Eerste drieling in Suriname geboren dit jaar eindelijk naar huis met ouders

8
Eerste drieling in Suriname voor dit jaar naar huis met ouders
Eerste drieling in Suriname dit jaar: de meisjes Timaira, Shamayra en Jomaira.

PARAMARIBO, 2 mrt – Op de Couveuse afdeling van ‘s Lands Hospitaal in Suriname, is gisteren Surinames eerste drieling voor dit jaar aan de pers getoond. De meisjes Timaira, Shamayra en Jomaira werden na een gezonde zwangerschapsperiode van 36 weken + 4 dagen, geboren op 14 februari jl. in ’s Lands Hospitaal. Ze mochten gisteren ook eindelijk naar huis met hun ouders.

Deze ‘Valentijns drieling’ verkeert in blakende gezondheid en mocht tot vrijdag 1 maart aansterken in Surinames oudste ziekenhuis. De dolgelukkige ouders Michella Kayame en Roche Aroepa konden niet wachten om hun drieling naar huis mee te nemen en hun wolkjes aan familie en vrienden te presenteren.

Ook hun eerste dochter, de 4 jarige Catalina, wachtte vol ongeduld af om eindelijk haar 3 zusjes te mogen vasthouden. Gisteren mochten de ‘Valentijns wondertjes’ dan eindelijk naar huis te Grankreek, Saramacca.

8 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.