woensdag, juni 19, 2024
HomeFotoMan die zwangere vrouw doodreed las app-bericht tijdens het rijden

Man die zwangere vrouw doodreed las app-bericht tijdens het rijden

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 13 feb – De man die op 8 november een vrouw die zwanger was van een tweeling aanreed, was bezig met een app-bericht tijdens het rijden. Dat heeft de politie in Suriname vandaag bekend gemaakt. Donovan M. verklaarde dat hij over de Mariestraat reed en een app-bericht op zijn zaktelefoon kreeg. Terwijl hij naar het app-bericht keek belandde zijn auto op de andere rijhelft van de weg, alwaar de 37-jarige zwangere vrouw liep.

Donovan hoorde vervolgens een klap en toen hij opkeek zag hij de vrouw op de motorkap van zijn auto. Hij reed vervolgens achteruit waardoor de vrouw op het wegdek kwam te vallen. Vervolgens reed hij weg en liet de vrouw daar achter. Ze liep fracturen aan beide benen en linkerarm op en had hersenschade. De aanstaande moeder kwam daarna te overlijden.

De verdachte Donovan heeft verder verklaart, dat hij zich schuil hield in het district Marowijne en Frans-Guyana en dat hij bang was. Zijn familieleden hebben hem overgehaald zich na 3 maanden toch aan te melden bij de politie in Suriname.

Doodrijder zwangere vrouw meldt zich na 3 maanden bij politie Suriname
De verdachte

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Vreselijk dat dit heeft kunnen gebeuren.
  Daarom zware boetes voor bestuurders die tijdens het rijden met hun mobiele telefoon klungelen. Nu heeft hij drie moorden op zijn geweten.

  R.I.P lieve dame en mooie Engeltjes.
  Nabestaanden, Masra Gado ghie oen ala wang krakti nanga troostoe.


  Maak melding
 2. Welk onverlaat heeft deze import Venezolaan toestemming gegeven km in Suriname voor langere termijn verblijf te houden. Welk corrupte ambtenaar kneep de ogen dicht ? Deze man moeten ze opknopen , onthoofden, vierendelen en als laatst ophangen.


  Maak melding
 3. Zware boetes uitdelen bij het gebruik van je telefoon achter het stuur. Sommige hersenloze apen vinden het stoer deze handeling te plegen met alle gevolgen van dien. Hij heeft zich aangegeven bij de politie na 3 maanden onder dwang van zijn familie, anders had hij dit kennelijk nooit gedaan.
  Hij verdient ook geen milde straf. Hij heeft niet omgekeken naar deze vrouw, na de aanrijding maar is doorgereden. Opdat moment had zij direct medische hulp nodig. Een flinke gevangenisstraf is hier op zijn plaats en invorderen van zijn rijbewijs. Auto ook in beslag nemen.

  Familie sterkte met dit groot verlies.
  R.I.P. jongedame en kleine engeltjes.


  Maak melding
 4. PARAMARIBO – De 25-jarige Donovan M. is op maandag 11 februari door familieleden overgedragen aan de politie van het bureau Munder. Donovan werd op last van de procureur-generaal bij het hof van justitie opgespoord. De man wordt ervan verdacht de veroorzaker te zijn van een aanrijding met dodelijk afloop vorig jaar aan de Mariestraat.”

  Heel veel respect voor deze familie!!!
  En nu maar hopen dat hij een poosje gaat brommen in de bajes.

  de overledene komt hiermee niet terug maar haar vrienden en familie kunnen nu in alle “rust”het verlies verwerken. Ik wens ze daarbij heel veel sterkte.


  Maak melding
 5. Zulke ongelukken gebeurt ook in NL : helaas mankeert de veroorzaker niks, ze maken vaak slachtoffers ! Zelfs op brom/ fiets lezen of appen ze die idioten, een andere woord heb ik er niet voor ze. Momenteel hebben ze een campagne ( reclame op de buis ) flappdrol genaamd.
  Voor mij zijn ze geen flappdrol maar moordenaars, en die moeten van de weg plukken en in de bajes geplaats worden en zo lang mogelijk !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 6. Vroeger was het alcohol. Nu maakt appen in het verkeer en het dagelijks leven ook meer kapot dan je lief is. Elke dag blijven zulke mensen kijken op die MPP K@ulo “smart”phone ipv de weg. Sommige mensen spelen graag handjeklap met fedi, totdat fedi klap den tu.

  Dit is gewoon triest, doodgereden door een bestuurder die appen belangrijker vond dan letten op de weg…


  Maak melding
 7. J. Zwartmans.
  Dagelijks zie ik mensen appen en “rustig” de auto besturen.
  Natuurlijk kleur ook ik het af. Wat blijkt (ik heb online de verkeerstest van de ANWB gedaan).
  Je mag appen als je voor het rode stoplicht staat en in een file. Dit creëren van een grensgebied vind ik ongelooflijk stom.
  Wat deze klller betreft: ik vraag me af of het inderdaad alleen appen is geweest. Ik denk dat deze idioot (zo iemand heeft een lager IQ dan een imbeciel) niet gedronken had en/of stoned.
  Nu komt hij na zo lange tijd uit zijn hol.
  De familie van deze vrouw komt dit nooit meer te boven.
  Sterkte mensen


  Maak melding
 8. @ Ja pico : zo is dat, appen doe je maar als je niks te doen hebt. Appen in de auto keur ik zo wiso af ! Heb je gisteravond genoten van Ajax ??? ikke wel hoor, de jongens hebben aan een gelijkspel beter verdiend.

  groeten

  Jacko


  Maak melding
 9. @ J. Zwartmans.
  Ja, een mooie wedstrijd. Helaas geen overwinning.
  Voor de wedstrijd gaf ik Ajax weinig kans. Uit in Madrid, zonder Ramos wordt nog interessant.
  Maar nu gebeuren er ook weer zeer interessante dingen in Suriname.
  Ik kan me niet herinneren dat ooit een president van een Centrale Bank is ontslagen.
  Trump dreigde met het ontslaan van het ontslaan van Jerome Powell, omdat die de rente teveel en te snel verhoogde. Maar bij dreigen is het gebleven. Als het me niet bevalt dan (ont) sla ik je.
  Het is niet zo dat de governor in z’n eentje het beleid bepaalt. Dit gaat altijd in nauw overleg met de minister van financiën. Het zal de minister dan ook sieren als hij zijn ontslag indient.


  Maak melding
 10. Hoort hier niet thuis maar……………..

  “Ik kan me niet herinneren dat ooit een president van een Centrale Bank is ontslagen.”
  aldus Pico

  In 1983 nam Jules Sedney ontslag als president van de Centrale Bank van Suriname (CBvS) omdat hij weigerde mee te werken aan een verdachte Colombiaanse lening van 50 miljoen dollar die mogelijk te maken had met drugs waarna Sedney naar Nederland vluchtte. Henk Goedschalk volgde hem op maar hij werd in december 1993 oneervol ontslagen toen onder andere de Begro/Insulair-smeergeldaffaire speelde.


  Maak melding
 11. aanvulling, zodat we weten wat er kan gebeuren:

  “Onder Goedschalk werden op grote schaal Surinaamse guldens bijgedrukt terwijl de goudvoorraad verkocht werd. De hieropvolgende hyperinflatie liep op tot honderden procenten op jaarbasis. Bij de voortijdige verkiezingen van 2000 verloor de NDP fors.”


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES