Man die vriendin liet verdrinken in Suriname rivier krijgt 20 jaar cel

27
Man voor rechter om verdrinking vriendin in Suriname rivier
Archieffoto (c) Waterkant - Een deel van de kade langs de Suriname rivier in Paramaribo.

ALMERE/PARAMARIBO, 28 feb – De 37-jarige Sharied S. uit Almere heeft vandaag 20 jaar cel gekregen voor het opzettelijk laten verdrinken van zijn 29-jarige vriendin Aradhana Nazir in de Suriname rivier in Paramaribo in 2015. De straf is conform de eis van het Openbaar Ministerie (OM).

De man werd verdacht toen bleek dat hij anderhalve maand eerder een overlijdensrisicoverzekering van €300.000,- en uitvaartverzekering ter waarde van €10.000,- had afgesloten.

De twee waren vanuit Nederland op vakantie in Suriname. Sharied verklaarde dat ze op die bewuste avond veel hadden gedronken en dat zijn vriendin Aradhana dronken op een kademuur aan de Suriname rivier zou zijn gaan liggen. Hij ging naar eigen zeggen even plassen en op dat moment zou zijn vriendin van het muurtje zijn afgerold en in het water met sterkte stroming terecht zijn gekomen.

De politie ging aanvankelijk uit van een ongeluk, maar gaandeweg rees de verdenking dat S. zijn vriendin opzettelijk had laten verdrinken, mogelijk door haar in het water te duwen. De verdenking onstond vanwege de verzekeringskwestie maar ook omdat de man, volgens de Nederlandse krant Het parool, enige tijd voor Nazirs dood tegen een zakenpartner zou hebben gezegd dat hij een meisje zou laten verdrinken.


27 REACTIES

 1. 38 zou beter zijn, immers dan zou hij gelijk zijn AOW kunnen innen. Op zijn 57ste is hij nog sollicitatieplichtig. Hij mag na vrijlating in een oranje hesje papier gaan prikken voor de gemeente of bierblikjes uit de sloten gaan opvissen. Ik beschouw dit soort mensen als kadavers van de menselijke soort. Riant willen leven op de dood van een ander…crepeer in je cel, oelewapper!


  Maak melding

 2. Ach, hij zal na tweederde van die 20 jaar te hebben uitgezeten weer worden losgelaten wegens “goed gedrag”.
  Hij dacht zeker snel rijk te worden, gelet op de wel zeer hoge verzekerde som van 3 ton.
  Voor de uitvaartverzekering heeft hij niet veel uitgegeven want € 10.000,00 is tegenwoordig niks.
  Laat maar lekker brommen in het gevang. Hij heeft nu alle tijd om zijn zonden te overdenken.


  Maak melding

 3. Geen medelijden met dit soort gasten…
  Gevoelloos…gewetenloos….respectloos….
  De grootste idiote streek van wat hij heeft uitgehaald….
  Hij hoort de galg te krijgen…
  KARMA…..


  Maak melding

 4. Voor het martelen, folteren, verminken en standrechtelijk vermoorden van 15 onschuldige landgenoten word je beloond met het presidentschap met amnestie. Hypocriet eng volk.


  Maak melding

 5. Laat niemand een verzekering afsluiten op je naam.
  Vertel ook nooit wie van je gaat erven of je verdeeld de boel voor je dood. Hoeft niemand te wachten op je dood.
  Wat een ellendeling.
  Hoop dat hij vermoord wordt als hij 17 jaar heeft gezeten


  Maak melding

 6. Jammer !!!!!! Levenslang zonder uitzicht op vrijlating was wat mij betreft een gepaste straf geweest.
  Je moet wel ongenadig gewetenloos zijn om zo laag te kunnen zinken.


  Maak melding

 7. Mensen spelen graag voor rechter of dien alsof ze verstand van het recht hebben. Alleen un het geval van goed gedrag hoeft 1/3 e deel van de straf niet uitgezeten te worden. Het is dus niet zo dat men per definitie na 13 jaar vrijkomt.


