Veroorzaker aanrijding waarbij 20-jarige mede inzittende overleed had geen geldig rijbewijs

8
Auto uit het water getakeld na dodelijk verkeersongeluk op Highway in Suriname

PARAMARIBO, 17 feb – De 22-jarige man die op zondag 3 februari jongstleden een aanrijding veroorzaakte, waarbij de 20-jarige mede inzittende Shaquil Linga overleed, is door de politie in verzekering gesteld. De veroorzaker Leandro S. is niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Dat heeft het Korps Politie Suriname gisteren bekend gemaakt.

Op woensdag 6 februari heeft Leandro zich aangemeld op het politiebureau Paranam. De politie van Paranam heeft hem vervolgens overgedragen aan de collega’s van de verkeersunit Regio Midden die belast is met het onderzoek van de aanrijding in kwestie.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Leandro S. door de politie in verzekering gesteld.


8 REACTIES

 1. Wisten zij dan niet dat hun vriend de bestuurder niet in het bezit is van een auto rijbewijs. Het wil niet zeggen dat wanneer iemand een fiets rijdt, die ook een auto kan besturen. Ouders praat tot jullie kinderen. Leg hun uit dat niet elke vriend te vertrouwen is. Sommigen jagen je kinderen de dood in.
  Stoerdoenerij kunnen hun, hun leven kosten.
  R.I.P. Jongeman, je leventje was heel kort, dankzij je zogenaamde vriend.
  Familie sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding

 2. Er zijn ook mensen die het geldige rijbewijs hebben ook ongelukken veroorzaken met soms dodelijke gevolgen , natuurlijk had hij rijles moeten volgen voordat hij achter het stuur kroop, maar daar ligt het niet alleen dat men geen rijbewijs heeft, men denkt vaak dat hun nooit iets overkomt als men bijvoorbeeld hardrijdt. Door domme actie zal altijd ongelukken gebeuren, hopen dat veel mensen in het leven gaan gedragen zoals het hoort inclusief mij zelf. Sterkte aan de families van de overleden.
  groeten


  Maak melding

 3. ” Neks no Fout”, alleen NDP en NDP-ers zijn FOUT.

  R.I.P, slachtoffer van een paarse aanhanger. Geen normen, waarden laatstaan ethisch moreel besef. Straks spingt de koers naar 1 op 19,75 SRD. Daarna krijg je een hyperinflatie omdat NDP met het wegsturen van Gersie de vrije hand heeft gekregen voor de monetaire financiering van hun wandaden. Chapeau, land verraders!


  Maak melding

 4. Aan de auto die Total löss is kan je zien hoe hard die mpp reed. Deze Braseo moesten ze in stukken hakken en aan de leeuwen voeren. Hij heeft geluk dat in Suriname geen leeuwen zijn.


  Maak melding

 5. Makro,
  Ben je dronken of stoned?
  Als je dat bent kan ik je reactie plaatsen en als je dat niet bent, kraai geen nonsens.

  R.I.P. jongeman en familie Soso Kraktie.


  Maak melding

 6. Mensen, vooral jeugd, kennen de gevaren van dingen en situaties veel minder dan volwassenen. Maar toch willen ze niet luisteren naar de ouderen. Dan krijg je zulke ongelukken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.