Tot en met 13 maart geen controle van politie op betaling Rij -en Voertuigenbelasting in Suriname

12
Politieagent in coma na aanrijding door automobilist in Suriname
Waterkant Archieffoto: politie agenten in Suriname voeren verkeerscontrole uit.

PARAMARIBO, 28 feb – Politieambtenaren in Suriname zullen tot en met dertien (13) maart van dit jaar geen specifieke controle uitoefenen op de naleving van de nieuwe Wet Rij -en Voertuigenbelasting. Dat heeft het Korps Politie Suriname vandaag bekend gemaakt. Na 13 maart zal de politie conform die wet optreden tegen personen die de wet niet naleven.

De eigenaar op wiens naam het voertuig staat is de belasting verschuldigd; alsook de houder die het rij- of voertuig op grond van een overeenkomst van huurkoop onder zich heeft. Vermeldenswaard is dat ook voertuigen die niet in rijdende staat zijn, maar zich bevinden op de weg, belast zijn, aldus de politie in Suriname.

Op grond van artikel 10 van de Wet Rij- en Voertuigenbelasting moeten onder andere politie- en douaneambtenaren toezien op de naleving van deze wet.

12 REACTIES

 1. De politie toont medeleven omdat ook zij het niet allemaal breed hebben.

  Deze belasting moet het volk zien als keiharde lesgeld. Leer hieruit dat je staande urenlang wachtend en brandend in de zon keihard bent genaaid door de coalitie.


  Maak melding

 2. Zielige vertoning van een stelletje boeven, die zo genadeloos en brutaal met het volk omgaat. Schandalig dat ze zich het recht van spreken toe-eigenen, terwijl ze alle credit al verspeeld hebben. Het volk is zo apatisch en bang voor de 24 knikkende ja knikkende criminelen en 4 overgelopen gat likkende ja tuangs, dat het bang is om een tegengeluid te laten horen. De oppositie schreeuwt moord en brand, maar het landt niet. Dit betekent dat men bang is om een eigen geluid te laten horen omdat in elk gezin of buur een paarse mol zit die voor meer ellende kan zorgen. Een tegengeluid tegen de Nationale Dieven Partij betekent ontslag of degradatie. Het schrikbewind is impliciet operationeel. Het wordt manifest op het moment dat duizenden de straat opgaan. Wait and see! Venezuela is in making! Moro shit o doro!


  Maak melding

 3. Weet dit paarse geboefte nu wel wat wet en regelgeving is? Zeker omdat het geld opleverd, Wat ze in hun zakken steken, maar wanneer wetgeving in hun nadeel uit gaat pakken, dan weten deze paarse ratten wel wetten naast zich neer te leggen, door andere wetten in te voeren, zoals een omstreden amnestiewet, en het leenplafond wat aangepast is, en zo zijn er nog genoeg van die louge zaakjes, die alleen door een stelletje criminelen bedacht worden.


  Maak melding

 4. Het wordt tijd dat die Bouterse en zijn 24 ja knikkers teruggefloten worden. Denken ze dat ze alles door de strot van de mensen kunnen duwen. Thumps up voor Maisha Neus (Strei) en Mr .Anand Biharie.

  “Protesteren tegen rij- en voertuigenbelasting niet wijs zegt Misiekaba Link to: Protesteren tegen rij- en voertuigenbelasting niet wijs zegt Misiekaba.”

  Misiekaba: Mogen wij dat zelf uitmaken !!!!!!


  Maak melding

 5. Misikaba wanneer worden we de 2de dubai en what abouth de olie voor de kust die ligt te wachten terwijl het nog niet gevonden is
  tja het volk geloofd in donald duck verhaaltjes


  Maak melding

 6. Uitstel van executie. Letterlijk en figuurlijk een paarse didibri aanbidder. Dit soort volkverlakkers en leugenprofeten verdienen het gros der ndp paria’ s. Willens en wetens waarschuwde de zeer respectabele heer Venetiaan, zonder namen te noemen om goed na te denken om op een bepaalde politieke partij te stemmen, berucht om een misdadig en crimineel stigma. Des te meer deze debiele oerdomme ndp paria’ s werden gewaarschuwd, des te harder, agressief, onsportief, bedreigend krijsten ze NEKS NO FOUT, en wederom ook in 2015. Na acht jaren van paars corrupt misdadig wanbeleid weet de hele wereld dat het paars arm verdoemd volk, gewoon oerdomme stommelingen zijn. Toch zijn er enkele dieharde ndper’ s zoals deze paarse dagoe die willens en wetens de rewaliteit en waarheid verdraaien. oma en opa taki, niet voor niets a mang na wang awariedomrie. Net als Stef me Anus Meje zijn en blijven er altijd, dwazen die hen aanhoren, navolgen en op handen dragen. Oma taki, ndp na wang vloek en alle ndper’ s zijn ddb vervloekte misdaad vereerders. Ze verdienen het om uitgebuit, beroofd en belazerd te worden, ze verdienen de paarse moord,- drugs, en roofvloek die ze over land en volk en ook komende generatie paarse kinderen hebben gebracht. Ai oom Luje taki, mi boi Deter Minist warskow a heri birta na Abra Broki, ze wilden niet luisteren, maar nu, zonder te iets te zeggen, weten ze een ding met volle zekerheid en verstand…..in 2020 wi e go poroe dong gi baas en roversbende, de allergrootse mpp leemangs, oplichters, leugenaars, klootzakken van het gehele land. Na oenoe dong ndp sma poting tog, ie sabi, dan na oenoe e go poeroe a ka mpp misleider en roversbende disie.


  Maak melding

 7. Ixi 1 of andere gast in een hup-surinam! tshirt staan, is het gewoon een politicus! Neeeeeee!!!

  En dan die slappe, trage text, alsof hij een woordenboek uit zn hoofd heeft geleerd. Niet HET woordenboek maar EEN woordenboek.
  Hij heeft wel gelijk dat er betaald moet worden maar atjeempig de peemig wat komt deze man over als een ongekruide bal gehakt.

  ZZzzz… *pop*


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.