Rotterdamse 4 Leeuwenspeld voor Quintis Ristie

7

ROTTERDAM, 27 feb – Op dinsdag 26 februari 2019 heeft Quintis Ristie uit handen van de ceremoniële voorzitter van Satya Dharma, de heer Arnold van der Heijde, de Rotterdamse 4 Leeuwenspeld in ontvangst mogen nemen. Ristie kreeg die onderscheiding in het kader van zijn jarenlange inzet voor diversiteit en verschillende vrijwilligersorganisaties.

Quintis Ristie is in Suriname bekend als radioreporter voor Ampie’s Broadcasting Corporation en oprichter van het eerste jongerenvrijwilligerskorps aldaar, met als doel om jonge Surinamers te helpen bij het schrijven van een goede curriculum vitea, zodat zij makkelijker de voor hun juiste baan kunnen vinden.

In maart 2008 ontving Quintis Ristie reeds een bijzondere onderscheiding: de Kleurenaward 2008 voor zijn verdiensten en betekenis voor de diversiteit in Nederland.

Stichting Satya Dharma reikt jaarlijks een beperkt aantal onderscheidingen uit aan personen die zich vooral op sociaal-maatschappelijk, culturele, sport, onderwijs en religieus gebied verdienstelijk hebben gemaakt.

Ram Rambaratsingh, adviseur van Satya Dharma: “Satya Dharma zal voortaan elk jaar de Rotterdamse 4 Leeuwenspeld uitreiken aan personen die zich sterk maken voor met name de verbetering van de positie van de Surinaamse gemeenschap in Nederland en Suriname.

De heer Ristie is zeer ingenomen met deze onderscheiding en voelt zich zeer vereerd.


7 REACTIES

  1. Gefeliciteerd meneer Ristie met deze eervolle onderscheiding. U heeft het dubbel en dwars verdiend. Hard werken met het hart op de goede plaats, loont echt wel. Nogmaals gefeliciteerd met uw mooie prijs.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.