mijn avontuurtjes met getrouwde vrouwen. Ze zijn daarna altijd erg stil en veranderen van onderwerp.
  Misplaatste arrogantie noem ik het.


  Maak melding
 11. @Smatje,

  Jouw reactie van 5 maart is aan mij gericht.
  Hoe bevooroordeeld ben jij niet als het gaat om hindustanen? Ben je vergeten dat jij elk bericht over verkrachting in India op het forum plaatste?
  Heb jou keer op keer gewezen dat (groeps)verkrachting niet alleen in India voorkomt, maar in alle landen w.o. ook de Afrikaanse landen. Was jij toen niet zelf dom, heel dom bezig alle Indiase mannen over 1 kam te scheren?!!!
  Omdat ik benoem dat het vreemdgaan van Humberto Tan heeft geleid tot zijn ondergang, kom je hier janken.
  Ik heb ook duidelijk het volgende geschreven: Ik vraag me wel af of de kijkcijfers van dat programma door een witte man gepresenteerd die vreemdging, ook zouden dalen?
  Als ‘zwarte’ moet je je in deze maatschappij meer dan de witte bewijzen. Zo intelligent als je bent met veel diepgang, is die zin jou natuurlijk ontgaan.
  Heb dus duidelijk aan gegeven hoe het werkt in de deze witte maarschappij.
  Maar o wee, ik als hindustaanse mag de fouten van creolen niet benoemen, want dan ben ik dom en bevooroordeeld.
  Jij als creoolse mag wel de fouten van de hindustanen benoemen, dan vind jij je zelf ontzettend
  Intelligent.
  Ga maar het interview lezen dat Humberto Tan gaf en daarin ook de reuring in zijn privéleven benoemt. Hij had als ‘zwarte’ man moeten weten dat hij zou worden afgerekend op wat hij dus noemt reuring in zijn privéleven.

  superoxide.nl/nieuws/humberto-tan-geeft-eerlijk-interview-over-pijnlijke-val-rtl-late-night-news


  Maak melding
 12. Mannen/vrouwen die rommelen met vrouwen/mannen die getrouwd zijn of een relatie hebben, zijn fout bezig. Omgekeerd geldt dat natuurlijk ook.
  Als de relatie tussen een man en een vrouw niet meer is wat het is geweest, zet dan een punt achter die relatie, eer je te storten in een andere relatie.
  Een man of vrouw die een relatie wil beginnen met een vrouw of man, die niet vrij is, hoort volgens fatsoensnormen daar niet aan te beginnen, totdat de relatie is verbroken.
  Zo denk ik er over.


  Maak melding
 13. Wie beginnen hier te emmeren over het vreemdgaan van Umberto Tan en welke kleur hebben die, oude koeien uit de sloot halen, Toen Umberto net begon in het Late Night programma kwam Umberto symphatiek over, maar het succes is hem naar zijn bol gestegen en begon hij popie jopie gedrag te vertonen met zijn overdreven manier van doen, doe maar gewoon dan doe je gek genoeg is nu eenmaal een stuk nederlandse mentaliteit en daar had Rtl en ook Umberto rekening mee moeten houden, Dat het programma niet uit de neerwaartse spiraal door inschakeling van Twan Huys getrokken kon worden is waarschijnlijk door de stijgende populariteit van Eva Jinek op ongeveer hetzelfde tijdstip met minder show elementen een soortgelijk programma brengt


  Maak melding
 14. Het ligt niet helemaal aan Humberto, niet aan Twan en niet aan RTL. Het ligt aan de sterren. Een goede astroloog kan je precies vertellen wanneer je meest succesvolle perioden gaan komen en wanneer de minder succesvolle.
  Ook Pauw kampte met problemen en ook Eva zal met een terugslag te maken krijgen.
  Ik vind het raar dat bedrijven geen astrologen consulteren wanneer ze nieuwe producten/mensen/programma’s lanceren. Niet dat succes dan verzekerd is, maar je kiest dan in ieder geval het beste moment om te beginnen met iets. Van LN onder Twan is het duidelijk dat het beginmoment niet goed is geweest waardoor het aldoor sukkelen is geweest.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES