Gewelddadige crimineel ‘huilend afgevoerd’ door politie in Suriname

53
Gewelddadige crimineel huilend afgevoerd door politie in Suriname
Foto: Korps Politie Suriname (KPS)

PARAMARIBO, 20 feb – Opmerkelijk bericht vandaag op de site van het Korps Politie Suriname. De politie heeft een foto geplaatst van een aangehouden gewelddadige crimineel, met daarbij de tekst ‘Gerson T. wordt huilend afgevoerd‘.

De crimineel in kwestie werd voor diefstallen doormiddel van geweldpleging gezocht en is op dinsdag 19 februari door het Arrestatie Team aangehouden in een appartement waar hij was ondergedoken. Gerson is vervolgens overgedragen aan de politie van Latour die belast is met de onderzoekingen tegen hem.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Gerson door de politie in verzekering gesteld. Waarom de politie de opmerking dat hij ‘huilend wordt afgevoerd’ heeft geplaatst is niet bekend.

Een schermafbeelding van het bericht van het Korps Politie Suriname.

53 REACTIES

 1. Diefstal dmv geweldpleging…
  Na het stelen zonder enige consequenties zal hij vast wel gelachen hebben….
  Nu is hij aangehouden en jankt hij als een klein kind….
  Het heeft geen zin om zulke gasten in de gevangenis te stoppen….
  Want als ze weer op vrije voeten komen gaan ze weer het zelfde doen…
  eens een DIEF…altijd een DIEF…
  klauwen afhakken en hij steelt nooit meer….
  En dat moeten ze met alle criminelen doen…..


  Maak melding

 2. Huilie huilie baby, mietje.S’nachts een man overdag een man, lul de behang. Nu is hij bang voor al de andere boeven die hij misleid en bedrogen heeft. Hem wacht een ganrape in het gevang. Gerson doet zielig, tjepotie!


  Maak melding

 3. HUILEND ROOFT HIJ JOU.
  IS NIET EEN MIETJE.
  HIJ IS GEVAARLIJK.
  FREGGEL IS IE NIET.
  NIET ELKE IS EEN HUIL.
  HIJ ACTEERT.
  IEMAND MET LEF.
  DUS MENSEN ONDERSCHAT HEM NIET.
  QUALIFICEER HEM NIET ALS EEN HUILEND CRIMINEEL. ZIE HEM ALS EEN MIER TEGENOVER EEN OLIFANT. LUIZEN OP DIEREN. IK HEB T VERTELD.


  Maak melding

 4. Wat wil deze crimineel?
  Meelij?
  Mie Mars, flink straffen.
  Jij wilt anderen benadelen?
  Ga voelen wat het betekent ellendeling.
  Gerson de huilende ezel, whahahah.
  Lijkt een attractie voor de kermis.


  Maak melding

 5. Toen zijn slachtoffers huilden lachte hij. Wat een rare snuiter is deze crimineel, om te huilen, waarschijnlijk paarse krokodillentranen. Opa taki mi no e poroe na mi edi dat het huilen allemaal te maken heeft met het roken van een behoorlijke grote joint.


  Maak melding

 6. Baya Gerson mi boi, wat is de wereld toch onrechtvaardig. Bun bun i ben furu, dan skowtu kon wer’ i strati noh? Tye poti. Maar luister dan mi boi. Als je vrijgelaten wordt moet je aan mama gaan vertellen wat ze met je hebben gedaan hoor? Zeg mama voor ze. Laat mama ze baksen!


  Maak melding

 7. Dat hij nog kan huilen is een regelrechte ramp voor het volk. Ik had eerder gezien dat er van een ongeluk sprake was, dan waren ze verlost van een kwelgeest.
  want eerlijk, als hij terugkomt in de maatschappij zal hij zeer zeker weer proberen het zoet te laten smaken om heel heel snel geld te maken dus weer op rover / inbrekerspad met alle gevolgen van dien.
  Ziulk volk werkt altijd in het nadeel van het land:
  – in onderhoud voorzien
  – gratis opvang en huisvesting
  – gratis water en elektra
  – gratis gezelschap en toezicht
  – gratis transport
  – alles gratis


  Maak melding

 8. Huilt hij om hetgeen hij gaat missen, als hij straks in de bak is. Iedere dag een vette buit, zonder daarvoor te hoeven werken van de koelie of snesie man. Of huilt hij van plezier, omdat in de gevangenis deze huilebalk een gangrape te wachten staat.

  Of is meneer helemaal niet stoer, zoals hij zich voordoet. Stoer zijn tegen, geweld mijdende burgers is gemakkelijk. Daar maken deze neanderthalers misbruik van.

  Wat ik hoop is dat ze zeker zijn vlechten afpakken. Deze figuren hun MODO, Prodo, zelf hun Njang, Dringi, Prisierie is vrijwel altijd (deels) afkormstig uit het criminele circuit of verkoop van zichzelf.

  Moge hij in Santo Boma wegrotten. Ik hoop dat hij stoer in Santo Boma doet. Ik zie hem graag in een kist, richting crematorium komen.


  Maak melding

 9. Met deze foto en bijbehorende tekst van betrokkene heeft de politie de rechtszaak flink op zijn kop gezet.
  als deze crybaby een goede advocaat in de hand neemt kan hij op basis hiervan een flinke strafvermindering krijgen.

  De handelswijze van de politie is dom en in juridisch opzicht onbegrijpelijk.

  Hetzelfde geldt voor mensen die steeds maar roepen dat de politie hem had moeten vermoorden.

  In een rechtstaat is het nog steeds de rechter die daar over gaat.


  Maak melding

 10. Jammer genoeg leeft deze nog. Ik adviseer iedereen om eigenhandig deze dieven tussen 6 planken te leggen. Deze mensen hebben veel corrupte vriendjes in Suriname, alles is bij deze mensen corruptie……Never Forget……. helaas gaat hij nu de cel in………..en over een tijd is die weer vrij en het begint nu gewoon weer opnieuw. Dus beste mensen in Suriname…als het kan …ook dan zelf opsporen en killen. Je hebt deze aanpak in Suriname nodig omdat de President van Suriname juist moordenaars en andere zware criminelen o.a. zijn zoon, gratie heeft verleend. Dus waar ga je dan?. Kill Kill Kill


  Maak melding

 11. @Sam: helaas moet ik het eens zijn met Redskin. Zo werkt het hier in Suriname niet. Doodgeschoten dieven op de voorpagina; dode autobestuurders die half uit hun auto hangen; dode bromfietsrijders met een stelletje ezels eromheen die met hun armen over elkaar heen gevouwen naar het lijk staan te gapen, etc…

  Wij liggen hier niet wakker van een huilende MF die gepakt is. Het kan ons ook niet schelen hoe vaak hij gedwongen zijn zeepje moet laten vallen!

  Me mars papa!


  Maak melding

 12. Stuart Getrouw heeft beloofd de criminaliteit harder aan te pakken. De nieuwste rage in Suriname is nu om een kiek te nemen op de dieven eenmaal gearresteerd zijnde. Zo denkt Stuart o.a zijn belofte na te komen. Het is wel zo dat het een doorlopend proces is vanaf vervolging, straf uitzitten tot de weg naar rehabilitatie. Als de politie te vaak met dit soort beelden in de media verschijnt, heeft het geen positieve waarde voor het proces van rehabilitatie. Want zo iemand is dan gebrandmerkt en wordt de weg naar een positieve deelname aan de maatschappij zeer lastig.


  Maak melding

 13. Ing fesie girzie wang kroikie poster. Huilen heeft geen zin, Het zetten van de tatoeages deden geen pijn.Het stelen van andermans spullen deden hem ook geen pijn. Daar deze crimineel betrapt en aangehouden is, dat doet het pijn vandaar die krokodillen tranen.Opsluiten voor 30 jaar, dan heeft onze gemeenschap geen last van hem. Kanhai zal hem gaan verdedigen.


  Maak melding

 14. Onze correspondent vanuit het buitenland 21 februari 2019 at 11:08
  @Sam: helaas moet ik het eens zijn met Redskin.”

  Kan me dat voorstellen even slim!!! 🙂 🙂


  Maak melding

 15. C.A.Schipper 21 februari 2019 at 11:36
  ..GERSIE..WORDT..HUILEND..AF..GEVOERD..
  DOOR..DE..POLITIE..(ZIE..FOTO)..DEZE..MAN..
  HEEFT..MEER..OP..ZIJN..KERF..STOK..

  Bovenstaande reactie kan alleen maar komen van een paars verdoemde, dwaze, debiele idioot.


  Maak melding

 16. pakiratigri 21 februari 2019 at 11:44
  Als de politie te vaak met dit soort beelden in de media verschijnt, heeft het geen positieve waarde voor het proces van rehabilitatie. Want zo iemand is dan gebrandmerkt en wordt de weg naar een positieve deelname aan de maatschappij zeer lastig”

  Een goede advocaat zal dit bij de rechter aanvoeren.
  Het gedrag van de politie schaadt de politie en het vervolgingsapparaat.

  de taak van de politie is boeven pakken en geen oordeel over welke geboefte die nog niet veroordeeld is, naar buiten brengen.
  Of hij de crimineel is die de misdaden heeft gepleegd is aan de PG, het OM en de straf wordt door de rechter bepaald.

  Naming en shaming is uit den boze!!


  Maak melding

 17. Rest nog de echte geweldadigste,medogenloze crimineel van Suriname tevens coup pleger,amnestieplesjident,dec moordenaar,Moiwana oorlog veroorzaker,nu wachten wanneer hij huilend afgevoerd zal worden richting santo boma.
  De brave politiemannen van Suriname,hopenlijk dat ze ballen zullen tonen om deze crimineel voor wie zij vrezen, hopenlijk pakken ze die op.En dan met een foto van zo een huilende bouta in de kranten..Heerlijk.


  Maak melding

 18. @ Sam
  Misschien ben jij een strafpleiter, of ben je daarvoor aan het studeren weet ik niet.
  Maar je vindt dat de politie niet met zulke foto en cq info, naar buiten mag komen.
  Ik ben geen jurist, maar dat de dader wordt vaak beschermd door de overheid maar de slachtoffer kan de pleuris krijgen ! Jij persoonlijk vindt dat de dader wordt gebrand merk voor zijn leven, en moeilijkheden zal krijgen voor rehabilitatie. Wel Sam zulke idioten valt niet te rehabiliteren ( resocialiseren is moeilijk voor deze soort geboefte. ) In mijn optie zijn de slachtoffers van hem voor levenslang gebrandmerkt en niet die eikel, want hij gaat de bak in, en als hij terug komt vervalt hij weer in de herhaling. In NL krijgen slachtoffers hulp van de overheid het z.g. slachtoffer hulp; dat zal jij ook weten, maar in Su, is dat waarschijnlijk niet het geval !
  Deze soort lieden hebben geen medelijden met hun slachtoffers, het enigste wat telt is zoveel mogelijk stelen en in de hoop, niet gepakt te worden. De rest kan in zijn reet roesten, wedden dat hij straks als hij weer vrij komt, het zelfde pad zal vervolgen ???? Kort samen gevat : de slachtoffer zal haar/ zijn leven lang met een trauma moeten leven, en voor deze klootzak is het gewoon een gepasseerde station en op naar de volgende !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 19. @ J. Zwartmans,

  Prachtige reactie als Suriname in jou optiek geen rechtsstaat is.

  Maar aangezien we grondwet hebben is de overheid en haar ambtenaren ook gehouden aan de wet.

  als Su geen rechtstaat is en zich niet heeft gebonden aan internationale wetten en regels krijg je van mij alle gelijk van de wereld.

  Wat mij betreft sluiten ze de gozer levenslang op maar het verspreiden van foto’s van misdadigers met een kwalificatie (“gewelddadige crimineel huilend afgevoerd door politie”), na de aanhouding keur ik af.

  Naming and shaming is nergens voor nodig.

  Laat de instituten hun werk doen en recht spreken.


  Maak melding

 20. Wordt huilend afgevoerd, oftewel misdaad loont niet, berouw komt na de zonde, pleeg dus geen zonde, je wordt toch gepakt. Toch een goede tekst van de politie om laagdrempelige lieden te waarschuwen.


  Maak melding

 21. Rioolrat @Sam: het verspreiden van foto’s van misdadigers met een kwalificatie (“gewelddadige crimineel huilend afgevoerd door politie”).

  Waar zie jij een kwalificatie?
  Dit zijn de feiten: hij is een crimineel, hij huilde, hij is gewelddadig, hij is afgevoerd door de politie. Hij verschuilde zich.

  De tekst had ook mogen zijn: zich schuil houdende gewelddadige crimineel huilend afgevoerd door politie.


  Maak melding

 22. Toch een goede tekst van de politie om laagdrempelige lieden te waarschuwen.???

  Wat bedoel je te zeggen Chorwa.

  @ Jaichand 21 februari 2019 at 19:04

  bollywoodratten die drugstransporten organiseren zorgen ook voor gewelddadige criminelen om het land van pief, paf, poef, waar jullie zo trots op zijn neer te knallen.
  En nadat hun pief paf poef actie is uitgevoerd vluchten deze Hollywoodratten naar Nederland. Wie weet ben jij ook één van die gewelddadige criminelen die met zijn hand in zijn onderbroek naar de bollywoodmeiden zit te kijken.


  Maak melding

 23. Zo dus in Suriname zijn er naast riool- en bollywoodratten ook nog hollywoodratten actief.
  Suriname heeft dringend een rattenvanger nodig, anders wonen er straks meer ratten dan mensen in dat land.


  Maak melding

 24. @ J. Zwartmans,

  Dank je wel.
  Omdat ik ziek thuis ben, ben ik zowat elke dag op de site. Heel de dag in bed liggen is niets voor mij. Heb vandaag zelfs in huis het een en ander gedaan. Vanaf volgende week ga ik weer werken, dus zal ik niet meer zovaak reageren.
  Voor straks wens ik je een goede nachtrust.


  Maak melding

 25. @
  Pakiratigri,
  Om te rehabiliteren is medewerking van de persoon die gerehabiliteerd wilt worden, nodig.

  Je kan een rehabilitatie in psychologische zin zien als een verandering. Wel nu in de meeste gevallen is om te veranderen, veranderingsdruk nodig. Schaamte kan een vorm van deze druk zijn of veroorzaken.

  Door deze mensen te exposeren kan schaamte het gevolg zijn, een mogelijke voorwaarde voor veranderingsdruk. Dus ik zou geneigd zijn te stellen dat exposeren twee doelen dient. 1 de samenleving weet hoe de crimineel eruit ziet ( preventief) 2. Er wordt mogelijk veranderingstrajecten als gevolg van schaamte gecreëerd. Het laatste ervan uitgaand dat deze figuren schaamte gevoelig zijn.


  Maak melding

 26. @Rioolrat @Sam: “Wie weet ben jij ook één van die gewelddadige criminelen”.

  Wie weet. Dus wees voortaan maar heel alert. Kijk goed om je heen en zie mij in elke Hindoestaan. Laat ook elke dag een röntgenfoto van je darm maken, want wie weet, misschien heb ik er bolletjes in gestopt tijdens je slaap.


  Maak melding

 27. Ik zie het helemaal voor me, Sam op zijn knieeen voor de WC pot roerend met een stokje in zijn poep om te kijken of er geen bolletjes van Jaichand in zitten


  Maak melding

 28. Huilende crimineel.
  Hij is gevaarlijker dan jullie bij elkaar.
  Hij is geen mietje.
  Ik laat jullie weten: Hij is supergevaarlijk.
  Hij ging acteren. Gaan jullie navraag doen bij de politie. Hij is beleefd. Geen berouw.
  Ik wed dat hij…….zeker blijven roven,oplichten


  Maak melding

 29. Ben zelf blij dat een huilende dief foto geplaats, kan tenminste een keer lachen, normaal als de andere nieuws en foto”s op welke sites dan ook zie ben ik altijd bedroefd van de ellende op dit wereld. De ogen van de dief is in de bal zak gezakt en de ballen in de oog kasten.
  groeten


  Maak melding

 30. @ Hans & @ aorta

  Kappen jullie ff, ik heb krampen van het lachen van jullie opmerking !!!
  @ aorta ; Volgens mij mist hij haar niet zo erg, maar iets anders van haar !!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 31. Waar kan ik een doos luiers sturen voor deze huilende baby, zielig toch dat zijn vader en moeder zijn hand niet kon houden tijdens zijn arrest.
  gemodereerd

 32. Achteraf toch beter geweest dat Suriname gewoon Nederlands was gebleven met Nederlands beleid.
  Dat was het niet veel beter geweest, maar wel wat denk ik.
  Minder corruptie, minder drugs, minder chaos.
  Deze president lijkt me redelijk, maar hij moet wel doorpakken.
  Afwerken met Bouta, de regering screenen, ontslaan indien nodig.
  Grote schoonmaak houden en handen uit de mouwen daar.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.