Personenauto rijdt tegen pand aan in Suriname

16
Personenauto rijdt pand binnen in Suriname
Personenauto rijdt pand binnen in Suriname | Foto Radjen Kisoensingh

PARAMARIBO, 2 mrt – Bij een verkeersongeval vanmorgen in Suriname, is een personenauto tegen een pand aangereden. Dit gebeurde omstreeks 09.30u op de hoek van de Slangenhoutstraat en Koffiedam te Paramaribo, aldus een getuige.

Op de foto is te zien dat de auto het pand aan de zijkant raakte. De voorkant van de auto kwam hierbij in het pand terecht. Het is niet bekend wat de aanleiding van het ongeluk is geweest en of er gewonden zijn gevallen. Later meer.

16 REACTIES

 1. Gisteren ging een smeris wagen te Livorno op zijn kop en vandaag dit!!!Wat is dit nou……is hij bezopen.Of het kan ook zijn dat hij de wegenbelasting niet kan betalen.Heel raar….


  Maak melding

 2. Nieuwe manier van parkeren. Zo weet je dat je overal je auto kan stallen.

  Zeker ééntje die geen rijbewijs heeft.
  En ook niet verzekerd.


  Maak melding

 3. Misschien zijn teveel mensen bezeten door geesten, waardoor ze zich niet meer kunnen concentreren in het verkeer, maar ook op andere momenten. Hulp van de Kerk is nodig. Mensen moeten zich wenden tot de Kerk. Deze geesten moeten worden uitgedreven, anders gaan ze voor nog veel meer problemen zorgen.


  Maak melding

 4. Padre 2 maart 2019 at 19:20

  MHet gros der ndper’ s zijn werkelijk bezeten door paarse kwade geesten, waardoor ze zich niet meer kunnen concentreren in het verkeer, maar ook op andere momenten. Hulp van boven is nodig. Mensen moeten zich wenden tot de Schepper en het kwade en aanbidden van afgoden, waaronder ddb een der grootst levende is nalaten. Deze paarse geesten moeten worden uitgedreven, anders gaan ze voor nog veel meer problemen zorgen. Zolang men het paarse misdadige onrecht en de paarse leugen blijft dogen zal er geen enkele verlichting komen, maar duisternis zal in de harten van de vele ndper’ s heersen.


  Maak melding

 5. De bestuurder dacht, dat huis gaat weg voor hem opzij. The devil is running in Surinam. Kwade geesten houden een schoonmaakactie. God zij met ons Suriname.


  Maak melding

 6. Mokro@@@
  Hij heeft al zijn inzet verloren en dacht toen een einde aan zijn leven te maken. Maar wist niet dat het zo makkelijk niet gaat. Hij heeft nu dubbel pech……………


  Maak melding

 7. Wat een lul verhaal allemaal, niemand gaat zijn /haar auto moedwillig in een pand/ huis binnen rijden. En over bezeten zijn is helemaal een dom en achterlijk verhaal, misschien heeft de bestuur( der)( ster ) de macht over het verloren of, een technische mankement aan de auto kan ook de oorzaak zijn ! Mensen a.u.b. niet zomaar dingen schrijven als men de niet de ware toedracht kent.
  @ John
  Jouw vragen zijn terecht : alleen de laatste vind ik niet terecht om dit, het kan ook gebeuren met iemand met een geldige rijbewijs !

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.