Bouterse hekelt ‘negatief’ gebruik van social media in Suriname

56
'Nederland is het land van de haat' zegt Facebook moderator
Photo credit: iPhone by Quote Catalog | www.quotecatalog.com

PARAMARIBO, 26 feb – De Surinaamse president Desi Bouterse heeft gisteren uitgehaald naar mensen die lasterpraatjes via social media verspreiden. Bouterse noemde het ’takru taki’ en zei dat het een hinderlijke eigenschap van sommige mensen is. Dat schrijft de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag.

Volgens de krant vraag Bouterse zich af waar mensen de tijd vandaan halen om zich constant zo negatief met social media bezig te houden. “We moeten dat ding goed gebruiken. Als je zoveel bezig bent dan is het niet goed. Dan studeer of werk je niet” concludeert de president.

Welke lasterpraatjes op social media de president precies bedoelde is niet duidelijk. Volgens critici kan Bouterse liever de hand in eigen boezem steken want juist een platform waarschijnlijk gelieerd aan Bouterse en zijn partij is op dit moment dagelijks bezig praatjes te verspreiden.

Dit pro Bouterse platform genaamd ‘Fáya Pepré Nieuws‘ verspreidde afgelopen week nog een misselijkmakend lasterverhaal over Jim Boussaid, ‘dat hij zijn gezin structureel zou mishandelen’. Ook publiceerde de pagina een artikel waarin de ontslagen president van de Centrale bank Gersie een ‘Ley Mofo Mayoro genoemd wordt:


56 REACTIES

 1. Ja vervelend toch meneer Bouterse als diktator, dat er reacties gegeven worden op die media waar je geen invloed op kunt uitoefenen, je bent vrij om te reageren, maar dan krijg je nog meer commentaar waarvoor je in de dagelijkse praktijk voor wegvlucht of dokt, en dan komt de ware aard van het beestje naar boven, en dat is niet zo mooi


  Maak melding

 2. Geen een dictator, ik herhaal geen een dictator, is bestand tegen de kei en steenharde waarheid. Bouterse moet eens bij zichzelf te rade gaan waarom er kwaadsprekerij heerst. Een volk dat trots is op zijn president zal zich nooit negatief over de president uitlaten; kijk maar wat in Venezuela gaande is. Bouterse heeft Suriname naar de afgrond gebracht moeten wij daarvoor een buiging maken ? Laat deze man, die aan luxe niets ontbreekt terwijl het gewone volk moet pieren, daarover eerst nadenken. Trouwens, deze man is er verantwoordelijk voor dat de eerste terroristische aanslag in Nederland namens hem gepleegd is.


  Maak melding

 3. De MOORDENAAR kan het niet hebben dat mede via oa social media het nieuws/waarheid de mensen sneller bereikt oftewel op de hoogte worden gehouden van alle recente ontwikkelingen…
  mensen kunnen oa ook snel worden gemobiliseerd…

  De moordenaar verliest grip en heeft er geen controle op…dat maakt hem flink nerveus….


  Maak melding

 4. Zijne excelentie president van de republiek van Suriname Desire Delano Bouterse.

  U nu beklagen over de sociale media in een beetje flauw. U klaagt ook niet als u de pers haalt met ongefundeerde onware uitspraken of beloften die nooit uitkomen of enig realiteitsgehalte hebben. u legt ook geen verantwoording af voor mislukt beleid, enorme verspillingen etc. U misbruikt de DNA om zaken goed te keuren die het daglicht niet kunnen verdragen etc.

  De sociale media nagelen u en uw regering aan de schandpaal omdat de bewijzen van uw fslen zich als mesthopen op stapelen. De sociale media roeren en slechts in zodat u de stank die uw eigen beleid creert niet meer kunt verdragen.

  Helaas voor u het einde en uw vervolging nadert. U zult verbaast zijn wie u allemaal gaan verraden.


  Maak melding

 5. HIJ EN ZIJN KABINET ZIJN CONTINU AAN HET LIEGEN BEDRIEGEN EN MANIPULEREN
  GELUKKIG IS ER SOCIAL MEDIA EN KOMT HET VOLK OP DIE MANIER ACHTER DE WAARHEID
  DUS HIJ MOET ONS GEEN FRANCHEPANE UITLEG GEVEN


  Maak melding

 6. Heeft iemand onderzocht van waarom de media negatief gebruikt wordt?
  Neen.
  Als de burger door de overheidsorganen van kastje naar de muur gestuurd wordt;
  Als de ministers openlijk in de DNA zitten/staan te liggen;
  Als DNA geen ballen heeft om de regering te corrigeren;
  Als binnen de coalitie 50% olie zoeken op het platteland ( jaknikkers);
  Als de telefoon bij ROGB niet opgenomen wordt
  Als de zandwegen niet gerehabiliteerd worden;
  Als bepaalde ambtenaren 10 u vm beginnen en 14 u niet meer te vinden zijn;
  Als ……………………….
  dan gaat men gal spugen via de media. En jammer dan, dat het gelabeld wordt als negatief.


  Maak melding

 7. De pot verwijt de ketel dat ie zwart is…deze plee-si-dent is een papegaai. Schotel hem iets voor en hij begint te papegaaien. Waarheidsvinding, daar krijgt hij loesbere van, maar bigi taki, daar voelt hij zich goed bij. Een tot op het bot moreel vervallen egoïst doe zich volksplee-si- dent, die zich door zijn parasieten laat adoreren.


  Maak melding

 8. Wanneer men de tegenstander met eigen wapens bestrijdt valt hij door de mand hoe zwak hij is. De na DAGOE poepe partij misbruiken alle staatszenders en de media zelfs ook. Hoe is het anno 2019 toch mogelijk dat men nog vertrouwen en geloof heeft in de allergrootste misdadiger en zijn roversbende, de na Dagoe poepe partij. Men moet ongeloofelijk oerdom, dwaas, debiel, idioot zijn of net als deze onberechte moordenaar, bij verstek veroordeelde drugscrimineel en staatskasrover ddb, crimineel of misdadig van aard zijn of gewoon paars knettergek vol dagoe poepe inplaats van hersenen hebben in het hoofd. Oma en opa taki, de allergrootste vijand van land en volk en de allergrootste haters, misbruikers van land en volk zijn ddb en zijn stinkend corrupte meedogenloze en gewetenloze rijk geworden roversbende. Alles wat deze misdadig vervloekte misleider sinds 1980 heeft teweeg gebracht is ellende op ellende, armoede op armoede, misdaad op misdaad, polarisatie en het oerdom houden van al die paarse geindoctrineerde ndp paria’ s. Deze verderver heeft het sinds 1982 nooit meer gemeend met het land en volk. Liefdeloos slachtte hij mensen en onderdrukte hen. Nog steeds liegt hij en beroofd hij samen met zijn gewetenloze geldzuchtige makkers het gehele land en volk van hun rechten om vooruit te komen. Wee wee wee zijn alle ddb vervloekte paarse ellendigen die deze misdadig vervloekte misleider in 2020 wederom als misleider willen. Maar de tekenen zien er voor ddb en roversbende echt niet rooskleurig uit, zoals zij zelfs denken en zeggen. De paars verdorven realitiet spreekt boekdelen. Heel veel ndper’ s jong en oud die elke dag schijten en pissen hoe te overleven, schelden op het paarse didibri beest. Bawta dit, dat, zus en zo, ie ma pp etc. Hoe is het toch mogelijk dat een mens zoveel vloeken over zich heen kan laten komen. Oom Ludje taki, mi boi Deter Minist heeft gewaarschuwd voor het gevolg van hun perdomme stemkeuze, stem nooit van je leven op deze duivelse zoon, want duivels leven van gevloek en het kwade doen in al haar vormen. En dat is om mmensen te misleiden, te bedriegen en zelfs te doden. Die oerdomme ndp paria’ s luisterden niet en hoe meer ze werden gewaarschuwd, des te harder krijsten ze bedreigend, neks no fout met onze fout. Sinds 2010 is het masker van deze vervloekte didibri misleider langzaam maar zeker gevallen. Zoon en stiefzoon naast het gros van zijn stanvaste roversbende blijken gewoon drugscriminlen en rovers te zijn. Veel ndp paria’ s verwoden met de dag misdadigers. De corrupte tiert welig, de misdaad wordt steeds groter, alsook de armoede. Het geld zal verder devalueren. Is dit wat een leider zijn paarsdom begi volk te bieden heeft terwijl hij zichzelf, vrienden, familie, stamang kwafoetoboi’s en paarse mampiras gruwelijk verrijkt, wetten en decreten maakt ten behoeve van hem en deze paars corrupt zichzelf verrijkte parastieten, terwijl het volk sinds 1982 smacht naar een leider die waarheid naleeft en het onrecht bestrijdt? Opa taki, deze misdadig vervloekte Bawta en zijn roversbende zijn de leugen en het onrecht zelve en haten het volk en alle ndp dagoes, en ook het land, anders zouden ze het land niet verkopen aan China en zouden ze hun volgelingen niet zo laten pinaren. Oma taki ndp na wang didibri vloek. Allen die moordenaars, drugsbazen en staatskas rovers op handen dragen, verdienen het om letterlijk en figuurlijk te dagelijks te worden vermoord, gedrogeerd en beroofd door Bawta en maffioso bende.


  Maak melding

 9. Nu stoort men op social media …volgens bouta..hij had zelf gezegd dat hij zich aan niets en niemand stoort…deze regering moet met spoed vertrekken voordat die man weer opdracht geeft om mensen dood te schieten…Suriname no sribie..


  Maak melding

 10. Beste mensen

  BOUTA is de beste president van SU

  heeft heel veel voor de hindostanen gedaan.
  Bekende namen zijn door hem rijk geworden

  Sardjoe Dilip Suralco
  Combe markt Goedkope produkten
  Oedit witte melkpoeder
  Rijsthandelaren
  Kuldipsingh
  Chinezen
  NDP toppers zijn rijk geworden door grond uitgifte
  NDP bestuurdersleden Lachman geen mulo diploma Beleidsadviseur
  Meeste Raad van bestuur functies goe dbetaald

  Dit komt alle maal door BOUTA Als hij niet was zou deze heren niet rijk worden. Dus we moeten bouta prijzen dat hij in ons midden is. Laat die man SU besturen. Wij gaan genieten in SU Blaka watra


  Maak melding

 11. Ojeetje, alle ongeschoolde werkeloze analfabeten die de moeite doen hun gal te spuiten via Sociaal media, ga toch aan het werk en doe iets nuttig. het geeft niet dat er geen banen en geld is, we gaan allemaal aan de vrijwilligerswerk, dan kan Bouta weer rustig gaan slapen , voor zover dat met zijn verleden en heden nog mogelijk is .Gun deze crimineel die ons land in de verdoemenis heeft gestort toch een beetje rust in zijn mars.


  Maak melding

 12. Zijn graf zal bewaakt moeten worden.Want zodra ik mijn geld krijg eind van de maand,giet ik mij vol met bier en plas lange stralen op zijn graf.
  Ondanks een redelijke opleiding heeft de ingi boi gezorgd dat ik mijn hele leven in redelijke armoede moest doorbrengen.En in avondklok en lange rijen mijn tijd moest verdoen.


  Maak melding

 13. Oké Bouta we gaan weer luisteren naar fly over snel trein koers omlaag lening op lening coke transport kruistocht naar corruptie huizenbouw cassave fabriek fuck off


  Maak melding

 14. Wan Boeng bigi “faya pepre” moes sjoet in a mang gogo, dan gaat hij weer normaal praten. Wie heeft NII in het leven geroepen. Heeft hij ooit stilgestaan wat Limbo allemaal rondt bazuint. Heeft hij weleens gehoord over de site van zijn criminele zoon Dino, MAMBO. En nu Faya Pepre Nieuws. De naam zegt het al a faya, alla sang fu Nationale Dagoe Partij faya. Boefdraad is door de mand gevallen, Sidonia kijkt weer de andere kant op. Den mpp ai vernietig alla sang inie Sranang.


  Maak melding

 15. Voor social media heb je gelukkig geen vergunning nodig om je te uiten……in tegenstelling tot een “demonstratie/protestmars” waar je wel een vergunning moet aanvragen en veelal geweigerd wordt door regering bouta……dat steekt dictator bouta!! waar haalt bouta trouwens de tijd vandaan om social media in de gaten te houden…..terwijl het land nog in een diepe crisis zit en dus veel werk aan de winkel is voor de regering!!


  Maak melding

 16. Bouterse leeft nog in zijn jaren 80 mantra. De wereld van mobiele telefoons en internet bestond toen nog niet.
  De man kon zijn goddelijke gang gaan. Nu zoveel jaar naar dato heeft Bouterse er last van immers Big Brother is watching you. Dat zit de massa moordenaar en bij verstek veroordeeld drugdealertje niet lekker. Iedere vorm van kritiek probeert de paarse leider de kiem in te smoren. Dat gaat gepaard met bedreigingen op journalisten, censuur en beïnvloeding. Ook de oproep over het gebruik van social media valt onder de categorie beïnvloeding. Suriname staat op de rand van de afgrond maar Bouterse maakt zich liever druk over social media. Nog even en Bouterse past cencuur toe op de Fabeltjeskrant.


  Maak melding

 17. Hopelijk kent deze stomme paarse rat het Nederlandse spreekwoord, wie de schoen past, trekt hem aan, duidelijk van toepassing voor deze moordenaar, die dezelfde denkwijze heeft als een Maduro, Erdogan, Poetin en die Chinese president, die ook niet zo gecharmeerd zijn van social media, het zal wel te maken hebben met de dagelijkse negatieve shit, die deze figuren over zich heen krijgen, en in de aanloop van de verkiezingen, zal deze moordenaar nog wel een list verzinnen, om social media, lam of plat te leggen.


  Maak melding

 18. Bouta heeft veel op zijn kerfstok, wil niet ermee geconfronteerd worden dat hij een afvallige droplul is. Hoefdraad liegt zodanig en verdraait de waarheid, dat hij vast zit aan zijn eigen leugens. Hoefdraad heeft zijn beloftes gedaan zoals altijd ook aan de douane, dat er veel in positieve zin zou veranderen. Tot op heden heeft hij er niets van kunnen bakken. Hij wijst wel steeds met een vinger naar Gersie. Hoefdraad, Gersie is 10x beter dan jouw.Als iemand het veld moet ruimen, dan is het Hoefdraad en Bouta.Het was beter geweest als Gersie Minister van Financien was, dan deze dief Hoefdraad. Hoefdraad wijst steeds met een beschuldigende vinger naar Gersie, maar er wijzen nog meerdere vingers naar hem. Zelfs in het buitenland vinden zij Hoefdraad een ongeschikte profiel. Lult in de ruimte. Bouta je tijd zit erop. Deze hele NDP regering moet naar huis. De ene is nog functioneert nog minder dan de ander. Suriname wordt voor een appel en een ei weggegeven.
  Vanaf 1980 is Suriname afhankelijker geworden dan ooit. Grote afgang en missers die het volk dagelijks voelt. NDP go home.


  Maak melding

 19. Bouta is NEGATIEF nieuws voor Suriname!!
  Hij is wat FOUT is voor Suriname.
  Hij alleen ziet denkbeeldige vijanden en hij alleen ziet spoken en geesten en takru sani(sranang tongo voor spoken en kwade geesten).
  Bouta zelf is takru sani waarover hij het heeft. Hij is de boze geest die Suriname zo aan het teisteren is.


  Maak melding

 20. Bouterse moet opzouten en dat is alles wat het volk wilt. Natuurlijk zulken een paar smerige insecten zijn die de hielen vannBouterse likken. Laat ze maar. Bouterse moet beseffen dan zijn tijd ten einde is en dat hij op moet rotten niet goedschiks dan masr kwaadschiks en daarvoor hebben wij de Amerikanen nodig.


  Maak melding

 21. In aziatische landen is de betekenis van de kleur paars, een van rouw. Dus oe dong nationale dagoe poepoe aanhangers, wahahaha wo ka stem bakka in 2020. Whahahahahahahahaahha


  Maak melding

 22. Ha Ha😂😂😂😂
  Wie kan mij vertellen waar deze zogenaamde president Bouterse zijn schoolopleiding heeft gevolgt en afgemaakt.??🤔😳😳Hij weet wel aan te geven dat de gebruikers van socialmedia in SU liever moeten studeren en geen negatieve berichtgeving moeten plaatsen.🤔🤔 Hij kan liever weer tussen de schoolbanken plaats nemen en van onderaf aan beginnen. Als hij niet in staat is dat te volgen, heb ik nog een adres voor meneer de president om een Bachelordiploma te kopen.(hij kan zijn maat Lonny Blunswijk😂🤪 raadplegen)😂😂😂 misschien kan hij daarna een beetje meer geloofwaardigheid aan de dag leggen.


  Maak melding

 23. Social Media is nog een van de weinig beschikbare kanalen waar je vrij je mening kunt uiten ook ten aanzien van Bouterse en consorten. De staats televisie en radio worden bemand door ongeschoolde lieden die te vuur en te zwaard het rot beleid van deze regering verdedigen.
  Nee meneer Bouterse u kunt het volk niet muilkorven en denken dat ze uw verzinsels en leugens voor waarheid aannnemen .
  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”
  Aldus ; Abraham Lincoln


  Maak melding

 24. …..aldus de man die Apintie uit de lucht haalde en een stevige censuur voorstaat. Kan hij niet even op solidariteitsbezoek naar zijn mattie in Venezuela?


  Maak melding

 25. ” Zelfs een blinde kip” van prof Hendri die de scholen vroeger bezocht, kan een “zetel behalen” in Paramribo, volgens Bouta !!
  Dus voor mij nu “eindelijk de kans” om deel te nemen aan de verkiezingen in 2020 !! voor ee “gouden zetel in DNA !!!


  Maak melding

 26. Bouta fuck you….

  We mogen ons ongenoegen uuten vuile dagoe!!!
  Aangezien je reputatie mag men praten over een moordenaar dealer oplichter#!!
  Jij dient je bek te houden aangezien alles dat je aanraakt dood gaat of verrot.

  Wie denk je dat je bent fucking judas!!!

  JIj bent de grootste landverrader ooit!!!!


  Maak melding

 27. Internet is een zalige uitvinding. Sinds de uitvinding hiervan heeft het de wereld in communicatief opzicht dichterbij gebracht. Het is een bron van studie, ontwikkeling, ontspanning en educatie. Een internationale bibliotheek. Tegenwoordig, met een beetje geluk kun je zo studieboeken downloaden zonder enige cent te betalen. Gebruik van social media is zeer nuttig. Het brengt je o.a. in contact met verre familieleden, contacten, nieuwe kennismakingen en indrukken.

  De keerzijde van de medaille en dat is natuurlijk waar onze zeer gewaardeerde Zijne Excellentie D.D. Bouterse op doelt, is het oneigenlijke gebruik ervan. Denk maar aan haatzaaiers, terroristen, fakenieuws verspreiders en chaosveroorzakers die bij uitstek het tentoonspreiden van hun verdorvenheid, gebruikmaken van deze media. Duizenden personeelsleden hebben een hele dagtaak eraan om ongure berichten en filmpjes te deleten en accounts te verwijderen. De Surinamers blijven niet achter. Het roddelen, verkeerde verbanden leggen en daardoor onjuiste conclusies trekken, zit in het bloed gegoten. Vraag ze eens om een goed boek te lezen of een beetje te sporten. Suma mi? Dat ga je horen. 😉
  Maar, laster verspreiden is een stukje meesterwerk waar men patent op heeft.

  Stoor ze a.u.b. niet wanneer ze bezig zijn met hun telefoon of pc. Je hebt kans op een slaande ruzie. A konkru mus’ de, noso a libi no switi. Wi Sranansma ,nanga bradi kanti fu wi mufu un’ kan tak’ dat un no man sondro a dyugudyugu. Bouterse heeft groot gelijk. Het negatieve gebruik van media is niet eens naar hem alleen gericht. Iedere Surinamer kan het slachtoffer worden. Men zou feitelijk het medium kunnen gebruiken op een positieve, kritische en opbouwende wijze. Echter, we scheppen er liever genoegen in de zaak tot de bodem af te kraken. Niks is goed. We zullen zien hoever dat ons brengt en of dit de juiste wijze is om een land verder te ontwikkelen.

  Het recht op vrije meningsuiting bestaat onverkort. Het houdt weer niet in dat men zijn mening verkondigt uitsluitend met het doel mensen onderuit te schoffelen. Let op! Wanneer Bouterse dit zegt heeft het te maken met de manier waarop de Surinamer met social media omgaat en met elkaar. Hij is niet aan het janken om zichzelf.
  O Belang? We weten allemaal hoe karakterloos mensen elkaar behandelen op de media.


  Maak melding

 28. In een bepaald opzicht heeft hij wel gelijk. Social media lijken steeds meer asociale media te worden.Er wordt zoveel onzin gedebiteerd en ook nog geloofd.
  Maar hij moet niet klagen. Als publiek figuur, zeker met zo’n reputatie, ben je eens gewoon aan de beurt.
  Comes with the job.


  Maak melding

 29. Het oude demente fossiel kan het niet laten om mensen zijn wil op te leggen. Zijn dictatoriale inborst dwingt hem om andermans mening te minimaliseren. Het is en blijft een dictatoriale, drugsveroordeelde meervoudig moordenaar, die om dezelfde reden 15 onschuldige landgenoten martelde, folterde, verminkte en standrechtelijk vermoordde omdat zij een mening hadden. Het is eenmaal een onverbeterlijke levensgevaarlijke gek.


  Maak melding

 30. PakiraT, je weet heel goed waar de schoen.
  Natuurlijk heeft hij gelijk; iedereen beweert dat ook, dat soc. media veel asociale gasten bedient.
  Dus ik neem aan, dat Paki toegeeft dat de president het aan zichzelf te danken heeft; want Paki kijkt weg. Want hij heeft hier geen schijn van kans.


  Maak melding

 31. Voordat i-net zo een enorme toevlucht nam had de Iraanse leider Ali Khamenei ons gewaarschuwd voor het misbruik van i-net en dan bedoelde hij de manier waarop leiders het volk via sociale media manipuleren kan.


  Maak melding

 32. OPA Des, de man die de zogenaamde VOORLICHTING
  aan het Volk, BIJ UITSLUITING VAN ALLE ANDEREN,
  heeft GECENTRALISEERD BIJ DE PAARSE Hr LIMBO-SINGH !

  ELKE DAG VERSPREID HR LIMBOSINGH PAARSE MOOIWEER-
  SPROOKJES !

  HELAAS worden Opa DES en LIMBOSINGH, CONSTANT en SNEL
  GECONFRONTEERD met HARDE KRITIEK en HARDE, DOOR
  PAARS VERZWEGEN FEITEN, OP SOCIAL MEDIA !

  PS : Dochter van Des leest hem berichten op Social media, voor !
  Opa DES heeft FEELING noch KENNIS mbt computers en
  moderne telefoons ! OPA Des is een DIGIBEET !!!

  Aan onze staatsbegroting kunt u ook zien dat Opa Des, tevens
  een NUMEROBEET is ! De helft vd staatsuitgaven is ONGEDEKT !

  FRI UN KONDRE !


  Maak melding

 33. De moordenaar probeert een voorschot te nemen op de leugens die straks in de media gaat verschijnen. De beerput van de Nationale Dieven Partij gaat binnenkort open. We horen zoveel, maar voor de dagoes van NDP is het altijd net even anders. Neem de ontslag van Govenor Gersie…straks gaan ze beweren dat Gersie 670 miljoen SRD die de boeven aan voorschot van CBvS willen_dus geld van het volk_ door Gersie is ontvreemd, vandaar zijn ontslag. Firma List en Bedrog draait op volle toeren, den saka saka vernietigers.


  Maak melding

 34. Waarom maken sommige mensen zich druk over DDB ?? Die man is aan het dementeren man, laat hem met rust ! Ik heb weleens een video gezien hoe hij met een jonge griet danst, dan vraag ik me zelf af. fa a mang kan dansi so nanga wan meid ? Terwijl a mang é kari ing srefi likki wang president, What a f,,ck man !!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 35. Hoe weet deze digibeet, moordenaar, coke-dealer, oplichter, dictator dat het negatief is?
  Vrijheid van meningsuiting is een recht en geen aanrecht !!!


  Maak melding

 36. AAAAYYY BAJA,

  Maar Sranan is wel PAARS FAILLIET, de BURGER krepeert !

  ZOETWATER, weggegeven in de nacht,

  VISSEN weggegeven aan Chinese Hektrawlers in de avond,

  Ons GOUD weggeven in de ochtenduren aan de SCALIANS ,

  Ons HOUT, in de namiddag weggegeven aan de CHINESE MATIES,

  daar komt bij Rij- en VOERTUIGENBELASTING, terwijl de RIJDERS
  al worden GERIPT via de GOVERNMENT TAKE !!!

  daar bovenop zit de BTW aan te komen !

  Maarrrrr, Paarse Opa DES ziet PRODUCTIE, VANZELF, op gang komen
  en zal OPNIEUW, honderden MILJOENEN aan ongedekte gelden
  opnemen bij de Centrale Bank van Sranan !

  PARTICULIERE BANK : je stort geld, hebt saldo en je kan dat weer
  opnemen !

  Centrale Bank v Sur/de STAATSBANK : je stort GEEN GELD en
  je ontslaat de GOVERNOR,
  om ONGEDEKTE MILJOENEN, te KUNNEN OPNEMEN !

  NEKS NO FOUT, A PINA E GWE NANGA LANGA !!!!!


  Maak melding

 37. Ik.heb een hekel aan …

  Moordenaars
  Oplichters
  Leugenaars
  Narcisten
  Uitbuiters

  Alles in een woord ..bouterse!

  Hoe durft deze seniele idioot te zeggen dat we over hem lullen!
  Is dat niet logisch,je hebt niets anders gedaan dan moorden oplichten liegen ..en durft nu te zeggen dat we onze mond te houden.
  Wat ga je doen weer moorden!!!!
  Yu na wan dagoe sondro tiefie….nu kan alleen nog blaffen als yu tiefie lasi kba,je smoel is niets meer dan een beerput van ellende!

  Doe de bevolking een plezier aub …en pleeg zelfmoord,dan kan ik evt een beetje respect voor je hebben….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.