woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBollywood zanger Sonu Nigam bezoekt Suriname dit jaar

Bollywood zanger Sonu Nigam bezoekt Suriname dit jaar

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, – De legendarische Bollywood zanger Sonu Nigam doet dit jaar Suriname aan voor het geven van een concert. Dit meldt de organisatie Sujal & Surya Entertainment op haar Facebookpagina. Wanneer en het waar het concert zal plaatsvinden is nog niet bekend gemaakt.

Sujal & Surya Entertainment heeft vorig jaar de Bollywood filmzangeres Palak Muchhal naar Suriname gehaald voor het geven een concert. Dit vond plaats in juli in de Anthony Nesty Hal.

Sonu Nigam begon op zijn 4de al met zingen en heeft al vele hits op zijn naam staan. Hij zingt zijn nummers in verschillende talen zoals het Hindi, Urdu en Punjabi. Ook won hij ruim dertig muziekawards. Naast zanger is hij ook acteur en componist.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

30 REACTIES
 1. Zijn populariteit daar moet hij zeer erkentelijk voor zijn, maar dat doet hij niet, heeft hij te danken aan wijlen de Mega Millennium Bollywood zanger the one and the only, Mohammed Rafi….totaal 46000 liederen gezongen.
  In Hindi, Urdu, Bengali, Bhahasa, Engels, Nederlands,Arabisch, Sranang tongo, Bhojpurie, etc.


  Maak melding
 2. @rakram
  Dus jij gaat naar deze hond zijn show in Suriname.
  @baba sai
  Jij hebt gelijk hij kan moh.rafi niet evenaren.
  Ik hoop dat vele islamieten naar de show van deze man zullen gaan. Deze man die de azaan omroep in India neergehaald heeft .
  Zie op you tube. Sonu nigam azaan. Hij heeft millioenen moslims vernederd en komt nu in Suriname een show geven ,omdat het volk zonder respect toch meedoet zich te laten vernederen.
  Zie ook you tube salman khan azaan sonu.
  Sonu is van zijn stoel gevallen en kan alleen in su nog iets verdienen.
  Ik zou eerder zijn show boycotten dan ondersteunen.
  Maar een ieder moet het voor zichzelf het weten.
  Maar duizenden zullen zijn show bezoeken want de islamiet in su kent zijn eigen waarde toch niet.

  Tjee


  Maak melding
 3. PaPie@@@

  Papie je kletst uit je nek.
  In india zijn er bijna geen hindoes. De hindoes gedragen zich als moslims. Door de hindoes worden de moslims overal voorgetrokken. En de jonge hindoe meiden die geilen alleen maar op de moslims. Ze treden in de voetsporen van Djarukhan en Salmankhan en zie de andere moslim bollywood sterren.

  Ook wil het niet opnemen voor Sonu Nigam, maar hij is een Indiase icoon. Moh Rafi Mukesh en anderen zijn allen van hun eigen tijds en een artiest mag je nooit met een ander vergelijken. Ze hebben allemaal een Gods zegen mee gekregen die wij alleen maar kunnen koesteren.


  Maak melding
 4. Bollywood is heel geraffineerd aan het islamiseren. De moslims lyrics/schrijvers gebruiken bewust heel veel Arabische en Perzische woorden om het mooie Hindi te doen vergeten.
  De moslims zullen nooit het woord Hindi gebruiken in plaats daarvan gebruiken ze het woord Urdu (horde/leger) Bestaat er ook een Urdustan?
  De Duitsers noemen hun taal Duits, De Fransen noemen hun taal Frans, De Spanjaarden noemen hun taal spaans.
  Alle zangers hebben hun eigen stijl, zowel Manna day, Hemant Kumar, Mukesh, Rafi, Saigal, enzz.
  Nieuwe zangers kun je nooit met legends te vergelijken.
  heb je in Pakistan Lollywood, Hindoe, Christen acteurs/actrices ??????
  Heb je in Pakistan Hindu zangers???????

  Gebruiken ze Saudi Arabië Saudiwood : Engelse, Hindi, Spaanse en Portugese woorden??????


  Maak melding
 5. DangerWood@@@@

  Jouw naam is niet alleen gevaarlijk, maar helaas moet ik je gelijk geven. Hindoes zingen en beleiden alles in Allah. Maar ooit gehoord van een moslim over Krishan en Shava zingen. Hoeveel hindoe tempels heb je in Pak en hoeveel Moskeeën heb je in india.

  Wanneer een hindoe trouwt met een moslim, dan wordt deze hindoe bekeerd tot moslim.
  Maar moslims die trouwen met andere geloven, forget it………………

  Hindoes zijn te schijterig om op te komen voor hun grondrechten.
  President Modi heeft tegen de moslims in india gezegd, om terug te keren naar huis.
  Maar helaas tot nu toe geen één moslim is hindoe geworden.


  Maak melding
 6. @dangerwood ik ben het niet eens. De moderne Indiër spreekt geen word Hindi en het is alles Engels dat wat de klok slaat. Waarom was de Indiase zaakafgelaste bij zijn bezoek aan Suriname zo verbaasd dat wij nog Hindi spreken ? Wat zei hij ? Dat in India de vooruitgang ervoor gezorgd heeft dat de Indiase waarden en normen teloorgaan ten faveure van de Westerse waarden Rn normen. Pakistan noch moslims hebben hier iets mee te maken maar de schuldigen zijn wij zelf.


  Maak melding
 7. Jammer!!!!!!!!

  Moslim is een geloofs beleidenis.
  Hindoeïsme is een leer geen geloof.
  Haal zaken niet door elkaar als je er geen verstand van hebt.

  Tjee


  Maak melding
 8. @ Sai Baba herstel Baba Sai,

  Kijk maar het programma kaun banega korore pati van Amitabh Bachan.
  Dan hoort je hoe hij shudh hindi spreekt een genot om naar te luisteren.


  Maak melding
 9. @dangerwood, ik heb het niet over de Bollywood films maar over hetgeen zich in het dagelijks leven afspeelt. Daar gaat de discussie toch over de maatschappelijke verandering in India.


  Maak melding
 10. Beste deugniet,

  Sonu Nigam klaagde erover dat de moskeeën al vroeg in de ochtend (05:00 uur) beginnen met hun geschreeuw en het slapen onmogelijk maken in de ochtend. Dit, terwijl het in India op veel plaatsen officieel bij wet verboden is om al zo vroeg met sterke luidsprekers koranspreuken te blerren vanuit moskeeën
  Maar de Indiase politie treedt nooit op en moslims zijn hardhorend. Hondsbrutaal zelfs, net zoals ene @Papie hier die denkt dat iedereen dat geblér van die Arabische spreuken fijn vindt.
  De Indiërs zijn veels te tolerant toe naar de moslims en de christenen. Hoe kan het dat in een democratische Hindoe land moslims en christenen hun eigen wetten mogen hebben? Zoiets zou niet kunnen in de Westerse democratieën. Alleen in het veels te slappe India.


  Maak melding
 11. In India mag een moslim scheiden van zijn vrouw op een heel simpele manier: zeg talaq talaq talaq tegen haar, hetzij persoonlijk, schriftelijk, per e-mail, telefonisch, per WhatsApp en je bent gescheiden vanaf dat moment en kan haar direct de deur uitzetten.
  De huidige regering heeft een wet hiertegen gemaakt ter bescherming van die moslimvrouwen, maar moslims en christenen, verenigd in m.n. de Congrespartij, houden het tegen in de 1e Kamer van India. Ze dreigen zelfs deze wet terug te draaien als ze de verkiezing in mei a.s. winnen.
  Moslims willen overal hun sharia-wetten opdringen aan iedereen.
  Zo is het bij de moslims in India gebruik dat als een gescheiden (verstoten) vrouw weer met haar ex-man wil trouwen, ze daarvoor eerst met een andere man moet slapen. Vaak is dit dan een imam, de schoonvader of een schoonbroer.
  Die moslims hebben echt rare ideeën. Vandaar ook zoveel incest bij hen.


  Maak melding
 12. Het is verschrikkelijk dat al zo vroeg in de ochtend de moskeeën beginnen met het maken van oorverdovend lawaai. Heb dat tijdens mijn vakantie in Agra meegemaakt. Ben je als toerist heel de dag tot laat in de avond actief bezig om India te bezichtigen, kun je niet eens fatsoenlijk slapen/uitrusten van het op luidruchtige wijze bidden van de moslims.
  In Indonesië had een niet moslima geklaagd bij de politie hierover en de vrouw werd daarvoor veroordeeld tot gevangenisstraf. Moslims willen zich nooit aanpassen aan anders gelovigen. Ze eisen altijd dat anderen zich aan hen aanpassen.
  Vorig jaar zijn een paar moslims uit Pakistan naar Suriname geweest. Hebben ze daar met surinaams hindustaanse moslims staan zwaaien met de Pakistaanse vlag. Het zal mij niet verbazen als blijkt dat die verdomde moslims uit Pakistan bezig met radicalisering in Suriname.


  Maak melding
 13. Jiyani@@@

  Lieve Jiyani,
  Zo zie dat india een verkapte moslim staat is geworden. Moslims hebben daar meer te zeggen dan de hindoes. De hindoes zijn gewoon schijterig om op te komen voor hun grondrechten. Dit ook mede te danken aan Bapu jee. Daarom heeft toen
  dhr. Nathoeram medestrijder voor de onafhankelijkheid, na de onafhankelijkheid Bapu dood geschoten. Want hij wilde niet dat Bapu hun zoveel macht gaf aan de moslims. Uit de historie blijkt dat de moslims gewoon niet te vertrouwen zijn. En vandaag de dag komt het in de praktijk uit. Het gaat niet lang duren of ze gaan eisen voor herverdeling van India.


  Maak melding
 14. Heren en dames die zo graag over India willen praten en over Hindoestanen moeten zich schamen om IHindoestanen te vergelijken met moslims. En inderdaad ,moderne Indiërs praten zeker Engels maar dat wil niet zeggen dat ze geen hindi kunnen praten. Bezoek een keer dat land pas dan kan je over Hindoestanen praten.


  Maak melding
 15. Lender@@@

  Je bent zeker een kruising van een mongool en hindoe. Ga eens de Shrimat Bhagwat Geeta lezen, wanneer je het niet in Sanskriet kan lezen dan is er ook een nederlands versie van.

  India is een verkapte vorm van een moslimstaat, want de hindoes zijn schijterig om op te komen voor hun grondrechten. De moslims worden overal voorgetrokken door de hindoes.

  PM Modi heeft opgeroepen dat het tijd is, dat de moslims terug keren naar huis. Maar tot heden is er geen één moslim weer hindoe geworden.
  Het gaat niet lang duren dat de moslims zullen opeisen om india te herverdelen.

  Dit zijn de verdiensten van Bapu jee. Na de onafhankelijkheid van india hebben de moslims hun eigen grondgebied opgeeist.
  Maar Bapu gaf de moslims van de indiase kant veel macht. Nathuram, ook een voorstrijder voor de onafhankelijkheid, was het niet eens met Bapu, vandaar dat hij in een woordenwisseling hem heeft dood geschoten. Dus ken de geschiedenis van india goed, vanaf het mogul tijdperk tot de engelse heerschappij eer een oordeel te geven.

  Waar het gaat om bollywood, lijkt meer op nollywood, want je kan tegewoordig niet met je dochter naar een indiase film zitten kijken. Het is gewoon goor!!!!


  Maak melding
 16. Ik ga in Saoedi Arabië vragen of ik een tempel of een kerk mag bouwen.
  En dan ga ik de hele dag bhajans middels luidsprekers ten gehore brengen en de kerken ga ik vragen om de klok te luiden.


  Maak melding
 17. @Jaichand 18 februari 2019 at 16:17
  @Jiyani 18 februari 2019 at 23:12
  Een schande en een smet jullie een Hindoestaan te zijn, INDIA heeft zijn beschaving te danken aan de Mugols/Mosliems uit Perszië, wees blij dat de Mosliems de tijd hebben gekeerd in in INDIA, alle tempels vol met sexstandjes, Kamasutra, activiteiten, het zijn de Mosliems die dit alle verboden hebben in INDIA, we weten wel dat jullie een PVV stemmeres zijn, Want in Nederland zal de Mosliems zeer zeker de beschavingen van heel vele bijstellen en bijbrengen, het is al begonnen met DENK, en er zal nog meer gebeuren, wachten jullie maar af. JAICHAND EN JIYANI, we zullen hier ook de AZAAN per luidsprekers ten gehore brengen, net als de kerkklokken, he is een democtratische recht je geloof te beleiden, ART.1 grondwet Ned….™, ik zou jullie willen bestempelen als rascisten van een wereldwijd geloof….ze zijn niet tegen te houden nog door HINDOES en NOCH door wie dan ook…….™


  Maak melding
 18. @rakram, moslims en beschaving? Moslims hebben barbaarsheid geïntroduceerd in de wereld.
  Niemand in de wereld respecteert India om de Islam, maar miljoenen mensen gaan naar India voor de oude cultuur van de Vaidiek Sanatan Dharma. Van Osho Bhagvan Rajneesh tot Sai Baba, ze hadden volgelingen uit heel de wereld. Vandaag de dag zijn bijv. Sri Sri Ravi Shankar (Art of Living) en Sadhguru (Isha Foundation) bekende gurus waar mensen uit de hele wereld zich mee verbinden. Vanwege de oude cultuur en kennis van Bharat.
  De ENIGE reden waarom moslims en christenen de baas hebben kunnen spelen in India was de verdeeldheid onder de Hindoes. Hindoes zijn individualistisch ingesteld en komen niet voor elkaar op. Daar hebben die barbaren uit Arabië en Europa flink van geprofiteerd en vandaag de dag is het exact hetzelfde. Een eenvoudige Italiaanse huisvrouw (Sonia Gandhi Maino) die orders van het Vaticaan uitvoert, weet vele Westers georienteerde Hindoes achter zich te verenigen om de rechten van de Hindoes in India uit te hollen en van het Hindoe land een christen-moslim land te maken. Hindoes hebben nog steeds niks geleerd.
  Mahatma Gandhi was geen grote politicus. Hij liet zich bedotten door de Britse slaaf Nehru. Mahatma Gandhi wilde Vallabbhai Patel als premier van India, maar de Britten en Nehru hebben hem dat niet gegund.
  Uiteindelijk hebben de Britten die Nathuram Godse gehersenspoeld en overgehaald Gandhi te doden. Godse had een hekel aan Gandhi, maar de Britse Inlichtingendienst heeft hem zover gekregen om daadwerkelijk te schieten op de Mahatma.
  De Britten vonden nl dat ze een bijzonder grote gezichtsverlies in de wereld zouden leiden indien Gandhi erin zou slagen om Pakistan en India weer te herenigen. Gandhi was daar al mee bezig. De meedogenloze Britten hebben toen – via Godse – een einde aan zijn leven gemaakt.
  Het Islamitische Pakistan heeft zich intussen ontwikkeld tot het centrum van de wereldterrorisme. Ja, Pakistan heeft inderdaad de molsimbeschaving doen herleven.


  Maak melding
 19. @rakram,

  De moslims zijn bezig zichzelf te vernietigen. Ze zijn zo haatdragend dat dat ookhun ondergang zal worden. Schaar jij je maar achter DENK, de partij die het verlengde is van Erdogan.
  Je bent net zo populistisch als DENK en de PVV dat zijn. Van populisten is bekend dat ze voor slechts korte tijd roem kennen.
  De moslims zijn de meest vervloekte gelovigen die er bestaan. De ene aanslag na de andere plegen ze. Hoeveel doden zijn er al niet bij al die aanslagen omgekomen.
  Ze moorden elkaar uit. Kijk maar naar het Midden-Oosten.
  Moslims kennen geen beschaving.
  Ga goed luisteren naar de boodschap die wijlen Rafi heeft bezongen in het lied:
  Na Hindu Benega Na Muzelman Benega, Insaan Ki Aulaad Hoon Insaan Benega.
  Moslims weten zich niet als Isaan (mens)te gedragen, ze gedragen zich eerder als Pesu (dier).
  Zelfs dieren gedragen zich vele malen beter dan moslims. Blijf dus maar geloven in je sprookjes over de beschaving waarmee die de vervloekte moslims India zou hebben verrijkt.
  Er zit een rare kronkel in die kop van jou.

  Rafi was een moslim met het hart op de juiste plaats. Zulke moslims kom je nog zelden tegen.


  Maak melding
 20. @Jaichand
  19 februari 2019 at 17:32
  @Jiyani
  19 februari 2019 at 18:45
  Schamen jullie dood een Hindoestaan te zijn, Jaichand, laat ze die Taj Mahal maar afbreken, komt helaas in je opsomming niet voor….wees jullie blij dat dankzij de Islamitische beschaving in India, menswaardigheid uitstraalt. Let op HET ISLAM GAAT EN ZAL DE WERELD OVERHEERSEN, HET IS GEEN FEIT, MAAR EEN VAN ONVERKLAARBARE WAARHEID…


  Maak melding
 21. Sonu Nigam is de grootste viezerik van Bollywood India.

  Een Gore BHABHIFUCKER.
  Kijk ook op YT.

  Sonu Nigam was bevriend met Babul Supriyo.
  Sonu nam op een dag een horloge uit Amerika mee voor Babul Supriyo.
  Een leuk kado wat Babul zo trots op hem maakte.

  Heel trots liet Babul iedereen in Bollywood zien wat hij van zijn broer Sonu had gekregen.
  “dekho ye mere bhaiya ne mujhe diya hai”.
  Kijk dit heb ik van mijn broer gehad…!!

  Beiden gingen met elkaar om als broer.
  Babul in ieder geval wel en vertrouwde Sonu als broer.
  Hield ook als broer van hem.

  Op een dag moest Babul naar het buitenland voor shows.
  Hij vertrok van huis.
  Sonu wist dit natuurlijk ook.

  Door toedoen van moessonregens
  kwam Babul te laat op het vliegveld.
  Miste zijn vlucht.
  Ging terug naar huis.

  Bij aankomst thuis zag Babul vreemde
  kleren in de gang op de grond liggen.

  Babul ging zijn kamer in en zag dat Sonu bezig was zijn vrouw te naaien.
  Haar die hij overal Bhabhi noemde.

  Terwijl de dochter van Babul van 8
  in de andere kamer lag te slapen.

  Door Sonu die Babul als broer vertrouwde is Babul sindsdien gescheiden.

  Dit voorval moet ongeveer 12-14 jaren geleden hebben plaatsgevonden.
  Babul heeft een dochter die nu rond
  de 20 jaar moet zijn.

  Mohammed Rafi was een zeer schoon moraal mens.
  Dit soort varkentjes als SONU moeten niet met Rafi vergeleken worden.
  Niet in stem en helemaal niet in manieren

  Babul vertelde mij hoe hij over Sonu dacht.

  Hieronder Babuls woorden.
  “May usko bhai sè jada bhi maanta tha”.
  Ik beschouwde hem meer als broer.

  SMERIG MANNETJE DIE
  BHABHIFUCKER SONU NIGAM.
  Nooit vergeten.


  Maak melding
 22. Sonu Nigam is de grootste viezerik van Bollywood India.

  Een Gore BHABHIFUCKER.
  Kijk ook op YT.

  Sonu Nigam was bevriend met Babul Supriyo.
  Sonu nam op een dag een horloge uit Amerika mee voor Babul Supriyo.
  Een leuk kadootje wat van Sonu voor Babul.
  Babul was zo trots op hem.

  Heel trots liet Babul iedereen in Bollywood zien wat hij van zijn broer Sonu Nigam had gekregen.
  “dekho ye mere bhaiya ne mujhe diya hai”.
  Kijk dit heb ik van mijn broerlief gehad…!!

  Beiden gingen met elkaar om als broers.

  Babul in ieder geval wel en vertrouwde Sonu als broer.
  Hield ook als broer erg veel van hem.

  Op een dag moest Babul naar het buitenland voor shows.
  Hij vertrok van huis.
  Sonu wist dit natuurlijk ook.

  Door toedoen van moessonregens
  kwam Babul te laat op het vliegveld aan.
  Babul Miste zijn vlucht.
  Ging weer terug naar huis.

  Bij aankomst thuis zag Babul vreemde
  kleren in de gang op de grond liggen.

  Babul ging zijn kamer in en zag dat Sonu bezig was zijn vrouw te naaien.
  Haar die hij overal Bhabhi noemde.

  Dit terwijl de dochter van Babul van 8
  in de andere kamer lag te slapen.

  Door Sonu die Babul als broer vertrouwde is Babul sindsdien gescheiden.

  Dit voorval moet ongeveer 12-14 jaren geleden hebben plaatsgevonden.
  Babul heeft een dochter die nu rond
  de 20 jaar moet zijn.

  Mohammed Rafi was een zeer schoon moraal mens.
  Dit soort varkentjes als SONU NIGAM moeten niet met Rafi vergeleken worden.
  Niet in stem en helemaal niet in manieren

  Babul vertelde mij hoe hij over Sonu dacht.

  Hieronder Babuls woorden.
  “May usko bhai sè jada bhi maanta tha”.
  Ik beschouwde hem meer als broer.

  SMERIG MANNETJE DIE
  BHABHIFUCKER SONU NIGAM.
  Nooit vergeten.


  Maak melding
 23. @Prem Marhe over het voorval van Sonu Nigam met haar schoonzus heb ik geen kennis maar als jij het zo overtuigend schrijft dan moet ik dit wel geloven. Waar ik wel in geloof beste Prem Marhe is dat Sonu Nigam absoluut niet in de voetsporen van Mohammed Rafi kan treden. Waar het niveau en klasse van Sonu stopt daar begint of begon de klasse van Mohammed Rafi.
  Ik heb onlangs via You Tube een optreden van hem in Engeland gezien. Tijdens het optreden dat hij samen met de Britse Orchestra gaf, bracht jij liedjes van Rafi ten gehore. Geloof mij het was zo vals als een kraai. Totaal geen toonhoogte en kon hij ook geen maat houden.
  Mohammed Rafi was bovendien op en top een gentleman die iedereen en ieder geloof respecteerde.
  Gezien de vele haarberichten die ik her en der lees sluit ik af met een couplet dat hij in een van zijn liedjes in het Engels song:

  Although we here from different lands
  We share one earth, sun and sky,
  Remember friends the world is one.

  De regering van India moet zich diep schamen dat het nog steeds weigert om aan Mohammed Rafi de Bharat Ratna niet kreeg. Aan de andere kant hoeft hij die onderscheiding niet omdat hij de Insaan en Inshaaf Ratna heeft.


  Maak melding
 24. @Prem Marhe 20 februari 2019 at 02:44,
  Broeder Prem, geweldig wat je schrijft…..
  Mohammed Rafi was bovendien op en top een gentleman die iedereen en ieder geloof respecteerde.
  Gezien de vele haarberichten die ik her en der lees sluit ik af met een couplet dat hij in een van zijn liedjes in het Engels song:

  Although we here from different lands
  We share one earth, sun and sky,
  Remember friends the world is one.

  De regering van India moet zich diep schamen dat het nog steeds weigert om aan Mohammed Rafi de Bharat Ratna niet kreeg. Aan de andere kant hoeft hij die onderscheiding niet omdat hij de Insaan en Inshaaf Ratna heeft.


  Maak melding
 25. @rakram,

  Ga ook maar eens goed naar de tekst van het volgend lied gezongen door eveens wijlen Rafi luisteren: Jis Din Is Duniya Se Nafrat Aur Khudgarzi Mit Jayegi
  Pakistaanse Moslims zijn nog steeds niet tevreden dat India is opgedeeld in Pakistan en Bangladesh.
  Ze willen niet alleen Kasjmir volledig inlijven maar ook geheel het noorden van India zodat er een doorgang ontstaat van Pakistan naar Bangladesh.
  De haat van de Pakistaanse moslims is niet te beschrijven. Door dit verfoeilijk gedrag van moslims is India aan het verrechtsen. Hetzelfde gebeurt ook in Europa. Een zeer beangstigende ontwikkeling.
  Het zijn geen haatpraatjes die hier geschreven worden maar de naakte waarheid.
  Moslims moeten eens bij zichzelf te rade gaan hoe dom ze bezig zijn. Ze gaan vroeg of laat ten onder aan hun eigen haat tegen hindu’s, christenen, joden en de westerse wereld.
  Moslims moeten leren om te vergeven en niet in haat te blijven hangen. Moslims moeten ook leren om zich aan te passen aan de landen waar zij zich hebben gevestigd. Ze blijven maar eisen en eisen.
  Steeds meer moslims bekeren zich tot vooral het christendom. Eind vorig jaar nog was een Syrisch gezin op tv te zien, dat vertelde dat ze de Islam achter zich hebben gelaten en christenen zijn geworden. Een Iraaks gezin bij mij in de buurt heeft zich ook bekeerd tot het christendom.


  Maak melding
 26. @Jiyani en hoeveel Hindoes hebben zich bekeerd tot het Christendom en tot de islam ? Velen bekeren zich tot de islam en het Christendom omdat zij deel uitmaken van een racistisch en fascistisch geloof waarin geen plaats is voor de paria (de laagsten in het Kastenstelsel). Ook hebben pandiets zich onlangs in een conferentie voor de vrede in Lucknow zeer negatief uitgelaten over Modi de Hindoe extremist en anderen figuren in India die uit zijn op het oproepen van haat tegen moslims en Christenen.
  Wat je over Pakistan en moslims schrijft komt voort uit jouw haat met alles wat met moslim te maken heeft. Je blijft een volksmenner.


  Maak melding
 27. @Jaichand en jiyani

  Jullie met jullie India. Vandaag staat een stuk over een 18 jarige Belgische schone die na een dag India haar vakantie heeft verbroken en terug gekeerd is naar huis. Jullie hindoes die denken dat jullie een ieder kunnen verkrachten in jullie geweldige India.
  Ga daar wat aan doen voordat jullie twee de islam gaan becritiseren.
  Als jullie de wereld willen veranderen streek dan eerst je vinger eerst in je eigen reet.
  Dagelijks worden honderden vrouwen verkracht verminkt en vermoord.
  Hindoes die geen respect hebben voor vrouwen en jullie bidden ma doerga en satan aan???
  Schande en Sono heeft geen eigen identiteit.

  Tjee


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES