donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijERA Contour start met de bouw van Mi Oso in Amsterdam Zuidoost

ERA Contour start met de bouw van Mi Oso in Amsterdam Zuidoost

-

Does Travel

ZOETERMEER, 22 feb – ERA Contour start met de bouw van de warmste woonbuurt van Amsterdam, Mi Oso. Stadsdeelbestuurder en portefeuillehouder wonen/ruimtelijke ordening Dirk de Jager van gemeente Amsterdam gaf gisteren hiervoor het officiële startsein. Het woonproject met de Surinaamse naam is zeer populair en brengt ruim wonen in een groene omgeving met een exotische look dichterbij.

“Mi Oso heeft een hele eigen identiteit en het is fantastisch om te zien dat bewoners dat omarmen, het hen verbindt en trots maakt. Hiermee kunnen wij een stukje bijdragen aan hun woongeluk en daar doen wij het voor,” zegt Job van Zomeren, statutair directeur bij ERA Contour.

Het woonproject is ontwikkeld door ERA Contour en ontworpen door Geurst & Schulze architecten. Woningcorporatie Eigen Haard is verantwoordelijk voor de verhuur van de sociale huurappartementen. In Mi Oso komen 84 appartementen en 42 ruime gezinswoningen met een veranda en tuin.


opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

4 REACTIES
  1. dit is een goed initiatief.
    Amsterdam Zuid-Oost staat al op de kaart, maar hiermee wordt nogmaals onderstreept dat het slechte imago van deze wijk sterk verbeterd is.


    Maak melding
  2. Maar hopen dat de (ex) Surinamers die daar gaan wonen een andere mentaliteit hebben dan sommigen van de wat agressievere reageerders op deze website. Anders kon het er wel eens wat warmer er aan toe gaan dan de bedoeling was.
    Om te beginnen maar geen paarse, groene of oranje voordeuren.


    Maak melding
  3. @Sam, zuid-oost staat idd veel beter op de kaart dan het vroeger was….de overheid heeft zuid-oost behoorlijk schoongeveegd afgelopen 15 jaar….het is gelukkig geen Latour meer!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES