Verplaatsing bus wachthuisje Mr. J. Lachmonstraat in Suriname

5
Verplaatsing bus wachthuisje Mr. J. Lachmonstraat in Suriname

PARAMARIBO, 1 mrt – Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie, is enige tijd geleden gestart met ordening van het openbaar vervoer, waarbij een goede bereikbaarheid ten behoeve van de passagiers en de verkeersveiligheid in het algemeen, centraal staat.

Uit verkeersoriëntaties is gebleken dat er verkeerscongesties ontstaan door bestuurders van lijn bussen die op de openbare weg stilstaan. Dit is onder andere het geval ter hoogte van het door Staatsolie N.V gesponsorde bus wachthuisje aan de Mr. J. Lachmonstraat.Mede in dit kader zal het “driehoeks- plein” omgeven door de Mr. J. Lachmonstraat en de Tuberoosstraat, nabij fastfood restaurant Wolly’s, ingesteld worden als een bus stopplaats c.q. bus standplaats.

In samenwerking met Staatsolie N.V wordt het bus wachthuisje momenteel verplaatst naar de nieuwe locatie. Staatsolie NV financiert dit project.

Het werk bestaat uit het demonteren en slopen van het bus wachthuisje op het vriendschapspark; het weder opzetten en assembleren van het bus wachthuisje op het driehoekige pleintje Verder ook nog installatiewerken (Electra); het schilderen van de metalen constructie e.a. elementen en het verrichten van bijbehorende werken.De leerlingen van de nabij gelegen schoolinstellingen zijn reeds geïnformeerd door de schoolleiding, omtrent de te wijzigen situatie in het kader van de bus stopplaats.

Het ministerie doet een beroep op de samenleving, in het bijzonder de leerlingen/ studenten en de bus chauffeurs, om hun medewerking te verlenen en doet haar best om dit ongerief tot een minimum te beperken.

5 REACTIES

  1. Verkeer in Su: Het was, het is en zal blijven een puinzooi. De enige manier om het verkeer te ordenen is: Bouw een nieuwe Paramaribo en houdt rekening met de verkeersproblemen.


    Maak melding

  2. Klopt, dan ergens in Nieuw-Amsterdam, de nieuwe stad zal dan Surinamia moeten heten; rio de janero werd met de nieuwe stad Brasilia. Paramaribo veranderd in Surinamia. En dan goede gecertificeerde rijscholen en een onafhankelijk exambureau (CBR) in het leven roepen en een competente minister van stadsplanning, openbare aangelegenheden aanstellen. Alle corruptelingen deporteneren naar Stoelmans eiland alwaar een Surinaamse versie van Alcatraz komt voor met name alle corrupte dagoes en criminelen van Suriname. Paramaribo een toeristisch stad maken, geen auto..fiets riksja,s en wandel routen. Dan zijn we een klap verlost van alle ellende. Misschien bedoelde Miesiekaba zoiets met zijn Dubai…zwaaizwaai!


    Maak melding

  3. Yu no wani pasi fu gowtu ooktu. Nanga sprookjesdorp pe alla sma waka lafu breiti alla ten. Her dei yu dringi merki nanga honing. Dan alla sani compleet.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.