25-jarige verongelukte Surinaamse politieagent wordt met korpseer begraven

5
25-jarige verongelukte politieagent wordt zaterdag 2 maart met korpseer begraven

PARAMARIBO, 1 mrt – De Surinaamse politieagent Genio Eduards, die afgelopen dinsdag bij een zwaar verkeersongeluk in Suriname om het leven kwam, wordt zaterdag 2 maart met korpseer begraven. Dat heeft het Korps Politie Suriname bekend gemaakt. De agent van politie 3e klasse, die laatstelijk werkzaam was bij de VIP beveiliging aan de Commissaris Roblesweg te Geyerslvlijt, is slechts 25 jaar oud geworden.

Eduards verloor het leven toen hij op de Oost-West verbinding met zijn auto op de rijhelft van zijn tegenligger terecht kwam en tegen de tegemoetkomende auto aan klapte. Bij aankomst op de locatie trof de politie zijn levenloos lichaam aan op het wegdek. De 44-jarige oud-basketballer Orfeo Becker, die de tegemoet komende auto bestuurde, kwam ook om het leven.

Onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) vertrekt de familie met het stoffelijk overschot om 11.00u vanuit het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis naar zijn laatste werkplek, waarna de stoet zijn weg vervolgd naar de woning van de overledene aan de Goede Zorgweg no. 257 te Goede Verwachting.

De stoet vertrekt vanuit de Goede Zorgweg naar het Politie Opleiding Centrum, alwaar er van 13.00u -16.00 gelegenheid zal bestaan tot het nemen van afscheid, gevolgd door een uitvaartdienst. De familie vertrekt om 16.00 uur naar Lodge Victory aan de  Mr. J. Lachmonstraat, van waaruit het stoffelijk overschot met Korpseer begeleid zal worden naar de begraafplaats Sanatan Dharm.

5 REACTIES

  1. Vreemd. Nog nooit zoveel doden onder politieagenten. Onderzoek die torie. Dit kan niet kloppen. In ieder geval: RIP aan alle overleden agenten en sterkte aan alle familieleden, vrienden , kennissen en ook aan het korps politie.


    Maak melding

  2. Als de tijd voor je komt dan ga je , of je nou politie agent bent of zwerver ; dus allemaal afgoderij wat er hier allemaal staat ! Als het klopt zegt men weleens het volgende : ” mensen die goed leven qua karakter bedoel ik” gaan er eerst heen, mensen met slechte karakters ( eigenschap )blijven lang in leven ! Dus ik zie dat DDB en consorten nog heel lang in leven zullen blijven, om de mensheid te verpesten, en terroriseren !!! Zelfs na hun dood zullen ze op aarde dwalen, omdat hun zielen geen rust kunnen vinden, ze kunnen het licht niet vinden !!

    sari tori
    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.