Bus vat vlam op openbare weg in Suriname

11
Lijnbus vat vlam op openbare weg in Suriname

PARAMARIBO, 3 mrt – Een bus die vanmiddag in Suriname over de Indira Gandhiweg richting Latour reed, vatte plotseling vlam. Dit gebeurde rond 16.45u ter hoogte van Welgedacht A. De brand ontstond aan de rechter achterzijde van de personenbus. De Surinaamse brandweer werd onmiddellijk ingeschakeld en kon voorkomen dat de bus volledig uitbrandde.

Bij het incident raakte niemand gewond. Op de foto is te zien dat de bus rechtsachter brandschade heeft opgelopen. De brandweer moest de weg afzetten waardoor er ernstige verkeershinder ontstond.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend. De politie en brandweer doen onderzoek. Later meer.

Een filmpje:

11 REACTIES

 1. De bus weigert dienst, hij is een boefie aanhanger. De bus gehoorzaamd de wet omdat hij weet dat hij veel verdiend. Wat zijn baas met dat geld doet weet hij niet, hij weet wel dat het oneerlijk dat hij gesubsidieerd op de weg mag, maar zijn kleinere collega,s moeten betalen. Uit protest heeft hij zichzelf in brand gestoken. Voorbeeld naar de straatverkoper en veroorzaker van de oranje revolutie in de Arabische wereld. Paai anders mie no Rij!


  Maak melding

 2. Het was een rijdende doodkist. Werkelijke oorzaak, slecht onderhoud en niet de juiste onderdelen, net als in de jaren tachtig brandden veel busen, meer vanwege zelf geconstrueerde onderdelen, zoals in Cuba. Ma kuut, veel bushouders die op de na doden partij stemden weten een ding met volle zekerheid, baas en ndp mogen in 2020 naar de hel, deng moerstront vervloekte ellendige leider en roversbende.


  Maak melding

 3. Ali@@

  Bouta wilde een sigaar aan steken, maar kwam bij de bus terecht.
  NDP wilde blussen maar kwam SOMO tegen
  SOMO pakt de vliegtuig om nu zijn verkiezingspraatje te houden bij de Javanen in Indonesia.
  SU is geen Coke stad maar een WARUNG


  Maak melding

 4. Ik heb vaak rare reactie´s gelezen maar zulke stomme en belachelijke als deze allemaal nooit !
  Een bus die zichzelf in brand steekt het is de schuld van de NDP, zelfs Somo is aan te pas gekomen.
  Leba yuru, Bouta heeft het gedaan etc etc etc, allemaal slap gelul van je welste !!
  Allemaal piking nengré prakseri of drungu man verstang.

  Bung sari tori
  Jacko
  .


  Maak melding

 5. Lekkende elektriciteitsbedrading en benzine/diesel kunnen brand veroorzaken. He kan te maken hebben met slecht onderhoud. Ik heb daarom een brandblusser in mijn auto voor het geval dat. Deze bussen zouden verplicht moeten worden voorzien van een brandblusser. Je mag niet met het leven van passagiers spelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.