zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAmbtenaren Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname bevordert en beëdigd

Ambtenaren Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname bevordert en beëdigd

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 4 mrt – Afgelopen vrijdag zijn 114 beveiligingsambtenaren van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS), tot een naast hogere rang bevorderd en beëdigd. De dienst die onder het Ministerie van Justitie en Politie ressorteert, bevindt zich momenteel in een reorganisatie fase.

Minister van Justitie en Politie, Stuart Getrouw haalde in zijn toespraak aan dat het streven daarbij is om tot een moderne en zelfstandige beveiligingsorganisatie voor de Surinaamse Overheid te geraken. De pas beëdigde ambtenaren zijn Buitengewone Agenten van Politie (BAVP).

Procureur-Generaal(PG, Roy Baidjnath Panday wees de pas beëdigden erop dat zij conform de eed die zij hebben afgelegd hun taken verrichten en zich te houden aan de wetten en de rechtsregels van dit land.

De ceremonie vond plaats in Mata Gauri. Tot de aanwezigen behoorden naast Getrouw en Baidjnath Panday ook de waarnemend president van het Hof van Justitie, Iwan Rasoelbaks, korpschef Roberto Prade, de directeur Operationele Diensten, Lucretia Redan, en vier geestelijken van verschillende religiën.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. goed zo regering bouterse ga zo door dit is goednieuws voor de ambtenaren
  en slechtnieuws voor de oppositie en de ndp haters
  zozo berdoi 2020 word nog beter de ndp haters zullen huilen


  Maak melding
 2. Laten wij hopen en laten de geestelijken die bij de beëdiging aanwezig waren, gaan bidden dat wij niet 114 nieuwe corrupte ambtenaren bij krijgen.
  Moge Allah de Schepper van alles en iedereen Suriname beschermen, want wij hebben al genoeg corrupte ambtenaren.
  Ameen Yaa Rab.


  Maak melding
 3. Moge Allah de Schepper van alles en iedereen Suriname beschermen, want wij hebben al genoeg corrupte ambtenaren, aldus Blaka Boi. Ik vraag je recht op de man af waarom jij je zo druk maakt om de corrupte ambtenaren hier in Suriname terwijl jij in Nederland woont. Wat is jouw band met Suriname en als jij die nog hebt, kom gauw terug naar Suriname en help mee om de corruptie te bestrijden want ik vrees dat Allah de Schepper van alles ( hoe weet jij dit ? ) geen tijd heeft om de corruptie te bestrijden.


  Maak melding
 4. Hoeveel ambtenaren heeft Suriname in godsnaam nog nodig?
  Onze Paarse Roversbende wil nog snel voor de verkiezingen nog enkele duizenden ongeschoolde kansarmen een spookbaantje aanbieden in ruil voor hun stem.

  Suriname is een een ’total failed state’ waar echt nog geen spijker wordt geproduceerd en iedereen volkomen improductief leven als spookambtenaar leidt.


  Maak melding
 5. Monkey@@@
  Deze ambtenaren zijn niet bewapend. Ze behoren tot de groep van de BBS.
  Zijn buitengewone ambtenaren, maar vallen wel onder het ministerie van justitie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES