Auto politie Suriname over de kop geslagen te Livorno

19
Auto politie Suriname over de kop geslagen te Livorno
Auto politie Suriname over de kop geslagen te Livorno

PARAMARIBO, 1 mrt – Een auto van het Korps Politie Suriname is een uur geleden over de kop geslagen. Het ongeval gebeurde te Livorno. Op de foto is te zien dat de zogenoemde ‘pro-wagen’ op z’n zij ligt half in een greppel langs de straat.

Volgens de eerste berichten vielen er geen gewonden. De oorzaak van het over de kop slaan is voorlopig onbekend. Wellicht later meer. Het voertuig is per sleepwagen naar de berging vervoerd.


19 REACTIES

 1. Derde keer in een maand dat politiemensen het slechte voorbeeld geven, so so paranoia ai nak deng..ze hosselen om zo snel mogelijk naar huis te gaan, omkleden en naar de volgende job…daarbij vergeten ze dat ze ook kwetsbaar zijn…liever twee minuten later op plaats delict dan nooit thuis aankomen. KPS bestaat merendeels uit klungels, opgeleide klungels die goed weten waar geld te vangen is, dan boeven.


  Maak melding

 2. De oorzaak is nog niet bekend volgens het bericht . het zal mij echter niet verbazen als de bestuurder zich waande op een formule 1 circuit. Daar gaan dan de belasting centen van de burger.
  Over een paar maanden zit de politie weer zonder auto’s om uit te rukken bij nood.


  Maak melding

 3. Het is noodzakelijk om de wegen te fatsoeneren. Asfalteren met hoge trottoirbanden. Zeker zijn de autobanden tot op de bottum versleten. Remmen zijn versleten. Hoe is deze auto door de keuring gegaan? Juist zou je verwachten dat de politie oplettend is of niet soms?


  Maak melding

 4. Die bakroes en die jorka’ zijn weer bezig om mensen te proberen te doden, die aanrijdingen gebeuren niet zomaar zowie zo kan er drank, moeheid, geen rijbewijs hebben een rol spelen , MAAR daar maak de bakroe en de jorka de kans om hun slag te slaan want dan ben je niet stabiel en in evenwicht , mits je een Obia hebt die daar tegen vecht dan overleef je die sttijd en gevecht .


  Maak melding

 5. Wie zegt dat de politie agent niet dronken was…
  Want ook zij maken er een potje van….
  Zij horen het goede voorbeeld te geven…..
  Maar helaas….


  Maak melding

 6. Dus ex minister Silos heeft gelijk. Het zijn de agenten zelf, die de auto’s kapot rijden. Agenten horen een speciale rijopleiding te krijgen.


  Maak melding

 7. @ Swietie sranang njang 2018

  Zö”n lul verhaal heb ik nooit gelezen, bakroes en al die figuren wat je allemaal beschrijft, heeft geen invloed op iemand rijgedrag. Unu Sranangmang man dé nanga wan lo k@olo afkrodré sani !

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.