Doodrijder zwangere vrouw meldt zich na 3 maanden bij politie Suriname

9
Doodrijder zwangere vrouw meldt zich na 3 maanden bij politie Suriname
De verdachte

PARAMARIBO, 13 feb – De 25-jarige Donovan Morales, die ervan verdacht wordt op 8 november vorig jaar een 37-jarige van een tweeling zwangere vrouw te hebben aangereden en in hulpeloze toestand te hebben achtergelaten, heeft zich na 3 maanden gemeld bij de politie. De vrouw overleefde het ongeval niet. Morales verklaarde bij de politie dat hij de gebeurtenis niet kon verwerken en daarom naar de politie stapte.

De vrouw, die 4 maanden zwanger was van een tweeling, liep op die bewuste dag aan de linkerzijde van de Mariestraat. De verdachte, die de auto van een ander had geleend, kwam vanuit de tegenovergestelde richting, verliet zijn rijhelft en reed de voetganger aan. Hij reed door en liet de auto enkele straten verder achter. De vrouw liep fracturen aan beide benen en linkerarm op en had hersenschade. Ze kwam daarna te overlijden.

Een maand geleden besloot de politie in Suriname dit opsporingsbericht te plaatsen met naam en foto van de verdachte. Hij meldde zich uiteindelijk afgelopen maandagavond, drie maanden na het ongeval, bij de politie te Munder en is in verzekering gesteld.

UPDATE: De bestuurder was met z’n telefoon bezig tijdens het rijden, kwam daarbij op de andere weghelft en reed de vrouw die daar liep dood.


9 REACTIES

 1. ddb de hoofdverdachte van 8 december 1982 moorden zou hier uit kunnen leren zich ook aan te melden bij het politiebureau van Politie aan de Keizerstaat in Paramaribo Suriname, waardoor hij nu al in voorlopige hechtenis kan worden genomen in afwachting van het vonnis van de krijgsraad/rechtbank.

  Hiermee zou hij een zeer goed voorbeeld kunnen geven aan de Surinamers, rust en herstel in Suriname kunnen laten onstaan.

  ddb kan niet voor zijn geheugen liegen, ja toch?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Surinamers


  Maak melding

 2. 3 maanden bedenktijd nodig, om zich uiteindelijk te melden, maar een meervoudige moordenaar in dit land, moet zich na 37 jaar nog steeds aanmelden, een teken dat een mensenleven hier niet veel waard is.


  Maak melding

 3. Volgens mij heeft deze jonge man met zijn ongure kop meer op zijn kerfstok, gelijk voor 10 tallen jaren opbergen in een gesticht ! Het liefst, zie ik hem bungelen aan een stukje touw om zijn nek.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Jammer dat sommige gasten geen leven hebben. Niet eens goed Nederlands kunnen ze lezen maar kletsen hele dag om iets te posten.
  Ik hoop dat Donavan 75 jaar de bak in wordt gesmeten. Hij heeft 3 mensen op zijn geweten.
  Als hij zo goed was had hij geen onschuldige zwangere vrouw in hulpeloze toestand achtergelaten.
  Hij leeft vrolijk door.


  Maak melding

 5. @ Wendy

  Wees een djadja uma, als je denkt dat je het beter weet noem man en paard, we leven in een democratische wereld geen schande ! Maar bedenkt dat niet iedereen zijn of haar, Misschien ben jij goed bebekt om je mening op papier kan zetten ! Maar bedenkt dat, dat niet iedereen in staat is om dat te doen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 6. Beste schrijvers,

  Jullie zien iets over het hoofd. Deze moordenaar van een zwangere vrouw, heeft zich niet vrijwillig gemeld en was ook niet sprake van bezinning. Hij kwam onder druk te staan nadat de politie met zijn foto en naam in de media heeft gezet. Nu had hij helemaal geen bewegings vrijheid meer en was genoodzaakt zich zelf aan te geven. Lees het bovenstaande stuk.

  Dus hij is wel lafhartig van geest, iemand aanrijden en vervolgens vluchten in plaats van eerste hulp te bieden. De praktijk zou moeten zijn hetzelfde ook met hem te doen. En dan zal het geluk bepalen of hij wel in leven blijft of niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.