Gewonden na aanrijding tussen personenauto en bus in Suriname

11
Gewonden na aanrijding tussen personenauto en bus in Suriname
Foto (c) via Shaniel Caupain/FB Verkeersupdates Suriname

PARAMARIBO, 18 feb – Bij een aanrijding in Suriname vanmiddag tussen een lijnbus en een personenauto zijn diverse gewonden gevallen. Volgens de eerste berichten zouden er zeven personen met de ambulance zijn afgevoerd.

Het verkeersongeval vond plaats op de kruising van de Keizerstraat en de Pengelstraat in Paramaribo. De personenauto zou vermoedelijk geen voorrang hebben verleend aan het overige verkeer, met alle gevolgen van dien.

De situatie van de slachtoffers is nog onbekend. Het wachten is op officiële berichtgeving, dus later meer.

11 REACTIES

 1. Schredder bedrijf mag er ook zijn.

  Je hoeft geen nieuwe onderdelen aan te schaffen. Wanneer je het niet kan vinden, gewoon 2 dagen wachten en je kunt gaan ophalen.
  Dit alles met dank aan het verkeersbeleid.


  Maak melding

 2. Wanneer sommigen hier achter het stuur kruipen,vinden zij dat het nodig is om hard te rijden en de verkeersregels niet in acht te nemen. Dit soort stelletje ongeregeldheden hebben haast om anderen snel naar de geestenwereld te helpen. Onfatsoenlijk rijgedrag en de verkeersregels aan hun schoenzolen lappen. Hopelijk zijn daar camera’s zodat de politie kan zien wie er fout is geweest.
  Het onverzekerd en met niet goedgekeurde auto’s rond rijden is een feit. Verplichte inzittende autoverzekeringen laten afsluiten. Nu zijn er onnodig meer slachtoffers gevallen, wie betaald de schade en zorgkosten??? Stoerdoenerij achter het stuur is hot item in het verkeer.
  De politie moet harder optreden. Wettelijk moet worden vastgelegd, bij het kopen van een motorvoertuig, verplichte verzekering en inzittende verzekering. Nu is het zo wanneer er iets gebeurd in het verkeer met een familielid buiten zijn/haar schuld om zij met de kosten worden opgezadeld en niet die idioot dit dit heeft veroorzaakt.
  Sarie Torie, hoop dat dit ooit gaat verbeteren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.