Bromfietser overleden na aanrijding tegen mast in Suriname

11
Bromfietser overleden na aanrijding tegen mast in Suriname
Archief foto (c) 117 - Verkeersongeval? Bel 117

PARAMARIBO, – Bij een ongeval vanmiddag in Suriname, is een bromfietser om het leven gekomen. Volgens de eerste berichten zou de bestuurder van de bromfiets tegen een elektrische mast zijn aangereden aan de Cocobiacoweg. Het slachtoffer werd naar de Spoed Eisende Hulp vervoerd en kwam daar te overlijden.

Het bericht is nog niet officieel bevestigd, dus later meer. De bromfietser is de 12e verkeersdode in Suriname tot nu toe dit jaar

UPDATE officieel bericht van de politie: De omgekomen man is de 58-jarige bromfietser Pertab Narain Jodha. Hij was zondagmiddag 17 februari betrokken bij een verkeersongeval op de kruising van de Cocobiacoweg en Arrowroothlaan. De politie van het bureau Uitvlugt deed de plaats aan voor het instellen van een onderzoek. Daarbij is gebleken dat de heer Jodha tegen een elektriciteitsmast van de EBS was opgereden. Hij was niet aanspreekbaar.


Per ontboden ambulance werd hij overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo. De heer Jodha overleed na enkele uren in het ziekenhuis ten gevolge van opgelopen letsels aan het hoofd.


11 REACTIES

 1. Ja, dit zou ik niet proberen. kijken of ik sterker ben dan een mast. Ik zal zeker verliezen. In de auto geef ik vrachtwagens altijd voorrang. Grote vriend: ik weet niet wat er precies is gebeurd maar in ieder geval RIP. Vrienden, familie en kennissen : sterkte.
  Ik heb zeker 10 jaren op een bromfiets in Suriname gereden. Ik heb het kennelijk gelukkig overleefd of is er sprake geweest van andere tijden.


  Maak melding

 2. hij had die cocolampoe paal niet gezien denk ik het was vlak waar ik woon in de cocobiaco weg ja die lantare pallen daar zijn slecht verlicht kan wel klopen sterkte aan de na bestanden .


  Maak melding

 3. De Cocobiacoweg is racebaan. Als het je keus is om jezelf te pletter te rijden moet je dat doen. 2 weken terug was er eentje met zn auto in de goot. Gelukkig heeft hij niet voor stroomonderbreking gezorgd.
  Vorig jaar heeft eentje een fietser doodgereden en achtergelaten, die krijgt zijn betaling.
  Als de politie er niets aan doet volgen er meer. Die flauwe bochten denken ze te kennen en rijden hard met gevolgen als dit.
  De drempels in deze weg stellen geen moer voor.
  Vroeger waren het de containers die de stroomdraden vernielden. Nu rijden ze appent. Ik denk aan onschuldigen die soms de dupe worden, maar de hardrijders zoeken het zelf


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.