VHP heeft 14 nieuwe kernen geïnstalleerd in het rijstdistrict Nickerie

30
VHP heeft 14 nieuwe kernen geïnstalleerd in het rijstdistrict Nickerie
De groep trekkers onder de VHP jongeren Nickerie is aangevuld met nog 60 jongeren

PARAMARIBO/NIEUW NICKERIE, 27 feb – Op maandag 25 februari 2019 heeft VHP voorzitter Chan Santokhi, 14 nieuwe kernen geïnstalleerd in het rijstdistrict Nickerie, bestaande uit 850 personen. Ongeveer 500 van deze personen waren geen actieve VHP’ers, maar nu zullen ze de partij versterken en hun krachten geven aan de partij door actief lid te worden. Dat meldt de VHP Suriname in een persbericht.

Deze nieuwe leden zullen ook in de kernen  opgenomen worden, zij zullen hard werken om alle 5 zetels te behalen van het rijstdistrict aldus de partij. De 350 nieuwe leden komen van een andere partij in Suriname. In het verleden hebben ze gestemd op een andere partij, maar door het wanbeleid van de huidige regering hebben ze de partij de rug toegekeerd. Ze hebben nu officieel het lidmaatschap van de VHP aangevraagd. Zij zullen ook ingezet worden bij de activiteiten van de Oranje partij meldt de VHP.  

De groep trekkers onder de VHP jongeren Nickerie is aangevuld met nog 60 jongeren die het werk op zich zullen nemen om al de jongeren op scholen, in buurten, tijdens evenementen en jongere activiteiten bewust te maken dat hun participatie hard nodig is om Suriname en daarmee hun eigen toekomst te redden.


30 REACTIES

 1. Allemaal een graaiende boeven bende, VHP, NDP, de huidige regering, de andere partijen allemaal één pot nat. Allemaal willen ze regeren om te stelen en te graaien en ondertussen gaat het land naar de kloten. Er is geen één partij in het verleden geweest die zijn graaiende hebzuchtige klauwen heeft kunnen bedwingen. VHP, NDP en al de andere partijen beschuldigen elkaar van wan praktijken maar zijn allemaal dieven en graaiers en daarom heeft de bevolking het zwaar te voortdurend. Opgedonderd met al die boeven partijen. Hopelijk krijgt de jongere generatie de kans om te gaan regeren en ook geen graaiende bende zal worden want een goed voorbeeld hebben ze niet. Oprotten die oude dievenbende VHP, NDP en de rest.


  Maak melding

 2. Waren het niet de jongeren eb studenten die massaal op Bouterse voor stemden ? Dachten velen niet dat de jongeren Suriname verder zouden gaan ontwikkelen ? Je kan hier wel gaan schreeuwen dat de VHP en de NDP een boevenbende vormen maar als je een man bent met balken wijs je de persoon aan die verantwoordelijk is voor alle rommel en poeperij in Suriname . Maar dat durf je niet!


  Maak melding

 3. @Marino kom eens met feiten waaruit zou moeten blijken dat de grootste boeven mensen van de VHP zijn. Volgens mij heeft de VHP altijd in het belang van Suriname gehandeld, iets dat van de andere partijen niet gezegd kan worden.


  Maak melding

 4. Zou de VHP zich niet moeten inzetten voor een totale democratische stelsel. Hebben ze wel stil bij gestaan dat sur geen echte democratisch land is.

  Kijk maar naar de kiessysteem. District Para, Coronie en de binnenlanden bij 500 stemmen 1 zetel. Pramaribo 10.000 stemmen 1 zetel. District Suriname waar de meeste hindoestanen wonen op 15.000 stemmen 1 zetel. Dit is zo krom als de reet van een varken. Zo win je toch geen verkiezingen meneer SANTOKHI ???


  Maak melding

 5. Ef yu koni dang nanga kiesstelsel kan bai furu sma na tjien presi. Bigi presi musu poti moro moni fu bai den sma. Ma ini Sranan now sma breti nanga tjienso keba, no habi furu moro. Moro makkelijk fu wini nanga law law pakket.