  Maak melding

 8. @baba sai waarom zou je na 13 goed gedrag vrij moeten komen ? bij zware misdrijven moet je gewoon nooit meer vrij komen. gaat dat goed gedrag die overledene weer terugbrengen ? akkoor hem opsluiten ook niet maar daarmee kan hij datzelfde niet weer bij een ander doen. geen medelijden dus. en je hoeft geen verstand van strafrecht te hebben. in sommige landen werkt het prima. neerknallen die hap en afgelopen. next. in nederland en ook suriname zijn ze veel te soft. vandaar dat de criminelen liever daar aan de slag gaan. have a nice day.


  Maak melding

 9. Bepaald geen licht💡 Hoe ga je eerst lopen verkondigen dat je een meisje gaat verdrinken en een hoge verzekering afsluit op haar leven. Hoe slim ben je dan, misschien kan je een geldboom gaan planten in je cel, smart guy🤑
  20 jaar is nog te weinig je hoort gewoon weg te rotten.


  Maak melding

 10. Deze jongen is ziekelijk. Punt 1.Als hij een gezond verstand had en wetende dat justitie dit tot de bodem zou gaan uitzoeken, had hij dit gruwelijke misdaad niet gepleegd.
  Punt 2.Hij dacht dat hij makkelijk ermee weg zou komen. Want justitie in Suriname zou niet verder neuzelen. Punt 3. De verzekeringen op die vrouw haar zou een alarmbel moeten zijn voor die vrouw als zij, tenminste weet van had.
  Zij zou dan vragen gaan stellen aan haar vriend. Als zij tenminste een gezond verstand had. Deze twee, jammer voor de overledene, functioneren op een gematigde niveau. Want je kan een mensen leven niet op dat waaarde stellen van nog geen miljoen. En al zou het meer dan een miljoen zijn aan verzekeringsuitkering, dan nog had hij geen vrijbrief om haar van het leven te beroven.


  Maak melding

 11. @Jan: Ah Joh
  Iedereeen is omkoopbaar in Su
  Binnen 2jaar en hij is zogenaamd ontsnapt
  Alles is mogelijk in Su !!!!??????

  bron: de Telegraaf
  Het OM in Nederland.

  Wat klopt hier niet @Jan????!!!!


  Maak melding

 12. Jan snapt er geen moer van.
  Het geval heeft zich in Suriname voorgedaan maar die gasten wonen in NL. Hij dacht dat hij in het binnenland er makkelijk vanaf kon komen. Het recht zal zegevieren.


  Maak melding

 13. Forumleden/Reaguurders, Odi odi.

  Reeds bij het nader onderzoek in Nederland door de politie en het O.M. kwam naar voren, dat het KPS geen degelijk en goed onderzoek had verricht.

  Welke agenten in Suriname waren betrokken bij het onderzoek en het (verhoor) van deze (dader)?
  De (dader) kwam bij het (verhoor) zeker met een heel goedkoop verhaal weg bij de (agenten) in Suriname.
  Wie weet mag het vertellen.

  Maar in ieder geval heeft het Recht zijn beloop gekregen in Nederland.
  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald het wel.
  Laat hij maar rustig zij 20 jaren uitzitten.


  Maak melding

 14. @Don Kaw
  Maar je bent toch trots dat een moordenaar lijder is van Suriname?!
  Je hebt laten weten dat je het eens kan zijn met criminelen vooral de paarse crimineel die belastingen van alle soort eist van de surinamers.
  Jij hebt zeker een geldboom op je erf staan groeien of misschien groeit het geld bij jou op je rug.


  Maak melding

 15. @Fer.E; Ik heb een vermoeden welke agenten in Suriname betrokken waren bij het onderzoek van de 37-jarige Sharied S. uit Almere.

  Het zijn familieleden van Baba Sai.
  Maar deze gaat het niet willen toegeven.


  Maak melding

 16. Getverdemme, dus geld was belangrijker dan die vriendin haar leven. Wat mensen allemaal niet doen voor geld, vervloekte ellendelingen zijn mensen soms toch!


  Maak melding

 17. Het uit baggeren van surinamen rivier is ook een niet kan verhaal kan bij deze meer lijken uit de rivier komen buiten de 16 vermoorde mensen van ddb


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.