Auto over de kop en beschadigd buis waterleiding maatschappij Suriname

21
Auto over de kop en beschadigd buis waterleiding maatschappij Suriname
Foto via Woody Djodikromo

PARAMARIBO, 17 feb – Een voertuig dat vanmorgen over de Ringweg richting Bennie’s Park reed, kwam op gegeven moment in de trens terecht waar de hoofdbuis van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) loopt. De buis raakte daardoor beschadigd en de SWM was genoodzaakt de watervoorziening af te sluiten om de reparatie aan te vangen.

Waardoor het voertuig in de trens terecht kwam is nog niet bekend. Door de afsluiting raakten delen van Bennie’s Park, Munder en Maretraite verstoken van water. De SWM ging meteen aan de slag om de buis te herstellen.

Een woordvoerder van de waterleiding maatschappij in Suriname zei tegen Starnieuws dat het een heel proces is om het water na herstel van de buis weer zuiver te maken. Er zal eerst diverse malen gespoeld moeten worden vooradat het water weer zuiver is.


21 REACTIES

 1. Opdracht voor Baba Sai, herstel waterbuis van SWM, maar neem min een creool, een hindustaan, een javaan, een jood, een blanke, een dogla en een indiaan voor de uit te voeren werkzaamheden. Na afloop krijg je gratis een training is ” hoe kom ik van mijn vooroordelen af”.


  Maak melding

 2. Makro,

  Creool kan je schrappen, want die ligt ergens te neuken, met een Borgoe lamdronken in een hangmat, is bolletjes aan het slikken of ligt ergens met zijn auto in een trens. Zijn dag is gevuld.


  Maak melding

 3. Ik persoonlijk vind geen hoogwaardige nieuws vergaring. Straks valt er een kankantriboom om en komt ook te staan op de voorpagina van de krant.

  Misschien dat over de kop slaan van de auto illustreerd de politieke toestand in sur, want die ligt op z’n gat.


  Maak melding

 4. Whatsappen/drugs/dronken/te hoge snelheid/aandacht ergens anders misschien, oorzaak bij dit soort excuus ongelukken, chauffeur controle over het stuur verloren…..


  Maak melding

 5. Een ding weet ik 100% zeker : op de ring weg wordt er flink geracet, aan beide kanten van de weg !

  @ rakram
  Je kan wel eens gelijk hebben, ze rijden als debielen zonder kop in Su : de goeie daar gelaten !
  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 6. Is er nog wat zin vol te melden ga niet achter het stuur het kan de dood in de hand werk .kijk maar naar de paarse koe dat is ook een vloek met bloed in je handen van 15 mensen .


  Maak melding

 7. Misschien moeten ze net als in NL doen gewoon ondergronds aanleggen en de stroom voorziening ook ondergronds aanleggen, Mokro sommige mensen zullen over andere oordelen en nooit de hand in eigen boezem steken en ze zullen hun hele leven lang doen. Dan heb ik niet over jou Mokro!
  groeten


  Maak melding

 8. Facebook even hard gaat de Hindoestanen vreemd, breek me de bek niet open met je domme stelling.en de zuiplappen zijn ze nr 1.om later ook hun vrouw te mishandelen.


  Maak melding

 9. Indira@@@

  Ik snap jou stelling jegens Facebook niet.
  Misschien bedoel je Facelook.

  Ik gun je van Harte dat je niet door een man ben mishandeld en zeker niet door een hindoestaan. Maar wees eerlijk; Wie heeft bij jou thuis zeggenschap. Ik denk dat jou man niets te vertellen heeft. De tijd dat de hindoestaanse man thuis nog iets te vertellen had, is allang voorbij. Als ik om me heen kijk zie ik heel wat anders dan jou visie.
  Hiermee ontken ik niet dat er mannen zijn die hun vrouwen mishandelen.


  Maak melding

 10. Zo zie je maar. Je kunt alleen op de Natuur rekenen. Alles wat door mensen gemaakt is gaat net zo snel kapot als je het niet onderhoudt. Wat de Natuur maakt heeft geen onderhoud nodig.


  Maak melding

 11. Al zouden alleen maar 45km p/u voertuigen over de wegen rijden, dan nog zouden zulke domme ongelukken onstaan.
  Sommige mensen moeten ook gewoon nooit achter het stuur, want hun hoofd is te heet en vol met negatieve energie…

  Rij leki django, teki kans en stoerdoenerij dat is het motto in het dagelijks verkeer. Wanneer er slachtoffers vallen dan sta je er eventjes bij stil en dan weer verder met de dag…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.