  Maak melding

 6. @Afiba; makkelijk praten als je niet in Suriname woont maar wie graait in Suriname niet ? De arts die als hij weet dat je uit Nederland komt gelijk met een nota van gemiddeld € 50 staat te zwaaien is ook een graaier. De restauranthouder die idem de prijzen verhoogt als hij weet dat je uit het buitenland komt is ook een graaier, de ambtenaar die graag iets voor je wilt doen als je een djoekoe geeft, is ook een graaier. De pastoor die met sprookjes angst aanjaagt maar als je tegen betaling een aflaat koopt kom je wel in de hemel terecht is ook een graaier.
  Kortom wie is geen dief in Suriname ?


  Maak melding

 7. VHP is een partij zonder ruggengraat. 30 jaar lang hebben zij en de NPS coalities gevormd en hadden ze die paarse bandieten kunnen opsluiten. Nu de duivel uit de box van Pandora is ontsnapt krijgt niemand hem meer in.


  Maak melding

 8. De oranje partij heeft 75 in gunst gestaan van NPS, nu heeft deze partij zich losgeweekt van de overlopende bos-Indianen en de kontjes draaiende flambo’s. De paarse ratten zijn bang voor mister Sheriff. Vandaar dat ze met een fromu kiesstelsel zijn gekomen. Maar, ik geef je op een briefje mee, ABOP, PL NPS en VHP gaan de paarse boeven mores leren. Deze vier partijen komen in mei 2020 in het machtscentrum…de Nationale Dagoes Partij gaat gedecimaliceerd worden, niets van betekenis. Dan gaan we ze ophalen en alles wat ze gegraaid hebben teruggeven aan het volk. Mark my words!


  Maak melding

 9. Mokro,dan ga je een Surinaams paspoort halen en president van het land worden ano so dan!
  Dan geef je iedereen eten die geen eten heeft en van alles en nog wat.

  VHP en de NPS hebben 75 jaar lang de tijd gehad om iets met Suriname te doen,in plaats dat gingen ze hun zelf verrijken met domein grond,waardoor vandaag aan de dag kavels verkocht worden.
  Vertel hoe komen deze mensen aan de domein gronden?
  De Verenigde Hindoestaanse Partij mag nooit meer aan de macht komen in Suriname, het was een vreselijke tijd van deze bandieten in Suriname.


  Maak melding

 10. @Simmy en dat maakt jij uit ? dat de VHP nooit meer aan de macht mag komen ? Volgens mij zijn de grootste boeven toch wel de niet Hindoestanen Hoefdraad en Bouterse die beiden de Staatskas hebben leeggeroofd. Maar jij vindt het natuurlijk goed als een niet Hindoestaan rooft en moordt. Want dat past in jouw straatje toch ? Ook alweer een die vanuit het buitenland een te grote mond opzet en weigert om dit land op te bouwen maar wel veel praatjes heeft. Loser !


  Maak melding

 11. @Simmy, ik blijf achter coulissen om mensen van de nationale dieven partij te bestrijden. Ik ambieer niets in de politiek, ik ben in hart en nieren van NGO’s en dat zal zo blijven.


  Maak melding

 12. Wat men ook zegt van hindoestanen, zij staan er maatschappelijk beter voor naast de chinezen dan de rest van het volk. De drugshandelaren onder hen zijn paars ddb bezten en besmet, die uitgesloten. Ze hebben hun moeder verkocht aan de duivel. Het gros der Afrikaanse afsstammelingen verafgoden twee bij verstek veroordeelde drugscriminelen, bankrovers en moordenaars. Ze noemen zich christenen maar denken God te dienen door tegelijkertijd ook de Mannon te aanbieden in de persoon van ddb. Want hoe verklaar je dan dat bv de verworden paarse juweel mr. drs of wat , 10.000 graden paars is bijgedraaid. Opa taki baas heeft haar gekocht, wie weet een paar miljoenen dollars. net als in 2010 Somo en Lon, die Judassen en volksverlakkers zonder moraal en principe. Hoe dwaas moet men niet zijn om deze misdadigers als leiders te kiezen. Oma en opa taki, dwaas is een te mooi woord voor al deze aanhangers van misdadigers. Zelfs 1 mier is tien miljoen maal in het kwadraat van nature wijzer dan allen die deze misdadigers Lon en Bauw in 2020 als leider van dit land willen. Echt waar, men ka dan echt inpakken en wegwezen.


  Maak melding

 13. De koers van de vernieuwde VHP wordt steeds duidelijker.
  De vernieuwde VHP wordt nu gevormd door Surinamers die houden van hun land en bewust kiezen voor vooruitgang en ontwikkeling.

  Maar beste Sherrif Santokhi,
  Wees op uw hoede !
  Bouterse en zijn criminele bende gaan er alles aan doen om de boel te saboteren.
  En volgend jaar komt drugscrimineel / zakenpartner en goede vriend van Bouterse, Roger Kahn, vrij !
  Bouterse heeft niet voor niks nu een grote mond.

  Santokhi en slim-Suriname wees alert !
  U bent gewaarschuwd !


  Maak melding

 14. Hahahaha,klagen is makkelijk van hieruit. Al deze klagers over VHP moeten een keer nagaan wie beter heeft gedaan in Suriname. Dus laten we ipv klagen die partij steunen die in staat is onze mooie land uit deze shit te halen. Op dit moment is de VHP.


  Maak melding

 15. De meeste Surinamers hebben eigenlijk helemaal niks met politiek. Ze gaan overal waar ze kunnen profiteren. Dat weten al die politieke partijen inmiddels ook wel. Want als je gaat kijken wie er allemaal in de rij staan voor paketten, het zijn echt niet alleen maar NDP’ers, zijn ook echt niet alleen maar mofina’s.
  Je kunt de V.S. voor alles uitmaken, maar alleen zij hebben wat ontwikkeling en welvaart gebracht voor Suriname.
  Zonder Alcoa/Suralco was Suriname gewoon een portie portie kondre.

  Zolang het politieke klimaat bestaat uit grootpraters, groot fraudeurs, profiteurs en draaikonten gaan er nooit serieuze investeerders zijn voor duurzaame ontwikkeling en industrie. Ze gaan net als al hun voorgangers komen voor de snelle winst en vertrekken dan weer naar een andere plek.

  Hoe ga je een land vooruit brengen waar de bevolking, sinds het ontstaan van Suriname, bewust is opgesplitst in een apartheidsmodel door de toenmalige machthebbers en meer bezig is met zelf overleven ipv samenwerken naar een gezamelijk doel.

  Als je kijkt naar de DNA vergaderingen dan zie je geen enkele saamhorigheid, alleen maar bekvechten en grof taalgebruik.

  Wie er ook aan de macht komt in 2020, die heeft een berg werk werk te verzetten…


  Maak melding

 16. De VHP is vrij goed vertegenwoordigd in Nickerie. Dat is hun stronghold. Maximaal 5 zetels. Voor wat betreft de rest van de districten is het een open strijd waar de gevestigde partijen de meeste zetels zullen behalen. Tegenover de 350 switchers van de NDP naar de VHP, staan er in Saramacca 150 overlopers van de VHP naar de NDP. Mahinder Jogi is de voornaamste reden. De meeste zetels vallen uiteraard in Paramaribo (10) en Wanica(7)te behalen. Daar gaat het erom spannen tussen de VHP en de NDP. De NPS is sinds 2005 in een vrije val beland. De vraag is of ze op tijd de parachute open kan krijgen alvorens ze te pletter valt. STREI!, zou misschien een schamele zetel kunnen behalen. Als ze blijft doorpakken kan er over een x-aantal jaar een klinkende naam ontstaan. Ze moet vooral niet ontmoedigd raken bij deze verkiezingen. Het komt ietwat te vroeg voor ze.

  ABOB en BEP zullen ook zetels binnenhalen vanwege de traditie. VHP heeft niet zoveel te zoeken in de binnenlanden. Ze mogen wel kernen installeren en als puntje bij paaltje komt, stemmen de mensen op de traditionele partijen, een paar enkelingen daarbuiten gelaten. PL gaat geen grote prestaties kunnen neerzetten. Het zal gaan tussen de NDP en de VHP. Exciting. We benne benieuwd. Ik vraag me af of men nog steeds van plan is de verkiezingen wat eerder te houden in verband met Ramadan. Er wordt tot op dit moment per district gekozen. Het is even afwachten op de kieswetswijzigingen.
  @de NDP bespotter,

  Zelfs 1 mier is tien miljoen maal in het kwadraat van nature wijzer dan allen die deze misdadigers Lon en Bauw in 2020 als leider van dit land willen. Echt waar, men ka dan echt inpakken en wegwezen.
  —————————————————————————-
  1 mier tien miljoen maal in het kwadraat blijft 1 mier.😉.


  Maak melding

 17. pakiratigri 27 februari 2019 at 17:31

  Zelfs 1 mier is tien miljoen maal in het kwadraat van nature wijzer dan allen die deze misdadigers Lon en Bauw in 2020 als leider van dit land willen. Echt waar, men ka dan echt inpakken en wegwezen.
  —————————————————————————-
  1 mier tien miljoen maal in het kwadraat blijft 1 mier.😉.Yep maar heeft geen leider nog als al die paarse koeien.


  Maak melding

 18. Langs de weg kunnen jullie de bermen alvast onderhouden.
  Rij vaak naar Nickerie en de bomen hangen al over de weg.
  Wil je indruk maken, neem een paar van je VHP vriendjes en ga langs de weg de bermen onderhouden.
  Dan kan ik gaan denken wie om Suriname geeft. Hetzelfde met de weg nr albina.
  Mik mi sjie a lobie fu Sranan.
  Laat de mensen zien dat je aan ze denkt en leer de jongeren houden van hun land door te werken. Niet sexy gaan staan op podium


  Maak melding

 19. Iender@@@
  Wanneer de VHP het goed zou hebben gedaan, dan was je niet naar Ned vertrokken. Dan zou je veel beter hebben in sur dan nu.

  Weet jij wat voor soort kiesstelsel ze in Sur hebben?


  Maak melding

 20. Ryan@@@
  Lees mijn 2e opmerking helemaal bovenaan over de kiesstelsel in Sur. Suriname heeft geen evenredigheidssysteem waardoor het heel moeilijk wordt voor dhr. Santokhi om aan de macht te komen.

  Papa Lacho heeft in het verleden alles verknald. Tijdens de eerste regeer periode van B had het kiessysteem kunnen worden gewijzigd. Het was ter sprake gekomen en B zag het ook zitten. Maar ook nu faalden prominente hindoestanen om het door te zetten. Zodra ze mogelijkheden krijgen voor het algemeen belang, wordt persoonlijke belangen voorgetrokken om dan vervolgens te staken om de juiste doelstellingen te bereiken.


  Maak melding

 21. @ Pakiratigri

  Paramaribo is goed voor 17 zetels.\
  Wanica is een stronghold voor de VHP. Niet voor niets hebben ze Adhin voor de NDP verhuist.
  Verder is de VHP zich aan het ontwikkelen tot een nationale partij die verjongd.
  Voeg daar aan toe dat de NDP veel Hindoestanen van zich vervreemd en de opgeslurpte partijen bij krimp niet meer stevig zal kunnen faciliteren.

  Veel gaat afhangen van zij die gaan ervaren en voelen dat de NDP gaat krimpen onder baas Bouterse.
  Er zijn mensen die hun schaapjes op het droge hebben en de NDP niet meer nodig hebben en gaan shoppen in de schaduw.

  Het er is maar weinig verschuiving nodig in het kiesstelsel om de NDP zware verliezen te laten leiden.
  De NPS zal niet groot worden maar heeft wel de organisatie om de NDP hier en daar pijn te doen.
  ABOP en VHP gaan het binnenland veroveren omdat elke zetel die de NDP daar kwijt raakt heel hard zal aankomen.
  het verschil is namelijk 2. 1 minder voor de coalitie en 1 extra voor de oppositie.
  NDP zetels in Nickerie, Sipaliwini, Brokopondo, Marowijne en Saramacca staan op de tocht. Stel je voor dat Kensenhuis nu Abop wordt. Kan maar zo.
  Brunswijk kan met een beetje geluk 10 zetels nemen door wat te groeien in het binnenland en in Paramaribo. Zetels eerder bij de NDP vandaan komen dan bij de anderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.